882 job matcher din søgning 882 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fredensborg Kommune
Initiativrig og engageret contract manager med kategoriansvar til fagligt stærkt udbuds- og kontraktstyringsteam

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vil du være med til at sikre langtidsholdbare og effektive kontrakter, der skaber reel værdi for organisationen? Vil du være med til at skabe gevinster til fordel for nye politiske prioriteringer? Har du lyst til at videreudvikle dine forretningsmæssige, analytiske og kontraktstyringsmæssige evner i et dynamisk, inspirerende og ambitiøst miljø?

Som contract manager er din fornemmeste opgave at sikre gode og effektive kontraktstyringsforløb, der skaber mest mulig værdi for din egen kontraktportefølje. Du gennemfører kontraktstyringsforløbene i tæt samarbejde med leverandører, kommunens fagområder og dine teamkollegaer med udgangspunkt i Fredensborg Kommunes anerkendte koncept for kontraktstyring.

Frederikshavn Kommune Administrativ medarbejder til Center for Sundhed og Plejes Sekretariat - barselsvikariat

Frederikshavn Kommune

Sekretariatet i Center for Sundhed og Pleje søger en administrativ medarbejder i en begivenhedsbestemt ansættelse fra d. 1. december 2022 som barselsvikar. Stillingen er på 30 timer om ugen.

Vi tilbyder en allround stilling, hvor der som udgangspunkt er flest opgaver vedr. økonomi, fx fakturabehandling, pensionsindberetning, indtægtskontrol, kasseopgørelser og statistik. Det er derfor vigtigt at du har flair for økonomi, men også kan varetage skriftlige opgaver som fx referater og koordinering af diverse administrative opgaver.

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende og spændende job med mange forskellige opgavetyper
 • Et job hvor arbejdsglæde og trivsel vægtes højt, og hvor fleksibilitet og medansvar er en selvfølge
Morsø Kommune Ansvarsfuld borgmester- og direktionssekretær med overblik og ordenssans

Morsø Kommune, Nykøbing Mors

Kunne du tænke dig at arbejde i en helt central nøgleposition for især borgmester, kommunaldirektør, direktion og kommunalbestyrelse på den skønne Limfjordsø Mors? Kan du sikre struktur, holde det store overblik og løse en bred vifte af administrative opgaver?

Hvis du kan svare ja til overstående, så vil du trives som en fisk i vandet som borgmester- og direktionssekretær i Sekretariatet i Morsø Kommune.

Vi løser mange forskellige opgaver for hele kommunen og primært med fokus på at betjene det politiske system og direktionen. Vi arbejder fokuseret, men nyder også at få en god snak og et godt grin.

Det er en fast stilling på 37 timer. Du bliver en vigtig del af en fleksibel arbejdsplads, der bygger på nærhed og fællesskab.

Miele A/S
Butikskonsulent til Miele Experience Center i Aarhus

Miele A/S

Miele producerer og sælger hvidevarer af topkvalitet til både det private og professionelle segment, og Miele er kendt af brugere over hele verden. Det danske selskab Miele A/S, som beskæftiger ca. 200 medarbejdere, leverer et fuldt program af hvidevarer til det moderne hjem og til erhvervskunder, og produkterne er kendt som markedets bedste.

Som Miele butikskonsulent er du aktiv og selvstændig og kan sikre salg, rådgivning og demonstration af Mieles eksklusive program af hvidevarer til vores private kunder. Desuden er du praktisk anlagt og har øje for, at vores butik altid fremstår professionelt og lever op til Mieles Premium standarder.

Daglige opgaver

 • Produktrådgivning, tilbudsgivning og gennemførelse af salg til alle besøgende i Miele Experience Center
 • Tage del i den daglige drift af Miele Experience Center
Østjyllands Politi Administrativ medarbejder søges til Servicecenteret

Østjyllands Politi, Aarhus

Hvis du brænder for at rådgive, vejlede og servicere borgere, så de efterlades med et godt indtryk og en god oplevelse, så er det lige dig, vi står og mangler. Østjyllands Politi søger administrativ medarbejder til Servicecenteret. Ansættelsen har en varighed på 1 år.

Servicecenteret er en del af Borgerekspeditionen, som stort set modtager alle Østjyllands Politis telefoniske, skriftlige og personlige henvendelser. Når borgerne ringer 114, svarer vi og hjælper dem videre. God og effektiv service er et absolut nøgleord for os i vores kontakt med borgerne. Vi tilbyder et job med gode kollegaer samt vekslende opgaver og udfordringer i hverdagen.

Dine arbejdsopgaver i Servicecentret består hovedsageligt af at:

 • Rådgive og vejlede borgerne via telefonen
 • Optage telefoniske og skriftlige anmeldelser om strafbare forhold
 • Visitere anmeldelser til videre sagsbehandling/efterforskning
YouSee Salgskonsulent i YouSee Hillerød (Deltid)

YouSee

Som salgskonsulent i YouSee, vil din primære arbejdsplads være i butikken. Du bliver en del af et ambitiøst team med gå-på mod, som altid stræber efter at dygtiggøre sig selv og hinanden.

En typisk dagligdag består af opgaver som:

 • Rådgivning og salg til vores kunder
 • Modtagelse og lagerføring af varer
 • Sikre en salgsklar og præsentabel butik
 • At deltage i morgenmøder og sjove konkurrencer

YouSee Retail er meget mere end butiksarbejde! Du vil udover butikslivet kunne opleve at komme med på specielle events ude hos vores kunder, at besøge andre nærtliggende butikker og at blive oplært i fx at håndtere kundetele-fonen, til rådgivning og salg.

Gem
FTZ Autodele & Værktøj A/S Ekspedient til FTZ Skanderborg

FTZ Autodele & Værktøj A/S

Hos FTZ er vi altid i bevægelse. Vi brænder for at udfordre, tænke nyt og gøre en forskel for vores kunder. Vores passion er vores brændstof og er afgørende for, at vi kan holde Danmark kørende. Det kræver værkstedskendskab og fremsynethed ned i mindste detalje. Det holder os i bevægelse. Hver dag.

Som ekspedient har du til opgave at servicere kunderne både pr. telefon og web, samt ved personlig ekspedition i butikken. Du sikrer kunderne tilbydes de rigtige løsninger indenfor reservedele, værktøj og værkstedsudstyr. Derudover, er der indkøb af haste- eller skaffevarer hos eksterne leverandører, samt andre forefaldende opgaver, der er med til at sikre, at den daglige service er i top. Et job med stor frihed under ansvar. Ekspedienten har reference til den stedfortrædende afdelingsleder og kommer til at indgå i et team af dedikerede kolleger.

Slagtersvend

Meny, Holbæk

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Som slagtersvend er du musklerne bag vores succes, for du er både bag skæredisken, hvor du udskærer og tilbereder kød, og bag køledisken, hvor du inspirerer og servicerer vores kunder. Samtidig får du også mulighed for at bruge din viden og dine ideer til at forme afdelingen, og have medindflydelse på hvilket sortiment vi skal tilbyde vores kunder.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • kontinuerligt optimere og udvikle ferskvareområdet sammen med slagtermesteren
 • sikre eksekvering af vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed

MENY skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi du har haft det sjovt og er blevet udfordret.

Meny
Espergærde Bog & Idé ApS Sprudlende og faglig sælger med ordenssans

Espergærde Bog & Idé ApS

Vil du være en del af vores team i Espergærde Bog & idé?

Hos os vil du med din erfaring og kompetencer kunne bidrage til et højt kvalificeret serviceniveau, og dagligt glæde dig over at inspirere og rådgive både små og store kunder.

Vi ønsker os en kollega, der naturligt er nysgerrig på butikkens brede sortiment som spænder fra leg og lim til litteratur. Mest af alt håber vi, du er smilende, udadvendt og åbensindet samt at din positive indstilling smitter af på dine omgivelser.

Vores butik i Espergærde er en del af i alt syv familiebutikker i hhv. Charlottenlund, Holte, Birkerød, Søborg og Ballerup, hvor vi vidensdeler og fagligt og socialt mødes for samlet set at stå stærkest i markedet samt have et godt fællesskab.

Skattestyrelsen Medarbejdere til kontrol og sagsbehandling inden for refusion af udbytteskat i Viborg

Skattestyrelsen, Viborg

Vil du være med til at sikre, at indeholdt udbytteskat bliver tilbagebetalt korrekt? Og har du lyst til at være en del af et område med meget stor, politisk bevågenhed? – så er du måske én af vores nye kollegaer i Udbytteskat i Skattestyrelsen.

Vi søger lige nu to dygtige sagsbehandlere til Udbytteområdet. Den ene stilling er en fastansættelse, mens den anden er en tidsbegrænset ansættelse (barselsvikariat) fra start 01. januar 2023 og til ca. ultimo december 2023.

Arbejdet vil hovedsageligt bestå af kontrol og sagsbehandling, der kræver selvstændig håndtering og vurdering. Du vil herudover indgå i dagligt samarbejde med dine kolleger, og der vil være snitflader til den finansielle sektor i Danmark og internationalt.

Skattestyrelsen
STARK Danmark
Sælger til trælasten

STARK Danmark, Slagelse

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger primært til professionelle kunder.

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Proaktivt salg, service og kundebetjening til forretningens kunder.
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og eftersalgsaktiviteter.
 • Ordrebehandling og varebestilling.
 • Salgsklar butik.
STARK Danmark
Q8 Danmark A/S Salgsassistent til Q8 Hillerød

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 6 timer pr. uge.

Q8 Danmark A/S Salgsassistent til natarbejde hos Q8 Nærum, Langhaven

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Da du passer butikken alene om natten, følger der et stort ansvar og en stor frihedsgrad med jobbet, som du skal være parat til at forvalte. Du skal være skabt af et særligt stof, vide hvad det indebærer og kræver at vende op og ned på dag og nat. Du skal trives med den frihed, det giver dig at arbejde, når andre sover, og i stedet sætte stor pris på at have fri i de lyse timer.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 25 timer pr. uge.

JYSK
JYSK Danmark søger Sælger til JYSK i Herning

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Sælger, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • mulighed for at udfordre dig selv og styrke dine kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
JYSK
Salgsassistentelev søges til MENY Domus Vista

Meny, Frederiksberg

Vi lærer dig ikke kun at lange varer over disken. Vi lærer dig hvordan du driver en butik i Danmarks førende fødevaremarked. Hvordan du driver en forretning. Hvordan du holder styr på varerne, og giver kundeservice i verdensklasse.

MENY er hele Danmarks fødevaremarked. Vi forstår os på mad - og det kommer du også til.

At være salgsassistentselev er for dig, som vil mennesker. Dig, som vil være stolt af dit fag. For dig, som vil være en del af Danmarks førende “MADbrand”. For dig, som måske en dag vil eje din egen forretning.

Bliv salgsassistentelev i MENY Domus Vista og få:

 • Hilst på kunderne første dag.
 • Lært hvordan man driver forretning og butik.
 • Mulighed for at forme vores kunders daglige indkøb og deres oplevelse af det.
Meny
Louis Nielsen A/S
Optiker til Louis Nielsen Frederiksberg

Louis Nielsen A/S

Som optiker i Louis Nielsen bruger du din viden indenfor øjensundhed og sygdomsopsporing til at hjælpe vores kunder med at bevare deres gode syn.

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdsplads

Hos Louis Nielsen har vi stor fokus på at hjælpe vores kunder med at bevare deres gode syn, så de kan leve med størst mulig livskvalitet. Det bidrager du til ved at foretage synstest til ekspertpræcision og give den bedst mulige rådgivning i valg af briller og kontaktlinser.

I dit arbejde som optiker skal du kontrollere kundernes øjensundhed og vejlede om resultaterne af Fundus-billeder, IOP-målinger, synsfeltscreeninger mv. Alt sammen for at sikre, at potentielle sygdomme opspores i tide, så kunderne kan bevare deres gode syn.

Louis Nielsen A/S
Ballerup Kommune Skolesekretær til Skovlunde Skole

Ballerup Kommune

Vikariat fra 1. november 2022 til 31. oktober 2023 på 37 timer

Skovlunde Skole bygger på tolerance, trivsel og fællesskab. Både fagligt og menneskeligt har vi høje ambitioner og vi har fokus på, at alle tager ansvar for den skole, vi er sammen om.

Vi kan tilbyde et spændende, udfordrende og selvstændigt job i en administration, der har fokus på serviceniveauet af alle brugere. Et stærkt fagligt team, med gode sparringsmuligheder. Vil du være en del af det administrative team på Skovlunde Skole og vil du bidrage til at skabe synlige succeser for skolen, så glæder vi os til at høre fra dig.

Dine opgaver

 • Løn- og personaleadministration
 • Trio – opgaveoversigter og løbende skemaændringer
 • Betjening af henvendelser i administrationen

Kommuneqarfik Sermersooq
Majoriaq Kontorfuldmægtig

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret kontorfuldmægtig til Majoriaq Nuuk med tiltrædelse 1. december 2022 eller snarest derefter.

Majoriaq Nuuk er kendetegnet ved èn-dørsprincippet, som betyder, at borgere kan henvende sig ét sted, uanset om de ønsker vejledning til arbejde eller uddannelse.

Har du sans for detaljen og kan holde overblikket i en travl hverdag, så er det dig, vi søger.

Stillingens indhold:

 • Elevadministrativt arbejde i forhold til FA og eksterne elevsager
 • Kvalitetssikre den daglige registrering og arkivering af indgående/udgående post
 • Ansvarlig for kontorets åbningstider, central telefonbetjening
 • Billetbestillinger til lærlinge der skal til DK
 • Ad hoc administrativt arbejde af forskellig karakter
Kommuneqarfik Sermersooq
DSA - Din Sundhedsfaglige A-kasse
Forsikringsvejleder med sans for fremragende service

DSA - Din Sundhedsfaglige A-kasse, København

Formår du at balancere en myndighedsrolle med empati, så det kan mærkes igennem skærmen eller telefonen? Og motiveres du af at omsætte komplekse regler som dagpenge og efterløn, så det giver mening for den almindelige dansker? Så har vi jobbet til dig.

Som forsikringsvejleder i Din Sundhedsfaglige A-kasse får du et alsidigt job, hvor du hver dag gør en forskel for mennesker, når du vejleder vores næsten 100.000 sundhedsfaglige medlemmer om dagpenge og efterløn både på skrift og i telefonen. Du får mulighed for at sætte dit gode servicegen i spil i din dialog med medlemmerne og omsætte serviceløfter til positive oplevelser for medlemmerne.

DSA - Din Sundhedsfaglige A-kasse
Refako Autodele Engageret reservedelsekspedient til Næstved

Refako Autodele

Vi vækster og søger derfor en dygtig kollega til vores team i Næstved.

Brænder du for et job med udfordringer og hvor to dage sjældent er ens? Trives du med, at din faglighed bliver testet på daglige basis, og med en forventning om at yde det bedste til og for vores kunder?

Der er flere indgange til dette job; du er uddannet lastvognsmekaniker eller reservedelesekspedient indenfor tungvogn eller agro.

Vi forventer bl.a., at du er:

 • Ansvarsbevidst og stabil.
 • Beslutningsdygtig og trives med at have travlt.
 • Selvstændig og udadvendt.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV