369 job matcher din søgning 369 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stevns Kommune Afdelingsleder til Magnoliegården pr. 1. januar 2023

Stevns Kommune, Hårlev

Vi har udvidet med ny afdeling og opnormerer derfor ledelsesteamet.

Magnoliegården er en specialiseret døgnbehandlingsinstitution. Målgruppen er potentielt normalt begavede børn med svære psykosociale vanskeligheder, tilknytningsforstyrrelser samt neuropsykiatriske diagnoser som bl.a. ADHD og autisme.

Nogle af de mange opgaver:

 • Bemandingsopgaver med vagtplan og lønindberetning i KMD
 • Organisatoriske opgaver efter præferencer
 • Samarbejde med sagsbehandlere fra de anbringende kommuner
Fredensborg Kommune
Initiativrig og engageret contract manager med kategoriansvar til fagligt stærkt udbuds- og kontraktstyringsteam

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vil du være med til at sikre langtidsholdbare og effektive kontrakter, der skaber reel værdi for organisationen? Vil du være med til at skabe gevinster til fordel for nye politiske prioriteringer? Har du lyst til at videreudvikle dine forretningsmæssige, analytiske og kontraktstyringsmæssige evner i et dynamisk, inspirerende og ambitiøst miljø?

Som contract manager er din fornemmeste opgave at sikre gode og effektive kontraktstyringsforløb, der skaber mest mulig værdi for din egen kontraktportefølje. Du gennemfører kontraktstyringsforløbene i tæt samarbejde med leverandører, kommunens fagområder og dine teamkollegaer med udgangspunkt i Fredensborg Kommunes anerkendte koncept for kontraktstyring.

OK-Fonden
Afdelingsleder til OK-Fonden Hornbækhave - med fokus på udvikling, kvalitet og fællesskab

OK-Fonden, Hornbæk

Er du leder med en sundhedsfaglig baggrund, og ønsker du et job med fokus på faglig og personlig udvikling samt ansvar og frihed i din ledelse? Vi søger et nyt medlem til vores ledelsesteam på det nyopførte OK-Fonden Hornbækhave.

Hornbækhave er et selvejende plejehjem med 70 kollegaer og 51 beboere under OK-Fonden – én af landets største og ældste non-profit omsorgsorganisationer med mere end 2.000 kollegaer og 29 enheder fordelt over hele landet, der alle deler vision og værdigrundlag.

Du vil blive leder af den ene af Hornbækhaves to afdelinger, men i ledelsesgruppen deler vi arbejdsopgaver på tværs, således vi sikrer et sammenhængende hus. Som afdelingsleder skal du balancere drift og udvikling, hvilket betyder, at du får en række spændende ansvarsområder.

Frederikshavn Kommune Administrativ medarbejder til Center for Sundhed og Plejes Sekretariat - barselsvikariat

Frederikshavn Kommune

Sekretariatet i Center for Sundhed og Pleje søger en administrativ medarbejder i en begivenhedsbestemt ansættelse fra d. 1. december 2022 som barselsvikar. Stillingen er på 30 timer om ugen.

Vi tilbyder en allround stilling, hvor der som udgangspunkt er flest opgaver vedr. økonomi, fx fakturabehandling, pensionsindberetning, indtægtskontrol, kasseopgørelser og statistik. Det er derfor vigtigt at du har flair for økonomi, men også kan varetage skriftlige opgaver som fx referater og koordinering af diverse administrative opgaver.

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende og spændende job med mange forskellige opgavetyper
 • Et job hvor arbejdsglæde og trivsel vægtes højt, og hvor fleksibilitet og medansvar er en selvfølge
Morsø Kommune Ansvarsfuld borgmester- og direktionssekretær med overblik og ordenssans

Morsø Kommune, Nykøbing Mors

Kunne du tænke dig at arbejde i en helt central nøgleposition for især borgmester, kommunaldirektør, direktion og kommunalbestyrelse på den skønne Limfjordsø Mors? Kan du sikre struktur, holde det store overblik og løse en bred vifte af administrative opgaver?

Hvis du kan svare ja til overstående, så vil du trives som en fisk i vandet som borgmester- og direktionssekretær i Sekretariatet i Morsø Kommune.

Vi løser mange forskellige opgaver for hele kommunen og primært med fokus på at betjene det politiske system og direktionen. Vi arbejder fokuseret, men nyder også at få en god snak og et godt grin.

Det er en fast stilling på 37 timer. Du bliver en vigtig del af en fleksibel arbejdsplads, der bygger på nærhed og fællesskab.

Rudersdal Kommune Vi er ude – men vil så gerne have dig ind…..teamleder til skovinstitution søges…

Rudersdal Kommune

Børnehuset Mariehøj er et 0-6 års børnehus med 3 skov- og 4 vuggestuegrupper. Vores børnehave har skovkoncept og er hver dag ude i den omkringliggende skov og natur. Vores vuggestue har et aktivt udeliv, så også her leves livet så vidt muligt ude.

Du vil blive del af et ledelsesteam som består af en overordnet leder og flere teamledere. Ledelsesteamet går forrest i udvikling af Mariehøj – men ingen gør det alene – så der er fokus på tæt samarbejde med personalegruppen og vores forældregruppe, som vi har et åbent og konstruktivt samarbejde med.

Vi arbejder pt. med en mere optimal indretning af vores fysiske rammer. En proces, som vi glæder os til at invitere dig ind i.

Østjyllands Politi Administrativ medarbejder søges til Servicecenteret

Østjyllands Politi, Aarhus

Hvis du brænder for at rådgive, vejlede og servicere borgere, så de efterlades med et godt indtryk og en god oplevelse, så er det lige dig, vi står og mangler. Østjyllands Politi søger administrativ medarbejder til Servicecenteret. Ansættelsen har en varighed på 1 år.

Servicecenteret er en del af Borgerekspeditionen, som stort set modtager alle Østjyllands Politis telefoniske, skriftlige og personlige henvendelser. Når borgerne ringer 114, svarer vi og hjælper dem videre. God og effektiv service er et absolut nøgleord for os i vores kontakt med borgerne. Vi tilbyder et job med gode kollegaer samt vekslende opgaver og udfordringer i hverdagen.

Dine arbejdsopgaver i Servicecentret består hovedsageligt af at:

 • Rådgive og vejlede borgerne via telefonen
 • Optage telefoniske og skriftlige anmeldelser om strafbare forhold
 • Visitere anmeldelser til videre sagsbehandling/efterforskning
Hillerød Kommune Daglig leder til Hillerød Kommunale Dagpleje

Hillerød Kommune

NU har DU mulighed for at stå i spidsen for dagplejen I Hillerød Kommune. DU kan gøre en forskel i denne attraktive nichestilling, så er DU interesseret i at samarbejde om børns trivsel, leg og læring, ser vi frem til at modtage DIN ansøgning.

Som daglig leder, skal du stå i spidsen for dagplejens fortsatte positive udvikling. Du skal gå forrest, så vores engagerede medarbejdere og interesserede forældre ved, hvor vi er, og hvor vi er på vej hen.

Som leder af dagplejen vil du blive leder for 24 dagplejere, en FOA TR som er gæstedagplejer og to tilsynsførende pædagoger. Dagplejen er normeret til 73 børn. Vores dagplejere har stor erfaring og flere er pædagogisk uddannet. Dagplejen har modtaget midler fra ”Investering i tidlig og forebyggende indsats” (1000 dages midler) og er i fuld gang med et efteruddannelsesforløb i samarbejde med Absalon.

Røde Kors Asylafdeling
Leder til det nyoprettede Omsorgscenter Øst

Røde Kors Asylafdeling, Hørsholm

Se video om Røde Kors Asylafdeling som arbejdsplads

Har du lyst til at arbejde i verdens største humanitære organisation og være med til at opbygge og videreudvikle et center, hvor vi tager os af nogle af de mest sårbare mennesker i asylsystemet? Vil du gribe chancen til at arbejde i et specialiseret og tværfagligt nyt tilbud i en organisation, hvor medmenneskelighed er kerneværdien?

Så er du måske vores nye funktionsleder på det nyoprettede Omsorgscenter Øst i Hørsholm og kan blive en del af et stort, tværfagligt ledernetværk i Røde Kors asylafdeling.

Din primære opgave bliver, i ligestillet partnerskab med anden funktionsleder, at sikre stabil drift og varetage daglig ledelse, hvor du hurtigt formår at tage ejerskab for centret, at udvikle et velfungerende nyetableret team i samarbejde med medarbejdere og lederkollegaer, som gør det muligt, at vi møder beboerne med høj faglighed og leverer kvalificeret tilbud til dem.

Røde Kors Asylafdeling
Genitor ApS Institutchef

Genitor ApS søger for UC SYD i Esbjerg

Vil du stå i spidsen for de samfunds- og kommunikationsfaglige uddannelser hos UC SYD? Kan du sikre og kontinuerligt udvikle den dybe kobling imellem grunduddannelse, forskning og efter- og videreuddannelse? Har du lyst til at kombinere din ledelseserfaring med din interesse for dynamikkerne og dagsordenerne, der præger det uddannelsespolitiske område på en måde, der bidrager til udvikling af en række professionsuddannelser?

Med ansvar for de samfunds- og kommunikationsfaglige uddannelser hos Syd- og Sønderjyllands største uddannelses- og vidensinstitution har du mulighed for at præge udviklingen af en række forskellige uddannelser, der spænder professionsmæssigt bredt.

Altiden Omsorg A/S
Centerleder søges til nybygget friplejehjem

Altiden Omsorg A/S, Greve

Er du klar til at stå i spidsen for et komplet nybygget og moderne friplejehjem, hvor du driver konceptet, sætter holdet og skaber rammerne?

Du starter med at have base i Altidens Servicehus i Hellerup, da bygningen i Greve først overtages 1. april 2023. Det bliver dit ansvar at både beboere og medarbejdere trives, og du vil bl.a.:

 • Stå for den indledende rekruttering af både stedfortræder, teamledere, sygeplejersker samt SOSU-assistenter og -hjælpere i samarbejde med HR
 • Sørge for at vores koncept og ISO-standarder overholdes
 • Have det økonomiske ansvar
Altiden Omsorg A/S
Ramsdal A/S Daglig leder til Sirius botilbud på Midtfyn – vær med til at sætte retning på og videreudvikle et nyt bostedkoncept for voksne

Ramsdal A/S søger for Den Socialfaglige Organisation

Til 2 afdelinger på Fyn, efter Servicelovens §§ 107/108/ 66, søger vi en dygtig daglig leder. Begge afdelinger er nystartede, og du får hermed mulighed for at være med til at sætte retningen og præge kulturen – næsten fra starten.

Opgaven, som vores nye daglige leder vil have, er at videreføre arbejdet med at ”færdiggøre” koncept og grundlag for de to afdelinger, herunder

 • Implementere arbejdsgange og processer samt værdier, metoder og tilgange
 • Varetage en hensigtsmæssig ledelse af afdelingerne og sikre kvalitet i den pædagogiske indsats
 • Sikre at tilbuddet drives efter Serviceloven, Kvalitetsmodellen samt de beskrevne ramme
Syddansk Erhvervsskole Rektor til Vejle Tekniske Gymnasium

Syddansk Erhvervsskole

Vejle Tekniske Gymnasium (VTG) søger rektor til toneangivende, teknisk, naturvidenskabeligt gymnasium.

Du står i spidsen for at fortsætte udviklingen på et teknisk gymnasium, der holder til i moderne, skønne, historiske bygninger og har sit fokus, der peger fremad med særlig vægt på innovation og entrepreneurship. Vi er gode til at facilitere vidensdeling og vi lægger vægt på en feedback- og evalueringskultur, der relaterer til kerneopgaven.

Som rektor har du det overordnede ansvar for pædagogisk ledelse, personaleledelse og økonomien. På VTG er vi 31 undervisere – ingeniører, cand.scient.’er og cand.mag.’er og en erfaren afdelingsleder, der indgår i den daglige ledelse, hvor vi bliver godt hjulpet af vores dygtige studiesekretærer. Medarbejdergruppen er kendetegnet ved et godt sammenhold, stort engagement, dialogorientering og evnen til at løfte i flok.

Skattestyrelsen Medarbejdere til kontrol og sagsbehandling inden for refusion af udbytteskat i Viborg

Skattestyrelsen, Viborg

Vil du være med til at sikre, at indeholdt udbytteskat bliver tilbagebetalt korrekt? Og har du lyst til at være en del af et område med meget stor, politisk bevågenhed? – så er du måske én af vores nye kollegaer i Udbytteskat i Skattestyrelsen.

Vi søger lige nu to dygtige sagsbehandlere til Udbytteområdet. Den ene stilling er en fastansættelse, mens den anden er en tidsbegrænset ansættelse (barselsvikariat) fra start 01. januar 2023 og til ca. ultimo december 2023.

Arbejdet vil hovedsageligt bestå af kontrol og sagsbehandling, der kræver selvstændig håndtering og vurdering. Du vil herudover indgå i dagligt samarbejde med dine kolleger, og der vil være snitflader til den finansielle sektor i Danmark og internationalt.

Skattestyrelsen
Park Allé Privatskole S/I Park Allé Privatskole søger SFO-leder til vores SFO PAP-kassen

Park Allé Privatskole S/I, Brøndby

Leder du efter nye udfordringer i en stilling, hvor meget er muligt, og hvor du får lov at prøve dit pædagogiske ståsted af i tæt samarbejde med en engageret kollegastab, så er det dig, vi leder efter til vores dejlige friskole midt i Brøndby.

Stillingen omfatter tid på SFO’en samt skoletimer i indskolingen. Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse 2. januar 2023.

Vores nye SFO-leder er uddannet pædagog og er fagligt velfunderet. Du synes, at en vekslende arbejdsdag mellem skole og SFO er spændende, hvor også administration, personaleledelse og skoleudvikling er en del af arbejdsdagen.

Du holder af at være sammen med børn og voksne, og indgår gerne i normeringen med aktiviteter for børnene.

Greve Kommune Skoleleder til Hedelyskolen i Greve

Greve Kommune

Vil du lede en stor skole med både potentiale og engagement?

På Hedelyskolen står næsten 800 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig skole med fokus på både faglighed og værdier.

Skolen er velfunderet i sine værdier samtidig med, at der er fokus på at højne elevernes faglige udbytte. I praksis betyder det for dig som ny skoleleder, at du skal have respekt for den eksisterende kultur og skolens pædagogiske grundlag, samtidig med, at du leder efter potentialer for forandring.

Hedelyskolen har ikke brug for revolutioner, men langsomme og vedvarende forandringer på de områder, hvor ledelse, medarbejdere, forældre og børn finder det nødvendigt i forhold til kerneopgaven: børnenes læring, dannelse og trivsel.

Birkerød Gymnasium. STX, HF, IB & Kostskole
Uddannelseschef

Birkerød Gymnasium. STX, HF, IB & Kostskole

Birkerød Gymnasium søger en ny uddannelseschef, der er parat til at være en del af et stærkt ledelsesteam.

Som uddannelseschef vil du have arbejdsopgaver inden for både studieadministration og pædagogisk ledelse. Du vil blive en del af et ledelsesteam, der har hver deres arbejdsområder, og som helt naturligt arbejder sammen mod det fælles mål at skabe de bedste rammer for at drive en ambitiøs og solid uddannelsesinstitution som Birkerød Gymnasium.

Du vil arbejde tæt sammen med underviserne i forbindelse med at tilrettelægge og sikre gennemførsel af faglige og pædagogiske projekter, men også have en høj grad af elevkontakt i forbindelse med dine arbejdsopgaver.

Faxe Kommune Afdelingsleder

Faxe Kommune, Haslev

Har du flair for at arbejde med ledelse til gavn for ungdommen? Hvordan er dit menneskelige ungesyn?! Er du kreativ og situationsvurderende i din ledelsestilgang?

Vi søger en afdelingsleder, som er dedikeret til ungeområdet. Èn som kan og vil være med til at forme og udleve Ung Faxes skole-, klub- og fritidstilbud.

Vi har udfoldelses-ambitioner på de unges vegne, og dermed store forventninger til, at det kommende ledelsesteam vil arbejde med tydeligt fokus på virksom udvikling af Ung Faxe som trivsels- og læringsorganisation.

Du får et mangesidet meningsgivende job med ansvar for og stor indflydelse på udbud og udvikling i ligeværdigt ledelsessamarbejde.

Kirkens Korshær Day Manager for Kompasset

Kirkens Korshær, Copenhagen

Kompasset is a house for homeless and vulnerable migrants, not yet registered in Denmark. We offer a range of services, such as provisions for basic needs, counselling and information, including a mobile counselling team (outreach), basic physical and mental health support, and two emergency night shelters at winter.

The position of Day Manager includes both administrative coordination of the day-to-day programs as well as managing and supporting the day personnel. While you are not on the roster, your presence and availability in the house is crucial.

Your responsibilities as Day Manager:

 • Coordinate and organize day-to-day programs in and out of house, ensuring that decisions and efforts are in-line with the organizational aims and values.
 • Manage the day personnel on individual and team levels, being available for support, guidance, sparring about individual cases, in addition to other needs that may arise.
Ballerup Kommune Skolesekretær til Skovlunde Skole

Ballerup Kommune

Vikariat fra 1. november 2022 til 31. oktober 2023 på 37 timer

Skovlunde Skole bygger på tolerance, trivsel og fællesskab. Både fagligt og menneskeligt har vi høje ambitioner og vi har fokus på, at alle tager ansvar for den skole, vi er sammen om.

Vi kan tilbyde et spændende, udfordrende og selvstændigt job i en administration, der har fokus på serviceniveauet af alle brugere. Et stærkt fagligt team, med gode sparringsmuligheder. Vil du være en del af det administrative team på Skovlunde Skole og vil du bidrage til at skabe synlige succeser for skolen, så glæder vi os til at høre fra dig.

Dine opgaver

 • Løn- og personaleadministration
 • Trio – opgaveoversigter og løbende skemaændringer
 • Betjening af henvendelser i administrationen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV