431 job matcher din søgning 431 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hilton Foods Danmark A/S Logistikoperatør til højteknologisk forsendelseslager

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

På lageret har vi et af Danmarks mest automatiserede plukkeanlæg. Her opererer Dispatch, som er vores forsendelsesafdeling. Hver aften/nat sørger medarbejderne i Dispatch for plukket og forsendelse til vores kunde – COOP.

Plukket foretages af plukkerobotter, og teamet sørger for, at anlægget kører optimalt og at lastbilerne sendes afsted rettidig.

Som operatør lærer du, at håndtere alle robotter og kraner manuelt via vores paneler og andre styresystemer. Derudover lærer du, at bruge faldsikring til at kravle op i vores højlagerkraner, når eventuelle fejl opstår.

Vi forventer selvfølgelig ikke, at du kan det hele fra første dag og sikrer dig en god oplæring. Der står et helt team af gode kollegaer klar til at tage godt i mod dig og støtte dig i oplæringen.

Jakob & Partners ApS
Primary Research Analyst

Jakob & Partners ApS, Copenhagen

Would you like to become an expert on worldwide trends in the pharmaceutical and biotechnological industries?

Then you should consider this position in Jakob & Partners. We are a global consultancy researching global market trends and performing analyses of the pharma and biotech sectors.

The Primary Research Analyst has the responsibility of identifying, developing, and maintaining a network of contacts and relationships in the pharmaceutical and biotech industry and organizations.

Conducting telephone interviews with industry stakeholders across all tiers, attending events, conferences, and trade shows with the purpose of networking, collecting data, getting and exchanging knowledge - on a non-commercial basis - is the core part of the job.

Jakob & Partners ApS
Esbjerg Kommune
Sagsbehandler til Sociale Ydelser

Esbjerg Kommune

Sociale Ydelser søger en dygtig medarbejder til behandling af ansøgninger om enkeltydelser og indskudslån.

Dine opgaver bliver

 • Sagsbehandling efter Aktivloven og Boligstøtteloven
 • Yde rådgivning og vejledning primært i forhold til de ansøgninger, du behandler
 • Der er tale om administrative opgaver og telefonisk borgerkontakt.

Vi tilbyder

 • Et meningsfyldt arbejde, hvor du jf. gældende lovgivning får mulighed for at yde økonomisk støtte til udsatte borgere
 • Et godt arbejdsmiljø, der til tider er hektisk
 • Mulighed for hjemmearbejde 2 dage i ugen
 • En arbejdsplads hvor vi sikrer, at du får oplæring og støtte til opgaverne
A/S Bryggeriet Vestfyen
Laborant med tiltrædelse snarest muligt

A/S Bryggeriet Vestfyen, Assens

Til vores Laboratorium i Assens, søger vi en laborant til en fuldtidsstilling, med tiltrædelse snarest muligt. En spændende stilling med mange selvstændige opgaver og arbejdsopgaverne vil være særdeles bredt fordelt indenfor området.

Vi tilbyder et afvekslende og udfordrende job i en handlingsorienteret virksomhed med korte beslutningsveje. Hertil kommer et åbent og uformelt arbejdsmiljø samt gode ansættelsesforhold.

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Prøveudtagning, resultatbehandling.
 • Kemiske analyser.
 • Mikrobiologiske analyser.
A/S Bryggeriet Vestfyen
Fredensborg Kommune
GENOPSLAG – Rådgivere søges til det specialiserede Voksenområde

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Så er der godt nyt til dig der ikke fik søgt tidligere. Vi mangler de to sidste rådgivere så vores nye Center for Psykiatri og Handicap er fuldt bemandet. Søger du faglige udfordringer, medindflydelse og de bedste kollegaer skal du søge en af vores ledige stillinger i Voksenteamet. Vi har 1 fast stilling og 1 barselsvikariat.

Voksenteamet i Fredensborg Kommune er fra 1. oktober 2022 organisatorisk tilknyttet vores nyoprettede Center for Psykiatri og Handicap. Vi arbejder for at styrke og samordne indsatsen for kommunens mest udsatte borgere gennem en løsningsfokuseret tilgang.

Du bliver en del af et godt team, hvor der er stort fagligt engagement og der er godt gang i en spændende udvikling af teamets opgaveløsninger, hvor vi blandt andet målrettet arbejder med at optimere sagsgange, IT-understøttelsen af VUM og fagligheden i teamet.

Struer Apotek Farmaceut til fast stilling

Struer Apotek

Som farmaceut på Struer Apotek får du et afvekslende job med masser af faglige udfordringer, og du vil i høj grad blive medbestemmende omkring dine ansvarsområder.

Vi har kun én enhed at bemande, så du skal ikke pendle rundt mellem forskellige arbejdssteder. På Struer Apotek skal det være rart og sjovt at gå på arbejde - og det arbejder vi altid efter. Vi forventer, at du kan lide:

 • Betjening af vores kunder
 • Kvalitetsarbejde
 • Undervisning af elever
 • Sundhedsydelser
QNTM Labs Lab Technician for Quality Control

QNTM Labs, Odense

Are you passionate about quality control and do you like to be challenged by an exciting day? Then you may be the laboratory technician we’re looking for!

Together with your team of technicians and chemists, you will be part of a dedicated Quality Control (QC) team that works with a variety of different analytical methods.

You will be responsible for ensuring that laboratory analyses are being performed according to QC procedures and certifying that handling of all pharmaceutical products, such as narcotics, euphoriant substances and standards is performed in compliance with QNTM Labs’ Quality Management System (QMS).

Your main tasks will include:

 • Planning and execution of analyses
 • Data processing and reporting
 • Qualification and maintenance of analytical equipment
Region Hovedstaden
Vagtplanlægger til Akutberedskabets Ambulancetjeneste

Region Hovedstaden, Ballerup

Akutberedskabet forbereder egen drift af ambulancetjeneste med opstart 1. februar 2023. Vi søger derfor to vagtplanlæggere som kan indgå i vores team af vagtplanlæggere.

Ud over planlægning af ambulancedrift, vil den eksisterende planlægning af akutlægebiler, præhospitale visitatorer, psykiatrisk udrykningstjeneste, Sociolance og sundhedsfaglige visitatorer også indgå i opgaveporteføljen som vagtplanlægger.

Du får til opgave at understøtte ambulancedriften med en fleksibel og løsningsorienteret tilgang til ambulancepersonalets vagtplanlægning. Driften er døgndækkende og er sammensat af en blanding af faste vagtrul og fleksibel planlægning med varierende mødetider og -længde samt forskellige funktioner.

Region Hovedstaden
Lægemiddelstyrelsen Teamleder til Forsyning og Produktfejl

Lægemiddelstyrelsen, København

Vil du være med til at sikre patientsikkerheden og forsyningen af lægemidler i Danmark? Og vil du gerne lede engagerede medarbejdere? Så er det dig, vi mangler i vores sektion!

Din rolle bliver at lede og tilrettelægge arbejdet for 15 medarbejdere, 12 akademikere, 1 bioanalytiker og 2 HK’ere, der er ansvarlige for et bredt fagligt område, der omfatter bl.a. indberetninger om produktfejl på lægemidler, forfalskninger af lægemidler i den legale kæde, indberetninger om forsyningsvanskeligheder samt udstedelse af Udleveringstilladelser.

Opgaverne stiller krav til, at du som leder kan vurdere risici for patientsikkerheden i sager om produktfejl og træffe beslutning om tilbagekaldelse af lægemidler samt fastsætte en klar retning for prioritering, løsning og afslutning af sager på tværs af teamet.

Orifarm
QA Specialist

Orifarm, Odense

- Sparringspartner og ansvarlig for kvalitetssikring

Vi søger en kvalitetsspecialist med produktions- eller GMP-erfaring, der trives med at have et stort ansvar, og som godt kan lide både rutine- og udviklingsopgaver, sætter pris på sparring og samarbejde, og har sans for systematik og orden.

Som QA specialist vil du være det koordinerende bindeled mellem de forskellige teams samt andre afdelinger og opgaver. Du skal, i det daglige arbejde, sikre kvaliteten af vores produktportefølje og vil i den forbindelse have en tæt dialog med vores leverandører i hele verden, samt til kollegaer på Orifarms 3 egne fabrikker og i vores mange salgslande.

Sammen med dine kolleger vil dine primære opgaver være at indgå i Life Cycle Management af produkterne i vores eksisterende portefølje og lancering af nye produkter.

Orifarm
Danaher
R&D Specialist, Electronic Engineer, PLM TC Monitors

Danaher, Brønshøj

Radiometer is proud to work alongside a community of six fellow Diagnostics Companies at Danaher. Together, we’re working at the pace of change to improve patient lives with diagnostic tools that address the world’s biggest health challenges.

Se video om Danaher som arbejdsplads

The R&D Specialist, Electronic Engineer for Radiometer is responsible for supporting product maintenance activities for our Transcutaneous Monitoring Systems with special focus on the instrument electronics and PCBA design updates. You will be one of the go-to persons and expert for PCBA changes on our monitoring platforms and work closely with your colleagues from Denmark, Poland, and Switzerland.

This position is part of TCM (Transcutaneous Monitoring) PLM Organization (Product Lifecycle Management) located in Brønshøj and will be a hybrid role. At Radiometer, our vision is to improve global healthcare with reliable, fast, and easy patient diagnoses.

AJ Vaccines A/S GMP Administrator, Toxoid Unit

AJ Vaccines A/S, København

Har du den rette GMP-flair, og har du både sans for detaljen og det brede perspektiv? Er du selvstartende, struktureret og effektiv af natur, og i stand til at se løsninger og kommunikere klart? Så er det dig vi søger! Som GMP Administrator vil du få en spændende og central rolle i at sikre og optimere compliance-niveauet i vores genstartede Toxoid Unit.

Sammen med dit nye team, vil du have ansvaret for følgende opgaver:

 • Vedligeholdelse af SOP’er
 • Implementering af nye procedurer for at tilgodese nye og ændrede krav
 • Bidrage til generel vedligehold af GMP-niveauet
 • Generelt administrativt arbejde
CP Kelco
Operatør til Produktionen

CP Kelco, Lille Skensved

Hos os er passion ikke et buzzword – det er dem vi er!

Føler du dig tilpas i en fysisk aktiv hverdag, hvor sikkerheden er i højsædet og humøret er højt? Brænder du for at skabe høj kvalitet, og er du en naturlig jonglør, der kan holde flere bolde i luften uden at miste overblikket? Er du tålmodig, og fuld af godt humør, og har du mod på at blive udfordret?

Så hører du til i CP Kelco’s hold af dygtige operatører i produktionen!

CP Kelco
Zealand Pharma A/S
Pharmacovigliance (Associate) Director or Senior Specialist

Zealand Pharma A/S, Søborg

Patient Safety in Zealand Pharma is a lean, cohesive team of MDs and Pharmacists with a lot of experience. Our new colleague will have the opportunity to make very important contributions to Zealand clinical projects and to our team. All of these: in a unique environment, based on respect and collaboration.

Responsibilities include:

 • Representation of patient safety in cross-functional project teams, including regulatory interactions teams
 • Development of the safety surveillance strategy for the project assigned
 • Execution of signal detection activities, to support the evaluation and decisions by the internal Zealand Safety Committee
Zealand Pharma A/S
Gem
TEMP TEAM A/S Nyt team søges til administration og sagsbehandling

TEMP TEAM A/S søger for kunde i Esbjerg

Foretrækker du at arbejde struktureret og procesorienteret? Og har du brug for en ny udfordring, hvor du skal være med til at starte et helt nyt projekt op?

Der er ingen bestemte krav til baggrund og faglighed for at være kvalificeret til stillingen. Men du kan nikke genkende til hovedparten af det efterfølgende.

Dine hovedopgaver er som følgende:

 • Sagsbehandling fra A-Z vedr. salg og modregning af el produceret af kundernes egne solcelleanlæg
 • Administration af sager og projekter ud fra krav, der stilles i virksomhedens interne processer
 • Vedligehold af projekt-, kunde- og stamdata
Danaher
R&D Specialist - System Engineering

Danaher, Brønshøj

Radiometer is proud to work alongside a community of six fellow Diagnostics Companies at Danaher. Together, we’re working at the pace of change to improve patient lives with diagnostic tools that address the world’s biggest health challenges.

Se video om Danaher som arbejdsplads

The R&D Specialist for Radiometer is responsible for improving our design change process with focus on ensuring a correct impact assessment from a system engineering point of view, documenting the impact in a way that is understandable for the regulatory agencies and identifying the right verifications for each change.

The team maintain our ABL90 and ABL800 products from a system level point of view throughout the product life cycle, from development to retirement:

 • Managing system requirements
 • Risk management
 • System architecture
Chr. Olesen Synthesis A/S QC-laborant med varierende opgaver

Chr. Olesen Synthesis A/S, Hvidovre

Har du lyst til at sikre kvaliteten af vores API’er i en QC-funktion, hvor du får lov at løse en palet af forskellige opgaver? Har du lyst til at blive en del af en velfungerende gruppe, hvor du løbende bliver trænet i nye opgaver af dine erfarne kolleger?

Så er det måske dig, der er vores kommende QC-laborant. Vi er i en proces, hvor vi vokser, og derfor søger vi to laboranter, der trives med fleksibilitet og gerne vil udvikle sig.

Du bliver en del af vores QC-afdeling, hvor 7 laboranter og 3 kemikere står for kvalitetssikring sammen med dig i form af blandt andet drifts- og holdbarhedsanalyser. Dine nye kolleger er både erfarne og hjælpsomme, ligesom de sætter pris på en fælles kaffepause eller en god frokostsnak.

Mercuri Urval
Sekretariatsleder

Mercuri Urval søger for Ringkøbing-Skjern Kommune

Vil du være med til at udvikle Fremtidens Stab?

Ringkøbing Skjern Kommune er Danmarks geografisk største kommune, som huser 56.000 indbyggere, der bor i naturskønne omgivelser tæt på det brusende hav, snoede åer og vidtstrakte naturområder. I Ringkøbing-Skjern Kommune arbejder vi for, at det enkelte menneske kan leve det gode liv.

Som sekretariatsleder i Ringkøbing-Skjern Kommune kommer du til at bidrage i en stor variation af opgaver og roller. Både i mange vitale driftsopgaver og på de største og vigtigste dagsordener. På den strategiske hylde handler det særligt om:

Styrkelse af lokaldemokratiet, ikke mindst gennem servicering af byrådet og det øvrige politiske miljø. Det handler også om borgerinddragelse i mange konkrete udviklingsprocesser ofte i samspillet mellem borgere og myndigheder.

Mercuri Urval
THISTED KOMMUNE
Faglig koordinator til ydelsesområdet i Erhverv og Beskæftigelse

THISTED KOMMUNE

Vil du være med til at sikre den faglige kvalitet på ydelsesområdet? Så er det dig, vi mangler!

Vi søger en faglig koordinator til Ydelsesområdet, som har indgående kendskab til lovgivningen på området samt socialfaglig tyngde. Vi søger dig, som kan agere strategisk i det faglige felt samt være med til at styrke beskæftigelsesindsatsen i Thisted Kommune.

Der er tale om en spændende stilling, hvor du bliver nøgleperson ift. at sikre og udvikle den faglige kvalitet i teamet og på tværs i organisationen. Du vil ligeledes - i tæt samarbejde med teamlederen - skulle sikre at gældende lovgivning administreres og implementeres korrekt. Stillingen som fagkoordinator indebærer også almindelig sagsbehandling af forsørgelsesydelser, særlig støtte, enkeltydelser samt håndtering af klagesager. Endvidere skal du - gennem en anerkendende tilgang - servicere og betjene borgere og virksomheder.

Radiometer Medical ApS
Senior QA Specialist

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

We are looking for an experienced Senior QA Specialist to join our amazing QA Engineering team here at Radiometer. Our mantra @ Radiometer is ‘Whatever comes next, life comes first’. Are you interested in playing an important role in ensuring we deliver safe and reliable products that save lives – then we want you!

Se video om Danaher som arbejdsplads

The QA Engineering team has a significant role in ensuring safe, reliable and compliant products during new product development and maintenance of existing product platforms. This is done by cooperating, supporting, facilitating, training and communicating towards the best results with partners in R&D.

The position is acting as a Senior QA specialist within specific projects in product development and to support our important initiatives on ensuring Good Quality and Timely delivery of our products in the different markets.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV