603 job matcher din søgning 603 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Kompetent administrativ sagsbehandler til Fritid

Esbjerg Kommune

Vi søger snarest muligt en stærk administrativ sagsbehandler, som er generalist, kommunikativt stærk og har lyst til at arbejde med fritidsområdet, hvor det faglige fællesskab omkring administration af foreningsområdet vil blive det primære arbejdsområde.

Du skal kunne lide dialogen med foreningerne, da servicering af foreningerne ud fra et politisk vedtaget serviceniveau er i fokus.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Konsulentfunktion overfor foreningerne om godkendelse af vedtægter for nye foreninger, tilskudsmuligheder m.m.
 • Administration af tilskudsordninger og puljer
 • Kontaktperson for de selvejende fritids- og idrætscentre, herunder også sagsbehandling af specifikke ansøgninger og opfølgninger
Aros Forsikring
Vi søger superstærke og servicemindede forsikringsrådgivere

Aros Forsikring, Viby J

Er du dygtig til forsikringsrådgivning og salg? Brænder du for at skabe den helt ekstraordinære kundeoplevelse? Så se med her.

Som kontorassurandør i enten vores In- eller Outbound-afdeling hos Aros Forsikring er din fornemste opgave at bidrage til vores mål om at være det mest anbefalede forsikringsselskab i Danmark.

Du tilbydes et spændende job hos Danmarks bedste forsikringsselskab og på en arbejdsplads med en flad organisationskultur, hvor der er højt til loftet og en uformel, direkte og åben dialog.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • formidle Aros Forsikrings forsikringsløsninger og afdække kundens behov.
 • opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje
 • opnå dit eget budget og selskabets mål i tæt samarbejde med din supervisor og dit team.
 • sikre at vores skyhøje kundetilfredshed fastholdes og udvikles.
Aros Forsikring
Secure Spectrum Fondsmæglerselskab A/S Senior Relations Manager til formuerådgivning og -forvaltning

Secure Spectrum Fondsmæglerselskab A/S, Kongens Lyngby

Som Senior Relations Manager bliver dine primære opgaver at opsøge nye kunder samtidig med, at du skal servicere din egen kundeportefølje, som udvikles over tid. Du vil indgå i et stærkt og resultatorienteret team.

Som Senior Relations Manager vil du få et udfordrende job med dygtige kolleger og en arbejdsdag, der er præget af professionalisme, dedikation og varierende opgaver. Du vil blandt andet skulle:

 • Opbygge og udvikle din egen pipeline og kundeportefølje
 • Afholde møder med potentielle kunder
 • Opbygge investeringsporteføljer for kunder.
Teknologisk Institut
På Teknologisk Institut søger vi ny kollega med kompetencer indenfor information og databehandling

Teknologisk Institut, Taastrup

Har du mod på at påtage dig ansvaret for driften af et mindre sekretariat, hvor du i tæt samarbejde med en kollega også bliver den udførende kraft? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

På Teknologisk Institut i Taastrup varetager vi sekretariatsfunktionerne for en række byggeri- og installationstekniske ordninger, herunder bl.a. Sekretariatet for Byggeskadeforsikring, som vi driver for Bolig- og Planstyrelsen.

Du bliver bl.a. ansvarlig for at:

 • Ajourføre og opdatere data i Byggeskadeforsikringssystemet og foretage rettelser til kommunernes oplysninger om byggeskadeforsikring
 • Udarbejde skriftlige status- og årsrapporter til styrelsen
Teknologisk Institut
Tryg Forsikring A/S
Reward Partner

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Vil du være med til at skabe en strategisk reward-afdeling i Skandinaviens største skadeforsikringsselskab?

Som Reward Partner bliver du først og fremmest en hovedperson i at løfte Trygs praksis på reward-området. Du får mulighed for at lede forskellige indsatser, som fx at implementere en ny job-arkitektur, at revidere vores benefits-pakke, kortlægge incitamentsordninger eller at skabe mere værdi med vores årlige processer, afhængigt af dine styrker.

Du vil blive en nøgleperson i at rådgive HR og ledelse, og i at forvalte eksisterende politikker og udvikle nye, og du kommer til at arbejde tæt sammen med hele HR-afdelingen og forretningsledelsen på tværs af de nordiske lande.

Tryg Forsikring A/S
Danske Commodities A/S
Experienced Market Risk Manager

Danske Commodities A/S, Aarhus

Do you have experience within trading, risk management or from a quantitative field? And would you like to use this experience to contribute to managing the market risk exposures of a leading energy company? Then you might be the new market risk manager we are looking for to support our business teams.

Responsibilities

 • manage risk exposures and proactively engage with the trading teams to prevent risk
 • oversee trading and risk models, track PnL and carry out VaR validation
 • contribute to building a solid team presence and promote P&L and risk discussions across all trading desks in DC
Danske Commodities A/S
Danske Bank Senior/Chief Business Risk & Controls Officers (Copenhagen K)

Danske Bank

Would you like to combine Risk Management expertise within our customer facing unit and work as a subject matter expert with a special focus on corporate and institutional banking? This is an opportunity to do so and gain an extensive international network across the Danske Bank Group!

We are looking for two Senior/Chief Business Risk & Controls Officers, who will be significant contributors to executing the work of the Business Controls & Product Management team for Corporate Institutional Banking and International Units (CIB & IUs), part of the Business Controls and Product Management (BC&PM) unit in Large Corporates & Institutions (LC&I).

Danske Bank Sustainability Specialist with legal insights

Danske Bank, Høje Taastrup

Are you enthusiastic about sustainability and can you bring solid experience to our Sustainability team in Procurement & Premises?

We are looking for you who has skilled insights and experience for working with process optimisation, due diligence processes and contractual/ethical requirements in an operational business area. For instance, you have experience within highly regulated industries and processes. A good understanding of procurement or Third Party Risk Management.

Erhvervsstyrelsen
Dygtige telesupportere

Erhvervsstyrelsen, København

Har du lyst til at yde telefonsupport om muligheden for at søge om at få indefrosset betalingen af en del af energiregningen? Og vil du være med til at løfte opgaven med at vejlede om den store indefrysningsordning for energiudgifter, som regeringen og hovedparten af Folketingets partier præsenterede den 23. september? Du bliver en del af et nyt team i Erhvervsstyrelsen, som skal vejlede energiselskaber, borgere og virksomheder om mulighederne for at få indefrosset betalingen af en del af energiudgifterne.

Du vil indgå i et team af telesupportere, hvor din primære opgave bliver at besvare henvendelser fra energiselskaber, borgere og virksomheder på telefon.

Derudover vil du skulle deltage i sagsbehandlingen af ansøgninger om likviditet fra energiselskaberne.

Gem
Erhvervsstyrelsen
Dygtige sagsbehandlere

Erhvervsstyrelsen, København

Er du interesseret i offentlig sagsbehandling, og vil du være med til at løfte opgaven med at administrere den store indefrysningsordning for energiudgifter, som regeringen og hovedparten af Folketingets partier præsenterede den 23. september?

På baggrund af de stigende energipriser har regeringen indgået en politisk aftale om muligheden for at få indefrosset en del af betalingen af energiregningerne. Erhvervsstyrelsen har fået ansvaret for at administrere opgaven med at behandle ansøgninger fra energiselskaberne, og vi søger derfor administrative medarbejdere til at sagsbehandle ansøgninger og vejlede borgere og virksomheder om mulighederne for at få indefrosset dele af energiregningen.

Frederikshavn Kommune Koordinerende sagsbehandler til borgere uden netværk

Frederikshavn Kommune

Vores koordinerende sagsbehandler til borgere uden netværk har søgt nye udfordringer. Vi søger derfor en udadvendt og imødekommende sagsbehandler til den koordinerende indsats.

Med udgangspunkt i den enkelte borgers situation skal du koordinere hjælp og ydelser til borgeren i forhold til den kommunale organisation. Det kan f.eks. være hjælp til at søge om flytning, boligstøtte eller at få koordineret en flytning til et plejecenter. Det betyder, at en del af arbejdsdagen vil foregå internt med kontakt til forskellige afdelinger i den kommunale sektor og eksternt med udgående opgaver som møder på aflastnings- og plejecentre samt hos borgere.

Du bliver tilknyttet Center for Kultur og Borgerservice, hvor du sammen med afdelinger i andre Centre skal kunne se på borgerens behov ud fra en helhedsorienteret kontekst.

Fleasing A/S
Legal & Compliance Assistant til leasingselskab i hurtig udvikling

Fleasing A/S, Hørsholm

Se video om Fleasing A/S som arbejdsplads

Er du vores nye superstrukturerede og servicemindede medarbejder, der kan supportere vores afdeling for kundekendskabsprocedurer og hvidvaskkontrol? Og vil du være del af et fantastisk team, der rådgiver både nye og eksisterende kunder i et af Danmarks hurtigst voksende leasingselskaber?

Som Legal & Compliance Assistant bidrager du til, at en helt central opgave i virksomheden bliver løst. Du sikrer, at vi behandler og risikovurderer korrekt, herunder at vi opfylder alle krav fra myndighederne. Kendskab til Know Your Costumer (KYC) og Anti-Money Laundering (AML) er en fordel, men ikke nødvendigvis et krav.

Fleasing A/S
Fredensborg Kommune
GENOPSLAG – Handicaprådgiver til Den sammenhængende ungeindsats

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Brænder du for at gøre en forskel for de unge mellem 15 og 18/23 år med funktionsnedsættelser for at de kan komme godt videre ind i voksentilværelsen, så er du måske vores nye dygtige handicaprådgiver?

I Den sammenhængende ungeindsats (KUI) har vi samlet sagsbehandling, uddannelsesvejledning og SSP-indsats i ét ungeteam. I tæt samarbejde med jobcentret og skoleafdelingen udmøntes aftalen om ”Bedre veje til Uddannelse og job”. Vi går hver dag på arbejde for sammen aktivt at gøre en forskel for unge mellem 15 og 25 år i Fredensborg Kommune.

Vi byder dig velkommen i vores team ved en god og grundig introduktion til området. Inden din første arbejdsdag, vil du modtage en introduktionsplan. Som en del af din første tid som rådgiver hos os vil du få tæt sparring fra kollegaer og faglig koordinator.

Rovsing & Gammeljord Advokater ApS Vi søger en advokatsekretær/sekretær

Rovsing & Gammeljord Advokater ApS, København

Har du lyst til at arbejde på et mindre advokatkontor tæt på Østerport Station, så er det måske dig, vi leder efter.

Vi er et advokatkontor med et højt fagligt niveau.

Arbejdsopgaverne vil være forskelligartede i størrelse og kompleksitet, og du vil herigennem få mulighed for at udvikle din faglige profil.

Du vil komme til at arbejde selvstændigt med en række praktiske og administrative opgaver i tæt dialog med kontorets advokater og øvrige medarbejdere.

Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

Vallensbæk Kommune Vikariat som Servicekonsulent til Vallensbæk Kultur- & Borgerhus

Vallensbæk Kommune

Er du serviceminded og trives du i mødet med borgeren, så er du måske vores nye kollega i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus.

Vallensbæk Kultur- & Borgerhus ligger i Center for Sundhed, Kultur og Fritid hvor der er højt til loftet, så du får rig mulighed for at udvikle dig i jobbet. Du får ansvar og mange forskellige opgaver. Du kommer til at arbejde med mange forskellige fagligheder, der ihærdigt arbejder med at skabe gode rammer og tilbud for kommunens borgere. Vi løber stærkt, samtidig med at vi har det sjovt.

Arbejdsområder for den nye servicekonsulent

 • At indgå i den daglige drift af Kultur- & Borgerhuset, hvor alle medarbejdere indgår i vagtordning og både skal kunne løse biblioteks- og borgerserviceopgaver.
 • Diverse driftsopgaver på bibliotek- og borgerserviceområdet
 • Afløsning i rådhusets reception til frokost, ved sygdom, ferie m.m.
Deloitte Do you want to make an impact that matters? Become a Consultant at Monitor Deloitte

Deloitte, Copenhagen

In Monitor Deloitte you will make an impact that matters while developing in a dynamic and inspiring culture founded on intellectual curiosity, collaboration and high ambitions. We will help you grow with confidence by offering you a strong professional network and a steep learning curve.

At Monitor Deloitte, we help executives create winning strategies to turn never-before-seen challenges into transformation and growth within areas such as:

 • Growth strategy: supporting clients define the revenues of tomorrow.
 • Commercial excellence: supporting clients bring products and services to markets.
 • Digital strategy: supporting clients utilise new technological opportunities.
 • Innovation: supporting clients rethink their business – before their competitors.
Deloitte Do you want to make an impact that matters? Become a Senior Consultant at Monitor Deloitte

Deloitte, Copenhagen

Monitor Deloitte is the global strategy consulting practice of Deloitte. We are always looking for opportunities to expand our team with top strategy talent and are currently seeking senior consultants. We will be happy to receive an application from you, and we are accepting applications year-round.

At Monitor Deloitte, we help executives create winning strategies to turn never-before-seen challenges into transformation and growth within areas such as:

 • Growth strategy: supporting clients define the revenues of tomorrow.
 • Commercial excellence: supporting clients bring products and services to markets.
 • Digital strategy: supporting clients utilise new technological opportunities.
Unique Human Capital Head of Group Finance

Unique Human Capital recruiting on behalf of Forenede Service A/S in Søborg

Do you want to be the key driver in the Group Finance function of a well-esteemed company that makes a positive difference for thousands of people every day?

Forenede Holding A/S is a company with over 9,000 employees who work every day to make a difference for people, society, and the future, and you will become part of a workplace where each individual employee counts.

As Head of Group Finance at Forenede Holding A/S, you will be responsible for the group consolidation of all finances in the subsidiaries and passing this on to group management and the board of directors in strategic management reporting. With a direct report to the CFO, you will be a trusted and close sparring partner to all managers and stakeholders in Forenede Holding A/S.

ATP
Forretningsanalytiker til Pension & Sikring

ATP, Hillerød

Kan du drive effektive processer i et agilt arbejdsmiljø? Vil du have gode udviklingsmuligheder og sikre leverancer med kunden i fokus?

Pension & Sikring (P&S) er en del af Administrationsforretningen i ATP – og her var det fx os, der for nylig stod bag udbetalingen af de mere end 86 milliarder kroner i indefrosne feriemidler. Vi har ansvaret for udvikling og drift af bl.a. ATP Livslang Pension, Feriekonto, Lønmodtagernes Garantifond og mange andre opgaver, som vi administrerer på vegne af arbejdsmarkedets parter og staten.

Vi søger dig, der kan være med fra idé til implementering. Dig, der kan facilitere, formidle og sikre input fra forskellige faggrupper i huset; blandt specialister, der har særlig viden inden for området eller blandt de kolleger, der skal bruge løsningen efterfølgende.

ATP

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV