1.066 job matcher din søgning 1.066 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til Plejehjemmet Ribegade 223, dagvagt

Esbjerg Kommune

Vil du gøre en forskel for beboerne hver dag og samtidig blive en del af en velfungerende og ambitiøs personalegruppe med plads til et godt grin samtidig med fokus på et højt fagligt niveau?

Vi søger en fagligt ambitiøs social- og sundhedsassistent. Du vil sammen med personalegruppen dele ud af din viden til glæde for vores beboere. Vi har masser af erfaring i huset, så er du nyuddannet, skal vi nok give dig den faglige sparring, der er brug for. Det vigtigste for os er at finde den rigtige kollega, der brænder for at arbejde med borgere ramt af demens.

Plejehjemmet har glæde af mange frivillige kræfter. Som ansat skal du have lyst til at hjælpe de frivillige med at give beboerne gode oplevelser. Herudover har vi ture ud af huset med vores bus, stolemotion, erindringsdans og mange andre aktiviteter.

Esbjerg Kommune
Krankenschwestern/-pflegern und Sozial- und Gesundheitsassistenten für die Altenpflege

Esbjerg Kommune

Wir suchen Krankenschwestern /-pflegern und Sozial- und Gesundheitsassistenten für die Altenpflege in der Gemeinde Esbjerg, Dänemark.

Träumen Sie von einem Leben mit einem Gleichgewicht zwischen einer Arbeit und Freizeit? Und haben Sie den Mut, nach Dänemark umzuziehen?

Dann kann eine Arbeit in der Altenpflege der Gemeinde Esbjerg vielleicht das richtige für Sie sein.

Die Gemeinde Esbjerg bietet Ihnen, die eine Ausbildung als Krankenschwester/-pfleger oder Sozial- und Gesundheitsassistent haben, eine 3-monatige Einführungsbeschäftigung an.

Während der Einführungsphase arbeiten Sie 25 Stunden pro Woche in einer unserer Pflegeheimen. Sie üben die dänische Sprache zusammen mit Ihren Kollegen im Pflegeheim gleichzeitig mit dem Unterricht an einer Sprachschule (AOF).

Esbjerg Kommune
Administrativ medarbejder til Kommunikation & Hjælpemidler

Esbjerg Kommune

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor kvalitet og arbejdsglæde er i fokus

Vi har en stilling som administrativ medarbejder 30-37 timer om ugen med ansættelse fra 1. december 2022 eller efter aftale.

Kommunikation & Hjælpemidler er en udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor borgeren er i centrum, og hvor vi arbejder engageret med vores opgaver. Målgruppen er borgere med nedsat funktionsevne indenfor følgende områder og emner; syn, høre, tale, stemme, hjerneskadede med kommunikative vanskeligheder samt udvalgte hjælpemiddelområder, bl.a. kropsbårne hjælpemidler.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Bogføringsopgaver
 • Budgetopfølgning
 • Receptionistopgaver som telefonbetjening og modtage borgere
 • Andre administrative opgaver
 • Mindre udviklingsopgaver i forhold til udvikling af det administrative område
Esbjerg Kommune
Ambitiøs og fagligt engageret social- og sundhedsassistent med lyst til sundhedsfaglig kompleksitet søges til fast stilling i aftenvagt

Esbjerg Kommune, Bramming

Vi søger en social- og sundhedsassistent pr. 1. november 2022 eller snarest derefter til en fast stilling i Team Midlertidig, Pilehaven, Sygeplejen. Stillingen er på 30-37 timer ugentligt i aftenvagt. Weekendvagt må påregnes hver 2. weekend.

Pilehaven er en afdeling med 10 midlertidige boliger og modtager borgere fra sygehus, genoptræningsafdelinger og eget hjem. Borgerforløbene strækker sig i tid over alt fra 1 uge til 3 måneder.

Der er en høj grad af sammenhold i afdelingen. Alle går gerne den ekstra mil for at skabe borgerforløb af høj kvalitet og som er målrettet den enkelte borgers situation. Også samarbejdet på tværs af fagligheder prioriteres gennem den hyppige kontakt mellem afdelingen og terapeuter.

Esbjerg Kommune
ICS medarbejder til Borgerservice

Esbjerg Kommune

Vi søger en medarbejder til International Citizen Service i Borgerservicecenter Esbjerg.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest den 1. december 2022.

Du bliver en del af et team på 16 medarbejdere.

Din primære opgave bliver at hjælpe internationale borgere med registrering af indrejse, sygesikring, skattekort og MitID, men du vil også få mulighed for at arbejde med andre spændende opgaver som fx:

 • Udstedelse af pas og kørekort
 • Flytning, udrejse og andre folkeregisteropgaver
 • Hjælp til digital selvbetjening og hjælp til ikke-digitale borgere

Arbejdet består i personlig, digital, skriftlig og telefonisk betjening af kommunens borgere og virksomheder.

Glostrup Kommune
Pædagog eller sosu

Glostrup Kommune

Bakkehuset søger pædagoger eller sosu-assistenter til ledige stillinger.
Er du vores nye kollega?

Bakkehuset er et §108 botilbud, for voksne med diagnoser indenfor ASF og med nedsat funktionsevne. Vi er beliggende i nærheden af Glostrup Hospital og består af tre enheder, Hus 7, 9 og 11. I hver enhed er der 6 beboere i alderen 25-67 år, og alle beboere har hver deres lejlighed. Vi har et hyggeligt udemiljø og gør gerne brug af de omkringliggende faciliteter i området.

Alle beboere har behov for personlig støtte og omsorg, tilpasset den enkeltes behov og funktionsevne. Herunder kan hjælp til personlig pleje forekomme.

Bakkehuset arbejder metodisk med KRAP, visuel støtte fx Boardmaker og Low Arousal. Vi praktiserer princippet "Gentle Teaching", som en naturlig tilgang til beboerne. Oplæringen i disse metoder vil foregå løbende.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Sirius Seniorbo 3. sal

Esbjerg Kommune

Søger du spændende udfordringer, så se nedenfor, hvis du er social- og sundhedsassistent.

Vi søger en social- og sundhedsassistent med tiltrædelse 1. november 2022 eller snarest herefter. Stillingen er i aftenvagt og er på 28 timer. Der arbejdes hver 2. weekend.

Sirius Seniorbo er et nybygget plejecenter, som er demensvenligt indrettet og som i alt består af 104 demens-plejeboliger, fordelt på fire etager. 3. sal består af 26 demensboliger.

Her sætter vi beboerne i centrum, der er stor fokus på trivsel af beboerne, og vi dyrker den gode historie.

Vi kan tilbyde dig:

 • Godt velfungerende team der er engagerede, kompetente og som er villige til at lære fra sig
 • Godt arbejdsmiljø præget af tillid, åbenhed og gensidig respekt for hinanden og hvor humoren vægtes højt
 • En afdeling mod gode mulighed for faglig og personlig udvikling
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til Plejehjemmet Dagmargården, aftenvagt

Esbjerg Kommune, Ribe

Dagmargården i Ribe søger pr. 1. november 2022 eller snarest derefter en social- og sundhedshjælper på 30 timer ugentligt til en fast stilling i fortrinsvis aftenvagt. Der arbejdes hver 2. weekend.

Dagmargården har 36 beboere, hvoraf de 10 er demensboliger.

Vi søger en ny kollega, som kan sætte borgeren i centrum, kan støtte borgernes egenomsorg og medvirke til at skabe aktivitet og fællesskab for den enkelte borger, så det understøtter det gode liv.

Vi forventer, at:

 • Du er uddannet SSH
 • Du sætter fagligheden højt
 • Du kan arbejde tværfagligt, fleksibelt og selvstændigt
 • Du er initiativrig og imødekommende
 • Du sætter pris på vidensdeling og samarbejde
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til Plejehjemmet Fovrfeld, fast afløser

Esbjerg Kommune

Vi har en flok fantastiske beboere og pårørende, som vi gerne vil skabe en tryg hverdag for. Vores mål er, at plejehjemmet føles som et hjem for beboerne. For at opnå dette er samarbejde omkring praktiske og sundhedsfaglige indsatser og kollegial sparring afgørende.

Er du dygtig til at:

 • Kommunikere og samarbejde med beboerne, pårørende og kollegaer?
 • Skabe gode relationer?
 • Have overblik over arbejdsopgaver – også når det går stærkt?

.... Og er du uddannet SSA? Så er det lige dig, som vi står og mangler.

Arbejdsopgaver vil eksempelvis være:

 • Ansvarlig for delegerede sundheds- og sygeplejeindsatser/terapeutindsatser hos beboerne, herunder mål, handling, evaluering og justering.
 • Observere, identificere symptomer ved de almindeligst forekommende somatiske og psykiatriske lidelser.
Halsnæs Kommune SSH til aftenvagt i Halsnæs Kommunes hjemmepleje, der ønsker at være ikke helt almindelig

Halsnæs Kommune, Melby

I Halsnæs Kommunes Hjemmepleje har vi stort fokus på trivsel og gode samarbejdsrelationer. Vi ved, at det har betydning for, hvordan opgaven hos borgerne løftes, når vi har det godt med hinanden.

Til hjemmeplejen i Melby er vi på udkig efter en dygtig SSH-kollega til aftenvagt. En kollega, som kan se sig selv i vores hverdag, hvor omsorg, høj faglighed og samarbejde går hånd i hånd. Og hvor god energi og let til grin er meget velkomment.

Opgaverne tager afsæt i mødet med borgeren i eget hjem, hvor tilgangen bygger på værdig, respektfuld og varm kontakt. Der tænkes rehabiliterende og støttende, så borgeren kan bevare sit funktionsniveau længst muligt og opleve mest mulig livskvalitet.

Halsnæs Kommune Social- og sundhedshjælpere til hjemmeplejen i Melby

Halsnæs Kommune

Vi mangler og savner nye kollegaer i dagvagten.

I Halsnæs Kommunes hjemmepleje opnormer vi. Vi søger derfor social- og sundhedshjælpere til nordkystens bedste hjemmepleje. Så, er du vores nye kollega med hjertet på rette sted?

Vil du gerne gøre en forskel? – Arbejde selvstændigt, men samtidig også have et tæt samarbejde med dine kollegaer? Går du op i rehabilitering og arbejdet med at støtte borgeren i at bevare og om muligt at forbedre deres funktionsniveau?

Så vil hjemmeplejen i Melby være lige noget for dig.

Vi er et friskt team med høj faglighed, og som omfatter SSH/SSA, som dagligt har et tæt samarbejde med vores hjemmesygeplejegruppe.

Specialskolen Bramsnæsvig's Døgn og Aflastningstilbud ApS Vi søger en pædagog eller sosu-assistent til vores døgntilbud med børn, unge og voksne i alderen fra 6-22 år

Specialskolen Bramsnæsvig's Døgn og Aflastningstilbud ApS, Kirke Såby

Drømmer du om et alsidigt og spændende job, hvor faglighed har høj prioritet, og hvor neuropædagogik er vores fælles forståelsesramme? Motiveres du af at skabe trivsel og udvikling for børn med særlige behov? Så er du måske vores nye kollega.

Specialskolen Bramsnæsvig er en selvejende virksomhed med skole, døgn- og aflastningstilbud. Vi søger en ny kollega, der kan identificere sig med vores værdigrundlag, som bygger på tillid, anerkendelse og udvikling. En medarbejder, der i samarbejde med kollegaerne kan skabe en struktureret og velfungerende hverdag, der sikrer børne-/ungegruppens og den enkeltes udvikling.

Du motiveres af at bidrage til børn og unges trivsel og udvikling – også når udviklingen sker i små skridt. Du skal have gode relationelle kompetencer og lyst til faglig udvikling.

Vordingborg Kommune Tilkaldevikarer til Botilbuddet Topasvænget

Vordingborg Kommune, Stege

Center for Socialpædagogik Vordingborg søger vikarer til botilbuddet Topasvænget på Møn. Vi søger primært tilkaldevikarer til weekendtjenester, men også til at dække akutte vagter i hverdagen.

Vores borgere er mennesker med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse, hvor forflytning og personlig hygiejne er en naturlig del af vores hverdag.

Vi arbejder ud fra centrets og Vordingborg Kommunes værdier og visioner om at udøve respekt for det enkelte menneske samt at støtte op om basale og sociale behov i hverdagen i et helhedsorienteret mål om, at den enkelte oplever sine muligheder for forøget livskvalitet. Som vikar i centret er du en stor del af den enkelte borgers liv og er derfor med til af løfte kerneopgaven sammen med det faste personale.

Gem
Grønlands Selvstyre
Licensafdelingen søger 1 ny kollega.

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Dine primære opgaver vil være sagsbehandling knyttet til udstedelse af tilladelser og være den primære kontaktperson for selskaber og privatpersoner. Du vil få en portefølje af tilladelser, som du er ansvarlig for. Du vil endvidere efter omstændighederne deltage i Råstofstyrelsens udviklingsarbejde med opdatering af bestemmelser og vilkår, og bidrage til styrelsens informationsvirksomhed og markedsføring.

Vi lægger vægt på, at du har en relevant videregående uddannelse, gerne inden for samfundsvidenskab, jura eller offentlig administration.

Grønlands Selvstyre
Favrskov Kommune Afdelingsleder til stilling i Voksenhandicap, Favrskov Kommune

Favrskov Kommune

Brænder du ligesom os for arbejdet med voksne, der har et udviklingshandicap og for at lede den vigtige opgave, kan du nu blive en del af holdet! Vi søger fra den 1. januar 2023 en ny afdelingsleder til Voksenhandicap i Favrskov Kommune.

Vi søger en afdelingsleder, som ser på tværs af områder og faggrupper og altid prioriterer en helhedsorienteret indsats i samarbejde med borgerne. Vi søger en leder, som kan se løsninger og muligheder, og som kan skabe de gode rammer for medarbejderne, så borgerens ønsker, håb og drømme altid kan være i højsæde.

Som afdelingsleder i Voksenhandicap skal du kunne organisere og lede opgaver og indsatser, så medarbejdere og borgere får mest mulig handle- og beslutningskompetence. Du skal kunne omsætte områdets vision og strategier, så der skabes fælles retning, mindset og følgeskab til vores fælles opgaveløsning.

Gentofte Kommune Aftenvagt

Gentofte Kommune

Social- og sundhedsassistent Egebjerg 2.sal Psykiatri, Alkoholmisbrug og Funktionsnedsættelse

Vi tilbyder:

 • Et alsidigt job, hvor kompleksiteten er stor.
 • Et godt arbejdsmiljø, herunder særlig fokus på ansvar, samarbejde, og tillid.
 • Et hus med kompetente og erfarne kollegaer.
 • Et personale, som vægter højt faglig sparring og refleksion.
 • En afdeling med god normering.
Favrskov Kommune Afdelingsleder i Voksenhandicap Favrskov Kommune

Favrskov Kommune, Hadsten

Brænder du ligesom os for arbejdet med voksne, der har et udviklingshandicap, og brænder du for at lede den vigtige opgave, kan du nu blive en del af holdet! Vi søger fra 1. januar 2022 en ny afdelingsleder til Voksenhandicap i Favrskov Kommune.

Vi søger en afdelingsleder, som ser på tværs af områder og faggrupper og altid prioriterer en helhedsorienteret indsats i samarbejde med borgerne. Vi søger en leder, som kan se løsninger og muligheder, og som kan skabe de gode rammer for medarbejderne, så borgerens ønsker, håb og drømme altid kan være i højsæde.

Du vil blive leder for tre afdelinger: to botilbud på Ellemosevej i Hadsten og en soloindsats beliggende i Houlbjerg. Der er tale om tre tilbud med forskellige medarbejdergrupper og målgrupper, hvilket betyder at det kræver omstillingsparathed og kreativitet i hverdagen, og at du er god til at bedrive nærværende ledelse på afstand.

Favrskov Kommune Stærk faglig og velfunderet social- og sundhedshjælper søges

Favrskov Kommune, Hadsten

Er du uddannet social- og sundhedshjælper, og søger du et arbejde med medbestemmelse, fagligt dygtige og kompetente kollegaer eller en arbejdsplads, hvor trivsel og kompetenceudvikling er i højsæde? Det kan Møllegården i Hadsten give dig.

Vi har netop nu muligheden for at ansætte den helt rigtige social- og sundhedshjælper i en stilling på 30 timer/ugen. Stillingen er en kombinationsstilling dag- og aftenvagt, men overvejende dagvagter. Stillingen er med tiltrædelse 1. november 2022 eller snarest derefter.

Vi forventer, at du som ny medarbejder har lyst og engagement til at være med til at udvikle vores leve-bo miljø. Vi forventer også, at du medvirker til at udvikle vores arbejdsfællesskab til gavn for arbejdsmiljøet.

Favrskov Kommune Social- og sundhedsassistent til et af vores fantastiske teams på Møllegården

Favrskov Kommune, Hadsten

Er du social- og sundhedsassistent, og brænder du for komplekse borgerforløb? Kan du skabe tryghed og en meningsfuld hverdag for vores beboere? Så er det DIG, vi søger til et af vores fantastiske teams på Plejecenter Møllegården!

Stillingen er på 30-37 timer, efter ønske, i blandede vagter og hver 3. weekend - og med tiltrædelse 1. december 2022.

Plejecentret Møllegården er moderne indrettet og giver en god basis for et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

Vi tilbyder

 • Vi vægter trivsel og det gode arbejdsmiljø meget højt
 • Grundig og fleksibel oplæring ud fra personlige behov
 • En arbejdsplads med højt til loftet og mulighed for indflydelse på planlægning af arbejdsopgaverne, og hvor der er plads til udfoldelse og nytænkning
BUPL Århus Medlemsrådgiver for pædagoger - barselsvikariat

BUPL Århus

Kan du yde faglig rådgivning til pædagoger om fx ansættelsesforhold, ferie og barsel, så er du måske BUPL Århus’ barselsvikar for vores medlemsrådgiver?

BUPL Århus varetager som fagforening medlemmernes kollektive og individuelle interesser. Vores medlemmer er pædagoger og pædagogfaglige ledere i Aarhus Kommune. Fagforeningens kerneopgave er at følge, forhandle og forbedre medlemmernes vilkår. Stillingen er et barselsvikariat. Du bliver en del af en fagforening med 22 engagerede kolleger med forskellig faglig baggrund.

Vi søger en barselsvikar for vores medlemsrådgiver, som er nøgleperson i vores telefoniske rådgivning.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV