792 job matcher din søgning 792 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Biorefine Produktionsleder til produktionsanlæg af grønt protein

Biorefine, Janderup Vestj

DLG, Danish Agro og DLF har indgået et strategisk samarbejde om at udvikle grønt protein af økologisk græs. Samarbejdet har udmøntet sig i at etablere selskabet BioRefine Denmark A/S i 2020 og et nyt fuldskalaprocesanlæg til grøn bioraffinering.

BioRefine Denmark A/S søger en teknisk dygtig produktionsleder med ansvar for drift og vedligehold af vores fabrik i Nybro.

Dine primære arbejdsopgaver er følgende:

 • Ansvarlig for driften.
 • Sikre stabilt drift 24/7 i græssæsonen (primo maj til ultimo november)
 • Ansvarlig for vedligehold, herunder implementering af forebyggende vedligehold.
Esbjerg Kommune
Administrativ medarbejder til Kommunikation & Hjælpemidler

Esbjerg Kommune

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor kvalitet og arbejdsglæde er i fokus

Vi har en stilling som administrativ medarbejder 30-37 timer om ugen med ansættelse fra 1. december 2022 eller efter aftale.

Kommunikation & Hjælpemidler er en udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor borgeren er i centrum, og hvor vi arbejder engageret med vores opgaver. Målgruppen er borgere med nedsat funktionsevne indenfor følgende områder og emner; syn, høre, tale, stemme, hjerneskadede med kommunikative vanskeligheder samt udvalgte hjælpemiddelområder, bl.a. kropsbårne hjælpemidler.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Bogføringsopgaver
 • Budgetopfølgning
 • Receptionistopgaver som telefonbetjening og modtage borgere
 • Andre administrative opgaver
 • Mindre udviklingsopgaver i forhold til udvikling af det administrative område
Esbjerg Kommune
ICS medarbejder til Borgerservice

Esbjerg Kommune

Vi søger en medarbejder til International Citizen Service i Borgerservicecenter Esbjerg.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest den 1. december 2022.

Du bliver en del af et team på 16 medarbejdere.

Din primære opgave bliver at hjælpe internationale borgere med registrering af indrejse, sygesikring, skattekort og MitID, men du vil også få mulighed for at arbejde med andre spændende opgaver som fx:

 • Udstedelse af pas og kørekort
 • Flytning, udrejse og andre folkeregisteropgaver
 • Hjælp til digital selvbetjening og hjælp til ikke-digitale borgere

Arbejdet består i personlig, digital, skriftlig og telefonisk betjening af kommunens borgere og virksomheder.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Executive assistant med øje for strategi, procesoptimering- og udvikling samt koordinering

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Gilleleje og Glostrup

Med direkte reference til vores adm. direktør Frank Kruse indtager du en vigtig rolle, hvor du vil have fokus på at facilitere og gennemføre en lang række udviklings- og optimeringsprocesser, samtidig med at du vil have administrative opgaver.

Du vil have din daglige gang på vores kontor i Gilleleje. Når du er landet godt i stillingen, vil du også have mulighed for at benytte vores kontor i Glostrup.

Én af dine vigtigste opgaver bliver at varetage en lang række opgaver på vegne af adm. direktør og desuden gerne komme med nye input, metoder og systemer til udvikling og optimering af processer.

Forvent dig derfor en alsidig dagligdag, hvor vi forventer, at du bruger ca. 60 % af din tid på optimering og facilitering af udviklingsprojekter og processer og ca. 40 % af din tid på koordinering/administration.

BMI Danmark BMI Produktion Danmark søger vedligeholdelseschef

BMI Danmark, Hersom

Er du en serviceminded person med mekanisk snilde og teknisk indsigt? Så er stillingen som vedligeholdschef BMI Produktion Danmark (Icopal & Monier) i Hersom måske noget for dig. Som vedligeholdelseschef vil du have det ledelsesmæssige ansvar for 4 medarbejdere i vedligeholdelsesafdelingen.

Beskrivelse af arbejdsopgaver

 • Sikre produktionsdriften på maskindelen.
 • Udvikle vedligeholdelsesområdet og hermed sikre fokus og et løft af niveauet på området.
 • Transformation af vedligeholdelsesstrategien til en SAP-løsning, der definerer effektive forretningsprocesser inden for service/vedligehold.
Jobindex
Automationsingeniør med flair for udvikling

Jobindex søger for Senmatic A/S i Søndersø

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for klimaet, når du udvikler softwaren til vores automationsløsninger, der bruges i gartnerier verden over?

”Du bliver specialisten på dit område. Og så får du gode kolleger, der arbejder tæt sammen i hverdagen, og som altid lytter til dine gode idéer og ønsker til udvikling,” fortæller udviklingschef Mads Andersen.

Nysgerrig? Læs mere her!

Jobindex
Gem
Grønlands Selvstyre
Licensafdelingen søger 1 ny kollega.

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Dine primære opgaver vil være sagsbehandling knyttet til udstedelse af tilladelser og være den primære kontaktperson for selskaber og privatpersoner. Du vil få en portefølje af tilladelser, som du er ansvarlig for. Du vil endvidere efter omstændighederne deltage i Råstofstyrelsens udviklingsarbejde med opdatering af bestemmelser og vilkår, og bidrage til styrelsens informationsvirksomhed og markedsføring.

Vi lægger vægt på, at du har en relevant videregående uddannelse, gerne inden for samfundsvidenskab, jura eller offentlig administration.

Grønlands Selvstyre
Saint-Gobain Distribution Denmark A/S Nysgerrig og udadvendt proceskonsulent

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, Kolding, Aarhus eller Brøndby

Motiveres du af at analysere, forbedre og udvikle effektive forretningsprocesser i hele værdikæden til gavn for kollegaer, kunder og forretningen? Har du god forretningsforståelse og et skarpt øje for proceskvalitet? Og trives du i samarbejde med mange forskellige interessenter på tværs af virksomheden? Så har vi lige stillingen for dig.

Som proceskonsulent i SGDD får du en karriere med mening og indflydelse i en virksomhed, hvor trivsel og udvikling vægtes højt. Du bliver en del af Business Process Management-teamet, hvor du skal være med til at forbedre vores processer og gøre en forskel i og for vores forretning.

Du skal proaktivt kortlægge, udvikle og optimere processer. I et naturligt samarbejde med forretningens procesejere skal I sikre implementering og forankring af processer samt involvering af interessenter i de forskellige forretningsområder.

ENABL A/S
Manager, Automation with management experience

ENABL A/S, Hedensted

Can you create structure in close collaboration with colleagues and customers? And do you see yourself continuing the journey building up an automation department that is going to be a central area in ENABL A/S, then you are exactly what we are looking for in the position as Manager, Automation at ENABL A/S.

As Manager, Automation you will be responsible for building up the department of automation. You will have a central role in defining processes and making them known in the organization. Also, you will work with skilled and competent colleagues globally. Besides this, your tasks will be:

 • Responsible for staffing plan
 • Motivating and creating your team and securing high quality
 • Contact customers and internal stakeholders
ENABL A/S
Radiometer Medical ApS
Manufacturing Engineer

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

Sensor laboratoriet er en vigtig del af sensor sektionen. Vi er et team som leverer enzymer og membraner til vores to produktionsafdelinger, der fremstiller færdige sensorer, som anvendes til at måle på blod fra patienter. Apparaterne er placeret på hospitaler rundt om i verden og er med at hjælpe læger til at stille en diagnose.

I denne rolle får du muligheden for:

 • Ansvarlig for afvigelseshåndtering
 • Risikostyring via PPRA (Process Risk Analysis for at reducere de risici, der er relateret til de processer, der kan påvirke det færdige produkts sikkerhed), Validering
 • Opdatering af elektroniske produktions forskrifter
 • Forsøgs arbejde i laboratoriet/ eller sammen med vores laboranter. Arbejde med små projekter fx in- proceskontrol/udstyr/test
GML-HR A/S ESHQ Manager

GML-HR A/S søger for Bunzl Nordic i Sorø

Vil du stå i spidsen for at koordinere og drive EHSQ-arbejdet i Bunzl Nordics danske selskaber? Trives du med en bred berøringsflade nationalt og internationalt? Så er det måske dig, vi søger til denne nyoprettede stilling i det nordiske team.

Som EHSQ Manager har du ansvaret for at sikre vedligehold og udvikling af såvel det strategiske som operationelle arbejde på miljø-, sundheds-, sikkerheds- og kvalitetsområdet i fire danske selskaber, hvor EHSQ står højt på agendaen.

Dine ansvarsområder og -opgaver omfatter blandt andet:

 • Overvåge, implementere og sikre efterlevelse af eksisterende samt ny lovgivning på EHSQ-området
 • Vedligeholde, udvikle og implementere nuværende og kommende ISO-certificeringer
 • Planlægge og udføre interne og eksterne audits i Danmark
GML-HR A/S
PRO&CO Produktionsleder – ledelse af bearbejdningsteam og vedligeholdsteam

PRO&CO søger for Kyocera Unimerco i Sunds

Du får det daglige drifts- og ledelsesansvar for bearbejdningsteamet, bestående af 6 industriteknikerlærlinge og 16 faglærte og erfarne teknikere, som arbejder i selvstyrende grupper. Der er 3 medarbejdere på nathold – resten arbejder på daghold. Teamets opgave er blandt andet at fremstille værktøjskroppe til skærende værktøj, samt lodde skær på værktøjskroppe. Værktøjerne produceres på højteknologiske bearbejdningsanlæg, bl.a. multiakset og 3 og 5 aksede bearbejdningsanlæg, samt på manuelle dreje- og fræsemaskiner.

Du bliver også ansvarlig for vedligeholdsteamet, som består af 2 lærlinge samt 7 erfarne og selvkørende vedligeholdsteknikere. Teamet løser årligt ca. 700 vedligeholdsopgaver indenfor forebyggende vedligehold, reparationer, installationer og optimeringer. Teamet har også en global supportopgave for øvrige fabrikker.

PRO&CO
Danfoss A/S
Produktionsingeniør til HMT-området (ID: 28695)

Danfoss A/S, Gråsten

Danfoss Drives søger em Produktionsingeniør med en alsidig teknisk indsigt, som vil blive en del af et team der supporterer flere HMT-områder.

Brænder du for at arbejde med udfordrende tekniske opgaver? Og er du interesseret i procesforbedringer og elektronik samt har stærke IT-kundskaber? Så vil du i dette job have gode muligheder for at blive fagligtudviklet på mange forskellige områder.

Blandt dine arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Ansvarlig for processer i HMT-området.
 • Ansvarlig for guide-systemet Robotas.
 • Monitorere udstyret og på en fokuseret måde samt sikre løbende forbedringer.
Danfoss A/S
VELUX A/S
Technical Project Manager

VELUX A/S, Østbirk

Are you a technically oriented Project Manager with a proven track record within specifying, buying, and implementing new equipment for windows manufacturing? Do you possess a strong drive and want to lead the way in implementing future production setups? Are you ready to take the next exciting step into a company with a very ambitious growth and sustainability strategi? Do you bring extensive experience and knowledge within windows assembly, and do you want to lead the way from idea phase to full scale industrialisation?

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

As our new Technical Project Manager, you will be part of our Supply organization with focus on implementing new products, methods, and technologies within windows manufacturing. You will use your abilities as a global minded strong networker with drive, passion, and strong communication skills to work in a highly cross functional oriented environment with multiple internal and external stakeholders.

VELUX A/S
Vattenfall A/S
Country Asset Manager

Vattenfall A/S, Kolding

We offer an exciting opportunity as Country Asset Manager – Denmark to be an important part in paving the way for Vattenfall and its customers and partners towards a fossil free future!

As Country Asset Manager – Denmark you will be responsible for the onshore operational portfolio of wind assets in Denmark and general support towards performance management and reporting for Swedish wind farms under an Asset Management service agreement.

The Asset Management team takes the owner’s perspective of the Onshore portfolio, and the individual assets and ensures that BA Wind Onshore optimizes the life time profitability of our owned Onshore windfarms. This is achieved by developing asset strategies, balancing cost, production and risk, monitoring performance and developing optimization programs.

Vattenfall A/S
BUPL Århus Medlemsrådgiver for pædagoger - barselsvikariat

BUPL Århus

Kan du yde faglig rådgivning til pædagoger om fx ansættelsesforhold, ferie og barsel, så er du måske BUPL Århus’ barselsvikar for vores medlemsrådgiver?

BUPL Århus varetager som fagforening medlemmernes kollektive og individuelle interesser. Vores medlemmer er pædagoger og pædagogfaglige ledere i Aarhus Kommune. Fagforeningens kerneopgave er at følge, forhandle og forbedre medlemmernes vilkår. Stillingen er et barselsvikariat. Du bliver en del af en fagforening med 22 engagerede kolleger med forskellig faglig baggrund.

Vi søger en barselsvikar for vores medlemsrådgiver, som er nøgleperson i vores telefoniske rådgivning.

BILA A/S
Documentation & Safety Specialist

BILA A/S, Nykøbing Mors, Herning, Aalborg eller Randers

Kan du udarbejde teknisk dokumentation og fungere som professionel rådgiver for afdelingen, projektteams og kunder? Er du vores kommende Documentation & Safety Specialist hos BILA Automation?

Som Documentation & Safety Specialist bliver du ansvarlig for at udarbejde teknisk dokumentation, risikovurderinger og CE-mærkning til kundernes produktionsanlæg.

Vi arbejder med mange forskellige virksomheder, fra SMV’er til nogle af landets største, og du vil arbejde med alt lige fra udstyr til vindmølleproduktion og montage-celler til medtech-løsninger og maskiner med kollaborative robotter. Din faglige bredde bliver derfor stor, og du vil få erfaring med og indsigt i både mekanik, el og software.

BILA A/S
VELUX A/S
Senior Project Manager - window manufacturing

VELUX A/S, Østbirk

Are you an experienced Project Manager with a proven track record in introduction of new manufacturing setups? Do you possess a strong drive and want to lead the way for a more sustainable future? Are you ready to take the next exciting step into a company with a very ambitious growth and sustainability strategy? Do you bring extensive experience and knowledge within windows manufacturing, and do you want to lead the way from idea phase to full industrialisation?

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

As our new Senior Project Manager, you will be part of our Supply organization with focus on implementing new products, methods, and technologies within windows manufacturing. You will use your abilities as a global minded strong networker with drive, passion, and strong communication skills to work in a highly cross functional oriented environment with multiple internal and external stakeholders.

VELUX A/S
Topsoe Planning Engineer

Topsoe, Kgs. Lyngby

Do you want to make perfect plans for the execution of process plant projects aiming to help our clients reduce emissions on a global scale?

The Planning Engineer is playing a significant role in the business process leading to delivery of basic engineering design documentation, proprietary hardware, site supervision and other services to our customers on a global scale. The key task is to conduct planning activities from start to finish.

More specifically, your role includes:

 • Work Break Down structuring and scheduling of project deliverables
 • Maintaining overall project schedule and milestones
 • Building the system/tool framework in which your engineering colleagues will be working
Tvilum A/S Health & Safety Manager

Tvilum A/S, Fårvang

Hos Tvilum sætter vi arbejdsmiljø og sikkerhed højest på agendaen, og vores arbejdskultur er båret af en proaktiv og ambitiøs tilgang til området. Som Health & Safety Manager i Tvilum står du i spidsen for at lede og sikre det gode arbejdsmiljø og en stærk sikkerhedskultur gennem hele organisationen i en global produktionsvirksomhed.

I samarbejde med Global Production Director medvirker du til at sætte kursen for den strategiske retning på sikkerhedsområdet, og du er driver på eksekvering af strategien.

Som Health & Safety Manager er du desuden ansvarlig for Tvilums arbejdsmiljøorganisation, hvor du i samarbejde med ledere og medarbejdere skal drive indsatsen omkring arbejdsmiljø og sikkerhed på tværs af Tvilums fabriksenheder. Du får således stor indflydelse på den videre udvikling af arbejdsmiljøområdet i Tvilum.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV