282 job matcher din søgning 282 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Kompetent administrativ sagsbehandler til Fritid

Esbjerg Kommune

Vi søger snarest muligt en stærk administrativ sagsbehandler, som er generalist, kommunikativt stærk og har lyst til at arbejde med fritidsområdet, hvor det faglige fællesskab omkring administration af foreningsområdet vil blive det primære arbejdsområde.

Du skal kunne lide dialogen med foreningerne, da servicering af foreningerne ud fra et politisk vedtaget serviceniveau er i fokus.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Konsulentfunktion overfor foreningerne om godkendelse af vedtægter for nye foreninger, tilskudsmuligheder m.m.
 • Administration af tilskudsordninger og puljer
 • Kontaktperson for de selvejende fritids- og idrætscentre, herunder også sagsbehandling af specifikke ansøgninger og opfølgninger
Bgi Estates ApS
Gartner søges til 3 fantastiske landejendomme med tilhørende skov

Bgi Estates ApS, Vedbæk

Elsker du at arbejde i det fri? Trives du i en selvstændig stilling, hvor du er med til at sætte dagsordenen? Så er du måske vores nye kollega?

Vi er en virksomhed der råder over 3 spændende naturgrunde, der alle trænger til en kærlig hånd. Derfor søger vi en person med gå på mod, bred erfaring og en som kan stå for drift og vedligehold, samt styre opgaver med eventuelle underentreprenører. Med andre ord! Du får en stor legeplads at boltre dig på.

Arbejdsopgaverne dækker alle typer af drift og vedligeholdelsesarbejder indenfor det grønne herunder:

 • Plantning
 • Beskæring
 • Græsslåning
Gem
DLG Selvstændig driftsmedarbejder til DLG's team på Sydsjælland

DLG

Trives du med selvstændigt lagerarbejde, som involverer håndtering af kornafgrøder samt generel vedligeholdelse? Er du fleksibel, struktureret og serviceminded? Sætter du en ære i en god kundeservice?

Så kan det være, at det er dig, vi leder efter til vores team i på Sydsjælland med primær base i Bårse.

Du får en alsidig hverdag med en bred række opgaver, men typisk vil din hverdag bestå af følgende arbejdsopgaver:

 • Ind- og udlevering af korn/afgrøder
 • Overvågning af afgrøder
 • Betjening og vejning af vores landbrugskunder
Gladsaxe Kommune Medarbejder til udvikling af spildevandsområdet

Gladsaxe Kommune, Søborg

Vil du være med til at sætte retningen på spildevandsområdet, guide borgere og virksomheder om håndtering af regnvand og spildevand og yde god og effektiv sagsbehandling? Så har vi brug for dig i Gladsaxe Kommune.

I dagligdagen får du mange og forskelligartede opgaver alt efter, hvilke sager der skal behandles, og hvilke projekter du er involveret i. Dette er de vigtigste opgaver lige nu, hvor vi har brug for dig:

 • At være primus motor på administration og sagsbehandling af grundejernes separering. Det handler både om det kommende, konkrete sagsbehandlingsarbejde og udviklingen af et effektivt sagsbehandler-flow – herunder bidrage til projekter om automatisering af dele af sagsgangene.
 • At have dialog og besvare henvendelser fra borgere og virksomheder om separeringen samt vejlede bygherrer om afløbsforhold – både de eksterne og vores eget Ejendomscenter.
Lægemiddelstyrelsen Dyrlæge til veterinærmedicin

Lægemiddelstyrelsen, København

Vil du være med til at gøre en forskel for dyrs og menneskers sundhed, og synes du, det vil være spændende at arbejde med godkendelse og overvågning af lægemidler til dyr? Så er du måske vores nye kollega i Veterinærmedicin.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at vurdere nye ansøgninger om markedsføringstilladelser og ændringer hertil (variationer), samt indberetninger af bivirkninger fra dyrlæger, dyreejere og lægemiddelindustrien via den europæiske bivirkningsdatabase. Du får herigennem mulighed for at bidrage til arbejdet i de europæiske veterinærmedicinske komiteer og ekspertgrupper.

Herudover vil du komme til at bidrage til løsning af øvrige opgaver, som f.eks. evaluering af kliniske forsøg og vurdering af udleveringstilladelser til lægemidler, der ikke er markedsført i Danmark.

Erhvervsstyrelsen
Dygtige telesupportere

Erhvervsstyrelsen, København

Har du lyst til at yde telefonsupport om muligheden for at søge om at få indefrosset betalingen af en del af energiregningen? Og vil du være med til at løfte opgaven med at vejlede om den store indefrysningsordning for energiudgifter, som regeringen og hovedparten af Folketingets partier præsenterede den 23. september? Du bliver en del af et nyt team i Erhvervsstyrelsen, som skal vejlede energiselskaber, borgere og virksomheder om mulighederne for at få indefrosset betalingen af en del af energiudgifterne.

Du vil indgå i et team af telesupportere, hvor din primære opgave bliver at besvare henvendelser fra energiselskaber, borgere og virksomheder på telefon.

Derudover vil du skulle deltage i sagsbehandlingen af ansøgninger om likviditet fra energiselskaberne.

Gem
Erhvervsstyrelsen
Dygtige sagsbehandlere

Erhvervsstyrelsen, København

Er du interesseret i offentlig sagsbehandling, og vil du være med til at løfte opgaven med at administrere den store indefrysningsordning for energiudgifter, som regeringen og hovedparten af Folketingets partier præsenterede den 23. september?

På baggrund af de stigende energipriser har regeringen indgået en politisk aftale om muligheden for at få indefrosset en del af betalingen af energiregningerne. Erhvervsstyrelsen har fået ansvaret for at administrere opgaven med at behandle ansøgninger fra energiselskaberne, og vi søger derfor administrative medarbejdere til at sagsbehandle ansøgninger og vejlede borgere og virksomheder om mulighederne for at få indefrosset dele af energiregningen.

Frederikshavn Kommune Koordinerende sagsbehandler til borgere uden netværk

Frederikshavn Kommune

Vores koordinerende sagsbehandler til borgere uden netværk har søgt nye udfordringer. Vi søger derfor en udadvendt og imødekommende sagsbehandler til den koordinerende indsats.

Med udgangspunkt i den enkelte borgers situation skal du koordinere hjælp og ydelser til borgeren i forhold til den kommunale organisation. Det kan f.eks. være hjælp til at søge om flytning, boligstøtte eller at få koordineret en flytning til et plejecenter. Det betyder, at en del af arbejdsdagen vil foregå internt med kontakt til forskellige afdelinger i den kommunale sektor og eksternt med udgående opgaver som møder på aflastnings- og plejecentre samt hos borgere.

Du bliver tilknyttet Center for Kultur og Borgerservice, hvor du sammen med afdelinger i andre Centre skal kunne se på borgerens behov ud fra en helhedsorienteret kontekst.

Fredensborg Kommune
GENOPSLAG – Handicaprådgiver til Den sammenhængende ungeindsats

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Brænder du for at gøre en forskel for de unge mellem 15 og 18/23 år med funktionsnedsættelser for at de kan komme godt videre ind i voksentilværelsen, så er du måske vores nye dygtige handicaprådgiver?

I Den sammenhængende ungeindsats (KUI) har vi samlet sagsbehandling, uddannelsesvejledning og SSP-indsats i ét ungeteam. I tæt samarbejde med jobcentret og skoleafdelingen udmøntes aftalen om ”Bedre veje til Uddannelse og job”. Vi går hver dag på arbejde for sammen aktivt at gøre en forskel for unge mellem 15 og 25 år i Fredensborg Kommune.

Vi byder dig velkommen i vores team ved en god og grundig introduktion til området. Inden din første arbejdsdag, vil du modtage en introduktionsplan. Som en del af din første tid som rådgiver hos os vil du få tæt sparring fra kollegaer og faglig koordinator.

Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

Vallensbæk Kommune Vikariat som Servicekonsulent til Vallensbæk Kultur- & Borgerhus

Vallensbæk Kommune

Er du serviceminded og trives du i mødet med borgeren, så er du måske vores nye kollega i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus.

Vallensbæk Kultur- & Borgerhus ligger i Center for Sundhed, Kultur og Fritid hvor der er højt til loftet, så du får rig mulighed for at udvikle dig i jobbet. Du får ansvar og mange forskellige opgaver. Du kommer til at arbejde med mange forskellige fagligheder, der ihærdigt arbejder med at skabe gode rammer og tilbud for kommunens borgere. Vi løber stærkt, samtidig med at vi har det sjovt.

Arbejdsområder for den nye servicekonsulent

 • At indgå i den daglige drift af Kultur- & Borgerhuset, hvor alle medarbejdere indgår i vagtordning og både skal kunne løse biblioteks- og borgerserviceopgaver.
 • Diverse driftsopgaver på bibliotek- og borgerserviceområdet
 • Afløsning i rådhusets reception til frokost, ved sygdom, ferie m.m.
Krifa Medlemskonsulenter til Kontaktcenter Aarhus

Krifa

Ønsker du et job med høj faglig stolthed, humørfyldte kolleger og God Arbejdslyst?

Da vi opretter et nyt team, søger vi nye medlemskonsulenter pr. 1. december 2022 Som medlemskonsulent kommer du til at indgå i et spændende, dynamisk og effektivt kontaktcenter med ca. 90 medlemskonsulenter fordelt på 4 teams, hvoraf det ene er et juridisk team. Vores vigtigste opgave er at give medlemmerne en oplevelse af God Arbejdslyst i alle samtaler.

Du får som medlemskonsulent grundig træning, masser af faglig udvikling og indblik i alle dele af Krifas arbejde. Du bliver en del af et team af motiverede og engagerede kolleger, som alle bidrager til at skabe et sjovt og hyggeligt arbejdsmiljø.

DanHatch Driftsassistent

DanHatch, Vrå

DanHatch Denmark A/S søger en barselsvikar til vores stilling som driftsassistent på vores rugeri beliggende i Vrå.

Som driftsassistent i DanHatch skal du kunne lide at arbejde i strukturerede og rutineprægede rammer. Samtidig skal du være fleksibel og i stand til at arbejde selvstændigt med dine opgaver.

Du vil blive del af et team bestående af en rugerichef, en produktionsleder, en rugemesterassistent samt en vedligeholdelsestekniker.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder kan blandt andet være:

 • produktionsstyring og daglig drift
 • teknisk backup i forbindelse med produktionsstop
 • håndtering af rugeæg og daggamle kyllinger samt rengøring og desinfektion.
Miljøministeriets departement
Natur- eller samfundsfaglig kollega til at arbejde med bedre og mere vild natur

Miljøministeriets departement, København

Har du lyst til at arbejde med politikudvikling og naturregulering tæt på ministeren og Folketinget, og trives du i et fagligt stærkt miljø?

Du kommer primært til at arbejde med implementering af beslutningen om etablering af 15 naturnationalparker og politikudvikling relateret til natur og biodiversitet. Dit arbejde bliver udfordrende og udviklende med fokus på eksekvering af politiske aftaler, der skaber merværdi og angiver konkrete løsninger på samfundsmæssige og aktuelle problemstillinger.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være naturfaglige bidrag og kvalitetssikring af sager, deltagelse i EU-samarbejder om biodiversitet samt ministerbetjening, herunder at udarbejde beslutningsoplæg, udspil, mødemateriale m.m.

De konkrete opgaver vil blive tilrettelagt efter behov og dine kompetencer.

Miljøministeriets departement
Øksnevad Secondary School
Fjøsmester, 100% stilling

Øksnevad Secondary School, Kleppe (NO)

Vi er et gardsbruk med ca. 1500 mål, og vi tilbyr utdanning innen programområdene naturbruk, bygg- og anleggsteknikk, og avdeling for tilrettelagt opplæring. Personen i denne stillingen vil være knyttet til avdelingen for gårdsdrift, og nært opp til avdelingene naturbruk og tilrettelagt opplæring (TO).

Husdyrdriften sin viktigste funksjon er å være en god og egnet læringsarena for skolen sine elever. Arbeidsoppgaver inkluderer:

 • Ansvaret for daglig planlegging og drift av skolens fjøs, sauehus og grisehus.
 • Ansvar for organisering av helgestell.
 • Være en aktiv deltaker i avdelingen som styrer gårdsdriften, med formål om å løse oppgaver på gården.
Øksnevad Secondary School
ATP
Kunderådgivere til Opkrævning

ATP, Vordingborg

Kan du indlede dialog og træffe afgørelser?

Som vores nye kollega kommer du til at arbejde med opkrævningen af tilgodehavender. Konkret kommer du til at tilrettelægge opkrævningsforløb, ligesom du:

 • indleder dialog med borgere om betalingsaftaler
 • træffer afgørelser og behandler betalingsevnevurderinger
 • behandler modregningsanmodninger
 • behandler dødsbo

Som rutineret IT-bruger er du i stand til at sikre kundevenlig vejledning på digitale kanaler. Du er sandsynligvis kontoruddannet, og så har du gode kommunikative kompetencer, som du bringer i spil i den telefoniske kontakt med borgerne.

ATP
Plantorama Salgsassistent til vores Dyreliv-afdeling i Plantorama Hørsholm

Plantorama

Brænder du for at give kunderne en unik oplevelse sammen med dit team? Så er det måske dig vi mangler! Lige nu søger vi en dygtig salgsassistent til en stilling på 37 timer til vores dyreliv-afdeling i Plantorama Hørsholm.

Du bliver en del af et dygtigt team, som alle er passionerede omkring dyr. Vi lægger vægt på kvalitet og faglig indsigt og sætter en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige gennem god rådgivning. Vi hjælpes ad om det hele, så vi når hele vejen rundt, og alle dyr trives.

Som vores nye kollega får du medansvar for, at alle dyrene er sunde og raske, og afdelingen altid er trimmet og salgsklar.

ATP
Forretningskonsulent til Udbetaling Danmarks barselsområde

ATP, Vordingborg

Kan du tænke nyt og gøre det komplekse forståeligt?

Vi er en del af Udbetaling Danmark i ATP’s Administrationsforretning. Det er os, der er ansvarlige for udbetaling af barselsdagpenge, og vi sætter en ære i at varetage en stor samfundsmæssig opgave hver dag.

Vi søger en forretningskonsulent, der kan hjælpe med at definere nye tiltag. Dig, der kan forbedre og optimere Udbetaling Danmarks barselsområde. Og dig, der kan tænke helheden ind og sikre et vedvarende fokus på myndighedsopgaven, kundernes oplevelse og det daglige driftsværktøj.

ATP
Gem
expuri Market Solution Manager

expuri søger for kunde i Kolding

Til en solid og global, markedsførende leverandør til landbruget søges Market Solution Manager indenfor Milking-, Cooling- & Effluent- systems.

Vores kunde er markedsførende inden for malkeanlæg, udstyr og relaterede services til bæredygtig mælkeproduktion i hele verden.

Du skal drive virksomhedens produktområder ved at fokusere på markedsføring, salgssupport og gennemføre uddannelse af salgs- og serviceorganisationen.

Du får desuden ansvaret for teknisk salgssupport på større projekter.

Stillingen har base på det danske kontor i Kolding, og du vil samarbejde med de respektive afdelinger for at supportere eksisterende løsninger, hjælpe med og deltage i fremtidig produktudvikling.

Indrykket:
Novo Nordisk Fonden
Scientific Manager within Agricultural Sciences and Technology

Novo Nordisk Fonden, Hellerup

Do you want to contribute to creating a more sustainable society? Would you like to be part of an inspiring team that works with grant awarding, supports excellent research, and develops impactful projects together with our key stakeholders?

As a Scientific Manager, you will work closely with two Biotech team members focusing on sustainable agriculture, as well as with other Biotech colleagues and in project teams across the Foundation. Your main task will be to develop and manage a project portfolio that supports NNF’s strategy within sustainable agriculture. In addition, you will support day-to-day tasks in the Biotech team and across the Foundation as well as contribute to NNF´s open competition granting programmes.

Novo Nordisk Fonden

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV