993 job matcher din søgning 993 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bjarne Nielsen A/S
Salgskonsulent med fokus på Ford og brugte biler

Bjarne Nielsen A/S, Hørsholm

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner. Vil du være med på holdet?

Vi søger lige nu en dygtig salgskonsulent til Bjarne Nielsen i Hørsholm, hvor vi har fokus på salg af nye Ford og brugte biler. Som salgskonsulent skal du købe, sælge og lease nye og brugte personbiler – også premiumbiler.

Lokalerne er moderne og et af områdets flotteste bilhuse, og det er et velfungerende salgsteam, du bliver en del af.

Bjarne Nielsen A/S
Mentor IT
Service Delivery Manager

Mentor IT, Ballerup, Esbjerg, Kolding og Viby J.

Er du typen, der går forrest og gerne vil give lidt ekstra for at skabe det ekstraordinære? Motiveres du af stærke kunderelationer, og at bidrage til udvikling og understøttelse af kundens forretning? Så kan du meget vel være vores kommende kollega til stillingen som Service Delivery Manager hos Mentor IT.

Som Service Delivery Manager skal du kunne bygge bro mellem kunden, teknikken og forretningen ved at være en dygtig formidler og kommunikator. I tæt samarbejde med kollegaer, er du ansvarlig for den daglige og faglige styring af de tekniske leverancer på udvalgte kunder, herunder mersalg, projektledelse og pleje af kunderelation - både, når det går godt og når der er behov for en ekstra indsats.

Dit ansvar er blandt andet at udvikle en stærk relation og loyalitet mellem virksomheden og de udvalgte kunder, at identificere mulighed for øget samhandel og følge salgsprocessen for de givne salgsmuligheder.

Mentor IT
Progressive A/S
Service Delivery Manager - Vest

Progressive A/S, Viby J.

Drømmer du om et job hvor du kan bruge din tekniske viden og erfaring i rådgivningen af kunder? Nyder du at arbejde med deadlines og have mange opgaver i gang på samme tid?

For at understøtte vores spændende vækstrejse har vi brug for dig, som kan sætte dit personlige præg i dialogen med vores kunder. Din fornemste opgave vil blandt andet være at sikre synlighed og opfølgning på kundesager, og rapportering og fakturering vil også være en del af jobbet. Med reference til vores Head of Service Delivery Management vil du arbejde tæt sammen med og have mulighed for at sparre med de øvrige 8 kollegaer i teamet. Din hverdag vil foregå sammen med kollegaerne på kontoret i enten Herlev eller Viby og typisk indeholde følgende opgaver:

 • Være kundens daglige sparringspartner 
 • Opfølgning og koordinering af kundesager på tværs af Progressive via vores ITSM
 • Sikre et højt kommunikationsniveau til kunden – særligt i kritiske situationer 
Progressive A/S
Norsk Elkraft Danmark A/S Key Account Manager med fokus på salg og udvikling

Norsk Elkraft Danmark A/S, Søborg

I denne spændende stilling hos Elkraft Danmark tilbydes du:

 • Ansættelse i en af de førende virksomheder i branchen
 • God plads til personlig udvikling
 • Mulighed for at præge virksomhedens resultater og din egen opgaveportefølje
 • En spændende og udfordrende stilling i et dynamisk miljø på en arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer.

I Norsk Elkraft Danmark A/S får du en afvekslende hverdag, hvor du primært kommer til at arbejde med vores eksisterende kunder. Du får en stor kontaktflade både internt og eksternt, og ikke mindst bliver du en del af en velfungerende arbejdsplads, hvor både faglighed og samarbejde er i højsædet.

Du skal brænde for at bidrage til den fortsatte vækst og udvikling til gavn for både eksisterende og kommende kunder.

Fredensborg Kommune
Initiativrig og engageret contract manager med kategoriansvar til fagligt stærkt udbuds- og kontraktstyringsteam

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vil du være med til at sikre langtidsholdbare og effektive kontrakter, der skaber reel værdi for organisationen? Vil du være med til at skabe gevinster til fordel for nye politiske prioriteringer? Har du lyst til at videreudvikle dine forretningsmæssige, analytiske og kontraktstyringsmæssige evner i et dynamisk, inspirerende og ambitiøst miljø?

Som contract manager er din fornemmeste opgave at sikre gode og effektive kontraktstyringsforløb, der skaber mest mulig værdi for din egen kontraktportefølje. Du gennemfører kontraktstyringsforløbene i tæt samarbejde med leverandører, kommunens fagområder og dine teamkollegaer med udgangspunkt i Fredensborg Kommunes anerkendte koncept for kontraktstyring.

Gem
Topcon Danmark
Sælger til salg af oftalmologisk udstyr i Jylland

Topcon Danmark

Du vil både skulle opsøge nye såvel som eksisterende kunder. Vi lægger stor vægt på, at du er initiativrig og positiv, og at din evne til at formidle er i top.

Din profil:

Topcon Danmark
 • Ansvarsfuld og tillidsskabende
 • Resultatorienteret og kan lide at arbejde selvstændigt
 • Positiv, initiativrig og god til opsøgende salg

Det kan være, at du har en baggrund som optiker, sygeplejerske eller noget helt andet, der gør at du er den helt rette for os.

Topcon Danmark
Frederikshavn Kommune Administrativ medarbejder til Center for Sundhed og Plejes Sekretariat - barselsvikariat

Frederikshavn Kommune

Sekretariatet i Center for Sundhed og Pleje søger en administrativ medarbejder i en begivenhedsbestemt ansættelse fra d. 1. december 2022 som barselsvikar. Stillingen er på 30 timer om ugen.

Vi tilbyder en allround stilling, hvor der som udgangspunkt er flest opgaver vedr. økonomi, fx fakturabehandling, pensionsindberetning, indtægtskontrol, kasseopgørelser og statistik. Det er derfor vigtigt at du har flair for økonomi, men også kan varetage skriftlige opgaver som fx referater og koordinering af diverse administrative opgaver.

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende og spændende job med mange forskellige opgavetyper
 • Et job hvor arbejdsglæde og trivsel vægtes højt, og hvor fleksibilitet og medansvar er en selvfølge
Hybrid Hiring Sales Manager Nordics/Scandinavia Solar/Construction

Hybrid Hiring søger for 247Kooi i Odense

Do you want to be able to organize your function and get the best out of it? Do you want to work together on suitable solutions? Then you have to be at Kooi!

We are THE Pioneer in the field of camera surveillance and heat detection throughout Europe. We support you in your development and ensure that you can get the best out of yourself.

As an independent Sales Manager you maintain and expand your network. Do you know how to build a network? Then you are a perfect fit for us!

You will be working independently, and you switch easily between different customers (renewables, like wind and solar), construction, infrastructure and the waste industry. Both in terms of size and regional culture. You will be on the road to customers frequently.

H.J. Hansen Vin A/S Produktchef – Spiritus

H.J. Hansen Vin A/S, Odense

Har du erfaring med køb/salg af spiritus og fingeren på pulsen hvad angår trendsene inden for spiritus? Er du den fødte købmand med en god handelsuddannelse bag dig?

Vi har en ledig stilling som produktchef med ansvar for spiritus fra købet ved producenten og helt ud til kunden. Du sikrer H.J. Hansen Vin A/S et bredt, dybt og attraktivt produktprogram og er med på beatet i forhold til afdækning af trends i markedet. Du bistår salgsorganisationen med produktviden og smagninger, så kunderne får oplevelser ud over det sædvanlige.

Du bliver en del af et erfarent indkøbsteam med direkte reference til indkøbschefen. Dine kolleger og gode sparringspartnere tager sig af indkøb af vine fra hele verden.

Du er passioneret indenfor spiritus og kan med dit gode købmandskab og grundige forberedelse servicere eksisterende leverandører og samtidig skabe nye langvarige relationer.

Morsø Kommune Ansvarsfuld borgmester- og direktionssekretær med overblik og ordenssans

Morsø Kommune, Nykøbing Mors

Kunne du tænke dig at arbejde i en helt central nøgleposition for især borgmester, kommunaldirektør, direktion og kommunalbestyrelse på den skønne Limfjordsø Mors? Kan du sikre struktur, holde det store overblik og løse en bred vifte af administrative opgaver?

Hvis du kan svare ja til overstående, så vil du trives som en fisk i vandet som borgmester- og direktionssekretær i Sekretariatet i Morsø Kommune.

Vi løser mange forskellige opgaver for hele kommunen og primært med fokus på at betjene det politiske system og direktionen. Vi arbejder fokuseret, men nyder også at få en god snak og et godt grin.

Det er en fast stilling på 37 timer. Du bliver en vigtig del af en fleksibel arbejdsplads, der bygger på nærhed og fællesskab.

HITSA A/S Struktureret salgsmedarbejder, der sikrer en professionel og god kundeoplevelse

HITSA A/S, Kolding

Hos HITSA A/S søger vi en engageret, selvstændig og serviceminded medarbejder til vores interne salgsafdeling i Kolding.

Dine opgaver vil i store træk bestå af kundekontakt, rådgivning og administration. Du vil foruden samarbejdet med dine salgskollegaer, især skulle arbejde tæt sammen med dine kollegaer i både konstruktions- og montageafdelingen.

Hertil kommer samarbejdet med kunderne, som bl.a. kan være kommuner, anlægsgartnere og entreprenører, hvor du vil være bindeleddet ind til organisationen.

Kort sagt bliver dine opgaver at:

 • besvare kundehenvendelser pr. mail og telefon samt rådgive kunder om vores produkter – med support fra vores konstruktionsafdeling.
 • udfærdige større og mindre tilbud og ordrer på vores produkter.
 • varetage administrative opgaver i forbindelse med dine tilbud og ordrer.
 • bidrage til den daglige gang i salg ved at udføre diverse ad hoc-opgaver.
Gem
KRUNIKA Salgskonsulent – Sønderjylland/Fyn

KRUNIKA søger for Saint-Gobain A/S, Isover

Motiveres du af ansvar under stor frihed, livet på landevejen og er du 100% en teamplayer?

Så kan dit drømmejob være lige her.

Du er en del af salgsteamet i Saint-Gobain Denmark Isover, og dit geografiske område er Sønderjylland og Fyn.

Med stor troværdighed og en stærk evne til at kommunikere i øjenhøjde, vedligeholder og skaber du stærke kunderelationer og kontinuerligt salg af gode løsninger i fællesskab med dine kollegaer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Opsøgende og vedligeholdende besøg ved entreprenører
 • Opsøgende og vedligeholdende besøg ved tømmerhandler
 • Derudover øvrige salgsrelaterede opgaver og møder
 • CRM-registrering i Salesforce
REMONDIS A/S
Servicekoordinator

REMONDIS A/S, Ishøj

Kender du følelsen af at blive en halv meter højere, når du har løst en udfordring for en kunde eller en kollega? Og er du en sand superstjerne til at balancere mange opgaver sideløbende, i et job, hvor to dage ikke er ens?

Du bliver en del af vores drifts- og kundeserviceafdeling på vores hovedkontor i Ishøj. Vi supporterer vores miljøkonsulenter, backoffice og driftsafdeling, og servicerer alle vores erhvervskunder. Vi har en meget stor berøringsflade hver eneste dag, og god service er essentielt for alt, hvad vi laver.

I det daglige beskæftiger du dig med alle opgaver der ligger hos os i kundeservice, som blandt andet inkluderer:

 • drift i vores CRM-system og hjemmeside
 • onboarding af nye kunder i samarbejde med vores salgsafdeling
 • rådgivning af vores kunder med henblik på sortering og Affaldsloven
REMONDIS A/S
Gem
KRUNIKA Teknisk salgskonsulent - Sjælland

KRUNIKA søger for Saint-Gobain Gyproc

Motiveres du af den gode kundetilpassede løsning til et byggeprojekt? Så kan dit drømmejob være lige her.

Hos Gyproc får du muligheden for at arbejde i et salgsteam, hvor teamspirit er gældende. Arbejdsmiljøet er uhøjtideligt, stemningen er humoristisk og trivslen er generelt høj i teamet.

Du indgår i et team med 2 kolleger på Sjælland, som teknisk salgskonsulent med primært fokus på salg af Gyprocs produkter til forhandlere. Du opdyrker viden om byggeprojekter og bearbejder entreprenører, så de kender Gyprocs produkters værdi i projektet. I samarbejde med Gyprocs forhandlere sælger du projekterne.

Jobindex
Salgskonsulent – vær med til at styrke vores tekniske salg

Jobindex søger for Saxe Hansen A/S i Værløse/Randers

Kunne du tænke dig at sælge produktionsudstyr og serviceydelser til plastindustrien hos en af de førende virksomheder i branchen?

Du behøver ikke at have mange års erfaring med teknisk salg. Så længe du bringer nye idéer, masser af energi og et solidt salgskendskab, så skal vi nok lære dig op i det tekniske.

Nysgerrig? Så læs mere her!

Jobindex
Cortal Group ApS
Salgs- og forretningsudviklere

Cortal Group ApS søger for Green Energy Scandinavia A/S i Vejle

Vi søger dynamiske salgs- og forretningsudviklere med højt drive til vækstvirksomhed.

Du vil primært arbejde ud af Vejle, og du vil indgå i et tema, som fokuserer på et segment/marked, du har størst erfaring eller ønsker at arbejde med. Du vil deltage i kundemøder, events og messer i hele landet – og i mindre omfang i Europa.

Hvad kan Green Energy tilbyde dig:

 • Du vil arbejde med alle vores produkter, hvorfor du vil gennemgå et fuldt træningsprogram
 • Alle teams samarbejder som en stor familie. Vi tager ansvar for hinanden og overholder de aftaler, vi indgår. Vi hjælper hinanden. Vi tænker ofte ud af boksen for at løse opgaven mere effektivt eller skabe mere værdi. Dette er vigtige værdier i Green Energy/MIPV.pro
Cortal Group ApS
TechRecruit Account Manager til Østjyllands bedste energikoncern

TechRecruit søger for AURA A/S i Odder

Vidste du, at AURA er drivkraft for grøn stilling og bæredygtighed? Brænder du for at sætte dit præg på fremtidens grønne omstilling samt tilbyde Østjyllands bedste fiberløsning og kundeoplevelse?

Som Account Manager får du ansvar for at tilbyde samt udrulle lynhurtigt og stabilt internet som kritisk infrastruktur rundt i bolig-, andels-, ejerforeninger og bygherrer i hele AURA’s forsyningsområde i Østjylland.

Du får bl.a. ansvaret for:

 • Opbygning af relationer og netværk til bygherrer, entrepriseselskaber, ejendomsselskaber, boligforeninger, andelsforeninger og ejerforeninger
 • Udrulning af fiberinfrastruktur til ovennævnte segmenter. Salg af produkter (bredbånd, tv, ip-telefoni) til slutkunder/beboere i forbindelse med etablering af fiberinfrastruktur
 • Kontinuerligt salg og markedsføring i samspil med Marketing af produkterne til foreningernes slutkunder
Kjærulf Pedersen A/S Salgs- og indkøbsassistent

Kjærulf Pedersen A/S, Taastrup

Vi har en travl og alsidig hverdag i vores administrative team, og vi søger derfor en ny kollega gerne med start hurtigst muligt. Stillingen indeholder mange forskellige opgaver, og man har en alsidig hverdag.

Dine arbejdsopgaver

 • Ordreindtastning for indkøb og salg i vores ERP-system (BC365/Navision).
 • Håndtere og betjene kunder.
 • Kommunikation med leverandører.

Stillingen er fuld tid. Arbejdstiden er placeret mandag-torsdag fra kl. 8.00 – 16.00. Fredag 8.00 – 15.30.

Miele A/S
Butikskonsulent til Miele Experience Center i Aarhus

Miele A/S

Miele producerer og sælger hvidevarer af topkvalitet til både det private og professionelle segment, og Miele er kendt af brugere over hele verden. Det danske selskab Miele A/S, som beskæftiger ca. 200 medarbejdere, leverer et fuldt program af hvidevarer til det moderne hjem og til erhvervskunder, og produkterne er kendt som markedets bedste.

Som Miele butikskonsulent er du aktiv og selvstændig og kan sikre salg, rådgivning og demonstration af Mieles eksklusive program af hvidevarer til vores private kunder. Desuden er du praktisk anlagt og har øje for, at vores butik altid fremstår professionelt og lever op til Mieles Premium standarder.

Daglige opgaver

 • Produktrådgivning, tilbudsgivning og gennemførelse af salg til alle besøgende i Miele Experience Center
 • Tage del i den daglige drift af Miele Experience Center
Gem
UNIGgardin A/S
Salgskonsulenter til Danmarks største gardinshop, Sjælland/København

UNIGgardin A/S

Har du også altid fokus på kundens behov og godt købmandskab? Og er du en skarp afslutter?

Som salgskonsulent hos UNIGgardin A/S indgår du i vores salgs- og serviceteam i Danmark. Dine kunder har selv bestilt tid til et besøg, og din salgskoordinatorkollega sørger for, at du aldrig kører forgæves. Derfor er næsten alle kundebesøg et sikkert salg, hvor din opgave er at rådgive og hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige løsning inden for vores gardin- og solafskærmningsløsninger.

Du kommer til at arbejde med et bredt udvalg af produkter i markedets bedste kvaliteter til konkurrencedygtige priser. Din firmabil er dit kontor, og du har cirka 3-5 kundemøder pr. dag i dit distrikt – fx Nordjylland eller Storkøbenhavn, alt efter din bopæl.

UNIGgardin A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV