673 job matcher din søgning 673 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Kompetent administrativ sagsbehandler til Fritid

Esbjerg Kommune

Vi søger snarest muligt en stærk administrativ sagsbehandler, som er generalist, kommunikativt stærk og har lyst til at arbejde med fritidsområdet, hvor det faglige fællesskab omkring administration af foreningsområdet vil blive det primære arbejdsområde.

Du skal kunne lide dialogen med foreningerne, da servicering af foreningerne ud fra et politisk vedtaget serviceniveau er i fokus.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Konsulentfunktion overfor foreningerne om godkendelse af vedtægter for nye foreninger, tilskudsmuligheder m.m.
 • Administration af tilskudsordninger og puljer
 • Kontaktperson for de selvejende fritids- og idrætscentre, herunder også sagsbehandling af specifikke ansøgninger og opfølgninger
Dansani A/S
IT-Systemadministrator

Dansani A/S, Haderslev

Brænder du for IT-drift og for at yde den bedste service såvel internt som eksternt?
Vil du med på en spændende rejse i Nordens største badeværelseskoncern?
Er overblik, struktur og IT-sikkerhed en del af dit faglige DNA?

Dansani har et velfungerende IT-setup med brugere i såvel indland som udland, og vi anvender en række forskellige produkter til understøttelse af forretningen som for eksempel Microsoft Office 365, EDI og Business Central.

Du vil få ansvaret for konfiguration, vedligehold og servicering af diverse Microsoft-platforme samt den generelle opsætning omkring IT-sikkerhed. Du vil dagligt skulle yde support til vores brugere i ind- og udland samt vedligeholde virksomhedens øvrige IT-systemer, herunder printere, laptops, telefoner mv.

Dansani A/S
Gladsaxe Kommune Medarbejder til udvikling af spildevandsområdet

Gladsaxe Kommune, Søborg

Vil du være med til at sætte retningen på spildevandsområdet, guide borgere og virksomheder om håndtering af regnvand og spildevand og yde god og effektiv sagsbehandling? Så har vi brug for dig i Gladsaxe Kommune.

I dagligdagen får du mange og forskelligartede opgaver alt efter, hvilke sager der skal behandles, og hvilke projekter du er involveret i. Dette er de vigtigste opgaver lige nu, hvor vi har brug for dig:

 • At være primus motor på administration og sagsbehandling af grundejernes separering. Det handler både om det kommende, konkrete sagsbehandlingsarbejde og udviklingen af et effektivt sagsbehandler-flow – herunder bidrage til projekter om automatisering af dele af sagsgangene.
 • At have dialog og besvare henvendelser fra borgere og virksomheder om separeringen samt vejlede bygherrer om afløbsforhold – både de eksterne og vores eget Ejendomscenter.
Rambøll
Network Security Engineer

Rambøll, Copenhagen

We invite you to bring your expertise and experience in Network Security as you help us safeguard our business by implementing a secure network infrastructure and protecting our assets.

Se video om Rambøll som arbejdsplads

To succeed in this role, you must have proven work experience as a network security engineer as well as a solid understanding of the latest technologies, security principles, and protocols. Are you our new Network Security Engineer?

As our new Network Security Engineer, you will join our Network Operations department which consist of 14 employees. You will be located in our head office in Copenhagen and be part of a global team working out of the Nordic countries, USA, and India.

Rambøll
EPOS
DevOps Engineer

EPOS, Ballerup

As part of our R&D team, you will take part in developing high quality headset solutions for the professional, consumer and gaming market. As a DevOps Engineer in EPOS, you will play a key role in products and solution development.

Se video om EPOS som arbejdsplads

As a DevOps Engineer your key responsibilities will be to

 • Develop and support CI/CD flows optimizing SW creation and delivery operations
 • Maintain on-prem and cloud DevOps environments
 • Support infrastructure, operating systems, SW tools, monitoring, and security solutions
EPOS
Erhvervsstyrelsen
Dygtige telesupportere

Erhvervsstyrelsen, København

Har du lyst til at yde telefonsupport om muligheden for at søge om at få indefrosset betalingen af en del af energiregningen? Og vil du være med til at løfte opgaven med at vejlede om den store indefrysningsordning for energiudgifter, som regeringen og hovedparten af Folketingets partier præsenterede den 23. september? Du bliver en del af et nyt team i Erhvervsstyrelsen, som skal vejlede energiselskaber, borgere og virksomheder om mulighederne for at få indefrosset betalingen af en del af energiudgifterne.

Du vil indgå i et team af telesupportere, hvor din primære opgave bliver at besvare henvendelser fra energiselskaber, borgere og virksomheder på telefon.

Derudover vil du skulle deltage i sagsbehandlingen af ansøgninger om likviditet fra energiselskaberne.

Gem
Erhvervsstyrelsen
Dygtige sagsbehandlere

Erhvervsstyrelsen, København

Er du interesseret i offentlig sagsbehandling, og vil du være med til at løfte opgaven med at administrere den store indefrysningsordning for energiudgifter, som regeringen og hovedparten af Folketingets partier præsenterede den 23. september?

På baggrund af de stigende energipriser har regeringen indgået en politisk aftale om muligheden for at få indefrosset en del af betalingen af energiregningerne. Erhvervsstyrelsen har fået ansvaret for at administrere opgaven med at behandle ansøgninger fra energiselskaberne, og vi søger derfor administrative medarbejdere til at sagsbehandle ansøgninger og vejlede borgere og virksomheder om mulighederne for at få indefrosset dele af energiregningen.

Gem
Odense Kommune
Erfaren Governancekonsulent med interesse for digitalisering og indsigt i løsninger på beskæftigelsesområdet

Odense Kommune

Mestrer du IT-system governance? Kan du se mulighederne i digitalisering og de rette teknologivalg? Brænder du for, at digital understøttelse skaber værdi for arbejdet med at bringe borgere i uddannelse og job? Så har vi et job til dig i Stabsenheden i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen.

Governance-opgaven er koncentreret om, at vores digitale understøttelse er et aktiv for forretningen og skaber værdi i samspillet med strategier, strukturer, arbejdsgange og ressourcer. Opgaven løser vi i en veletableret governance- og mødestruktur med forvaltningens koncern- og områdechefer, systemejere og leverandører.

Dit ansvarsområde vil primært være rettet mod driftsområderne job -og uddannelsesrådgivning samt virksomhedsservice. Vi har i foråret igangsat en større udbudsproces omkring anskaffelse af nyt beskæftigelsessystem, hvor nuværende aftale udløber november 2023.

Odense Kommune
Life Science Robotics ApS Udadvendt serviceingeniør med stor lyst på udvikling og kundekontakt

Life Science Robotics ApS, Aalborg

Life Science Robotics er med i en spændende udvikling inden for velfærdsteknologi. Med betydelig antal ROBERT® installationer World Wide og nye applikationer på vej, søger vi en talentfuld og udadvendt serviceingeniør til vores team. Stillingen er alsidig, da man både vil skulle tage sig af service og opdatering af enheder hos vores danske og udenlandske kunder, samt indgå i udviklingsteamet med sparring og udvikling af test og opdateringer.

Vores nye serviceingeniør vil varetage følgende arbejdsopgaver:

Service:

 • Foretage softwareopdatering (blanding af fysiske opdateringer og fjernopdateringer).
 • Yde software/hardware support til kunder.

Udvikling:

 • Udvikling og opdatering af automatiserede tests, herunder unit tests, integration tests og end-to-end tests.
 • Udføre re-tests og regressionstests i forbindelse med nye software releases.
Unik System Design A/S Product Owner til Team IT Operations

Unik System Design A/S, Vejle

Sætter du en ære i at sikre en prioriteret og visionær backlog for dit team? Har du erfaring med IT-drift og formår du at sætte dig ind i både eksterne og interne kunders forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

Din primære opgave som Product Owner er at være bindeled mellem vores eksterne og interne stakeholders og teamet. Teamet har fokus på både drift, vedligehold og udvikling på det interne IT-område og omfatter også 2. og 3. level support. Kollegaerne er engagerede og møder dagligdagen med god stemning, høj faglighed samtidigt med at høje sikkerheds- og compliancekrav overholdes.

Dine primære opgaver:

 • Identificere og kortlægge nye behov internt i forretningen og hos eksterne kunder og omsætte dette til letforståelige beskrivelser, som teamet kan arbejde med
 • Lave løbende forventningsafstemning og afklaring af stakeholders behov
 • Udarbejdelse og vedligehold af både interne og tværgående processer
BAADER Logistix A/S
IT Senior service engineer/project

BAADER Logistix A/S, Risskov

Du bliver en del af koncernens softwaredivision i Risskov, hvor produkterne udvikles og serviceres. Kundeprojekterne styres fra hovedkontoret i Lübeck, og globalt er der etableret 1st og 2nd level support. I stillingen lægges der vægt på dine tekniske software- og hardwarekompetencer, og din evne til at være med til at videreudvikle serviceforretningen i en global organisation, forankret lokalt med god support fra software-udviklingsteamet.

 • Implementering og indkøring af softwareprojekter globalt
 • Teknisk support og problemløsning af systemer i drift
 • Sikre og videreudvikle forretningen gennem serviceaftaler og glade kunder
 • Uddannelse af 1st og 2nd line support samt bruger-træning i produktet
 • Systemtest af nye produkter og release kontrol
BAADER Logistix A/S
Frederikshavn Kommune Koordinerende sagsbehandler til borgere uden netværk

Frederikshavn Kommune

Vores koordinerende sagsbehandler til borgere uden netværk har søgt nye udfordringer. Vi søger derfor en udadvendt og imødekommende sagsbehandler til den koordinerende indsats.

Med udgangspunkt i den enkelte borgers situation skal du koordinere hjælp og ydelser til borgeren i forhold til den kommunale organisation. Det kan f.eks. være hjælp til at søge om flytning, boligstøtte eller at få koordineret en flytning til et plejecenter. Det betyder, at en del af arbejdsdagen vil foregå internt med kontakt til forskellige afdelinger i den kommunale sektor og eksternt med udgående opgaver som møder på aflastnings- og plejecentre samt hos borgere.

Du bliver tilknyttet Center for Kultur og Borgerservice, hvor du sammen med afdelinger i andre Centre skal kunne se på borgerens behov ud fra en helhedsorienteret kontekst.

Fredensborg Kommune
GENOPSLAG – Handicaprådgiver til Den sammenhængende ungeindsats

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Brænder du for at gøre en forskel for de unge mellem 15 og 18/23 år med funktionsnedsættelser for at de kan komme godt videre ind i voksentilværelsen, så er du måske vores nye dygtige handicaprådgiver?

I Den sammenhængende ungeindsats (KUI) har vi samlet sagsbehandling, uddannelsesvejledning og SSP-indsats i ét ungeteam. I tæt samarbejde med jobcentret og skoleafdelingen udmøntes aftalen om ”Bedre veje til Uddannelse og job”. Vi går hver dag på arbejde for sammen aktivt at gøre en forskel for unge mellem 15 og 25 år i Fredensborg Kommune.

Vi byder dig velkommen i vores team ved en god og grundig introduktion til området. Inden din første arbejdsdag, vil du modtage en introduktionsplan. Som en del af din første tid som rådgiver hos os vil du få tæt sparring fra kollegaer og faglig koordinator.

& friends IT-ansvarlig

& friends søger for Wila A/S i Silkeborg

& friends søger for Wila A/S en kompetent og proaktiv IT-ansvarlig, som skal bistå forretningen i en bred vifte af IT-opgaver og derved understøtte virksomhedens vækstplaner. Man har gennem mange år anvendt C5 som ERP-system, og har en højt digitaliseret virksomhed, hvor der dog stadig er potentiale for yderligere digitale tiltag.

Da du kommer til at udgøre virksomhedens IT-funktion, vil dine opgaver og ansvarsområder spænde vidt. Derfor søger vi en IT-ansvarlig, som har en bred IT-mæssig baggrund med god forretningsforståelse. Løsningen af opgaverne sker i samarbejde med eksterne partnere.

Opgaver og ansvarsområder

 • Ansvar for Wila’s IT-drifts-, udviklings- og supportmæssige aktiviteter
 • Ansvarlig for vores ERP-løsning i C5 og øvrige IT-løsninger
 • Koordinere IT-opgaver med eksterne samarbejdspartnere (on-site support, server support, BI, RPA osv.) og sikre, at de lever op til det forventede
A. Winther A/S
IT-ansvarlig

A. Winther A/S, Them

Ønsker du en alsidig hverdag med stor fleksibilitet, hvor du vil være med til at videreudvikle og optimere de digitale arbejdsgange, så er stillingen som IT-ansvarlig hos Winther A/S det rette job for dig.

Vores nuværende IT-ansvarlige skal til at trappe ned i tid, og vi søger derfor en erfaren IT-ansvarlig, som kan være med til at drive og videreudvikle A. Winther A/S indenfor IT og det digitale område.

Stillingen som IT-ansvarlig er alsidig, og du tilrettelægger selv din dag. Du er en selvstarter og er løsningsorienteret af natur. Som IT-ansvarlig vil du have en bred kontaktflade i virksomheden og også udad til forskellige konsulenter og samarbejdspartnere.
A. Winther A/S
Oxfam IBIS
CRM Manager

Oxfam IBIS, København

Har du solidt kendskab til Microsoft Dynamics 365, elsker du at dykke ned i data og kan du omsætte dette til langvarige og stærke kunderelationer med Oxfam IBIS’ medlemmer? Så er du måske den kollega, vi savner i vores team.

Som Oxfam IBIS nye CRM-manager bliver du en del af Public Engagement, Communications & Fundraising – et team med fokus på kampagner, kommunikation, fundraising og medlemsfastholdelse.

Du bliver derfor et helt afgørende led i vores daglige arbejde og som ansvarlig for CRM og medlemsfastholdelse bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • Drift og videreudvikling af Microsoft Dynamics 365 sammen med vores eksterne CRM-partner.
 • Kvalitetssikring af data.
 • Ansvarlig for at overvåge integrationen til OnlineFundraising, som blandt andet står for vores månedlige opkrævninger og betalinger.
Oxfam IBIS
Jobindex
IT-konsulent – du kan udvikle dig hos os

Jobindex søger for System Admins ApS i Søborg

 • Leder du efter et job, hvor du kan udleve din passion for de teknologier, som du synes er spændende?
 • Er du til et velbetalt job, hvor du får masser af indflydelse?
 • Vil du indgå i et startup-præget miljø, hvor der ikke er grænser for din udvikling – og hvor du gennem uddannelse og certificeringer vil få papir på din viden?

Lige nu søger vi IT-konsulenter til System Admins. Vi har udfordringer til dig, hvad end du har flere års erfaring eller er mere ny i faget – vigtigst er det, at du har teknisk flair og forståelse.

”Når du starter, kigger vi sammen på dine kompetencer og ønsker for fremtiden. For vi kan i høj grad skræddersy stillingen til dig,”
- fortæller ejer og IT-Specialist Alex Hansen.

Nysgerrig? Læs mere her.

Jobindex
Jobindex
IT-supporter til global IT-afdeling

Jobindex søger for AVK Holding A/S i Galten

Kunne du tænkte dig at blive en del af en global koncern, der giver dig adgang til de nyeste teknologier, specialistopgaver og fagligt stærkt samarbejde?

Se video om AVK Holding A/S som arbejdsplads

”Vi er ved at styrke vores IT-organisation og arbejder ud fra en ny digital strategi. Du bidrager derfor til, at vi fortsat har en velfungerende IT-organisation med glade brugere – og at vi kan følge med den store vækst, vi oplever,”
- fortæller Keld Moestrup, Group IT-manager.

Læs alt om dit nye job her!

Jobindex
Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

Bavarian Nordic A/S
Senior Application Specialist

Bavarian Nordic A/S, Hellerup

Are you specialized in working with CRM systems and Commercial data within the pharmaceutical industry? Do you thrive in a job with a broad international collaboration with Process managers within a commercial business unit?

Se video om Bavarian Nordic A/S som arbejdsplads

As Senior Application Specialist you will be main responsible for supporting our commercial business unit with IT implementation projects and further develop the use of the systems after go live. This includes implementation, enhancement, and operational activities as well as data analysis and reporting activities.

Your tasks will include:

 • Close collaboration with Com. Ops. to alignment on strategy and roadmap.
 • Collaborating with Commercial Line of Business process managers during implementations
 • Support the implementation activities of the application enhancements, new Interfaces and upgrades by prototyping, testing, and documentation
Bavarian Nordic A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV