922 job matcher din søgning 922 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Den selvejende daginstitution Stærebo Idrætsinstitutionen Stærebo afdeling Stærevænget søger en kost eneansvarlig 32 timer ugentligt

Den selvejende daginstitution Stærebo, København

Stærevænget er en integreret institution beliggende i distrikt Nørrebro-Bispebjerg med 22 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn, hvor det pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i sundhed, krop og bevægelse med pædagogisk idræt som metode.

Hos os kan vi tilbyde:

 • Et hus, hvor vores køkken er husets hjerte. Mulighed for at være nytænkende og kreativ, hvad angår madlavning til børn.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være udarbejdelse af kostplan, bestilling af madvarer, udarbejdelse af arbejdsplan for rengøring i køkkenet af både opbevaringsskabe, køleskabe, frysere, ovne, komfur, hylder, borde, gulve, vinduer m.v. således, at det tydeligt fremgår, hvad der skal rengøres dagligt, hver uge og hver måned samt at udføre og ajourføre ”Egenkontrolprogram” - eSmiley.

Esbjerg Kommune
Sagsbehandler til Sociale Ydelser

Esbjerg Kommune

Sociale Ydelser søger en dygtig medarbejder til behandling af ansøgninger om enkeltydelser og indskudslån.

Dine opgaver bliver

 • Sagsbehandling efter Aktivloven og Boligstøtteloven
 • Yde rådgivning og vejledning primært i forhold til de ansøgninger, du behandler
 • Der er tale om administrative opgaver og telefonisk borgerkontakt.

Vi tilbyder

 • Et meningsfyldt arbejde, hvor du jf. gældende lovgivning får mulighed for at yde økonomisk støtte til udsatte borgere
 • Et godt arbejdsmiljø, der til tider er hektisk
 • Mulighed for hjemmearbejde 2 dage i ugen
 • En arbejdsplads hvor vi sikrer, at du får oplæring og støtte til opgaverne
Jobindex
Elsker du at lave mad? Så er det lige dig, vi står og mangler!

Jobindex søger for Cafe Trold i København

Vil du give vores gæster den helt særlige spise- og serviceoplevelse, som vi er kendt for?

Det er dig, og 1-2 tjenere, der styrer slagets gang på caféen og i baren. Det afhænger af årstiden. Men i vinterhalvåret serverer du selv den mad, du har lavet – og møder derfor dine gæster i øjenhøjde.

Og du får bedre vilkår end de fleste! For hos Café Trold samler vi på glade medarbejdere.

Jobindex
Fredensborg Kommune
GENOPSLAG – Rådgivere søges til det specialiserede Voksenområde

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Så er der godt nyt til dig der ikke fik søgt tidligere. Vi mangler de to sidste rådgivere så vores nye Center for Psykiatri og Handicap er fuldt bemandet. Søger du faglige udfordringer, medindflydelse og de bedste kollegaer skal du søge en af vores ledige stillinger i Voksenteamet. Vi har 1 fast stilling og 1 barselsvikariat.

Voksenteamet i Fredensborg Kommune er fra 1. oktober 2022 organisatorisk tilknyttet vores nyoprettede Center for Psykiatri og Handicap. Vi arbejder for at styrke og samordne indsatsen for kommunens mest udsatte borgere gennem en løsningsfokuseret tilgang.

Du bliver en del af et godt team, hvor der er stort fagligt engagement og der er godt gang i en spændende udvikling af teamets opgaveløsninger, hvor vi blandt andet målrettet arbejder med at optimere sagsgange, IT-understøttelsen af VUM og fagligheden i teamet.

Jespers Torvekøkken ApS Selskabskoordinator

Jespers Torvekøkken ApS, Søborg

Jespers Torvekøkken er i vækst og på en fantastisk rejse. Vi oplever en fortsat vækst på både frokostmarkedet, i kantineforretningen og i vores selskabsforretning. Vi søger en kollega til vores selskabsafdeling, der hører under marketingsafdelingen i Jespers Torvekøkken, der servicerer private- og erhvervskunder. Det inkluderer dialog med kunderne, afstemning i forhold til ordrer, kontakt til vores køkkenchef, koordinering af kørsel, tovholdere til eksterne leverandører samt ad hoc-opgaver.

Du tilbydes en stilling i en virksomhed, hvor det går stærkt med en udpræget familie- og iværksætterkultur, højt til loftet og kort til beslutningerne. Du bliver en del af et dynamisk team med passionerede medarbejdere, der hver dag arbejder tæt sammen om at nå fælles mål. Dit daglige arbejde bliver i tæt samarbejde med vores nuværende selskabsansvarlige samt resten af organisationen, bl.a. kundeservice, salgschefer og økonomi.

DGI Byen
Kok

DGI Byen, København

Er du madnørd, har sans for kvalitet og brænder for at lave god mad, og har du erfaring med moderne køkkendrift, så er det måske dig, vi søger til stillingen som kok i DGI Byen?

Vi søger faglærte kokke til henholdsvis det varme og det kolde køkken. Jobbet som kok er med stort fokus på tilberedning af kreativ og velsmagende mad til vores konferencecenter, morgenmadsrestaurant og Øksnehallen.

Som kok til den varme køkkendrift søger vi en medarbejder med høj faglighed, stor kreativitet og interesse i at lave flot, kreativt, velsmagende mad. Vi ser gerne, at du er lige præcis så nørdet, at du altid er opdateret på de seneste food trends.

Arbejdsopgaver

 • Produktion af spændene og velsmagende mad til CPH Conference og Øksnehallen
 • Afvikle morgenmad, frokost og aftenselskaber
DGI Byen
Gem
Cic Operations Herning ApS
Service crew Hotel Herning

Cic Operations Herning ApS

Som vores servicemedarbejder er du ansigtet udadtil! Det er dig, gæsterne møder først, når du byder dem velkommen. Du er deres vært, når de bor hos os – og det er dig, der ønsker dem en fortsat god rejse, når de tager videre.

Du vil blive ansat på Hernings mest spændende og innovative hotelprojekt, hvor du får en unik mulighed for at være med helt fra starten. Aiden By Best Western Herning skal være fremtidens hotelprojekt, hvor ansatte, bæredygtighed og teknologi står øverst på dagsordenen.

Hotellet er ikke et traditionelt hotel, hvor du står bag receptionsdisken! Hos os vil du få en bred vifte af arbejdsopgaver, hvor din vigtigste opgave er at have gæsten i centrum. Vi er en arbejdsplads, der ønsker at tage branchens inkluderingsansvar alvorligt! Hvad du har lavet arbejdsmæssigt inden – og hvad dine fremtidsplaner er, er for os underordnet.

Cic Operations Herning ApS
Gem
Instaservice ApS
Vi har travlt, så er du kok, cater, smørrebrødsjomfru eller køkkenmedhjælper? Så har vi brug for dig

Instaservice ApS

Hos Instaservice får du en fleksibel og alsidig hverdag med mange forskellige kunder såsom hoteller, kantiner og produktionskøkkener. Vi søger både kokke, catere, smørrebrødsjomfruer og køkkenmedhjælpere. Derfor søger vi vikarer, der vil være med til at opruste vores vikarkorps på Fyn og i Trekantområdet/Sydjylland.

Arbejdsopgaverne og det ansvar, du får, vil variere en smule, afhængigt af om du ansættes som kok, smørrebrødsjomfru, cater eller køkkenmedhjælper. Dog vil dine arbejdsopgaver typisk være følgende:

 • tilberedning af varme og kolde retter
 • servering og betjening af vores kunder
 • opsætning af buffet og salatbar
Instaservice ApS
Region Hovedstaden
Vagtplanlægger til Akutberedskabets Ambulancetjeneste

Region Hovedstaden, Ballerup

Akutberedskabet forbereder egen drift af ambulancetjeneste med opstart 1. februar 2023. Vi søger derfor to vagtplanlæggere som kan indgå i vores team af vagtplanlæggere.

Ud over planlægning af ambulancedrift, vil den eksisterende planlægning af akutlægebiler, præhospitale visitatorer, psykiatrisk udrykningstjeneste, Sociolance og sundhedsfaglige visitatorer også indgå i opgaveporteføljen som vagtplanlægger.

Du får til opgave at understøtte ambulancedriften med en fleksibel og løsningsorienteret tilgang til ambulancepersonalets vagtplanlægning. Driften er døgndækkende og er sammensat af en blanding af faste vagtrul og fleksibel planlægning med varierende mødetider og -længde samt forskellige funktioner.

Region Hovedstaden
Gem
ISS Facility Services A/S
Vi søger faglært kok til kunde i København

ISS Facility Services A/S

Er du klar til at skabe spændende madoplevelser og er du klar til at tage imod dine gæster ved front servering?

ISS søger netop nu en dygtig, erfaren og kreativ kok/cater til vores kantine hos en af vores attraktive kunder i København.

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Her kommer du til at indgå i et stærkt og velfungerende team, som sammen sikrer, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Der bespises 500 gæster dagligt i kantinen, så vi søger en medarbejder med erfaring fra stor drift. Der er fuld fart på i køkkenet, men vi glemmer ikke hinanden.

DU KAN GLÆDE DIG TIL EN ROLLE OG EN ARBEJDSDAG, HVOR DU:

 • Medvirker til den daglige drift i køkkenet, herunder varebestilling
 • Får mulighed for at udfolde dine kreative evner
 • Sammensætter menuer med tanke på både årstidens og lokale råvarer
ISS Facility Services A/S
Gem
TEMP TEAM A/S Nyt team søges til administration og sagsbehandling

TEMP TEAM A/S søger for kunde i Esbjerg

Foretrækker du at arbejde struktureret og procesorienteret? Og har du brug for en ny udfordring, hvor du skal være med til at starte et helt nyt projekt op?

Der er ingen bestemte krav til baggrund og faglighed for at være kvalificeret til stillingen. Men du kan nikke genkende til hovedparten af det efterfølgende.

Dine hovedopgaver er som følgende:

 • Sagsbehandling fra A-Z vedr. salg og modregning af el produceret af kundernes egne solcelleanlæg
 • Administration af sager og projekter ud fra krav, der stilles i virksomhedens interne processer
 • Vedligehold af projekt-, kunde- og stamdata
Rudersdal Kommune Køkkenmedarbejdere til frokostordningen på Hegnsgården

Rudersdal Kommune, Nærum

Brænder du for mad i børnehøjde med høj kulinarisk og sensorisk kvalitet? Vil du gerne arbejde med din faglighed og din faglige kreativitet i samarbejde med en engageret kollegagruppe? Så er det måske dig, vi søger til en 35-timers stilling i frokostordningen.

Din profil

 • Du har en faglig uddannelse eller er god til at lave mad, og du sætter en ære i, at maden hver dag har en høj kvalitet.
 • Du har overblik, og du har lyst til en struktureret hverdag, hvor der er styr på de daglige processer – fra opskrifter til arbejdsplaner og flowet på dagen.
 • Du kan – både selvstændigt og i samarbejde med teamet – planlægge og udføre dagens mange opgaver.

Vi har høje ambitioner for madens kvalitet og har stor tilslutning fra forældrene i kommunens børnehuse. Vi er en økologisk køkkenenhed og tilbereder derfor al mad af friske økologiske råvarer.

Leos Legeland
Assisterende Legelandschef

Leos Legeland, Ishøj

Drømmer du om at drive og lede en stor virksomhed efter Leos succeskoncept? Er du målrettet, initiativtagende og brænder for at levere god service med et smil? Så er det måske dig, vi søger. Grib chancen, og søg allerede i dag!

Arbejdsopgaver

 • Drift af legelandet iht. virksomhedens koncept og grundlag
 • Drift af den daglige virksomhed efter Leos nøgleprincipper: sikkerhed, service, rengøring og salg
 • Arbejde mod fastlagte mål og nøgletal samt ansvar for virksomhedens resultat
 • Drift og udvikling af service og mersalg

Du vil regelmæssigt få opfølgning på dit arbejde, og hvordan du når dine mål. Arbejdet er primært operativt, hvor du er en del af dit team.

Leos Legeland
Gem
Compass Group Danmark A/S
Køkkenchef i Odense

Compass Group Danmark A/S

Brænder du for at skabe gastronomiske oplevelser? Og kan du få dine gæster til at glæde sig til den daglige frokost? Så har vi en spændende stilling til dig.

Vi søger en nytænkende køkkenchef og madhåndværker, der elsker at lave mad fra bunden, af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du står i spidsen for at motivere medarbejderne, og igangsætte lokale initiativer, som sikrer, at vi når de aftalte målsætninger indenfor omsætningsvækst, udvikling, kundetilfredshed og fastholdelse. Det er afgørende, at det gode samarbejde med kunden fortsættes og udvikles på både gastronomi og serviceoplevelsen.

Vi har brug for dig, der brænder for at skabe god mad af høj kvalitet. Det ligger i dit DNA at have interesse for, og fokus på, inspirerende ledelse og sund og bæredygtig mad. Du er nytænkende og kreativ i forhold til vores arbejde med at undgå madspild.

Compass Group Danmark A/S
Bilka Medarbejder til delikatessen - Tilst

Bilka

Vil du have et job med ordnede forhold og gode udviklingsmuligheder? Så er en stilling i Bilka måske lige noget for dig.

Her bliver du en del af et ungt og socialt miljø. Vi sørger for, at du får den rette oplæring til jobbet, og hvis du er klar på mere, er der masser af veje, du kan gå.

Delikatessen er en del af Bilkas slagterafdeling, så vi har Danmarks største sortiment af kød, fisk, køle- og mejerivarer til rådighed. Derudover får vi friskbagt brød fra bageriet, så du arbejder i et rent slaraffenland af kvalitetsprodukter.

Mange varer tilbydes direkte fra disken eller fra vores store convenience-udbud. Derudover leverer vi store anretninger ud af huset, hvor vi tilbyder buffeter, brunch, festmiddage, tapas, smørrebrød og meget andet til enhver anledning.

Bilka Medarbejder til delikatessen - Tilst

Bilka

Vil du have et job med ordnede forhold og gode udviklingsmuligheder? Så er en stilling i Bilka måske lige noget for dig.

Her bliver du en del af et ungt og socialt miljø. Vi sørger for, at du får den rette oplæring til jobbet, og hvis du er klar på mere, er der masser af veje, du kan gå.

Delikatessen er en del af Bilkas slagterafdeling, så vi har Danmarks største sortiment af kød, fisk, køle- og mejerivarer til rådighed. Derudover får vi friskbagt brød fra bageriet, så du arbejder i et rent slaraffenland af kvalitetsprodukter.

Mange varer tilbydes direkte fra disken eller fra vores store convenience-udbud. Derudover leverer vi store anretninger ud af huset, hvor vi tilbyder buffeter, brunch, festmiddage, tapas, smørrebrød og meget andet til enhver anledning.

Mercuri Urval
Sekretariatsleder

Mercuri Urval søger for Ringkøbing-Skjern Kommune

Vil du være med til at udvikle Fremtidens Stab?

Ringkøbing Skjern Kommune er Danmarks geografisk største kommune, som huser 56.000 indbyggere, der bor i naturskønne omgivelser tæt på det brusende hav, snoede åer og vidtstrakte naturområder. I Ringkøbing-Skjern Kommune arbejder vi for, at det enkelte menneske kan leve det gode liv.

Som sekretariatsleder i Ringkøbing-Skjern Kommune kommer du til at bidrage i en stor variation af opgaver og roller. Både i mange vitale driftsopgaver og på de største og vigtigste dagsordener. På den strategiske hylde handler det særligt om:

Styrkelse af lokaldemokratiet, ikke mindst gennem servicering af byrådet og det øvrige politiske miljø. Det handler også om borgerinddragelse i mange konkrete udviklingsprocesser ofte i samspillet mellem borgere og myndigheder.

Mercuri Urval
THISTED KOMMUNE
Faglig koordinator til ydelsesområdet i Erhverv og Beskæftigelse

THISTED KOMMUNE

Vil du være med til at sikre den faglige kvalitet på ydelsesområdet? Så er det dig, vi mangler!

Vi søger en faglig koordinator til Ydelsesområdet, som har indgående kendskab til lovgivningen på området samt socialfaglig tyngde. Vi søger dig, som kan agere strategisk i det faglige felt samt være med til at styrke beskæftigelsesindsatsen i Thisted Kommune.

Der er tale om en spændende stilling, hvor du bliver nøgleperson ift. at sikre og udvikle den faglige kvalitet i teamet og på tværs i organisationen. Du vil ligeledes - i tæt samarbejde med teamlederen - skulle sikre at gældende lovgivning administreres og implementeres korrekt. Stillingen som fagkoordinator indebærer også almindelig sagsbehandling af forsørgelsesydelser, særlig støtte, enkeltydelser samt håndtering af klagesager. Endvidere skal du - gennem en anerkendende tilgang - servicere og betjene borgere og virksomheder.

Greve Kommune Genopslag – Direktør for Teknik & Miljø samt Sundhed & Pleje

Greve Kommune

Brænder du for at udvikle samspillet mellem politikere, borgere og administration?

Vi søger en ny direktør, der kan bidrage aktivt til at implementere og videreudvikle Greve Kommunes effektorganisering, hvor byrådets vision ”Naturligvis Greve … ” sætter den strategiske retning.

Vores ambition er at skabe en tydelig rød tråd fra politikernes visioner for Greve gennem hele organisationen og at styre efter den bedste effekt i forhold til borgere og virksomheder. Samtidig vil vi gerne udvikle den aktive borgerinddragelse i et tæt samspil med politikerne i kommunen.

Dit områdeansvar vil være teknik og miljø samt sundhed og ældre. Det vil være afgørende, at du har et solidt kendskab til teknik- og miljøområdet bredt set. Du har også en optagethed af driverne og de fremtidige rammebetingelser på sundheds- og ældreområdet.

Gem
FUGL LEONHARDT Til privat estate nord for København søges ”servicepar”

FUGL LEONHARDT søger for kunde i Vedbæk

Til unikt hjem i Vedbæk søger FUGL LEONHARDT jer, som med udpræget servicegen sætter en ære i at gøre ting ordentligt, og som er parate til at træde til, hvor det er nødvendigt. I udviser det bedste værtskab og er positive og glade at omgås. I taler gerne dansk, engelsk eller tysk og har kørekort.

Servicepar med flair for madlavning, have, rengøring, chauffør m.m. søges
I er passionerede, detaljeorienterede, fleksible, servicemindede og elsker at gøre rent og lave mad. I kommer måske med erfaring fra ambassader, private hjem, hoteller eller andet relevant, hvor ordentlighed og diskretion er en naturlig del af hverdagen.

I tilbydes bl.a.:

 • nyistandsat bolig på ejendommens grund, et dejligt hjem for et par
 • en alsidig og fleksibel arbejdsplads med direkte reference til ægteparret
 • arbejdstid primært på hverdage med enkelte weekender
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV