575 job matcher din søgning 575 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eltronic a/s
Mekaniske teknikere, elektrikere eller lignende

Eltronic a/s, Hedensted

Eltronic A/S vækster, og vi søger nye medarbejdere som bidrager til forretningen. Vi søger flere profiler, og opgaverne varierer efter dine kompetencer. Vi søger både mekaniske teknikere, automationsteknikere, elektrikere, industrielektrikere, og lignende profiler.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Tekniske installationer og forsyninger
 • Drift og vedligehold hos vore faste kunder
 • Fejlfinding og analyseopgaver
 • Montering og opbygning af Eltronics produkter herunder specialmaskiner

Stillingen refererer til Mechanical Assembly Manager, og din daglige base vil være på Eltronic A/S hovedkontor i Hedensted, og eventuel kørsel vil være herfra.

Eltronic a/s
Esbjerg Kommune
Kompetent administrativ sagsbehandler til Fritid

Esbjerg Kommune

Vi søger snarest muligt en stærk administrativ sagsbehandler, som er generalist, kommunikativt stærk og har lyst til at arbejde med fritidsområdet, hvor det faglige fællesskab omkring administration af foreningsområdet vil blive det primære arbejdsområde.

Du skal kunne lide dialogen med foreningerne, da servicering af foreningerne ud fra et politisk vedtaget serviceniveau er i fokus.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Konsulentfunktion overfor foreningerne om godkendelse af vedtægter for nye foreninger, tilskudsmuligheder m.m.
 • Administration af tilskudsordninger og puljer
 • Kontaktperson for de selvejende fritids- og idrætscentre, herunder også sagsbehandling af specifikke ansøgninger og opfølgninger
FORCE Technology
Tekniker til måling af luftemissioner

FORCE Technology, Brøndby

Har du teknisk forståelse for måledata, og trives du med at arbejde i felten? Så kan vi tilbyde en plads i et førende team af specialister i Skandinavien!

FORCE Technologys forretningsområde Clean Air Technology er førende inden for måleteknik i Skandinavien. På emissionsområdet består holdet af mere end 30 højt kvalificerede medarbejdere fordelt på fem kontorer i Danmark og Norge. Vi opretholder vores høje ekspertiseniveau ved bl.a. at varetage Miljøstyrelsens Referencelaboratorium for måling af emissioner til luften og ved at deltage i udarbejdelsen af internationale standarder.

Som måletekniker vil dine arbejdsopgaver føre dig ud til kunder, som typisk er industri- og energianlæg i Danmark og udlandet, men kan også være offshore. Du arbejder selvstændigt og får ansvaret for, at målingerne udføres korrekt og med den højeste kvalitet.

FORCE Technology
Gladsaxe Kommune Medarbejder til udvikling af spildevandsområdet

Gladsaxe Kommune, Søborg

Vil du være med til at sætte retningen på spildevandsområdet, guide borgere og virksomheder om håndtering af regnvand og spildevand og yde god og effektiv sagsbehandling? Så har vi brug for dig i Gladsaxe Kommune.

I dagligdagen får du mange og forskelligartede opgaver alt efter, hvilke sager der skal behandles, og hvilke projekter du er involveret i. Dette er de vigtigste opgaver lige nu, hvor vi har brug for dig:

 • At være primus motor på administration og sagsbehandling af grundejernes separering. Det handler både om det kommende, konkrete sagsbehandlingsarbejde og udviklingen af et effektivt sagsbehandler-flow – herunder bidrage til projekter om automatisering af dele af sagsgangene.
 • At have dialog og besvare henvendelser fra borgere og virksomheder om separeringen samt vejlede bygherrer om afløbsforhold – både de eksterne og vores eget Ejendomscenter.
Gem
JKS Har du en rolig hånd og er du en fokuseret montage/produktionsmedarbejder?

JKS søger for kunde i Smørurm

Til kunde i Smørum søger vi dig, som har erfaring med montage og produktion og har sans for præcision. Der er i denne stilling tale om bl.a. loddearbejde på printplader til brug for bygning af batterier.

Til hurtig opstart søger JKS en stabil lodde- og montagemedarbejder.

Arbejdsopgaverne er meget varierende indenfor følgende områder:

 • Lodning af printplader
 • Montage
 • Samling af batteripakker
Indrykket:
Royal Unibrew A/S
Operatør til Albani

Royal Unibrew A/S, Odense

Skal du brygge den gode stemning til fynboere – og alle andre ølelskere?

Teknik og udstyr kan bare ikke gøre det alene. For uden dygtige operatører sker der ingenting. Så har du en baggrund indenfor produktionsarbejde evt. som industri- eller procesoperatør, kan du nu blive en del af en velfungerende brygafdeling, som står og mangler en operatør til gærkælderen.

Arbejdsopgaver

 • Varetage driften i produktionen
 • Udtage daglige målinger på gæringstankene
 • Håndtering af gær og centrifugering af øl
Royal Unibrew A/S
Royal Unibrew A/S
Operatører til Royal Unibrew, Faxe

Royal Unibrew A/S

Skal du brygge den gode stemning?

På Faxe Bryggeri har vi i mange år været leverandør til det danske folk. Det er vi stadig. Nu leverer vi så bare også vores velsmagende tørstslukkere til folk i hele verden. Og du kan komme med på holdet! Hvis du altså gerne vil være den, der producerer eller pakker elskede klassikere som Faxi Kondi og Pepsi.

Arbejdsopgaver:

 • Varetage driften på kolonnerne
 • Oprydning og rengøring af såvel procesudstyr som området
 • Udføre diverse kontroller under produktionen
Royal Unibrew A/S
Erhvervsstyrelsen
Dygtige telesupportere

Erhvervsstyrelsen, København

Har du lyst til at yde telefonsupport om muligheden for at søge om at få indefrosset betalingen af en del af energiregningen? Og vil du være med til at løfte opgaven med at vejlede om den store indefrysningsordning for energiudgifter, som regeringen og hovedparten af Folketingets partier præsenterede den 23. september? Du bliver en del af et nyt team i Erhvervsstyrelsen, som skal vejlede energiselskaber, borgere og virksomheder om mulighederne for at få indefrosset betalingen af en del af energiudgifterne.

Du vil indgå i et team af telesupportere, hvor din primære opgave bliver at besvare henvendelser fra energiselskaber, borgere og virksomheder på telefon.

Derudover vil du skulle deltage i sagsbehandlingen af ansøgninger om likviditet fra energiselskaberne.

Gem
Erhvervsstyrelsen
Dygtige sagsbehandlere

Erhvervsstyrelsen, København

Er du interesseret i offentlig sagsbehandling, og vil du være med til at løfte opgaven med at administrere den store indefrysningsordning for energiudgifter, som regeringen og hovedparten af Folketingets partier præsenterede den 23. september?

På baggrund af de stigende energipriser har regeringen indgået en politisk aftale om muligheden for at få indefrosset en del af betalingen af energiregningerne. Erhvervsstyrelsen har fået ansvaret for at administrere opgaven med at behandle ansøgninger fra energiselskaberne, og vi søger derfor administrative medarbejdere til at sagsbehandle ansøgninger og vejlede borgere og virksomheder om mulighederne for at få indefrosset dele af energiregningen.

Aller Aqua Produktionschef

Aller Aqua, Christiansfeld

Motiveres du af et dynamisk arbejdsmiljø, hvor initiativ, handling og ansvarlighed vægtes højt, og har du lyst til at være med til at gøre en forskel i en velrenommeret international virksomhed?

Vi står foran et generationsskifte og derfor søger vi en Produktionschef som, efter grundig oplæring, skal overtage ansvaret for vores danske fabrik i Christiansfeld. Som Produktionschef har du ansvaret for driften på flere skift – det er derfor et krav, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid, og at du bor indenfor 30 minutters rejsetid til Christiansfeld. Rollen som Produktionschef er en vigtig nøgleposition, som i det daglige har mange kontaktflader til både interne og eksterne interessenter.

OPGAVERNE ER BL.A.

 • Sikre, at sikkerhed og kvalitet prioriteres højt i dagligdagen.
 • Ledelse af medarbejdere i produktionen – herunder planlægning og disponering af ressourcer.
 • Koordinering med planlægningsafdeling og gennemførsel af planen.
Brüel Systems A/S Site Manager

Brüel Systems A/S, Hjørring

Vi har utrolig travlt, hvorfor vi søger flere nye kollegaer – der i blandt en Site Manager, der brænder for at udvikle sig sammen med os og vores spændende internationale kunder.

Vi kan tilbyde en varieret og selvstændig hverdag, der giver dig mulighed for at møde mange af vores spændende kunder over det meste af verden. Dine arbejdsopgaver vil være præget af:

 • Deltage i afprøvning/indkøring af nye anlæg på fabrikken i Hjørring; 2-5 uger
 • Montage og idriftsættelse af det færdige anlæg hos kunden; 3-10 uger
 • Afspadsering 1-2 uger
OFS Fitel Denmark ApS
Vi søger nye operatører til vores produktion af optiske fibre – er du en af dem?

OFS Fitel Denmark ApS, Brøndby

Brænder du for at arbejde et sted, hvor den enkeltes indsats gør en forskel, og vil du gerne bidrage til at fabrikken bliver en succes? Er du kvalitetsbevidst, omhyggelig og dygtig til at samarbejde med dine kolleger? – så er det måske dig vi leder efter.

Vi har brug for 2 nye operatører til aftenhold på vores nyoprettede team (Set-Making), hvor vi arbejder med en ny proces for fiber, som skal benyttes til undersøiske forbindelser.

Du bliver en del af at et godt team, der står for:

 • Sammensvejsning (splidsning) af optiske fibre ved hjælp af laserbaseret produktionsudstyr.
 • Re-coating af fiber efter splidsning.
 • Farvning af optiske fibre på højteknologiske farvelinjer.
OFS Fitel Denmark ApS
Frederikshavn Kommune Koordinerende sagsbehandler til borgere uden netværk

Frederikshavn Kommune

Vores koordinerende sagsbehandler til borgere uden netværk har søgt nye udfordringer. Vi søger derfor en udadvendt og imødekommende sagsbehandler til den koordinerende indsats.

Med udgangspunkt i den enkelte borgers situation skal du koordinere hjælp og ydelser til borgeren i forhold til den kommunale organisation. Det kan f.eks. være hjælp til at søge om flytning, boligstøtte eller at få koordineret en flytning til et plejecenter. Det betyder, at en del af arbejdsdagen vil foregå internt med kontakt til forskellige afdelinger i den kommunale sektor og eksternt med udgående opgaver som møder på aflastnings- og plejecentre samt hos borgere.

Du bliver tilknyttet Center for Kultur og Borgerservice, hvor du sammen med afdelinger i andre Centre skal kunne se på borgerens behov ud fra en helhedsorienteret kontekst.

Fredensborg Kommune
GENOPSLAG – Handicaprådgiver til Den sammenhængende ungeindsats

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Brænder du for at gøre en forskel for de unge mellem 15 og 18/23 år med funktionsnedsættelser for at de kan komme godt videre ind i voksentilværelsen, så er du måske vores nye dygtige handicaprådgiver?

I Den sammenhængende ungeindsats (KUI) har vi samlet sagsbehandling, uddannelsesvejledning og SSP-indsats i ét ungeteam. I tæt samarbejde med jobcentret og skoleafdelingen udmøntes aftalen om ”Bedre veje til Uddannelse og job”. Vi går hver dag på arbejde for sammen aktivt at gøre en forskel for unge mellem 15 og 25 år i Fredensborg Kommune.

Vi byder dig velkommen i vores team ved en god og grundig introduktion til området. Inden din første arbejdsdag, vil du modtage en introduktionsplan. Som en del af din første tid som rådgiver hos os vil du få tæt sparring fra kollegaer og faglig koordinator.

Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

Vallensbæk Kommune Vikariat som Servicekonsulent til Vallensbæk Kultur- & Borgerhus

Vallensbæk Kommune

Er du serviceminded og trives du i mødet med borgeren, så er du måske vores nye kollega i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus.

Vallensbæk Kultur- & Borgerhus ligger i Center for Sundhed, Kultur og Fritid hvor der er højt til loftet, så du får rig mulighed for at udvikle dig i jobbet. Du får ansvar og mange forskellige opgaver. Du kommer til at arbejde med mange forskellige fagligheder, der ihærdigt arbejder med at skabe gode rammer og tilbud for kommunens borgere. Vi løber stærkt, samtidig med at vi har det sjovt.

Arbejdsområder for den nye servicekonsulent

 • At indgå i den daglige drift af Kultur- & Borgerhuset, hvor alle medarbejdere indgår i vagtordning og både skal kunne løse biblioteks- og borgerserviceopgaver.
 • Diverse driftsopgaver på bibliotek- og borgerserviceområdet
 • Afløsning i rådhusets reception til frokost, ved sygdom, ferie m.m.
PRO&CO Faglært eller ufaglært tekniker/industritekniker

PRO&CO søger for KP Components A/S i Spjald

Vi søger en erfaren faglært eller ufaglært tekniker/industritekniker med lyst og evne til at indgå i det tekniske team. Vil du være en del af en højteknologisk og ambitiøs virksomhed? Så læs med her!

Som tekniker ved KP Components A/S får du et spændende udviklingsjob, hvor du har alle muligheder for at udvikle dig selv og dine kompetencer. Der er 8 teknikere i afdelingen, og opgaverne i afdelingen er udfordrende og meget varierede. Dine opgaver vil f.eks. være:

 • Programmere og indkøre nye emner på MAZAK-, HELLER- eller BROTHER-maskiner ofte med KUKA- eller KAWASAKI-robotter
 • Procesoptimering af nye samt etablerede produkter
 • Udvikle på nye emner
PRO&CO
Carlsberg
Area Technician

Carlsberg, Fredericia

Til Carlsberg Danmark Supply Chain i Fredericia, leder vi efter en Area Technician til at sikre drift og løbende vedligeholdelse af vores Tappe- og Etiketmaskiner i produktionen.

Carlsberg Breweries A/S

Vores maskiner kører 24/7/365 – og din opgave er derfor, sammen med dine kolleger, både at være på forkant i forhold til vedligehold af maskinerne, men også sikre hurtigst mulig udbedring af eventuelle fejl og nedbrud, så maskinerne kan køre videre og leverancerne kan komme afsted – ud til vores glade forbrugere.

Carlsberg
Krifa Medlemskonsulenter til Kontaktcenter Aarhus

Krifa

Ønsker du et job med høj faglig stolthed, humørfyldte kolleger og God Arbejdslyst?

Da vi opretter et nyt team, søger vi nye medlemskonsulenter pr. 1. december 2022 Som medlemskonsulent kommer du til at indgå i et spændende, dynamisk og effektivt kontaktcenter med ca. 90 medlemskonsulenter fordelt på 4 teams, hvoraf det ene er et juridisk team. Vores vigtigste opgave er at give medlemmerne en oplevelse af God Arbejdslyst i alle samtaler.

Du får som medlemskonsulent grundig træning, masser af faglig udvikling og indblik i alle dele af Krifas arbejde. Du bliver en del af et team af motiverede og engagerede kolleger, som alle bidrager til at skabe et sjovt og hyggeligt arbejdsmiljø.

APRINTAS – The Final Touch ApS Produktionsmedarbejder til grafisk virksomhed

APRINTAS – The Final Touch ApS, Hasselager

Hvis du har lyst til at arbejde i en spændende grafisk virksomhed, der er inde i en god vækst, kan vi være en mulighed.

Vi er underleverandør til andre grafiske virksomheder og producerer bl.a. emballageløsninger til helsekost, medico, kosmetik og fødevareindustrien.

Stillingen er fast daghold mandag-torsdag kl. 07.00-15.00 og fredag kl. 07.00-12.00. Der er betalt formiddagspause hver dag. Mødetiderne kan være fleksible efter individuelle behov.

Vi er en grafisk virksomhed med mange typer maskiner. Du vil derfor kunne forvente forskelligartede opgaver. Det kan bl.a. være på en eller flere af følgende maskiner:

 • Stansemaskiner
 • Skæremaskiner
 • Foliemaskiner til sølv- og guldprægninger m.v. (hotstamp)

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV