216 job matcher din søgning 216 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kedington Denmark ApSElektrikere, kabelteknikere, datacenterteknikere søges til datacenter i Odense

Kedington Denmark ApS

Kedington søger medarbejdere til opførelse og drift af IT-infrastruktur og datanetværk i et avanceret datacenter i Odense. Datacentret behandler data fra sociale medier og udvider løbende sin kapacitet.

Jobbet er for personer, som ønsker at arbejde med den nyeste og mest avancerede datacenterteknologi på en spændende arbejdsplads. Vi arbejder efter absolut højeste faglige standarder, hvor kun det bedste er godt nok.

Vi søger forskellige profiler. Fælles er det, at man skal kunne lide det fysiske arbejde, at man er god til at arbejde med hænderne, og at man overholder de særlige og vidtrækkende arbejdsmiljøregler til alle tider.

Convision A/SIT-netværkskonsulent

Convision A/S søger for ASOM-Net i Vejen

Til ASOM-Net – en ISP-/hosting-virksomhed – i Vejen søges erfaren IT-netværkskonsulent til design, udvikling og implementering af tekniske platforme.

Som netværkskonsulent kommer du til at arbejde tværfagligt i organisationen, hvor du bliver ansvarlig for hele forløbet på projekter (design, udvikling, implementering og overdragelse af drift). Du bliver en del af et team på 7 dygtige og dedikerede kolleger, som er medansvarlig for udvikling og implementering.

Det er et team, hvor der er en god kommunikation i et afslappet og uformelt miljø, og humor er en naturlig del af hverdagen. Ånden i teamet er, at man designer, udvikler og implementerer løsningerne så vidt muligt ”in-house” fremfor at købe standardløsninger, hvilket ofte realiseres gennem implementering af nyeste Open Source-teknologier. Virksomheden sætter en ære i at overholde aftaler overfor såvel leverandører og samarbejdspartnere som slutbrugere.

Socialdemokratiet
Engageret sekretariatsmedarbejder

Socialdemokratiet, København

Har du erfaring med medlemsservice, forståelse for IT og kan du lede projekter fra A til Z? Så er stillingen i vores medlemsserviceteam måske noget for dig.

Som vores nye kollega har du to primære opgaver. For det første får du ansvar for driften og udviklingen af partiets medlemssystem, der er udviklet i samarbejde med Groupcare. For det andet skal du indgå i planlægningen og hands-on håndtere tværgående projekter som f.eks. afvikling af partiets årlige kongres.

Og så er der alle de andre ting, der skal løses hen ad vejen…

Frederikssund Kommune
Teamleder til Ungeteamet til Center for Familie og Rådgivning

Frederikssund Kommune, Jægerspris

Vil du være med til at gøre en forskel for unge og deres familier? Er du en faglig stærk, samarbejdsorienteret og udviklingsparat leder med fokus på inddragelse, faglig kvalitet og rettidighed? Så er dette måske stillingen for dig?

I Center for Familie og Rådgivning (CFR) varetager vi Frederikssund Kommunes indsats overfor børn og unge i udsatte positioner. Vi arbejder for at skabe de bedste vilkår for udsatte børn og unge, og baserer vores arbejde på høj faglighed og systematik.

Dine opgaver

 • Daglig personaleledelse
 • Sikre faglig kvalitet og lovmedholdelighed i teamet ud fra gældende lovgivning samt interne retningslinjer, arbejdsgange og kvalitetsstandarder i afdelingen
 • Tæt faglig sparring og tilgængelighed
Frederikssund Kommune
Teamleder til Børneteamet til Center for Familie og Rådgivning

Frederikssund Kommune, Jægerspris

Vil du være med til at gøre en forskel for unge og deres familier? Er du en faglig stærk, samarbejdsorienteret og udviklingsparat leder med fokus på inddragelse, faglig kvalitet og rettidighed? Så er dette måske stillingen for dig?

I Center for Familie og Rådgivning (CFR) varetager vi Frederikssund Kommunes indsats overfor børn og unge i udsatte positioner. Vi arbejder for at skabe de bedste vilkår for udsatte børn og unge, og baserer vores arbejde på høj faglighed og systematik.

Dine opgaver

 • Daglig personaleledelse
 • Sikre faglig kvalitet og lovmedholdelighed i teamet ud fra gældende lovgivning samt interne retningslinjer, arbejdsgange og kvalitetsstandarder i afdelingen
 • Tæt faglig sparring og tilgængelighed
Københavns KommuneAdministrativ medarbejder der brænder for HR/økonomi til Europaskolen

Københavns Kommune

Er du struktureret og kvalitetsbevidst? Trives du med at arbejde selvstændigt og have ansvar, og kan du navigere i en travl hverdag og samtidig yde høj service?

Europaskolen har brug for en dygtig og rutineret kollega til at varetage løn-, personale- samt økonomiopgaver for hele skolen.

Vi har brug for en serviceminded person, der trives i et levende miljø, hvor dagen er præget af mange henvendelser sideløbende med, at den daglige drift skal klares.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at

 • Indhente al relevant dokumentation i forbindelse med ansættelser
 • Klargøre og indberette personalesager i Københavns Kommunes systemer
 • Varetage almindelig personaleadministration
 • Håndtere rekruttering for Europaskolen
Erhvervsstyrelsen
Alsidig, administrativ sagsbehandler med gåpåmod søges til Erhvervsstyrelsen i Silkeborg

Erhvervsstyrelsen

Synes du, det er bedst at have styr på tingene - både papirer og penge? Har du sans for orden, skriftlighed og korrekturlæsning samt tal og regneark? Og har du gåpåmod og er fleksibel? Så se her:

Erhvervsstyrelsen i Silkeborg er både forvaltningsmyndighed for en række EU-fonde i Danmark og hjemsted for sekretariatet for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Vi samarbejder med mange forskellige aktører i den decentrale erhvervsfremme, fra organisationer, erhvervshuse, projektoperatører og -partnere, til kommuner, andre ministerier og styrelser og Europa-Kommissionen. Vi er ca. 90 medarbejdere og er en del af Erhvervsministeriet.

Sekretariatsopgaverne udgør en bred vifte af opgaver inden for ikke mindst økonomisk sagsbehandling og supportfunktioner ift. administrationen af EU-midlerne og erhvervsfremmebestyrelsens møder og arbejde.

Moment Konsulent, sociale indsatser i udsatte områder

Moment søger for Landsbyggefonden i København

Vil du være med til at sætte rammerne for sociale indsatser, der bidrager til blandede sammenhængende byer og velfærdsudvikling i udsatte boligområder?

Kunne du tænke dig en spændende og udviklende stilling i et engageret, fagligt miljø med aktualitet, bevågenhed og stor betydning for kommuner og almene boligområder over hele Danmark?

Som vores nye konsulent vil du bidrage til — og drive dele af — de igangværende udviklingsprocesser internt og eksternt. Samtidig vil du blive en del af en solid og struktureret forvaltningspraksis omkring de boligsociale bevillinger, hvor du på en enkel og understøttende måde rammesætter og kvalitetssikrer Landsbyggefondsfinansierede indsatser i tæt samarbejde med kommuner og almene boligorganisationer over hele landet. Du vil være myndighed, sætte retning og facilitere samarbejder og partnerskaber med fokus på potentialer, effekt og sammenhængende investeringer.

Udlændinge- og IntegrationsministerietTværgående koordinator søges til Koncern It i Udlændinge- og Integrationsministeriets departement

Udlændinge- og Integrationsministeriet, København

Brænder du for at skabe de bedste rammer og sammenhæng for it-videreudvikling og forvaltning? Udlændinge- og Integrationsministeriets departement søger en tværgående koordinator til systemforvaltningsenheden i Koncern It.

Udlændinge- og Integrationsministeriet er godt i gang med at implementere Digitaliseringsstrategi 2021, som blandt andet omfatter udskiftning og modernisering af centrale forretningssystemer og implementering af en række vigtige EU-initiativer.

Du vil komme til at indgå i et nyoprettet team i enheden for systemforvaltning, der referer til systemforvaltningschefen og som beskæftiger sig med tværgående opgaver. Som led i opgavevaretagelsen vil du skulle arbejde tæt sammen med øvrige enheder i Koncern It, eksterne samarbejdspartnere, leverandører og forretningen.

Saab Danmark A/S
System Requirements Engineer for defence projects

Saab Danmark A/S, Sønderborg

We are rapidly growing our business in the global Defence Market, so we are looking for new colleagues to join our project teams. If you are motivated to work with digital and analogue communication systems within defence projects and have a broad knowledge of naval communication systems, you might be our new System Requirements Engineer.

As our new System Requirements Engineer, you will be responsible for the management of all requirements within one of our naval projects. Together with other engineers of the project team, you will analyse the customer requirements. After classification and structuring, you will manage the requirements within our requirement management tool and develop a model to trace the requirements across all project phase and manage to handle changes.

Saab Danmark A/S
Saab Danmark A/S
System Integration Engineer for defence projects

Saab Danmark A/S, Sønderborg

We are rapidly growing our business in the global Defence Market, so we are looking for new colleagues to join our project teams. If you are motivated to work with digital and analogue communication systems within defence projects and have a broad knowledge of naval communication systems, you might be our new System Integration Engineer.

As our System Integration Engineer, you will be responsible for system integration management within our naval projects. You coordinate all aspects of integration of all kinds of systems with all relevant stakeholders in the project, such as colleagues, suppliers, customers and end customers. Based on customer requirements, you will plan the system integration and support your colleagues during the project phase’s development, design, qualification, test and installation.

Saab Danmark A/S
Saab Danmark A/S
System Engineer for defence projects

Saab Danmark A/S, Sønderborg

We are rapidly growing our business in the global Defence Market, so we are looking for new colleagues to join our project teams. If you are motivated to work with digital and analogue communication systems within defence projects and have a broad knowledge of naval communication systems, you might be one of our new System Engineers.

As our new System Engineer, you will be responsible for transforming customer requirements into deliverable solutions. Based on customer requirement analysis and best practices, you will design and document the solution in close cooperation with other system engineers, architects and project managers. You will specify the requirements towards external suppliers as well as our internal development organisation to comply with the overall customer requirements. You will also be involved in the system integration and test activities performed before system delivery to the customer.

Saab Danmark A/S
Saab Danmark A/S
System Engineer (IT) for defence projects

Saab Danmark A/S, Sønderborg

We are rapidly growing our business in the global Defence Market, so we are looking for new colleagues to join our project teams. If you are motivated to work with digital and analogue communication systems within defence projects and have a broad knowledge of IT network and security, you might be one of our new System Engineers (IT).

As our new System Engineer (IT), you will be responsible for transforming customer requirements and IT network requirements into deliverable solutions. You will support our network and security experts in projects and design and document the solution in close cooperation with our system and security architects, other system engineers and project managers. You will specify the requirements towards external suppliers as well as our internal development organisation to comply with the overall customer requirements.

Saab Danmark A/S
Saab Danmark A/S
Senior System Engineer for defence projects

Saab Danmark A/S, Sønderborg

We are rapidly growing our business in the global Defence Market, so we are looking for new colleagues to join our project teams. If you are motivated to work with digital and analogue communication systems within defence projects and have a broad knowledge of naval communication systems, you might be one of our new Senior System Engineers.

As our new Senior System Engineer, you will be responsible for the technical part of naval projects. Based on customer requirements and best practices, you will plan the system design in close cooperation with system engineers and project managers. You will create a WBS incl. work packages for system engineers, coordinate technical milestones with the project manager, taking the lead for technical meetings with customers and make sure to have all deliverables ready for all technical milestones (PDR, CDR etc.).

Saab Danmark A/S
Saab Danmark A/S
RF/EMC Engineer for defence projects

Saab Danmark A/S, Sønderborg

We are rapidly growing our business in the global Defence Market, so we are looking for new colleagues to join our project teams. If you are motivated to work with digital and analogue communication systems within defence projects and have a broad knowledge of radio systems and antennas, you might be our new RF/EMC Engineer.

Saab in Denmark has exciting opportunities for engineers ready to design integrated communication systems for Maritime combat systems. Our solutions are built using software and hardware products from vendors all over the world, integrated through our own VoIP software platform, TactiCall.

As our new RF/EMC Engineer, you will support our experts in all related RF and EMC aspects of our naval projects. This includes system design based on customer requirements and support of EMC and TEMPEST measurements incl. documentation in terms of test plans, procedures, and reports.

Saab Danmark A/S
Ikast-Brande Kommune
Engageret sagsbehandler søges til vejmyndighed

Ikast-Brande Kommune

Kunne du tænke dig at arbejde med lovgivning inden for vejområdet? - så er her en virkelig god mulighed.

Vej og Park efterlyser en ny kollega, som kan lide at arbejde med såvel myndighedsprojekter, planlægning og mindre anlægsprojekter. Du bliver en vigtig brik på kontoret med 5 engagerede kolleger, der bl.a. arbejder med trafiksikkerhed, vejmyndighed og anlægsarbejder.

Eksempler herpå er

 • Administration af vejloven i forbindelse med byggesager, private byggemodninger og andre vejanlæg m.m. Udskillelse af veje
 • Behandling af borgerhenvendelser i forhold til vejlovene
 • Udskillelse af veje
 • Naboretssager
Ikast-Brande Kommune
Sagsbehandler til Borgerservice

Ikast-Brande Kommune, Ikast

Vi søger en rutineret og initiativrig medarbejder, der vil være med til at give vores borgere og virksomheder en god oplevelse, når de besøger os. Hos os er det vigtigt, at vores borger og virksomheder mødes af en engageret, respektfuld, samarbejdsvillig og helhedsorienteret medarbejder.

Har du erfaring i at arbejde med pas og kørekort, og har du interesse og flair for at arbejde som tovholder på nogle af vores IT-systemer, så er du måske vores nye kollega.

Dit job består bl.a. af disse arbejdsopgaver:

 • Borgerbetjening, herunder bistå borger i brugen af selvbetjeningsløsninger
 • Sagsbehandling og afgørelser fx på pas- og kørekortområdet
 • Ansvarlig for vores egne IT-systemer fx tidsbestilling og vores opslag på Facebook og hjemmeside
Fredericia KommuneFamiliekonsulenter til Familie & Ungdomscentret

Fredericia Kommune

Vores kommende medarbejdere skal brænde for familie- og netværksarbejde og trives med at navigere i en uforudsigelig hverdag med alsidige opgaver.

Vi er et travlt hus, og vi har et stigende antal opgaver. Derfor søger vi 7 familiekonsulenter, som har erfaring med at arbejde med udsatte og sårbare børn og unge med funktionsnedsættelse og deres familier. Vi søger personale med en pædagogfaglig uddannelse og gerne med en specialiseret viden og erfaring inden for de specifikke områder, vi søger personale til.

Familie og Ungdomscentret er den kommunale foranstaltningsenhed, der forestår en lang række lokale behandlingstilbud til børn og unge i alderen 0-23 år og deres forældre. Indsatserne strækker sig fra kriminalitetstruede unge, praktisk pædagogisk støtte i hjemmet til terapeutiske samtaleforløb.

Gem
Kommune Konsulenterne
Socialrådgivere til Børn-, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til kortere og længere ansættelser samt diverse socialfaglige opgaver til kommunernes Børn, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet.

Som konsulent fra Kommune Konsulenterne er du selvkørende fra første arbejdsdag, hvorfor stor erfaring er en forudsætning for ansættelse. Desuden forventer vi, at ansøger er servicemindet, fleksibel og stabil. Kommune Konsulenterne tilbyder til gengæld attraktive løn- og ansættelsesforhold, match med fokus på personlige og faglige kompetencer samt personlig opfølgning igennem hele ansættelsen.

Kommune Konsulenterne
Nordjyllands PolitiAdministrativ medarbejder til Servicecenteret (post)

Nordjyllands Politi, Aalborg

Nordjyllands Politi søger en vikar som administrativ medarbejder til håndtering af elektronisk og fysisk post. Til tider kan der også forekomme opgaver tilhørende servicecenteret.

Servicecentret er et vigtigt omdrejningspunkt for hele politikredsen. Du bliver en del af en sektion med ca. 25 medarbejdere, både administrative og politiansatte som arbejder i forskellige teams, hvor de primære opgaver er telefoniske og personlige henvendelser fra borgerne og en lang række andre administrative opgaver.

Du skal primært arbejde med følgende opgaver:

 • Sagsbehandling af elektroniske henvendelser til kredsens elektroniske hovedpostkasse
 • Sagsbehandling af fysisk post
 • Indgå i opgaver, som i dag ligger i Servicecentret – se evt. stillingsopslag vedr. administrativ medarbejder til servicecenteret.