245 job matcher din søgning 245 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Kompetent administrativ sagsbehandler til Fritid

Esbjerg Kommune

Vi søger snarest muligt en stærk administrativ sagsbehandler, som er generalist, kommunikativt stærk og har lyst til at arbejde med fritidsområdet, hvor det faglige fællesskab omkring administration af foreningsområdet vil blive det primære arbejdsområde.

Du skal kunne lide dialogen med foreningerne, da servicering af foreningerne ud fra et politisk vedtaget serviceniveau er i fokus.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Konsulentfunktion overfor foreningerne om godkendelse af vedtægter for nye foreninger, tilskudsmuligheder m.m.
 • Administration af tilskudsordninger og puljer
 • Kontaktperson for de selvejende fritids- og idrætscentre, herunder også sagsbehandling af specifikke ansøgninger og opfølgninger
Gladsaxe Kommune Medarbejder til udvikling af spildevandsområdet

Gladsaxe Kommune, Søborg

Vil du være med til at sætte retningen på spildevandsområdet, guide borgere og virksomheder om håndtering af regnvand og spildevand og yde god og effektiv sagsbehandling? Så har vi brug for dig i Gladsaxe Kommune.

I dagligdagen får du mange og forskelligartede opgaver alt efter, hvilke sager der skal behandles, og hvilke projekter du er involveret i. Dette er de vigtigste opgaver lige nu, hvor vi har brug for dig:

 • At være primus motor på administration og sagsbehandling af grundejernes separering. Det handler både om det kommende, konkrete sagsbehandlingsarbejde og udviklingen af et effektivt sagsbehandler-flow – herunder bidrage til projekter om automatisering af dele af sagsgangene.
 • At have dialog og besvare henvendelser fra borgere og virksomheder om separeringen samt vejlede bygherrer om afløbsforhold – både de eksterne og vores eget Ejendomscenter.
Kommuneqarfik Sermersooq
Barne- eller socialhjælper til AKO Miniklub Qinngorput

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Atuareernerup Kingorna Ornittagaq "AKO" Miniklub i Qinngorput søger en barne- eller socialmedhjælper med tiltrædelse pr. 1. april eller efter aftale. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Miniklubben AKO Miniklub er et skolepasningstilbud for børn fra 1.-3. klasse efter skoletid og er normeret til 180 børn, men på nuværende tidspunkt har 141 børn, børn som er fra 6-9 år.

Medarbejderen i AKO Miniklub er forpligtet til at deltage under skolens undervisning, sådanne deltagelse sker højst 2 gange om ugen og ca. 4 timer. Formålet er at forbedre barnets trivsel under undervisningen, og det er AKO-medarbejderens opgave.

Kommuneqarfik Sermersooq
Erhvervsstyrelsen
Dygtige telesupportere

Erhvervsstyrelsen, København

Har du lyst til at yde telefonsupport om muligheden for at søge om at få indefrosset betalingen af en del af energiregningen? Og vil du være med til at løfte opgaven med at vejlede om den store indefrysningsordning for energiudgifter, som regeringen og hovedparten af Folketingets partier præsenterede den 23. september? Du bliver en del af et nyt team i Erhvervsstyrelsen, som skal vejlede energiselskaber, borgere og virksomheder om mulighederne for at få indefrosset betalingen af en del af energiudgifterne.

Du vil indgå i et team af telesupportere, hvor din primære opgave bliver at besvare henvendelser fra energiselskaber, borgere og virksomheder på telefon.

Derudover vil du skulle deltage i sagsbehandlingen af ansøgninger om likviditet fra energiselskaberne.

Gem
Erhvervsstyrelsen
Dygtige sagsbehandlere

Erhvervsstyrelsen, København

Er du interesseret i offentlig sagsbehandling, og vil du være med til at løfte opgaven med at administrere den store indefrysningsordning for energiudgifter, som regeringen og hovedparten af Folketingets partier præsenterede den 23. september?

På baggrund af de stigende energipriser har regeringen indgået en politisk aftale om muligheden for at få indefrosset en del af betalingen af energiregningerne. Erhvervsstyrelsen har fået ansvaret for at administrere opgaven med at behandle ansøgninger fra energiselskaberne, og vi søger derfor administrative medarbejdere til at sagsbehandle ansøgninger og vejlede borgere og virksomheder om mulighederne for at få indefrosset dele af energiregningen.

European Energy A/S
Project Manager, Poland

European Energy A/S, Søborg

Does it motivate you to be on the frontline of the renewable energy business? And would you like to take part in developing our project pipeline in Poland? Then you might be our new colleague!

Areas of responsibility

 • Onsite works including land scouting, identification, assessment, initiation discussions and negotiation with landowners
 • Development of projects in Poland from early stage through obtaining all administrative-legal decisions until handover to the construction and operations teams
 • Coordination of interdisciplinary project teams with internal departments and external service providers
European Energy A/S
GoGift.dk Kundtjäntsmedarbetare

GoGift.dk, Valby

GoGift.com expanderar kraftigt och söker därför nu ytterligare heltidsanställda till vårt svenska/norska kundtjänst team, som vill vara med och ge våra kunder den bästa kundtjänstupplevelsen!

GoGift.com, som ägs av Nordisk Film och är en del av Egmont koncernen, har sedan 2003 levererat presentkort, nöjen och upplevelser till både privatpersoner och företag i hela Norden.

Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor och dessa använder våra presentkort till en rad varierande områden. Exempelvis personalgåvor vid jul och jubileum, som säljpremier, till diverse marknads- och reklamkampanjer, incentives vid forskningsprojekt och undersökningar samt som kompensationer av olika slag.

Frederikshavn Kommune Koordinerende sagsbehandler til borgere uden netværk

Frederikshavn Kommune

Vores koordinerende sagsbehandler til borgere uden netværk har søgt nye udfordringer. Vi søger derfor en udadvendt og imødekommende sagsbehandler til den koordinerende indsats.

Med udgangspunkt i den enkelte borgers situation skal du koordinere hjælp og ydelser til borgeren i forhold til den kommunale organisation. Det kan f.eks. være hjælp til at søge om flytning, boligstøtte eller at få koordineret en flytning til et plejecenter. Det betyder, at en del af arbejdsdagen vil foregå internt med kontakt til forskellige afdelinger i den kommunale sektor og eksternt med udgående opgaver som møder på aflastnings- og plejecentre samt hos borgere.

Du bliver tilknyttet Center for Kultur og Borgerservice, hvor du sammen med afdelinger i andre Centre skal kunne se på borgerens behov ud fra en helhedsorienteret kontekst.

Fredensborg Kommune
GENOPSLAG – Handicaprådgiver til Den sammenhængende ungeindsats

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Brænder du for at gøre en forskel for de unge mellem 15 og 18/23 år med funktionsnedsættelser for at de kan komme godt videre ind i voksentilværelsen, så er du måske vores nye dygtige handicaprådgiver?

I Den sammenhængende ungeindsats (KUI) har vi samlet sagsbehandling, uddannelsesvejledning og SSP-indsats i ét ungeteam. I tæt samarbejde med jobcentret og skoleafdelingen udmøntes aftalen om ”Bedre veje til Uddannelse og job”. Vi går hver dag på arbejde for sammen aktivt at gøre en forskel for unge mellem 15 og 25 år i Fredensborg Kommune.

Vi byder dig velkommen i vores team ved en god og grundig introduktion til området. Inden din første arbejdsdag, vil du modtage en introduktionsplan. Som en del af din første tid som rådgiver hos os vil du få tæt sparring fra kollegaer og faglig koordinator.

Børns Vilkår
Dansk-, ukrainsk- og russisktalende rådgivningsfaglig projektmedarbejder

Børns Vilkår, Valby

Brænder du for at hjælpe børn og forældre på flugt, og kan du tale og skrive på både dansk, ukrainsk og russisk? Så er det måske dig, vi søger!

Siden foråret har ukrainske børn og unge samt deres forældre kunne søge støtte og råd hos BørneTelefonen. Først via telefon og nu også på chat. BørneTelefonen søger en projektmedarbejder med en børnefaglig baggrund som lærer, pædagog, socialrådgiver eller psykolog.

Dine primære opgaver vil være:

 • At have vagter som rådgivningsansvarlig i BørneTelefonens rådgivning for ukrainske flygtninge i åbningstiden
 • At have en vejledende og kvalitetsunderstøttende rolle ift. de frivillige og deres samtaler med børn og forældre
 • At deltage i projektarbejde vedrørende BørneTelefonens rådgivning for ukrainske flygtninge
Børns Vilkår
Gorenje Group Nordic A/S
Swedish speaking sales support coordinator

Gorenje Group Nordic A/S, Glostrup

As Gorenje group is on a strong growth journey, we are now looking for a motivated sales support coordinator to strenghten our Swedish sales support team. You will have an important role in our existing customer care team, with focus on our Swedish market. Your role will have a central place in the organisation, with many stakeholders througout both the organisation and external partners. You will join a dynamic environment in an international company and work with cross-functional teams. You will be based at our Nordic office in Glostrup.

The area of responsibility includes:

 • Support by telephone and e-mail to our customers, dealers, and sales representatives
 • Order registration and follow up
 • Invoice corrections and returns
Gorenje Group Nordic A/S
CarBuddii Out-/Inbound Sales - Swedish market

CarBuddii, Aarhus

Pratar du Svenska?

We are an Aarhus (DK)-based tech company, that aspires our customers in the automotive industry to optimize digital processes in their customer journey from lead management to assisting with legal documents and processes when testing, selling and renting out a vehicle.

We are in process of shifting from outbound to inbound sales, so the job will contain both in- and outbound task in the transitioning face in building and servicing the Swedish market.

As part of CarBuddii, you get a tremendous level of trust, ownership of your own projects, and the opportunity to learn, develop and grow both personally and professionally, whilst being supported by successful business-minded people. We move into new offices, downtown of Aarhus the 1st of July, tripling our space to support our journey to take over the world so to say.

Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

Vallensbæk Kommune Vikariat som Servicekonsulent til Vallensbæk Kultur- & Borgerhus

Vallensbæk Kommune

Er du serviceminded og trives du i mødet med borgeren, så er du måske vores nye kollega i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus.

Vallensbæk Kultur- & Borgerhus ligger i Center for Sundhed, Kultur og Fritid hvor der er højt til loftet, så du får rig mulighed for at udvikle dig i jobbet. Du får ansvar og mange forskellige opgaver. Du kommer til at arbejde med mange forskellige fagligheder, der ihærdigt arbejder med at skabe gode rammer og tilbud for kommunens borgere. Vi løber stærkt, samtidig med at vi har det sjovt.

Arbejdsområder for den nye servicekonsulent

 • At indgå i den daglige drift af Kultur- & Borgerhuset, hvor alle medarbejdere indgår i vagtordning og både skal kunne løse biblioteks- og borgerserviceopgaver.
 • Diverse driftsopgaver på bibliotek- og borgerserviceområdet
 • Afløsning i rådhusets reception til frokost, ved sygdom, ferie m.m.
Krifa Medlemskonsulenter til Kontaktcenter Aarhus

Krifa

Ønsker du et job med høj faglig stolthed, humørfyldte kolleger og God Arbejdslyst?

Da vi opretter et nyt team, søger vi nye medlemskonsulenter pr. 1. december 2022 Som medlemskonsulent kommer du til at indgå i et spændende, dynamisk og effektivt kontaktcenter med ca. 90 medlemskonsulenter fordelt på 4 teams, hvoraf det ene er et juridisk team. Vores vigtigste opgave er at give medlemmerne en oplevelse af God Arbejdslyst i alle samtaler.

Du får som medlemskonsulent grundig træning, masser af faglig udvikling og indblik i alle dele af Krifas arbejde. Du bliver en del af et team af motiverede og engagerede kolleger, som alle bidrager til at skabe et sjovt og hyggeligt arbejdsmiljø.

Randstad A/S
British speaking travel consultant

Randstad A/S recruiting on behalf of TourCompass A/S in Aarhus

Are you passionate about traveling, and do you dream of helping others getting amazing travel experiences? Then the following might be just the right job for you.

In this position, you will become part of the company's sales team. A British speaking Travel Consultant is currently a part of the team and will be your closest colleague. In this role, you will be responsible for the English-speaking customers. It will be your job to act as the mentoring and advisory sales function.

Among other things, you will handle tasks such as:

 • Answering and handling customer inquiries by phone, the CRM system and email
 • Sale and guidance regarding the travel packages for Africa, Latin America and Asia
ATP
Kunderådgivere til Opkrævning

ATP, Vordingborg

Kan du indlede dialog og træffe afgørelser?

Som vores nye kollega kommer du til at arbejde med opkrævningen af tilgodehavender. Konkret kommer du til at tilrettelægge opkrævningsforløb, ligesom du:

 • indleder dialog med borgere om betalingsaftaler
 • træffer afgørelser og behandler betalingsevnevurderinger
 • behandler modregningsanmodninger
 • behandler dødsbo

Som rutineret IT-bruger er du i stand til at sikre kundevenlig vejledning på digitale kanaler. Du er sandsynligvis kontoruddannet, og så har du gode kommunikative kompetencer, som du bringer i spil i den telefoniske kontakt med borgerne.

ATP
ATP
Forretningskonsulent til Udbetaling Danmarks barselsområde

ATP, Vordingborg

Kan du tænke nyt og gøre det komplekse forståeligt?

Vi er en del af Udbetaling Danmark i ATP’s Administrationsforretning. Det er os, der er ansvarlige for udbetaling af barselsdagpenge, og vi sætter en ære i at varetage en stor samfundsmæssig opgave hver dag.

Vi søger en forretningskonsulent, der kan hjælpe med at definere nye tiltag. Dig, der kan forbedre og optimere Udbetaling Danmarks barselsområde. Og dig, der kan tænke helheden ind og sikre et vedvarende fokus på myndighedsopgaven, kundernes oplevelse og det daglige driftsværktøj.

ATP
Penneo A/S Norsk- eller svensktalende Account Manager

Penneo A/S, København

Vi hjælper virksomheder med at arbejde smartere, og vi stoler på, at folk gør det samme! Kom og vær en del af det! #inthistogether

Penneo er en hurtigtvoksende RegTech (Regulatory Technology) SaaS-virksomhed med hovedkvarter i København, Danmark. Vi hjælper vores kunder med effektivt at organisere og automatisere deres forretningskritiske processer på en sikker og nem måde i overensstemmelse med lovgivningen.

Som vores fremtidige Account Manager vil du:

 • Opbygge professionelle relationer og lukke newbiz-aftaler baseret på din solide forståelse af kundernes behov, og hvordan vi kan imødekomme disse
 • Udvide vores kundeportefølje ved at finde nye måder at anvende Penneo SIGN-produktet på
 • Sikre høj kundetilfredshed ved løbende at levere værdi til dem.
Schroll Management ApS Salgschef med ansvar for eksport og aftalesalg

Schroll Management ApS, Odense

Vi søger en salgschef til at stå for vores eksport- og aftalesalg fra både Danmark og Portugal, men som samtidig skal lede vores salgsteams i DK og PT, hvor man er backup for sine salgsteams-kollegaer.

Vi er en international virksomhed med fem produktionslokationer syd for Odense samt to lokationer i Algarve, Portugal. Vi producerer blomstrende potteplanter, og hortensia er vores største produkt. Konkret bliver dine opgaver bl.a.:

 • CSO for Danmark og Portugal (teamleder)
 • Kulturleder der fremmer og implementerer vores definerede værdier
 • Kontraktsalg - long term

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV