567 job matcher din søgning 567 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 567 resultater.
Jobindex A/S
Teknisk tegner med indsigt i AutoCAD

Jobindex A/S søger for Accurate Products, Manufacturing & Consulting ApS i Rødovre

Vil du arbejde i en international virksomhed, hvor du får mulighed for at prøve dig selv af inden for forskellige områder?

Så bliv en del af en unik nichebranche og vær med til at producere vores maskiner til akkumulatorindustrien. Her kommer du både til at tegne og arbejde med eksisterende og nye komponenter – og arbejde med teknisk indkøb.

Konkret betyder det, at du:

 • laver teknisk indkøb af maskindele og reservedele – vi bruger Navision til at registrere ordrerne og komponenterne
 • opdaterer og moderniserer eksisterende tegninger i AutoCAD
 • udvikler nye komponentløsninger i samarbejde med vores maskinarbejder
Jobindex A/S
European Energy A/S
Director, Asset Management

European Energy A/S, Søborg

Would you like a challenging career with a high degree of development and responsibilities? Does it motivate you to be on the frontline of the renewable energy business? And would you like to head the asset management of our fast-growing pipeline of operating assets?

Your primary responsibilities will include developing and leading our Commercial and Technical team which today is consisting of 14 colleagues. You will be internationalizing the team and create a Pan-European Asset Management department with colleagues located close to our assets.

Areas of Responsibility:

 • Head and develop your team, including goal setting, performance management, coaching and training
 • Optimize and deliver best-in-class asset management
 • Strategic and hands on development and expansion of our asset management portfolio
European Energy A/S
PwC
Konsulent til rådgivning om data-compliance i Security & Technology

PwC, Hellerup

Vi søger en konsulent til rådgivning om data-compliance, herunder databeskyttelse (GDPR).

Har du lyst til at rådgive vores kunder om, hvordan de kan overholde databeskyttelseslovgivningen på en måde, som også giver værdi for virksomheden, og stadig få forretningen til at fungere? Har du tidligere besat en lignende stilling som ekstern eller intern rådgiver? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

De opgaver, du kommer til at løse, vil typisk være:

 • Rådgivning inden for alle aspekter af data-compliance og databeskyttelsesretten (GDPR)
 • Gennemførelse af compliance-projekter, herunder vurdering af kundernes eksisterende compliance- niveau, kortlægning af behandlingsaktiviteter samt gap-analyser med efterfølgende implementering
PwC
Lån & Spar Bank
Erfaren finansiel rådgiver med fagansvar for investering og pension

Lån & Spar Bank, Østerbro

Vil du være vores ekspert på investering og pension og sætte dit præg på vores kunderådgivning? Trives du i et resultatorienterede miljø med højt energiniveau, så er det dig, vi har brug for i Rådgivningscenter Østerbro.

Du får ansvaret for en attraktiv kundeportefølje med mange højtuddannede kundeemner med stor indtjening, som du skal rådgive hele vejen rundt om deres privatøkonomi. Du vil få rig mulighed for at gøre en forskel, påvirke og få ansvar som faglig ekspert på investering eller pension afhængig af interesse og kompetencer.

En stor del af din hverdag vil gå med kundemøder og dialog med eksisterende og nye kundeemner. Du vil opleve, at du ikke skal håndtere administrative opgaver, fordi de bliver håndteret af vores kompetente supportafdeling.

Lån & Spar Bank
BrinchPartners

Brinch & Partners søger for PreSeed Ventures i Kgs. Lyngby

Investment Manager

Med fokus på portfolio management – Dealmaking – Exits – M&As – Værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Mestrer du at accelerere udviklingen i Danmarks stærkeste portefølje af tech startups i pre-seed stadiet, og kan du gøre det i samspil med et team, der brænder for at skabe et stærkt økosystem for nye iværksætter talenter? Så kan du måske udfylde skoene som PreSeed Ventures nye Investment Manager

PreSeed Ventures spotter, finansierer og støtter de mest lysende iværksætter-talenter i Danmark, og står skulder-ved-skulder med dem i de første risikofyldte år af startup-rejsen. Gennem næsten 20 års pionerende early stage investeringer har vi haft fornøjelsen af at skabe en launchpad for startups som Trustpilot, Vivino, Templafy og Lunar.

Brinch & Partners
Frede Andersen VVS A/SOvermontør/projektleder

Frede Andersen VVS A/S, Risskov

Vi har travlt hos Frede Andersen VVS A/S. Og da vi har skruet endnu mere op for ambitionerne, søger vi den helt rigtige overmontør/projektleder med drive og initiativ.

Du vil indgå i et tæt og dynamisk samarbejde med de nuværende spjæld- og projektledere, og får stor indflydelse på udviklingen af vvs-afdelingen. Vi arbejder for både private og offentlige. Og i et større omfang som hovedentreprenør.

Jobbet

 • Du skal sammen med den øvrige ledergruppe, udvikle afdelingen til at blive endnu større spiller på markedet.
 • Kundekontakt og kontraktforhandlinger.
 • Deltage i styring og kalkulation af alle typer service- og projektopgaver indenfor faget.
Sydbank
Privatrådgiver til Team Hørsholm-Hellerup

Sydbank

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til? I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt.

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt.

Dine primære opgaver bliver at:

 • have ansvaret for egen kundeportefølje via en struktureret og proaktiv indsats
 • præsentere kunder for nye muligheder som fx låneomlægninger eller investering
 • efterbehandle og følge op på kundemøder
Sydbank
Sydbank
Privatrådgiver til Sydbank i Hovedstadområdet

Sydbank

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til? I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt.

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt.

Dine primære opgaver bliver at:

 • have ansvaret for egen kundeportefølje via en struktureret og proaktiv indsats
 • præsentere kunder for nye muligheder med udgangspunkt i helhedsrådgivning efterbehandle og følge op på kundemøder
 • arbejde med nye kunder for løbende at udvide din kundeportefølje
Sydbank
Gjensidige Forsikring
Kunderådgiver

Gjensidige Forsikring, København

Vil du kombinere din fornemmelse for kundeservice med din sans for det gode salg?

Gjensidige Forsikring

Uanset hvilken baggrund du kommer med, kan du se frem til en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder. Og ikke mindst en dagligdag sammen med et team af entusiastiske og imødekommende kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen.

Din vigtigste opgave er at levere ekstraordinære kundeoplevelser gennem salg og service, til både eksisterende og nye privatkunder. En typisk henvendelse drejer sig om at tegne en ny forsikring eller ændre på eksisterende forsikringer. For at levere den bedste kundeoplevelse er det afgørende at du afdækker kundens behov og sikrer dig at kunden har den bedste løsning. Vi går gerne det ekstra skridt for kundeoplevelsen.

Gjensidige Forsikring
Academic WorkData Collectors to Nordea in Ørestad

Academic Work recruiting on behalf of client in Copenhagen

Nordea is looking for support regarding a Nordic initiative related to modelling. For Denmark the need is for two consultants, who will be located in Nordea’s office in Ørestad. Whether you are a newly graduate or have a few years of experience within finance, you might be the one we are looking for.

As part of this initiative you will work with data collection and verification related activities in Nordea’s Danish subsidiary where you will form a local sub-team with a colleague. In general you will be part of a Nordic virtual team with approximately 10 team members. We are looking for

 • Newly graduates within finance, accounting or similar
 • A natural flair working with numbers and bigger amounts of data
 • Fluent in both English and Danish
Asiros Nordic A/SFinance Manager

Asiros Nordic A/S, Sorø

Asiros Nordic A/S søger en Finance Manager, som vil være med til at udvikle og drive finans- og IT-afdelingen samt gennemføre den digitale transformation af finansafdelingen.

Som Finance Manager vil du få det overordnede ansvar for alle økonomi- og regnskabsrelaterede opgaver i Asiros Nordic A/S. Der er to medarbejdere i bogholderiet ud over dig.

Det indebærer opgaver som månedsrapportering, budgettering, resultatopfølgning, løbende optimering af driftsøkonomi og forretningsgange, løbende økonomi- og likviditetsstyring samt controlling. Du skal desuden være med til at etablere sammenhængene imellem indkøb, produktion. lager og økonomisystemer, samt klargøre alt til revisionen.

Arkil A/S
Arkil søger formand til anlægsafdeling i Kolding

Arkil A/S

Vi mangler en god kollega, der sammen med vores andre medarbejdere vil udføre spændende anlægsarbejde. Vil du være vores nye formand, som kan lide et godt færdigt produkt og samtidig være helt ude, hvor produktionen foregår, så er det dig, vi leder efter.

u bliver en del af Arkil Kolding, der har projekter i hele Trekantområdet. Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og positive, professionelle samarbejdsklima. Du vil i samarbejde med dygtige entrepriseledere og gode folk på pladserne få ansvaret for at løse projekterne.

Mogens Knudsen Langeskov A/S
Administrativ ”vagthund” med forsikrings-skills søges!

Mogens Knudsen Langeskov A/S

Vi er en tømrer- og entreprenørvirksomhed med cirka 60 ansatte, der mangler en ferm hold-spiller til at supplere vores håndværkstaksatorer.

Er du vild med kundekontakt og sætter en ære i at en dialog skal være en win-win-oplevelse – så vil vi gerne invitere dig med på vores hold. Har du lyst til, sammen med vores håndværkstaksatorer, at være drivkraften i vores skadesteam, så er det nu, du skal slå til!

Med afsæt i mundtlig og skriftlig kundekontakt med såvel forsikringstager som forsikringsselskaber bliver din primære opgave at agere proaktivt og smidigt på den fælles digitale skade-platform ScalePoint under hensyntagen til deadlines – herunder også fakturering.

Peak Rekruttering
Forretningsorienteret leder til byggebranchen med fokus på kunden, projektstyring og integreret design

Peak Rekruttering søger for Sweco Danmark A/S i Silkeborg

Ønsker du en central rolle som leder for et bredt fagligt team af rådgivere indenfor byggeri? Holder du af at være med helt fra den indledende designfase til projektering og ikke mindst eksekvering af komplekse byggeprojekter? Er du dygtig til at skabe bro mellem kunder og dine interne medarbejdere? Så er du måske den nye leder for Swecos byggeridivision i Silkeborg.

Du bliver en del af ledergruppen der består af chefen for byggeri Østjylland, samt 3 andre teamledere, teknisk chef, markedschef og tilbudspartner. De arbejder tæt sammen i lederteamet, og du kommer til at få rig mulighed for sparring og at bidrage til udvikling og implementering af både afdelingsstrategier og handlingsplaner.

Som leder er du ansvarlig for den daglige drift af teamet og resultatskabelses i projekterne.

Peak Rekruttering
OK-Fonden
Byggeforretningsfører og projektleder, som kan bygge og udvikle boliger for fremtidens ældre

OK-Fonden, København

OK-Fonden har travlt med at opføre plejehjem og seniorbofællesskaber over hele landet. Faktisk er vi så attraktiv en samarbejdspartner, at vi har brug for endnu en erfaren projektleder, der sammen med et stærkt hold af kollegaer kan varetage den professionelle bygherrefunktion.

Som forretningsfører og projektleder hos os er det din opgave at støtte beboere og brugere med at skabe gode boliger, når vi opfører plejehjem, psykiatriske bosteder og seniorbofællesskaber.

Det vil være en klar fordel for dig i jobbet, at du har en solid erfaring med opførelse af boliger – gerne efter lov om almene boliger, og at du tidligere har arbejdet med økonomistyring, udbud, kontraktindgåelse, risikostyring og udarbejdelse af byggeprogrammer.

Ikast-Brande Kommune
Energimedarbejder til Ejendomsgruppen

Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune har gang i mange spændende anlægs- og vedligeholdelsesopgaver. Vi skal både bygge nyt, renovere, energi- og arealoptimere samt genoprette og vedligeholde de kommunale bygninger, så bygningerne fortsat kan leve op til tidens behov og krav til ejendommens funktioner og kommunens driftsøkonomi.

Vi giver muligheden for at udvikle og vedligeholde egne faglige og personlige kompetencer. Du får en spændende arbejdsdag med inspirerende kolleger, hvor opgaverne skal løses i et til tider hektisk og udfordrende miljø, men hvor der altid er og skal være plads til humor og en afslappet omgangstone.

Ikast-Brande Kommune
Fagkoordinator til Ejendomsgruppen

Ikast-Brande Kommune

Teknisk Område er midt i en større organisationsændring, som kalder på en ny medarbejder, der besidder både en stærk ledelses- og faglig profil.

Der er gang i mange spændende og krævende opgaver. Vi skal både sikre at gruppen er godt ledet samt vedligeholde, bygge nyt, energi- og arealoptimere de kommunale bygninger, så bygningerne fortsat kan leve op til tidens behov og krav til ejendommens funktioner og kommunens driftsøkonomi.

Du skal både være fagkoordinator med ledelsesmæssige opgaver samtidig med, at du skal varetage drift- og anlægsopgaver.

Her er gode muligheder for at udvikle og vedligeholde faglige og personlige kompetencer. Du får en spændende arbejdsdag med dygtige kolleger, i et til tider hektisk og udfordrende miljø, men hvor der altid er, og skal være plads til, humor og en afslappet omgangstone.

Jobindex A/S
Projektleder til spændarmering

Jobindex A/S søger for CCL Scandinavia i Værløse

Har du lyst til at blive vores specialist inden for spændarmering og måske endda også på sigt inden for fundering? Og kan du se fordelene ved at arbejde hos en førende virksomhed i Danmark inden for spændarmering, som er involveret i projekter i hele Skandinavien?

Der er flere indgange til stillingen

 • Vi forestiller os, at du er uddannet bygningskonstruktør eller lignende med et par års erfaring med styr på statik og måske endda med projektledererfaring.
 • Det kan også være, at du har en håndværksmæssig baggrund med lyst til at projektlede fra A til Z.

Interesseret? Læs mere her og se, hvordan du bliver vores nye projektleder.

Jobindex A/S
Ikast-Brande Kommune
Projektleder til Ejendomsgruppen

Ikast-Brande Kommune

Teknisk Område er midt i en større organisationsændring, som kalder på en ny medarbejder. Vi søger en medarbejder, som har lysten og erfaringen med drift og vedligehold af større bygningsarealer.

Vi giver muligheden for at udvikle og vedligeholde egne faglige og personlige kompetencer. Du får en spændende arbejdsdag med inspirerende kolleger. Jobbet har en stor grad af frihed til selv at planlægge din hverdag. Du skal kunne trives i et miljø, hvor tingene ind imellem skal gå hurtigt, men hvor der også er plads til humor og en afslappet omgangstone.

Du får et stort ansvar som projektleder. I jobbet skal du blandt andet gå bygningssyn, planlægge og prioritere vedligeholdelsesopgaver, udbyde rådgiver- og entrepriseopgaver (små og store), men også varetage lettere projektering, byggeledelse og tilsyn ved mindre og mellemstore projekter.

Ringsted KommuneByggesagsbehandler

Ringsted Kommune

Vi tilbyder spændende og lærerige opgaver og gode kollegaer i et miljø med høj grad af uddelegering og ansvar. Der vil være gode muligheder for uddannelse og kompetenceudvikling.

Vi tilbyder en bred opgaveportefølje med mulighed for at få berøring med alle slags sager indenfor byggesagsområdet – særligt erhvervssager.

En af vores gode kolleger har fået andet job internt i kommunen, og vi søger derfor en ny kollega, der pr. 1. oktober 2020 vil være en del af Team Plan og Byg. Byggesagerne spænder vidt i kompleksitet, så det er vigtigt at du har en god analytisk sans, så du kan kombinere fokus på den enkelte sag, med et overblik over servicemål og prioritering af sagerne i samarbejde med resten af teamet. Som byggesagsbehandler får du mange samarbejdsrelationer både internt og eksternt.