742 job matcher din søgning 742 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Camping-Parken, Herning A/SServicetekniker

Camping-Parken, Herning A/S

Er du fleksibel, udadvendt og parat til at yde den bedste service over for vores kunder og kollegaer, så har du muligheden for at blive en del af et serviceminded og dygtigt værkstedsteam.

Dine arbejdsområder omfatter blandt andet:

 • Klargøring af såvel nye som brugte køretøjer
 • Montering af udstyr
 • Servicering samt reparationer på køretøjer
 • Teknisk fejlfinding, bl.a. inden for el-styring

Hos Camping Parken tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kollegaer og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer.

Danova ApSVirksomhed i vækst søger to selvkørende assistenter

Danova ApS, Silkeborg

Danova er i rivende udvikling. Vi har travlt, og vi har derfor brug for to nye kollegaer til omgående ansættelse. Måske er du én af vores nye assistenter til en fuldtidsstilling til vores afdeling i Jylland?

Jobbet består primært i at assistere til idriftsættelse af flow og niveaumålere i spildevandsrør, samt batteriskift og forefaldende arbejde. Du skal derfor forvente, at der er en del kørsel rundt i hele landet. Vi kender ikke altid dagen i morgen, så du skal være parat til, at arbejdsdagen til tider er lidt længere end normalt. Og måske kræver kørsel rundt i landet også et par årlige overnatninger.

Vi skal nok sørge for at give dig en god og grundig oplæring. Det vil ske fra vores kontor på Sjælland, af 1 uges varighed ad gangen. Og efter en til tre uger, er du klar til at assistere.

Gem
SuperBrugsenMestersvend slagter, SuperBrugsen Løkken

SuperBrugsen

Vores nuværende Mestersvend er blevet Slagtermester, derfor søger vi en dygtig og kompetent afløser.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder

Du får medansvaret for at pleje og profilere afdelingen med sigte på, at området når sine drifts- og profilmål. Du sikrer sammen med teamet, som udover dig består af 4 dygtig faglærte slagtere, en pølsemager samt en slagterelev, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Derudover kommer din hverdag bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Du vil som Mestersvend få ansvaret for "maskinrummet"- medarbejdere, produktion, salg og indtjening
 • Central rolle i udvikling af afdelingen som fuldt betjent alle ugens dage
Gem
SuperBrugsenSlagtermester, SuperBrugsen, Ølsted

SuperBrugsen

SuperBrugsen Ølsted søger en kompetent slagtermester eller leder af slagter og delikatesse afdelingen, der får ansvar for, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som slagtermester/leder er din succes betinget af slagterbutikkens drift, udvikling og medarbejdernes trivsel.

Som slagtermester/Leder er din opgave hver dag at sikre en salgsklar og indbydende slagter- og delikatesse afdeling, der lever op til vores slagterkoncept; SB Slagteren - og giver kunderne den ekstra service, der overgår deres forventninger. Det indebærer, at du:

 • tilbyder kunderne gode og lækre varer i salgsklare bokse, der afspejler kundens behov både først og sidst på ugen
 • rådgiver, betjener og inspirerer kunderne til retter og serveringsforslag - gerne med vin, der passer til
 • har fokus på hele måltidsløsninger og frokostretter
Gem
Eltel Networks A/S
Eltel søger medarbejdere til fiberinstallationer i Storkøbenhavn / Nordsjælland

Eltel Networks A/S

Vi søger læringsivrige, glade og ansvarsfulde kolleger, til vores teams der arbejder med nye installationer af fiberforbindelser. Arbejdsopgaverne er afvekslende og udføres primært omkring Storkøbenhavn/ Nordsjælland. Du vil referere til en dygtig teamleder og vil i det daglige have tæt kontakt med både kollegerne i dit team og vores kunder.

Eltel

Vores team består af teamledere, koordinatorer og fiberteknikere, og vi har alle en forskellig baggrund. Vi er elektrikere, kokke, butiksassistenter, og ufaglærte. Ja vi kommer alle steder fra! Med andre ord kan alle med den rette arbejdsånd og ”hænderne skruet rigtigt på”, arbejde med fibernet.

Så har du viljen, lysten og modet på at prøve kræfter i vores branche, så er din baggrund ikke afgørende, da du får en grundig sidemandsoplæring. I Eltel uddanner vi vores medarbejdere til specialister.

Eltel Networks A/S
Gem
SuperBrugsenMestersvend/Slagtersvend, SuperBrugsen, Store Heddinge

SuperBrugsen

Du bliver en del af en slagter/delikatesse-afdeling med i alt 7 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Supergode kollegaer med højt humør, god humor, og frisk omgangstone
 • Kollegaer der alle knokler for at gøre det bedre hver eneste dag
 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet

Du får medansvaret for at pleje og profilere afdelingen med sigte på, at området når sine drifts- og profilmål. Du sikrer sammen med teamet, som udover dig består af 6 medarbejdere, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Derudover kommer din hverdag bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Medansvar for produktion, salg og indtjening
 • Medansvar for at der leves op til de stillede hygiejnekrav
 • Sikre god trivsel og atmosfære i afdelingen
Gem
Teknik Bureauet ApSTEAMLEDER TIL EL-TEAMET

Teknik Bureauet ApS søger for kunde

Teknik Bureauet søger en dygtig og erfaren teamleder, for en af vores kunder i Nordsjælland

Har du solid ledererfaring og kan du stå i spidsen for et hold dygtige elektrikere i produktionen og motivere dem til at yde deres bedste? Så er det måske dig vi leder efter.

Som teamleder har du ansvar for koordinering af teamets ressourcer, så kapaciteten udnyttes bedst muligt, samtidig med at alle deadlines nås uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du er desuden med til at udvikle og implementere nye systemer og tiltag i virksomheden.

Teamet består af 25 elektrikere og 2 montageledere og du vil indgå i et ledelsesteam på 4 teamledere i produktionsteamet. De samarbejder, bakker hinanden op og sparrer på tværs omkring stort og småt.

Indrykket:
POULSENDriftstekniker til et af Danmarks mest moderne biogasanlæg

POULSEN søger for Nature Energy Månsson A/S i Brande

Vil du være med til at sikre kvaliteten og sikkerheden i en virksomhed, der bidrager engageret og massivt til Danmarks grønne omstilling? Har du lyst til at udvikle dig både personligt og professionelt, og kan du både tage initiativ og tage fat? Så kan du være den driftstekniker, vi søger til Nature Energy Månsson A/S i Brande.

Med direkte reference til anlæggets driftsleder indgår du både i den daglige drift og overvågning af produktionen. Dine arbejdsopgaver omfatter desuden vedligehold og optimering af produktionsudstyr, procesoperative opgaver samt prøvetagning og analyse af forskellige biomasser.

Din baggrund kan være maskinmester, elektriker, mekaniker, mejeritekniker, smed eller et andet håndværk. Har du erfaring fra et produktions- eller procesanlæg, er det et ekstra plus.

Guldbrandsen & Lythje ApSServiceleder med el-teknisk baggrund

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for Nordelektro A/S i Aalborg

Vi søger en serviceleder, der kan sætte Nordelektro A/S yderligere på industrilandkortet inden for el og automation - både erfarne serviceledere og profiler, der er forberedte på et nyt karriereskridt, eller hvis du har knap så meget erfaring, opfordres til at ansøge! Du bliver en del af vores udviklingsorienterede team i Aalborg.

Hos Nordelektro A/S er vi specialister i teknisk facility management, og vi tilbyder løsninger og services til danske industrivirksomheder. Vores kunder bruger os til at planlægge og udføre lovpligtige eftersyn, reparation, forebyggende vedligehold og optimering af alle former for tekniske anlæg. Vi leder efter en uddannet elektriker og evt. el-installatør, der kan opretholde vores el-autorisation og KLS-system, hvor vi har tilknyttet en medarbejder med fokus på kvalitet. Har du ikke installatør eksamen kan autorisationen ligge et andet sted internt.

Den Helt Rigtige Bager ApS
Bagersvend

Den Helt Rigtige Bager ApS, Kgs. Lyngby

Efter 14 års ansættelse går en af vores svende på pension, så vi søger nu en ny bagersvend til natproduktionen. Produktionen er baseret på gærstop, langtidshævning og gode råvarer. Vi er kvalitetsbevidste, arbejder rationelt og sætter en ære i at følge med udviklingen inden for vores fag.

I produktionen har vi et fantastisk engageret team af dygtige og uddannede bagere og konditorer, samt bager- og konditor elever. Vi forventer også at du er uddannet, stolt af dit fag og motiveret til at være med til at udbrede din faglige viden til vores bager- og konditorelever, så de bliver udlært fra os med et højt fagligt niveau.

Kort om jobbet: Natproduktion med faste mødetider, ugentlig fridag samt arbejde hver 3. weekend.

Den Helt Rigtige Bager ApS
Lagkagehuset
Konditor eller faglært bager med konditorerfaring

Lagkagehuset, Silkeborg

Vi søger en konditor til vores afdeling i Silkeborg - eller alternativt en faglært bager med konditorerfaring og passion for konditorhåndværket.

Du lærer Lagkagehusets teknikker og koncepter gennem praktisk træning - og bidrager samtidig med din egen faglige ballast. Sammen med dine kolleger sørger du for, at I har en arbejdsplads med humor, faglighed og socialt samvær.

Vi har høje forventninger og stiller krav til det, vi producerer og går altid efter at opnå et kompromisløst produkt. Du kreerer kager til Lagkagehusets kunder, og der vil være rig mulighed for at slippe sin kreative side løs, da vi også laver specialkager til bryllup, dåb og andre festlige lejligheder.

Lagkagehuset
Lagkagehuset
Ufaglært konditor eller ufaglært bager med passion for konditorhåndværket

Lagkagehuset, Silkeborg

Vi søger en ufaglært konditor til vores konditori i Silkeborg - eller alternativt en ufaglært bager med konditorerfaring og passion for konditorhåndværket.

Du lærer Lagkagehusets teknikker og koncepter gennem praktisk træning - og bidrager samtidig med din egen faglige ballast. Sammen med dine kolleger sørger du for, at I har en arbejdsplads med humor, faglighed og socialt samvær.

Vi har høje forventninger og stiller krav til det, vi producerer og går altid efter at opnå et kompromisløst produkt. Du kreerer kager til Lagkagehusets kunder, og der vil være rig mulighed for at slippe sin kreative side løs, da vi også laver specialkager til bryllup, dåb og andre festlige lejligheder.

Lagkagehuset
VELUX A/S
Faglært tekniker til implementering og optimering af produktionsteknologi

VELUX A/S, Brædstrup

Er du faglært tekniker med speciale i el, automation, proces eller tilsvarende, og har du lyst til at udnytte din faglige ekspertise til implementering af ny teknologi samt optimering af vores produktionsfaciliteter i Danmark, Ungarn, Tyskland, Frankrig og USA?

Så har du nu muligheden for at blive en del af vores Center of Excellence, som fokuserer på vores faciliteter inden for rudeproduktion. Her vil du som teknisk specialist supportere og samarbejde med vores fabrikker i Europa i udviklingen og implementeringen af nye teknologier og produktionsprocesser og derigennem sikre, at vi har den til alle tider passende/fornødne produktionskapacitet.

VELUX A/S
føtexSlagtermester - Aarhus N

føtex

Er god ledelse dit vigtigste redskab, når du skal nå dine mål, og vil du udvikle dig fagligt og ledelsesmæssigt i en organisation med mange karrieremuligheder?

Som slagtermester er din opgave at sikre en moderne og indbydende slagterafdeling, der lever op til vores høje kvalitetskrav. Du har det samlede ansvar for driften, personalet og salget i slagterafdelingen og delikatessen.

Det er en stilling, hvor ingen dage er ens, og hvor du bruger størstedelen af tiden i godt selskab med dine medarbejdere i slagterafdelingen og bag disken, hvor du vejleder og inspirerer kunderne i deres indkøb.

Forsea Helsingør ApSTerminalassistenter til ForSea's terminal i Helsingør

Forsea Helsingør ApS

Som terminalassistent ved ForSea i Helsingør indgår du i et team, der har hele vores terminalanlæg på havnen i Helsingør som arbejdsområde, og som løser en mængde alsidige opgaver i vores intensive færgeoperation.

Opgaverne omfatter bl.a.

 • Service til kunder
 • Dirigering af biler til og fra færgerne
 • Adgangs- og billetkontrol
 • Fejning, snerydning, oprydning og renholdelse
 • Pasning af grønne arealer

Vi uddanner dig naturligvis til dine opgaver, men en håndværksmæssig baggrund og/eller erfaring fra servicefag vil være en fordel.

Lagkagehuset
Sæsonmedarbejdere - Julesmåkageproduktion

Lagkagehuset, Brøndby

Vi søger arbejdsomme kolleger til produktion af julesmåkager i Brøndby. Her er tale om en sæsonansættelse i perioden oktober til januar.

Vi er et lille team, som hen over julesæsonen producerer julesmåkager til Lagkagehusets butikker øst for Storebælt.

Lagkagehuset

De primære opgaver bliver fremstilling af Lagkagehusets sortiment af julesmåkager. Dette sker i tæt samarbejde faglærte bagere og konditorer og under ledelse af Head Confectioner, Bo Holberg-Johansen.

Opgaverne omfatter blandt andet:

 • Udrulning af dej
 • Udstikning af småkager
 • Afbagning
Lagkagehuset
Danfoss A/S
Automatikfagtekniker (ID: 20744)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss søger en vedligeholder til Nathold i L3, Nordborg.

Vedligeholder teamet i L3 og E20 består at 30 engagerede medarbejdere, som servicerer både Bælgfabrikken og køleventilfabrikken.

Arbejdsopgaver:

 • Udføre systematisk og forebyggende vedligehold samt reparation, herunder dokumentation/opdatering af vedligeholdelsessystemet.
 • Fejlfinding på mekanisk, pneumatisk og elektrisk udstyr samt diverse testudstyr, herunder Helium læksøgning og højtryktest.
 • Medvirke ved procesoptimering, forsøgskørsel og indkøring af nyt udstyr, igennem etablerede metoder og standarder.
 • Holde maskiner og området rent og i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand for derigennem at sikre optimal sikkerhed, kvalitet og drift.
Danfoss A/S
Actas A/SABA-tekniker/fagleder

Actas A/S, Glostrup

Er du klar til en spændende hverdag i en virksomhed med høj puls og masser af spændende projekter? Hos ACTAS skal du være klar til både at arbejde selvstændigt og i teams, hvor du møder motiverede og veluddannede kollegaer.

Vores kunder er primært større private virksomheder og offentlige institutioner, hvor vi udfører installation og service.

Hos ACTAS bliver du en vigtig del af vores ABA-team, der er fordelt over hele landet. Teamet løser også engang imellem serviceopgaver på AIA, ADK og TVO, når det er påkrævet. Som ABA-tekniker/fagleder bliver dit primære ansvarsområde fejlretning, installation, idriftsætning og årlige eftersyn.

Her i virksomheden er der højt til himlen og masser af plads til personlig og faglig udvikling. Derfor regner vi med, at du har humor og sætter pris på gode kolegaer i et uhøjtideligt og trygt arbejdsmiljø

Actas A/SElektrikere med lyst til brancheskifte

Actas A/S, Glostrup

Er du elektriker, og er du parat til et spændende brancheskifte til sikring og sikkerhed i en landsdækkende virksomhed med høj puls og masser af spændende projekter? Hos ACTAS skal du være klar til både at arbejde selvstændigt og i teams, hvor du møder motiverede og veluddannede kollegaer.

Vores kunder er primært større private virksomheder og offentlige institutioner, hvor vi udfører installation og service.

Opgaverne spænder fra service med kundekontakt til projekt- og installationsløsninger med masser af faglige udfordringer. Vi bringer dine kompetencer i spil - og kombinerer dem med skrappe kollegaer, som altid er klar med en sikker hånd og et godt råd!

Gem
Dragsbæk A/STekniker til moderne produktion af pasta og plantebaserede kødalternativer hos Dragsbæk i Skovlund

Dragsbæk A/S, Ansager

Vi søger en loyal og kompetent tekniker til Dragsbæk Gruppens fabrik i Skovlund. Som tekniker hos Dragsbæk A/S får du en alsidig rolle i et dynamisk team, hvor man hjælper hinanden og løfter i flok i forbindelse med produktionen af frisk pasta og plantebaserede kødalternativer under det velkendte Naturli’ brand.

Dit arbejdsområde bliver bl.a. løbende og forebyggende vedligehold, optimering og servicering af produktions-/pakkeudstyr, samt fejlfinding og reparation i vores moderne og automatiserede produktion.

Vi tilbyder et spændende job i et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor kundeservice og leveringssikkerhed er i højsædet. Vi arbejder på treholdsskift, men søger lige nu en fast tekniker til daghold (Kl.: 07.00 til 15.00).