535 job matcher din søgning 535 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Procraft ApSINDRETNINGSARKITEKT / INDUSTRIEL DESIGNER

Procraft ApS, Hedensted

MED GRAFISK FLAIR OG BEN I NÆSEN

Hos Procraft designer, indretter, projektstyrer og monterer vi primært indenfor skoleverdenen, men har også en række andre specialopgaver.

Vi søger en kreativ blæksprutte, der optimalt kan:

 • Tegne og indrette læringsmiljøer i 3D
 • Udvikle og modne vores produkter med sans for detaljen. Gerne på teknisk niveau
 • Stå for vores visuelle identitet og kommunikation på Web og SOME
Edora A/SSenior backend udviklere med interesse for nyudvikling og vedligehold

Edora A/S, Charlottenlund

Banker dit udviklerhjerte for programmering af backend-løsninger, og trives du i en stilling, hvor de gode og kreative løsninger vægtes højt? Så er det måske dig vi søger til et af vores spændende projekter.

Vi har travlt i Edora, og vi søger derfor strukturerede og fagligt ambitiøse backend udviklere, som har lyst til at udvikle på egne SaaS-løsninger og projekter til kunder. Hos Edora har du derfor mulighed for at arbejde med flere forskellige projekter, som byder på hver sine spændende udfordringer, og du vil blive tilknyttet et team med både søde, tekniske og fagligt dygtige kollegaer.

Hvis du ekspert på et område eller gerne vil dygtiggøre dig yderligere inden for et bestemt felt, har vi også en forhåbning om, at du vil dele din viden med os og derved øge både din egne og teamets ekspertise på områder, hvor vi måtte mangle kompetencer.

PANDORA A/SeCommerce Analytics Manager

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you want to be the global driver in leading reporting and analysis activities, hereby spotting trends that can be fundamental for business decisions within Pandora? Are you looking for an opportunity to make a visible change and set the tone for the future of Pandora’s eCommerce Growth? And do you see yourself in an environment where the key to success is to dream, dare, care and deliver? Then look no further!

Additional accountabilities include:

 • Main point of contact and super user in our main analytics tools; Adobe Analytics, BI CUBEs, and Power BI
 • Reporting responsible, i.e. reporting performance to the finance team (Monthly Business Performance Reviews, Weekly Trade, Monthly CCO KPI dashboard)
PANDORA A/S
føtexSlagtersvend - Egå

føtex, Egå

Bliv slagtersvend i føtex, og træd ind i et team, hvor udvikling og arbejdsglæde er i fokus. Hos føtex har vi høje kvalitetskrav. Vi har et bredt sortiment af traditionelle slagtervarer, fisk og delikatesseretter. Her skaber du gode oplevelser for kunderne og får en hverdag i selskab med et hold af glade og motiverede kolleger.

Som medarbejder i føtex – uanset niveau – har du mulighed for at udvikle dig fagligt og menneskeligt og forfølge dine karriereambitioner – ikke kun i føtex, men på tværs af hele koncernen. Og vi ved, at jo mere tilfredse og dygtige medarbejdere vi har, desto bedre rustede er vi til at sikre, at kunderne vælger at handle hos os.

Vi har et kæmpe sortiment med alle typer kød og fisk, så du kan tilbyde kunderne alt, hvad hjertet og maven begærer – både til hverdag og fest. Om det så er MesterHakket, friskfangede rødspætter, krogmodnet oksekød, økologisk plantefars, nylavet smørrebrød eller spansk tapas.

Gem
TELUS International EuropeSocial Media Content Review Analyst with Norwegian and English

TELUS International Europe, Bulgaria

Are you ready to take the next step in your career and to achieve your next challenge?

If your answer is YES – join the leader of the BPO sector TELUS International Europe!

We’re looking for a Content Review Specialist to join our team! You will help and keep our community safe by reviewing potentially violating content against our Content Guidelines.

As a Social Media Content Review Analyst with Norwegian and English you will be a part of a great team and all together will:

 • View and action potentially violating content on an ongoing basis
 • Conduct objective, fair, unbiased, and investigations into reported content
 • Be an expert on internal policies and stay up-to-date with policy updates
Meny
Slagtersvend

Meny, Viby Sj.

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

MENY i Viby Sjælland søger en dygtig og energisk Slagtersvend m/k. I afdelingen skærer vi det meste selv, og vi servicerer kunderne fra vores betjente disk, udover at sælge udskæringerne i pakkede bakker. Meny Vibys slagterafdeling er kendt for den gode kvalitet og medarbejdernes høje faglighed.

Slagterafdelingen beskæftiger i alt 8 slagtere og delikatessemedarbejdere, som udover at lave flotte kødudskæringer også producerer egne pølser og røgvarer samt laver varm og kold mad. Vi søger nu en slagtersvend, der bl.a. skal arbejde i skærestuen og være med til at udvikle produkterne. Kendskab til køkken er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder en god løn, gode arbejdstider med weekendordning (arbejde kun hver 3. weekend) og flere personalegoder.

Meny
Autohuset Vestergaard A/SBackend-udvikler/.Net-udvikler/Fullstack – i Kolding

Autohuset Vestergaard A/S

Accelerer dit udviklertalent og bliv en del af et stærkt team, hvor vi bygger fremtidens digitale bilhus.

Vi søger dig, der ligesom os, brænder for at udvikle den fede løsning og sætter pris på en sund virksomhedskultur med gode kollegaer samt fleksible og familievenlige rammer.

Som backend-udvikler vil du spille en nøglerolle, når vi udvikler branchens bedste digitale løsninger til vores kunder. Vores flade struktur betyder, at du får masser af ansvar og indflydelse på alle aspekter fra at afdække og specificere behov og krav til udvikling af tekniske løsninger.

SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Hadsund

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med ca. 65 medarbejdere, og en slagter-delikatesseafdeling, hvor vi lige nu er 7 fastansatte plus unge mennesker.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Autohuset Vestergaard A/SFrontend-udvikler/Fullstack – Kolding

Autohuset Vestergaard A/S

Accelerer dit udviklertalent og bliv en del af et stærkt team, hvor vi bygger fremtidens digitale bilhus.

Vi søger dig, der ligesom os, brænder for at udvikle den fede løsning og sætter pris på en sund virksomhedskultur med gode kollegaer, fleksible og familievenlige rammer.

Som frontend-udvikler vil du spille en nøglerolle, når vi udvikler branchens bedste digitale løsninger til vores kunder. Vores flade struktur betyder, at du får masser af ansvar og indflydelse på alle aspekter fra analyse og specificering af opgaver til test, samt at den endelige løsning driftes.

Københavns KommuneBager til Sølund

Københavns Kommune

Madam Blå, køkkenet på plejecentret Sølund, søger en dygtig bager med stor erfaring med bagning af brød og kager; ansættelse den 1. november 2021. Madam Blå er et økologisk køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet. Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældremad er kendetegnet som 'mormormad med kant'.

Vi tilbereder dagligt mad og bager brød og kager til 260 beboere fordelt på fire matrikler samt til vores hyggelige café, masser af arrangementer og mødeservice til vores forvaltning.

Som bager i Madam Blå vil du få mulighed for at arbejde i en alsidig stilling, hvor to dage ikke er ens. Du skal vedligeholde og udvikle vores standarder for kvaliteten af brød og kager og kunne lide at arbejde med surdeje og langtidshævning samt være kreativ i forhold til alternative løsninger til de dyre råvarer.

SuperBrugsenSlagtersvend, SuperBrugsen Vildbjerg

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 40 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får den bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Opskæring af fersk kød
 • Produktion af conveniencevarer
 • Opfyldning af færdigpakket kød
KvicklyBagersvend, Kvickly Frederiksværk

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 80 medarbejdere. I bageriet er der 5 fuldtidsmedarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet og bageriudsalget
Gem
NykreditUX & Digital Designer til Digital, Change & IT

Nykredit, København

I den finansielle sektor er der stor udvikling inden for det digitale. Derfor søger vi en knivskarp og proaktiv UX designer, der sammen med resten at teamet kan vippe brugercentrerede produkter og services ud over disken. Er du vores nye kollega?

Som UX & Digital Designer kommer du til at spille en stor rolle i at konceptualisere og designe vores digitale oplevelser. Du vil arbejde med en vifte af stakeholders i banken for at løse komplekse problemer og designe dem til brugervenlige og intuitive løsninger, hvor netop din primære opgave bliver at forstå kundernes behov, designe funktioner og brugeroplevelser til måde web og mobil. Du vil indgå i et agilt team med en proceskonsulent, business analytiker, PO, udviklere og scrum master.

Den Glade Slagter v/Martin ThorupDelikatesseassistent søges

Den Glade Slagter v/Martin Thorup, Tranbjerg J

Vi er en slagterforretning beliggende i Tranbjerg (Århus Syd) med en stor delikatesseafdeling. Vi har en del mad ud af huset, ligesom vi selvfølgelig har mange kunder dagligt i butikken.

Vi har lige nu 8 medarbejdere, men da én desværre er fratrådt, står vi nu og mangler dig. Du er:

 • Uddannet delikatesseassistent eller smørrebrødsjomfru - eller har erfaring herfra.
 • God til kundeekspedition og elsker den daglige kontakt til kunderne.
 • Udadvendt, smilende og glad som person.
 • Pligtopfyldende og kan indgå i et team med vores andre ansatte, hvor vi roterer de forskellige arbejdsopgaver.
 • Interesseret i SoMe-annoncering og har lyst til at hjælpe os med at videreudvikle på sociale medier.
Topdanmark
Front-end developer - highly skilled scrum & SAFe team

Topdanmark Forsikring og Pension, Ballerup

Do you have the drive and agile mindset to push our online experience to the next level?

You will get the opportunity to see your ideas can be turned into tangible solutions used by many thousand customers. And you will do it surrounded by experienced, skilled, dedicated and nice colleagues, that you can share ideas with and learn from.

Basically, your job is to give all visitors on Topdanmark’s web pages the best possible (intuitive) experience with focus on sales. You will contribute to develop solutions that can answer the question: How can we make it super easy for a potential customer to get the necessary information regarding a product and turn interest into a buy?

Digitaliseringsstyrelsen
Systemudvikler til at skabe rammerne for en datadreven offentlig sektor

Digitaliseringsstyrelsen, København

Har du lyst til at hjælpe den offentlige sektor med at drage nytte af data? Og vil du arbejde agilt med mange forskelligartede udviklingsprojekter, som ofte bringer den nyeste teknologi i spil? Så er du måske vores nye systemudvikler i Digitaliseringsstyrelsen. Om stillingen

Du bliver en del af Center for teknologi og data, der sætter rammerne for, hvordan den offentlige sektor sikkert og forsvarligt skal anvende data til at forny den offentlige service.

Du får spændende og varierende opgaver, som eksempelvis kan omfatte:

 • programmeringsopgaver som støtte til centrets projekter
 • drift af centerets systemer på moderne cloud-platform
 • udviklingsopgaver, POCs samt undersøgelse og afprøvning af nye teknologier
SOS International a/s
Love The Journey som UX/UI designer

SOS International a/s, Frederiksberg

Er du vild med lækkert og enkelt design? Og tænker du også, at brugerrejsen er den vigtigste rejse?

Vil du hjælpe Nordiske rejsende med at få den bedste brugeroplevelse i en digital verden, hvor vi hjælper den rejsende før, under og efter rejsen i både simple og kritiske situationer?

Hos SOS International er UX/UI design en del af forretning- og produktudvikling. Vi sidder tæt sammen med vores kommercielle afdeling, og du forventes at kunne begå dig i et spænd mellem vores udviklingsteams og i den forretningsvendte dialog til kundemøder.

Du er selvfølgelig på hjemmebane i designløsninger, og har erfaring nok til at erkende, at det vigtigste spørgsmål omhandler ”hvilket problem skal vi egentlig løse?”.

SOS International a/s
AGERAS A/S
Marketing Manager - Danish Market

AGERAS A/S, Copenhagen

Are you a strong communicator with a creative mindset and passion for online marketing? Would you like to use your skills in an entrepreneurial environment where new ideas are highly welcomed, and where you are encouraged to take chances? Then you may very well be our new Marketing Manager for the Ageras Marketplace brand in Denmark.

As our new Marketing Manager, you will be responsible for developing and executing the marketing strategy for the Danish market driving various marketing activities, primarily online.

AGRERAS A/S

Our main task is generating leads and positioning the Ageras brand in the Danish market as well as launching new growth opportunities. You will be driving clients and partners to the Ageras platform – we are a performance-driven team, so it’s important you are result-oriented and take ownership of the Danish marketing efforts.

AGERAS A/S
ComwellE-mail- og automation Specialist, Comwell Hotels

Comwell, København

Har du passion for E-mail markedsføring og får ting til at ske, så er det dig, vi mangler!

Vi søger en E-mail specialist som på en effektiv, selvstændig og entusiastisk måde kan drive og løfte vores BTC og BTB e-mail markedsføring, herunder automation til et nyt niveau. Du skal planlægge, producere og eksekvere e-mail markedsføringen til vores veletablerede loyalitetsprogram Comwell Club, Comwell Business News samt vores automation indsatser.

Som E-mail specialist indgår du i et dynamisk marketingteam bestående af 7 engagerede kollegaer. Du vil have reference til Head of Marketing, og vil få et tæt samarbejde med kollegaer, der har en bred vifte af kompetencer. Du vil få en grundig oplæring i vores systemer og arbejdsmetoder, så du er klædt på til at drive og udvikle Comwells e-mail og automation markedsføring.

Enetpulse ApSDIGITAL MARKETING SPECIALIST

Enetpulse ApS, Taastrup

Er du en sportsnørd med glødende hjerte indenfor digital marketing? Så er du muligvis den nye Digital Marketing Specialist hos Enetpulse – en international sportsdatavirksomhed i vækst.

Du vil i høj grad få muligheden for at sætte dit præg på en bred vifte af marketingaktiviteter. Dit helt store fokus bliver at tage ejerskab for de af vores online aktiviteter, der direkte reflekteres på bundlinjen.

Vi lancerer ny hjemmeside i oktober 2021, og du kommer i høj grad til at tegne retningen for vores online aktiviteter fremadrettet.

Dine opgaver kunne således være:

 • Udvikling af vores digitale strategi i tæt samarbejde med den øvrige salgsledelse
 • Generering og kvalificering af leads fra vores hovedmarkeder
 • Professionalisering af vores Google Ads & Analytics setup
 • Analysering af vores online aktiviteter, og eksekvering herpå