816 job matcher din søgning 816 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Krankenschwestern/-pflegern und Sozial- und Gesundheitsassistenten für die Altenpflege

Esbjerg Kommune

Wir suchen Krankenschwestern /-pflegern und Sozial- und Gesundheitsassistenten für die Altenpflege in der Gemeinde Esbjerg, Dänemark.

Träumen Sie von einem Leben mit einem Gleichgewicht zwischen einer Arbeit und Freizeit? Und haben Sie den Mut, nach Dänemark umzuziehen?

Dann kann eine Arbeit in der Altenpflege der Gemeinde Esbjerg vielleicht das richtige für Sie sein.

Die Gemeinde Esbjerg bietet Ihnen, die eine Ausbildung als Krankenschwester/-pfleger oder Sozial- und Gesundheitsassistent haben, eine 3-monatige Einführungsbeschäftigung an.

Während der Einführungsphase arbeiten Sie 25 Stunden pro Woche in einer unserer Pflegeheimen. Sie üben die dänische Sprache zusammen mit Ihren Kollegen im Pflegeheim gleichzeitig mit dem Unterricht an einer Sprachschule (AOF).

Esbjerg Kommune
Administrativ medarbejder til Kommunikation & Hjælpemidler

Esbjerg Kommune

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor kvalitet og arbejdsglæde er i fokus

Vi har en stilling som administrativ medarbejder 30-37 timer om ugen med ansættelse fra 1. december 2022 eller efter aftale.

Kommunikation & Hjælpemidler er en udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor borgeren er i centrum, og hvor vi arbejder engageret med vores opgaver. Målgruppen er borgere med nedsat funktionsevne indenfor følgende områder og emner; syn, høre, tale, stemme, hjerneskadede med kommunikative vanskeligheder samt udvalgte hjælpemiddelområder, bl.a. kropsbårne hjælpemidler.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Bogføringsopgaver
 • Budgetopfølgning
 • Receptionistopgaver som telefonbetjening og modtage borgere
 • Andre administrative opgaver
 • Mindre udviklingsopgaver i forhold til udvikling af det administrative område
Esbjerg Kommune
ICS medarbejder til Borgerservice

Esbjerg Kommune

Vi søger en medarbejder til International Citizen Service i Borgerservicecenter Esbjerg.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest den 1. december 2022.

Du bliver en del af et team på 16 medarbejdere.

Din primære opgave bliver at hjælpe internationale borgere med registrering af indrejse, sygesikring, skattekort og MitID, men du vil også få mulighed for at arbejde med andre spændende opgaver som fx:

 • Udstedelse af pas og kørekort
 • Flytning, udrejse og andre folkeregisteropgaver
 • Hjælp til digital selvbetjening og hjælp til ikke-digitale borgere

Arbejdet består i personlig, digital, skriftlig og telefonisk betjening af kommunens borgere og virksomheder.

Brønshøj Lægecenter I/S Konsultationssygeplejersker, 32-37 timer/uge

Brønshøj Lægecenter I/S

Vi søger 2 erfarne konsultationssygeplejersker/jordemødre med praksiserfaring med tiltrædelse snarest muligt.

Brønshøj Lægecenter er en almen lægepraksis med 3 praktiserende læger i kompagniskab. Vi har aktuelt ansat 1 lægesekretær, 2 konsultationssygeplejersker og et hold af medicinstuderende.

Klinikken deltager i efteruddannelse af yngre læger, hvor vi løbende har 1-2 tilknyttet.

Der er ca. 5000 patienter tilknyttet klinikken.

Vi lægger vægt på højt fagligt niveau og patientomsorg samt arbejdsglæde, smil og gode kollegiale relationer. Vi har fokus på kommunikation og åben dialog.

Arbejdet indeholder bl.a.:

 • Selvstændige konsultationer ved fremmøde eller video.
 • Kronikerkontroller dvs. hypertension, diabetes, kol, osteoporose og myxødem.
 • Smear-, svangre-, børneundersøgelser og sårpleje.
Fonden DIS - Danish Institute For Study Abroad
External lecturer for “Pregnancy, Birth, and Infancy in Denmark”

Fonden DIS - Danish Institute For Study Abroad, København

This course examines how the Danish healthcare system cares for mother and child from conception through pregnancy into early childhood. Emphasis is placed on three major areas: medical aspects of a healthy pregnancy including birth and postnatal care, services provided by the welfare system, and cultural values inherent in this system.

Main tasks and responsibilities

 • Classroom teaching and other experiential learning activities
 • Student assessment, grading and feedback throughout the course
 • Teaching Spring (mid-January – mid May) and Fall (mid-August – mid December) semesters
Fonden DIS - Danish Institute For Study Abroad
Gem
Libertas
Libertas privat psykiatrisk hospital søger sygeplejersker med erfaring og interesse for det psykiatriske område til dagbehandling, udkørende opgaver og måltidsstøtte

Libertas, Hørsholm

Libertas privat psykiatrisk hospital søger sygeplejersker med erfaring indenfor psykiatri til en storstilet indsats for målgruppen.

Vi er et nystartet psykiatrisk hospital med høje ambitioner og store armbevægelser. Vi har en vision om at tage livtag med en træng psykiatri og sætte nye standarder for psykiatrisk behandling og forløb for målgruppen og deres pårørende.

På Libertas arbejder vi, ligesom Idrætsakademiet skole/dagbehandling, hvor Libertas har sine rødder, ud fra nogle grundlæggende værdier og tilgange til de mennesker som vi arbejder med, der kort kan betegnes som afstigmatisering, omsorg, tid, relationer og fleksibilitet.

Vi søger sygeplejersker til fuld tid, deltid, timebasis og konsulentopgaver.

Libertas
Halsnæs Kommune Faglig leder til Solhjem Plejecenter

Halsnæs Kommune, Melby

På Solhjem er vi en gruppe af dedikerede, omsorgsfulde og fagligt dygtige medarbejdere med mange forskellige baggrunde, som hver dag går ind ad døren, for at være med til at skabe den bedst mulige hverdag for beboerne på Solhjem.

Hvad ønsker vi os på Solhjem?

 • En faglig leder, der er uddannet sygeplejerske med en bred klinisk erfaring, gerne fra både primær og sekundær sektor.
 • En faglig leder, som er med helt ude i praksis for på den måde at være medskaber af den kultur, adfærd og faglighed, som vi tilstræber.
 • En faglig leder, der med godt humør, energi og anekendende tilgang kan holde gejsten høj, når det brænder på, og der er brug for en ekstra indsats.
Gem
Grønlands Selvstyre
Licensafdelingen søger 1 ny kollega.

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Dine primære opgaver vil være sagsbehandling knyttet til udstedelse af tilladelser og være den primære kontaktperson for selskaber og privatpersoner. Du vil få en portefølje af tilladelser, som du er ansvarlig for. Du vil endvidere efter omstændighederne deltage i Råstofstyrelsens udviklingsarbejde med opdatering af bestemmelser og vilkår, og bidrage til styrelsens informationsvirksomhed og markedsføring.

Vi lægger vægt på, at du har en relevant videregående uddannelse, gerne inden for samfundsvidenskab, jura eller offentlig administration.

Grønlands Selvstyre
Cortrium ApS Kardiologi sygeplejerske eller bioanalytiker med erfaring i EKG analyse søges til holteranalyse i vagtfri stilling

Cortrium ApS, Taastrup

Vi leder efter specialister i EKG-analyse til at hjælpe os med at levere holter rapporter af høj kvalitet til kardiologiske klinikker og almen praksis til hele verden.

Du vil blive en del af et sammentømret internationalt hold af eksperter fra 5 forskellige lande. Vores hovedkontor ligger i Taastrup med gode parkeringsmuligheder og S-tog lige om hjørnet. Vi bor i et innovativt miljø med højt til loftet med grønne træer indenfor, kreative lokaler og god kaffe samt en fantastisk madordning.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af:

 • Manuel analyse af EKG-optagelser
 • Annotation af EKG-data til forbedring af analyser
 • Oplæring af nyt personale
Hørsholm Kommune Grundet opnormering søges sygeplejerske til Hørsholm Hjemmepleje

Hørsholm Kommune

Har du lyst og mod til at være med til, når sygeplejen i Hørsholm Hjemmepleje styrkes for at imødekomme den øgede kompleksitet i sygeplejeopgaverne?

Sygeplejen i Hørsholm Kommune er selvvisiterende. Hvilket stiller store krav til håndtering af myndighedsopgaven, planlægning, koordinering og økonomi.

Hjemmesygeplejerskernes primære opgave er bl.a. at varetage kompleks sygepleje til borgere. Dvs. at identificere sygeplejebehov, planlægge, udføre, dokumentere, evaluere og justere sygeplejen ud fra en sygeplejefaglig vurdering.

Du får et individuelt tilrettelagt introduktionsprogram ud fra erfaring og kompetencer med en efterfølgende mentorordning.

Vallensbæk Kommune Faglig koordinerende sygeplejerske søges til komplekse borgerforløb på de midlertidige pladser

Vallensbæk Kommune

Trives du i et miljø, hvor der er fokus på såvel den komplekse, den akutte og den rehabiliterende borgernære sygepleje? Brænder du for at yde en høj sygeplejefaglig kvalitet med funktionen som faglig koordinator? Så er det måske dig, vi søger til de komplekse borgere i det nære Sundhedsvæsen på vores midlertidige pladser i Vallensbæk Kommune.

Vi søger en koordinerende sygeplejerske til de midlertidige pladser i Vallensbæk Kommune. Her vil du i samarbejde med dine kolleger gøre en forskel for kommunens borgere, som kommer efter udskrivelse fra hospitalet med henblik på at klare sig i eget hjem, et rehabiliterende ophold, midlertidig aflastning, eller terminal pleje. Vi er en lille enhed med 8 midlertidige pladser, og der er rig mulighed for at være til stede for den enkelte borger og have fokus på kerneopgaven.

BUPL Århus Medlemsrådgiver for pædagoger - barselsvikariat

BUPL Århus

Kan du yde faglig rådgivning til pædagoger om fx ansættelsesforhold, ferie og barsel, så er du måske BUPL Århus’ barselsvikar for vores medlemsrådgiver?

BUPL Århus varetager som fagforening medlemmernes kollektive og individuelle interesser. Vores medlemmer er pædagoger og pædagogfaglige ledere i Aarhus Kommune. Fagforeningens kerneopgave er at følge, forhandle og forbedre medlemmernes vilkår. Stillingen er et barselsvikariat. Du bliver en del af en fagforening med 22 engagerede kolleger med forskellig faglig baggrund.

Vi søger en barselsvikar for vores medlemsrådgiver, som er nøgleperson i vores telefoniske rådgivning.

Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Kontorfuldmægtig søges til Forvaltningen for Børn og Familie i Tasiilaq

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret kontorfuldmægtig til Forvaltningen for Børn og Familie i Tasiilaq, med tiltrædelse eller efter aftale.

Forvaltning for Børn og Familie varetager opgaver for børn med særlige behov, børn med handicap, myndighedsbehandling på socialområdet og ikke mindst varetages der administrative opgaver. Forvaltningen har afdelinger, institutioner og medarbejdere i hele kommunen.

Du vil sammen med en anden kontorfuldmægtig understøtte forvaltningen og ledelsen med både kvalitet, fremdrift og styring af de mange administrative opgaver.

Dine arbejdsopgaver:

 • Bogføringer
 • Betaling af fakturaer
 • Økonomiopfølgning
 • Ajourføring af børnelister
 • Journalisering
 • Flybilletbestillinger
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommune Konsulenterne
Kommune Konsulenterne søger socialrådgivere til Børn-, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til kortere og længere ansættelser samt diverse socialfaglige opgaver til kommunernes Børn, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet.

Vi forventer, at ansøger har erfaring med:

 • Generel sagsbehandling indenfor Familieområdet
 • Børnefaglige undersøgelser og handleplaner
 • Myndighedsopgaver ift. børn og unge med særlige behov og deres familier
Kommune Konsulenterne
Gældsstyrelsen Gør en forskel som konkurssagsbehandler

Gældsstyrelsen, Middelfart

Fungerer du i krydsfeltet mellem lovgivning, analyse og formidling, så har du mulighed for at sikre en professionel tilgang og en god proces i vores håndtering af konkurssager.

Du kommer til at bidrage aktivt til inddrivelsen af offentlig gæld ved at analysere og vurdere sager på konkursområdet.

Du skal kunne sætte dig ind i gældende lovgivning og bruge den viden til at analysere og vurdere, hvilken afgørelse sagerne kalder på. Og så skal du kunne præsentere din vurdering i skifteretten.

Dine primære opgaver vil indebære:

 • Konkurssagsbehandling inkl. vurdering og indgivelse af konkursbegæring samt skyldnerkontakt.
 • Fremmøde og sagsfremstilling i skifteretten.
 • Håndtering af sikkerhedsstillelser og betalingsaftaler.
Gældsstyrelsen
Dansk Flygtningehjælp Opsøgende projekt-/virksomhedskonsulent

Dansk Flygtningehjælp, København

Vil du være med til at gøre en særlig indsats for ukrainske flygtninge og bidrage til udvikling af indsatser på beskæftigelsesområdet for Dansk Flygtningehjælp?

Projektstilling med udløb 31. marts 2023 – med mulighed for forlængelse.

DRC Integration søger en erfaren opsøgende konsulent, som har flair for at skabe relationer i de kommunale jobcentre og kan bidrage til videreudvikling af vores beskæftigelsesafdeling i Storkøbenhavn. Vi samarbejder med flere kommuner i storkøbenhavnsområdet om projekter, men har et mål om at udbygge vores indsatser.

En anden væsentlig funktion i stillingen er som konsulent i tilknytning til et projekt for ukrainske flygtninge. Her handler opgaven om at finde jobåbninger i virksomheder samt sikre et godt match mellem virksomheder og ledige ukrainske flygtninge.

Vi tilbyder et spændende alsidigt job i en virksomhed, hvor der er et klart formål, og hvor der er klare værdier.

Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag - Sygeplejerske søges til Boenheden Pakkutaq

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Boenheden Pakkutaq søger en omsorgsfuld og udviklingsorienteret sygeplejerske

Har du lyst til faglig og personlig udvikling, og brænder du for at gøre en forskel for vores beboere, er det lige dig, vi står og mangler som vores nye kollega.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, primært dagvagter.

Boenheden Pakkutaq har plads til 12 beboere i alderen 18-67 år med både fysisk og psykisk handicap. Din kerneopgave bliver at bidrage til samt udvikle det sundhedsfaglige arbejde med vores beboere. Derudover skal du sammen med dine kollegaer støtte beboerne i at leve så godt og indholdsrigt liv, som de selv ønsker det.

Dine arbejdsopgaver:

 • Planlægge, tilrettelægge og koordinere daglige arbejdsopgaver i samarbejde med lederen og det øvrige personale
 • Udvikling af boenhedens tilbud til beboere i samarbejde med lederen og det øvrige personale
Kommuneqarfik Sermersooq
Slagelse Kommune Pædagogisk administrativ leder til Slagelse Sprogcenter

Slagelse Kommune

Slagelse Sprogcenter er et kommunalt sprogcenter i udvikling. Vi varetager undervisning i Dansk som Andetsprog til voksne udlændinge samt OBU og FVU i læsning og matematik. Derudover har vi en række tætte samarbejder omkring jobrettede forløb for borgere fra andre afdelinger i jobcentret.

Som pædagogisk administrativ leder har du ansvaret for den daglige drift og udvikling af sprogcentrets undervisningstilbud, hvor kerneopgaven er ”Danskuddannelse for voksne udlændinge”.

Du skal medvirke til fortsat at holde sprogcentrets pædagogiske profil skarp bl.a. igennem udviklingsinitiativer og en tæt relation til underviserne og undervisningsopgaven. Der vil således i et vist omfang indgå undervisning i stillingen. Derudover skal du også være en dygtig administrator inden for prøver og modultest med flair for skemalægning og det daglige ansvar for sygemeldinger og vikardækning.

Gem
Viborg Kommune Teamleder – Distrikt Nord

Viborg Kommune, Skals

Er du en nysgerrig, inddragende og struktureret leder? Og er du god til at finde løsninger i samarbejde med andre? Så er du måske vores nye teamleder i Distrikt Nord.

Som ny teamleder i Distrikt Nord bliver du en del af et ledelsesteam sammen med distriktslederen og to teamlederkolleger. Sammen leder vi i alt ca. 140 dygtige medarbejdere, som er sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, pædagoger samt ufaglærte medarbejdere.

Du skal sammen med distriktslederen og dine to teamlederkolleger sikre god ledelse og drift af eget team og hele distriktet, så de ressourcer, der er til rådighed, udnyttes optimalt, og kerneopgaven realiseres med stort fokus på kerneopgaven.

Gem
AS3 Employment FREELANCE JOBRÅDGIVERE - Varde og Nykøbing Mors - Freelance

AS3 Employment

I AS3 Employment søger vi lige nu resultatorienterede, proaktive og ambitiøse freelance jobrådgivere til vores AS3 Employment centre i henholdsvis Varde og Nykøbing Mors. Derudover kan andre centre i Vest- og Midtjylland også komme i spil på sigt. Som samarbejdspartner til landets jobcentre hjælper vi vores kandidater tættere på arbejdsmarkedet, og det er her, du kommer ind i billedet.

Du bliver en del af et stærkt team, som arbejder dedikeret og struktureret med at rykke vores kandidater tættere på arbejdsmarkedet. Målgruppen er unge under 30 år, herunder uddannelses- og aktivitetsparate samt kontanthjælps- og ledighedsydelsesmodtagere. Gennem individuelle samtaler, opsøgende virksomhedskontakt og undervisning spiller du en væsentlig rolle i kandidaternes vej tilbage på arbejdsmarkedet.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV