644 job matcher din søgning 644 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fredericia KommuneFamiliekonsulenter til Familie & Ungdomscentret

Fredericia Kommune

Vores kommende medarbejdere skal brænde for familie- og netværksarbejde og trives med at navigere i en uforudsigelig hverdag med alsidige opgaver.

Vi er et travlt hus og vi har et stigende antal opgaver. Derfor søger vi 7 familiekonsulenter, som har erfaring med at arbejde med udsatte og sårbare børn og unge med funktionsnedsættelse og deres familier. Vi søger personale med en pædagogfaglig uddannelse og gerne med en specialiseret viden og erfaring inden for de specifikke områder, vi søger personale til.

Familie og Ungdomscentret er den kommunale foranstaltningsenhed, der forestår en lang række lokale behandlingstilbud til børn og unge i alderen 0-23 år og deres forældre. Indsatserne strækker sig fra kriminalitetstruede unge, praktisk pædagogisk støtte i hjemmet til terapeutiske samtaleforløb.

Sæther Nordic A/S
Teamleder til lager (aftenhold)

Sæther Nordic A/S, Farum

Vi samler alle vore brands under samme tag og udvider vores forretning. Derfor har vi behov for yderligere en teamleder. Du bliver en del af et fantastisk hold – Er du frisk?

Arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Du får ansvaret for det samlede team på 2 lokationer lige ved siden af hinanden. Her sørger aftenholdet for udpakning af varer i vores varemodtagelse, vareflytning og -opfyldning, forsendelse, samt pluk og pakning af kundeordrer
 • Sikre en god koordinering af opgaverne med teamet samt de øvrige teamledere
 • Sikre en høj kvalitet i arbejdet
Sæther Nordic A/S
Techtronic Industries Nordic ApS
Lager- og logistikkoordinator til spændende virksomhed i vækst

Techtronic Industries Nordic ApS, Hvidovre

Kan du holde styr på et varelager og giver det dig et kick at vejlede og servicere interne samarbejdspartnere omkring post- og vareforsendeler, internt i Norden og for det Nordiske hovedkontor i København, så er det dig vi søger.

De primære forsendelser foregår internt i Norden og til Tyskland og Holland, men har du også har kendskab til post og vareforsendelser ud af EU (primært Norge, Island og Færøerne) vil det være en fordel. Nogle af dine primære opgaver vil være:

 • Forestå varemodtagelse og fordeling af indgående forsendelser.
 • Styring og koordinering af opmagasinerede materialer og forbrugsvarer.
Techtronic Industries Nordic ApS
Link Logistics A/SOperations & Warehouse Assistant – til vores terminal i både Aarhus og Fredericia

Link Logistics A/S

Link Logistics er en innovativ virksomhed, der beskæftiger sig med salg af transportløsninger til virksomheder. Vi er den ledende aktør på markedet inden for kurertransport i Danmark og nyder et godt omdømme i branchen og hos vores kunder.

Baggrunden for virksomhedens succes er et højt og personligt serviceniveau og engagerede medarbejdere, som brænder for at gøre en forskel.

Dine arbejdsopgaver omfatter…

 • Opmærkning og datavalidering, samt afsendelse af kurerforsendelser
 • Håndtering af farligt gods
 • Oplægning og pluk for Warehouse kunder
Nordjyllands PolitiAdministrativ medarbejder til Servicecenteret (post)

Nordjyllands Politi, Aalborg

Nordjyllands Politi søger en vikar som administrativ medarbejder til håndtering af elektronisk og fysisk post. Til tider kan der også forekomme opgaver tilhørende servicecenteret.

Servicecentret er et vigtigt omdrejningspunkt for hele politikredsen. Du bliver en del af en sektion med ca. 25 medarbejdere, både administrative og politiansatte som arbejder i forskellige teams, hvor de primære opgaver er telefoniske og personlige henvendelser fra borgerne og en lang række andre administrative opgaver.

Du skal primært arbejde med følgende opgaver:

 • Sagsbehandling af elektroniske henvendelser til kredsens elektroniske hovedpostkasse
 • Sagsbehandling af fysisk post
 • Indgå i opgaver, som i dag ligger i Servicecentret – se evt. stillingsopslag vedr. administrativ medarbejder til servicecenteret.
Københavns PolitiDygtige og engagerede medarbejdere til Servicecentret i Københavns Politi (genopslag)

Københavns Politi

Er du serviceminded og kan bevare overblikket selv med mange opgaver i et travlt og dynamisk miljø? Så er det måske dig vi har brug for!

Servicecentret er en del af Afdelingen for borgerhenvendelser i Lokalpolitienheden og er borgernes indgang til Københavns Politi, når de ringer 114. Afdelingen består af ca. 60 medarbejdere, hvoraf størstedelen er administrative. Vi søger administrative medarbejdere, der vil være med til at have fokus på en høj service både over for borgere og vores øvrige samarbejdspartnere.

Du er borgernes første møde med Københavns Politi, når de retter telefonisk, som elektronisk henvendelse.

Dine arbejdsopgaver omfatter:

 • Vejledning af borgerne
 • Optagelse af telefoniske anmeldelser
 • Optagelse af web-anmeldelser
 • Viderestilling af opkald til rette medarbejder i organisationen
Salling GroupWarehouse Agent - føtex hjemmelevering - Ishøj (37 hours)

Salling Group

Er du energisk, i god fysisk form og frisk på at arbejde i et travlt og multikulturelt varehus, hvor al kommunikation foregår på engelsk? Så er du lige den person, vi er på udkig efter!

Vi søger nye lagerfolk, der ønsker at blive en del af holdet hos føtex hjemmeleveringsvarehus i Ishøj – også kaldet Dark Store.

Som ansat i Dark Store tager du hånd om kundernes ordrer fra de bestilles på nettet, til de afleveres af vores egne servicebude hos kunden. Sammen med dine kollegaer er det dit ansvar at sørge for, at det er de korrekte produkter der lander hos kunden – og i ordentlig kvalitet.

TECHCOLLEGE
Administrativ projektmedarbejder

TECHCOLLEGE, Aalborg

Til administrationen af blandt andet vores EU-Socialfondsprojekter søger TECHCOLLEGE en administrativt stærk projektmedarbejder.

På TECHCOLLEGE arbejder vi strategisk med udvikling igennem projekter og indgår i øjeblikket blandt andet i tre EU-Socialfondsprojekter. Vi søger en administrativ stærk projektmedarbejder, der organisatorisk forankres i vores økonomiafdeling, og som i tæt samspil med vores projektledere vil fungere som et vigtigt bindeled mellem udvikling og administration.

Har du solid erfaring med projekter og faste deadlines? Er du detaljeorienteret og formår at bevare overblikket over komplekse regneark? Så får du nu mulighed for at blive en del af et godt socialt team og bidrage til vores elevers såvel faglige som personlige udvikling.

TECHCOLLEGE
Lantmännen Unibake Danmark A/S
Lagermedarbejder - Hatting Bageri

Lantmännen Unibake Danmark A/S, Horsens

Du bliver en del af lagerteamet med 14 kolleger. På natholdet er I to medarbejdere, der sammen varetager båndkørsel samt kørsel i højlager. Vi har et stort fokus på arbejdsmiljø, og du vil derfor også bidrage med risikoobservationer og generel sikker adfærd.

Arbejdstiden på natholdet er søndag 23.40-07.10, man-torsdag 23.55-07.10, men der vil i forbindelse med sygdom, ferier m.m. være brug for fleksibilitet.

Så tilbyder vi job i en virksomhed, der har fokus på et godt arbejdsmiljø, såvel fysisk som psykisk.

Lantmännen Unibake Danmark A/S
Dacapo Stainless A/S
Erfaren truckfører til aftenhold

Dacapo Stainless A/S, Silkeborg

Vi har travlt og søger derfor en erfaren truckfører til vores lager i Silkeborg.

Med reference til vores Warehouse Keeper indgår du i et team på 7 personer og kommer til at gøre en forskel for både danske og udenlandske kunder, ligesom du vil bidrage til at sikre Dacapos høje grad af kundetilfredshed.

Du får et udfordrende job, hvor arbejdsopgaverne er:

 • læsning af lastbiler
 • intern transport af plader og langgods
 • plukning af varer til ordrer
Dacapo Stainless A/S
Rare Wine A/SLagermedarbejder til det vildeste vinlager i Vester Hassing

Rare Wine A/S

Du behøver ikke at kunne udtale Romanée-Conti eller Grands-Echezeaux korrekt eller kunne tale med om bouquet, tanniner, syre og kostald. For du vil i så fald ikke være den eneste i firmaet, der er på udebane. Du skal derimod (forsigtigt) jonglere vores dyrbare vinflasker, kasser og paller de rigtige steder hen på vores lager, således vi sikrer os et optimalt flow både i vores varemodtagelse og vores forsendelse.

Opgaverne spænder fra:

 • aflæsning, modtagelse og registrering af varer
 • kvalitetskontrol, oplagring og mærkning af varer
 • plukning af varer til udlevering/forsendelse
 • løbende lageroptælling
Lagkagehuset
Packaging employees til Lagkagehuset in Brøndby

Lagkagehuset

Lagkagehuset is on an exciting growth journey. To help us continue delivering quality products to our stores and customers we are on the lookout for packaging employees to join the passionate packing team at our central production unit in Brøndby.

Job Purpose and Role

 • Packing bread and pastries neatly, accurately and efficient

Professional Skills

 • Able to read and follow packing lists
 • Good work history
 • Work at a consistent pace that meets acceptable levels of movement and performance
Lagkagehuset
Arla Foods amba
Terminalarbejder, Christiansfeld Terminal - Christiansfeld

Arla Foods amba

Har du lyst til at arbejde i Christiansfeld Terminal med opgaver som ekspedition, truckkørsel, samt forefaldende arbejde?

Dine primære opgaver vil være at:

 • ekspedere/pakke ordrer
 • truckkørsel
 • flytte færdigpakkede varer ud til læsning
 • hjælpe med oprydning og orden på lageret

Som person er du udadvendt og glad for at give en hånd med, hvor der er behov for det. Du går til arbejdet med seriøsitet og påtager dig gerne ansvar for opgaverne i afdelingen.

Arla Foods amba
THISTED KOMMUNE
Fleksjobkonsulent som barselsvikar til Beskæftigelsesafdelingen

THISTED KOMMUNE

Team Job, Fleks og Uddannelse består af 19 dygtige og erfarne medarbejdere og en teamleder. Teamet beskæftiger sig, foruden fleksjob, med opgaver inden for revalideringen, løntilskud til førtidspensionister og a-dagpengeområdet.

Du får nogle engagerede og hjælpsomme kolleger. Vi er meget ambitiøse, har en høj faglighed og arbejder målrettet med at hjælpe borgere ind på arbejdsmarkedet via beskæftigelsesrettede tilbud og fastholdelse i job. Vi har fokus på udvikling og vil gerne være på forkant med forandringer, og denne udvikling vil du blive en del af.

Som fleksjobkonsulent er det dit ansvar at sikre en håndholdt og systematisk indsats i relation til at sikre borgerens vej i fleksjob, hvilket blandt andet kræver viden om jobmulighederne på det lokale arbejdsmarked og evnen til hurtigt at skabe et netværk af virksomheder.

Sundhedsstyrelsen
Kompetente og servicemindede sekretærer til uddannelsesområdet

Sundhedsstyrelsen, København

Vi søger nye sekretærer, der vil være en del af vores uddannelsesenhed. Vi sætter rammerne for dagens og fremtidens speciallægeuddannelse og arbejder med drift og kvalitetsudvikling af blandt andet lægers, tandlægers og sygeplejerskers videreuddannelse som landets øverste sundhedsmyndighed.

Har du mod på dét, og vil du også gerne arbejde med sagsbehandling af enkeltsager fx vedrørende patienter til behandling i udlandet? Så er du måske vores nye kollega i Sundhedsstyrelsens uddannelsesenhed.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med såvel ledelsen som flere af enhedens medarbejdere. Arbejdet vil udover almindelige kontoropgaver blandt andet bestå af tværgående sekretæropgaver i enheden.

Gem
HJHansen Recycling A/SKranfører til recycling-virksomhed

HJHansen Recycling A/S, Hadsund

Kunne du tænke dig et alsidigt job med håndtering af jern- og metalskrot til recycling?

Hverdagen varierer en del og arbejdet foregår mest udendørs.

Arbejdet består blandt andet i at:

 • køre med kran og truck
 • sortere jern og metaller
 • kvalitetskontrollere varer
 • læsse lastbiler
Solrød KommuneVil du være med til at gøre en forskel i en veldrevet kommune? Hvis ja, så er du måske en af vores nye faglige teamkoordinatorer i myndighedsfunktion, Familieafsnittet, Solrød Kommune?

Solrød Kommune

Er du en erfaren sagsbehandler på myndighedsområdet for udsatte børn og unge/børn og unge med handicap, som har et ønske om at rykke videre til en stilling med større mulighed for at sætte retningen i den fælles praksis? Brænder du for at yde faglig sparring, håndtere klagesager, udvikle og vedligeholde arbejdsgange og ser du systematik, lovmedholdelighed og et stærkt fokus på økonomi, som en helt afgørende trædesten til godt socialfagligt arbejde? Så er du måske vores nye socialfaglige koordinator?

Familieafsnittet i Solrød Kommunes Børn- og Ungerådgivning er blevet opnormeret med 2 nye faglige teamkoordinatorstillinger. Den ene stilling forankres organisatorisk i vores specialrådgivningsteam (handicap -og social sager) og den anden i vores børn og ungeteam (sociale sager).

Vordingborg KommuneVi mangler to miljømedarbejdere i affaldsgruppen

Vordingborg Kommune, Langebæk

Hvis du brænder for grøn omstilling, og vil være med bag kulisserne, når der skal indsamles nye affaldsfraktioner i Vordingborg Kommune, så skynd dig at læse videre:

Som udgangspunkt vil dit ansvarsområde være at yde kompetent assistance til borgerne, når de henvender sig til affaldskontoret enten telefonisk eller via mail.

Det er derfor et must, at du som menneske er imødekommende, hurtig på tasterne, fleksibel og udadvendt. Dine faste daglige opgaver vil primært være telefonpasning og håndtering af borgerhenvendelser i vores driftssystemer til affaldshåndtering og rottebekæmpelse.

Det er derfor vigtigt, at du kan holde hovedet koldt, når der er travlt, og ikke er bange for at gå i kast med forskellige ad hoc-opgaver, som kan lande på dit bord.

Billund Lufthavn A/SLagermedarbejder til Outsourcing

Billund Lufthavn A/S

Vi har travlt og mangler derfor en medarbejder til Outsourcing Outsourcing, der er en del af Cargo Center Billund, søger snarest muligt en ny medarbejder, der kan lide at arbejde i et travlt miljø.

Arbejdet består primært i at sørge for, at vores lager til enhver tid er velfungerende, så den daglige drift glider på bedst mulige måde.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

 • Truckkørsel
 • Kørsel med terminaltraktor
 • Modtagelse af gods
NS System A/SForsendelse og produktion

NS System A/S, Frederikshavn

Er du arbejdsom, og vil du tage ansvaret for vores forsendelse?

Vi har en åbning i vores ServiceCenter team, hvor dagens vigtigste opgave består i at påvarme og brodere logoer på kundernes tekstiler. Vores kunder er typisk fra en af de førende kæder inden for arbejdstøj-, sport- og profilbranchen. Omgangstone er uformel og hverdagen er travl. Du vil referere direkte til kundeservicechefen og vil udover Servicecenter teamet, arbejde tæt sammen med vores kundeservice, for at sikre vi leverer den højeste kvalitet til vores kunder.

Du varetager 2 funktioner i teamet, og fordelingen af din arbejdstid er ca. 50/50. Din arbejdsdag starter kl. 9:00 i påvarmningen og slutter i vores forsendelse.