548 job matcher din søgning 548 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Kompetent administrativ sagsbehandler til Fritid

Esbjerg Kommune

Vi søger snarest muligt en stærk administrativ sagsbehandler, som er generalist, kommunikativt stærk og har lyst til at arbejde med fritidsområdet, hvor det faglige fællesskab omkring administration af foreningsområdet vil blive det primære arbejdsområde.

Du skal kunne lide dialogen med foreningerne, da servicering af foreningerne ud fra et politisk vedtaget serviceniveau er i fokus.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Konsulentfunktion overfor foreningerne om godkendelse af vedtægter for nye foreninger, tilskudsmuligheder m.m.
 • Administration af tilskudsordninger og puljer
 • Kontaktperson for de selvejende fritids- og idrætscentre, herunder også sagsbehandling af specifikke ansøgninger og opfølgninger
Jobindex
Intern supportspecialist til pre- og aftersale – Aarhus

Jobindex søger for ifm electronic a/s i Højbjerg

Grundet travlhed søger vi en intern supportspecialist til pre- og aftersale

Har du fagligheden til at sætte dig ind i vores kunders problemstillinger samt rådgive dem professionelt over telefonen og pr. mail og chat? Og kan du se fordelene ved at være ansat i en succesfuld virksomhed med stærke værdier?

Som vores nye kollega får du ansvar for at udføre presale og teknisk support til vores danske kunder, så de træffer de helt rigtige valg inden for bl.a. procesinstrumentering, aftastning, IO-Link, AS-i løsninger, RFID, vision og sikkerhed.

Jobindex
Gladsaxe Kommune Medarbejder til udvikling af spildevandsområdet

Gladsaxe Kommune, Søborg

Vil du være med til at sætte retningen på spildevandsområdet, guide borgere og virksomheder om håndtering af regnvand og spildevand og yde god og effektiv sagsbehandling? Så har vi brug for dig i Gladsaxe Kommune.

I dagligdagen får du mange og forskelligartede opgaver alt efter, hvilke sager der skal behandles, og hvilke projekter du er involveret i. Dette er de vigtigste opgaver lige nu, hvor vi har brug for dig:

 • At være primus motor på administration og sagsbehandling af grundejernes separering. Det handler både om det kommende, konkrete sagsbehandlingsarbejde og udviklingen af et effektivt sagsbehandler-flow – herunder bidrage til projekter om automatisering af dele af sagsgangene.
 • At have dialog og besvare henvendelser fra borgere og virksomheder om separeringen samt vejlede bygherrer om afløbsforhold – både de eksterne og vores eget Ejendomscenter.
Danmarks Tekniske Universitet Development engineer

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU Energy is looking for a development engineer to support our experimental activities in the section for functional oxides.

In the section for functional oxides at DTU Energy we have a large and broad activity centered around synthesis, characterization, and exploitation of functional oxides for energy applications.

We are looking for a development engineer to support our activities, researchers and students on instruments and tools for sample preparation (bonders, micro-manipulators and scanning probe instruments), clean-room based processing (e-beam lithography, metal deposition etc) and in particular facilities for electrical characterization of devices from high temperature to ultra-low cryogenic conditions in the millikelvin range.

Cadeler A/S Senior Electrical Engineer for the offshore wind industry

Cadeler A/S, Copenhagen

Do you have high environmental focus and want your skills to have a real valuable impact on securing our sustainable future?

We are now looking for a new talented Senior Electrical Engineer/Specialist, who can take the lead in designing the technical solutions for our vessels in the future.

You will participate in tender preparations and in the selection of machinery and mechanical components for our vessels. You will need to be well-organised and structured as you will act as Project Manager for ad hoc electrical engineering projects.

Danmarks Tekniske Universitet R&D Engineer for Radiation Instrument Development

Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde

DTU Physics, the Radiation Physics Section seeks candidates for an R&D engineer position to join our instrument development activities.

The Radiation Physics Section carries out research, innovation and education in the fields of luminescence physics, dosimetry and neutronics, with applications within e.g. geological and archaeological dating, materials science and nuclear energy.

The successful candidate will participate widely in the development of both new instrumentation and modifications to our existing luminescence and radiation measurement instruments.

The R&D engineer will participate in the planning and implementation of instrument development projects in close co-operation with research staff and engineering group. The engineer will also be involved in supporting existing instruments at Radiation Physics Section and elsewhere around the world.

Körber Supply Chain DK A/S
Category Manager

Körber Supply Chain DK A/S, Arden

Er du proaktiv, en teamplayer og er du stærk til strategisk indkøb – så er det dig vi leder efter!

Se video om Körber Supply Chain DK A/S som arbejdsplads Hos Körber Supply Chain DK oplever vi massiv vækst, og vi søger nu en Category Manager, der kan bidrage til videreudvikling af vores strategiske indkøbsfunktion. Vi søger en Category Manager som gerne har teknisk viden, og som kan arbejde analytisk og proaktivt. Du får ansvaret for at drive og udvikle kategorien 3. parts maskiner, som indgår i vores systemer, og du vil blive involveret i løsning og leverandørvalg allerede i salgsfasen.

Körber Supply Chain DK A/S
Danfoss A/S
Electrical Engineer for variable speed drives (ID: 28385)

Danfoss A/S, Gråsten

Danfoss Drives is looking for an Electrical Engineer to join our Electrical Product Engineering team of 10 skilled and committed engineers, driving product innovation and customer satisfaction by combining innovative product knowledge, engineering skills, and new technology into solutions.

If you take the opportunity as our new Electrical Engineer, you will experience a wide range of responsibilities, in bigger projects and in a diverse smaller range of tasks. You will be working with a variety of different technologies within electronics, collaborating with cross-organization functions as well as meeting suppliers and customers.

Danfoss A/S
Erhvervsstyrelsen
Dygtige telesupportere

Erhvervsstyrelsen, København

Har du lyst til at yde telefonsupport om muligheden for at søge om at få indefrosset betalingen af en del af energiregningen? Og vil du være med til at løfte opgaven med at vejlede om den store indefrysningsordning for energiudgifter, som regeringen og hovedparten af Folketingets partier præsenterede den 23. september? Du bliver en del af et nyt team i Erhvervsstyrelsen, som skal vejlede energiselskaber, borgere og virksomheder om mulighederne for at få indefrosset betalingen af en del af energiudgifterne.

Du vil indgå i et team af telesupportere, hvor din primære opgave bliver at besvare henvendelser fra energiselskaber, borgere og virksomheder på telefon.

Derudover vil du skulle deltage i sagsbehandlingen af ansøgninger om likviditet fra energiselskaberne.

Gem
Erhvervsstyrelsen
Dygtige sagsbehandlere

Erhvervsstyrelsen, København

Er du interesseret i offentlig sagsbehandling, og vil du være med til at løfte opgaven med at administrere den store indefrysningsordning for energiudgifter, som regeringen og hovedparten af Folketingets partier præsenterede den 23. september?

På baggrund af de stigende energipriser har regeringen indgået en politisk aftale om muligheden for at få indefrosset en del af betalingen af energiregningerne. Erhvervsstyrelsen har fået ansvaret for at administrere opgaven med at behandle ansøgninger fra energiselskaberne, og vi søger derfor administrative medarbejdere til at sagsbehandle ansøgninger og vejlede borgere og virksomheder om mulighederne for at få indefrosset dele af energiregningen.

Novafos A/S To teknikere til SCADA- og PLC-systemer

Novafos A/S, Gentofte, Birkerød eller Frederikssund

I Novafos har vi sat gang i et nyt og banebrydende projekt: Vi er ved at skifte vores SCADA-system til Ignition. Ignition er knap så kendt i Danmark, men er ved at vinde popularitet i Europa. Hvis du ligesom os kan se det spændende i at være med på denne udviklingsrejse, vil vi meget gerne have dig med på vores hold.

Ud over at udskifte vores SCADA-system opgraderer vi en stor del af styringerne på vores mere end 1300 pumpestationer, 18 renseanlæg og 16 vandværker, og du bliver en vigtig ressource med faglig viden på projekter både i forbindelse med Ignition og øvrige styringssystemer.

Dine arbejdsopgaver på projekterne vil variere, men ofte er du projektlederens kontaktperson, når der er styringsrelaterede spørgsmål, når vi skal indhente tilbud og kvalitetssikre materialer.

Haarby Karosseri ApS Elektriker, elektromekaniker, autoelektromekaniker eller el-tekniker til opbygning og indretning af køretøjer

Haarby Karosseri ApS

Vil du være med til at opbygge og indrette køretøjer til specielle formål? Og har du lyst til at blive en del af en spændende dansk virksomhed - hvor kvalitet og kundetilfredshed er nøgleord?

Hos os skal du lave fejlfinding og montering af el på køretøjer. Du kan betjene et multimeter, loddekolbe og alm. håndværktøj, og du kommer til at arbejde tæt sammen med smede og montører.

Du kan evt. have en baggrund som elektromekaniker, industri-/autoelektriker eller lignende, men det vigtigste er, at du har flair og interesse for el og elektronik.

Move Innovation ApS
Pro­jekt­le­der med lyst til at skabe de kommende års tek­no­lo­gi­ske nyheder

Move Innovation ApS, Søborg

Da vi har forrygende travlt, søger vi en projektleder med overblik og erfaring fra teknologi udviklingsprojekter. Det kan være du tidligere har været specialist, og har lyst til at prøve kræfter med projektlederrollen, eller du allerede har stor erfaring med rollen.

Move Innovation ApS

Du er i stand til at overskue og lede flere sideløbende projekter, som du har ansvaret for, i tæt samarbejde med vores ingeniører som både er hardware-, mekanik- og softwareingeniører.

Motivation og fordele ved jobbet som projektleder:

 • Meget varierende projekter der teknologisk spænder bredt.
 • Du får frie hænder til sammen med teamet og kunden at gennemføre dine projekter.
 • Ejerledet virksomhed, så der er en kort beslutningsproces.
Move Innovation ApS
Frederikshavn Kommune Koordinerende sagsbehandler til borgere uden netværk

Frederikshavn Kommune

Vores koordinerende sagsbehandler til borgere uden netværk har søgt nye udfordringer. Vi søger derfor en udadvendt og imødekommende sagsbehandler til den koordinerende indsats.

Med udgangspunkt i den enkelte borgers situation skal du koordinere hjælp og ydelser til borgeren i forhold til den kommunale organisation. Det kan f.eks. være hjælp til at søge om flytning, boligstøtte eller at få koordineret en flytning til et plejecenter. Det betyder, at en del af arbejdsdagen vil foregå internt med kontakt til forskellige afdelinger i den kommunale sektor og eksternt med udgående opgaver som møder på aflastnings- og plejecentre samt hos borgere.

Du bliver tilknyttet Center for Kultur og Borgerservice, hvor du sammen med afdelinger i andre Centre skal kunne se på borgerens behov ud fra en helhedsorienteret kontekst.

Fredensborg Kommune
GENOPSLAG – Handicaprådgiver til Den sammenhængende ungeindsats

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Brænder du for at gøre en forskel for de unge mellem 15 og 18/23 år med funktionsnedsættelser for at de kan komme godt videre ind i voksentilværelsen, så er du måske vores nye dygtige handicaprådgiver?

I Den sammenhængende ungeindsats (KUI) har vi samlet sagsbehandling, uddannelsesvejledning og SSP-indsats i ét ungeteam. I tæt samarbejde med jobcentret og skoleafdelingen udmøntes aftalen om ”Bedre veje til Uddannelse og job”. Vi går hver dag på arbejde for sammen aktivt at gøre en forskel for unge mellem 15 og 25 år i Fredensborg Kommune.

Vi byder dig velkommen i vores team ved en god og grundig introduktion til området. Inden din første arbejdsdag, vil du modtage en introduktionsplan. Som en del af din første tid som rådgiver hos os vil du få tæt sparring fra kollegaer og faglig koordinator.

Peak Rekruttering
Erfaren El-konstruktør med produktansvar for virksomhedens El-tavler

Peak Rekruttering søger for STØTEK A/S i Vojens

STØTEK A/S er en økonomisk stærk, ekspansiv og international virksomhed, der er inde i en rivende udvikling og ekspanderer med projekter hos både nye og eksisterende kunder. STØTEK A/S søger derfor en selvstændig og ansvarsbevidst El-konstruktør, der har lyst til spændende udfordringer.

Du vil blive en del af et el-tekniske team, hvor du i høj grad får mulighed for at præge den fremadrettede udvikling på hele Eltavle området.

Med direkte reference til Head of Engineering & Development vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte følgende:

 • Udvikling, konstruktion og dokumentation af El-tavler
 • Sikre et godt samarbejde med underleverandører – herunder bestilling af eltavler
 • Ansvarlig for overholdelse af tekniske- og funktionelle krav, samt fokus på lovgivning og sikkerhedskrav
Peak Rekruttering
Gem
CBRE Corporate Outsourcing ApS
Electric Technician

CBRE Corporate Outsourcing ApS, Brande

Hos CBRE Global Workplace Solutions søger vi en dygtig og alsidig elektriker/tekniker, der dagligt skal varetage de tekniske drift og vedligeholdelsesopgaver hos vores kunde.

Arbejdet skal udføres i Brande hos vores kunde, som er en global og verdenskendt vindmølleproducent. Du vil som vores nye kollega indgå i et kompetent team på 10 personer, der sammen er ansvarlige for at den tekniske drift altid kører optimalt.

Som elektriker/tekniker skal du løse opgaver der spænder bredt fra service på tekniske anlæg, planlægning af vedligehold, ansvar for installationsarbejde og løsning af akutte kritiske opgaver. Det tekniske team, som du skal indgå i, arbejder inden for teknisk service af bygninger og kritiske anlæg - primært el og køling.

CBRE Corporate Outsourcing ApS
Easyfood A/S Elektriker søges til virksomhed med vokseværk

Easyfood A/S, Kolding

Vil du være en del af en arbejdsplads hvor samarbejde er hovedingrediensen og hvor du får mulighed for at have indflydelse på dine egne arbejdsopgaver?

Sammen med dine kollegaer vil du have til opgave at vedligeholde og reparere alt fra vores bygninger til vores produktionslinjer. Du vil have faste vedligeholdelsesopgaver og derudover være med til at løse akut opståede problemstillinger i samarbejde med vores linjeledere. Du vil blandt andet skulle arbejde med:

 • Daglig drift og reparation af diverse maskinkomponenter ifm. nedbrud.
 • Identificering af potentielle fejl og forebyggende vedligehold af produktionslinjer.
 • Almindeligt vedligehold på eksisterende elinstallationer.
Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

Vallensbæk Kommune Vikariat som Servicekonsulent til Vallensbæk Kultur- & Borgerhus

Vallensbæk Kommune

Er du serviceminded og trives du i mødet med borgeren, så er du måske vores nye kollega i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus.

Vallensbæk Kultur- & Borgerhus ligger i Center for Sundhed, Kultur og Fritid hvor der er højt til loftet, så du får rig mulighed for at udvikle dig i jobbet. Du får ansvar og mange forskellige opgaver. Du kommer til at arbejde med mange forskellige fagligheder, der ihærdigt arbejder med at skabe gode rammer og tilbud for kommunens borgere. Vi løber stærkt, samtidig med at vi har det sjovt.

Arbejdsområder for den nye servicekonsulent

 • At indgå i den daglige drift af Kultur- & Borgerhuset, hvor alle medarbejdere indgår i vagtordning og både skal kunne løse biblioteks- og borgerserviceopgaver.
 • Diverse driftsopgaver på bibliotek- og borgerserviceområdet
 • Afløsning i rådhusets reception til frokost, ved sygdom, ferie m.m.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV