726 job matcher din søgning 726 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Varde KommuneEr du en juridisk kompetent socialrådgiver med økonomisk tæft, så er du måske den rette som barselsvikar i Social og Handicap Myndighed!

Varde Kommune

Vores dygtige socialrådgiver skal på barsel og det betyder at vi mangler en vikar for hende fra sommeren 2021.

Vi forestiller os at du er uddannet socialrådgiver eller har tilsvarende uddannelse og har interesse for myndighedsarbejdet i det specialiserede voksenområde, indenfor psykiatri-og udsatte området.

Dine primære opgaver bliver:

 • Opfølgning af borgersager hvor borgeren har ophold på forsorgshjem jf. SEL § 110.
 • Opfølgning af borgersager hvor borgeren har midlertidigt eller længerevarende ophold på et eksternt botilbud indenfor psykiatriområdet.
 • Vurdering og forhandling af priser ved eksterne botilbud.
Vordingborg KommuneIndkøbschef til Vordingborg Kommunes nye tværgående stab

Vordingborg Kommune

Chefen for Indkøb står i spidsen for indkøbsområdet og bliver samtidig en central aktør i udviklingen af den nye tværgående stab.

Vordingborg Kommune hjemtog i starten af året indkøbsfunktionen. Den nye indkøbschefs væsentligste opgave er derfor at sætte en overordnet retning for hele området, etablere en fælles struktur og linje for indkøbsfunktionen og det tværgående arbejde indadtil og udadtil i de decentrale enheder.

Indkøbschefen får ansvaret for fire medarbejdere og skal selv tage stor del i opgaveløsningerne særligt i forbindelse med udbudsprocesserne. Udover opgaver med indkøb og udbud har indkøbschefen også det ledelsesmæssige ansvar for flådestyring af kommunens ca. 300 køretøjer.

Trafikstyrelsen
Fagjurist til flyvepladsområdet

Trafikstyrelsen, København

Trafikstyrelsen søger en dygtig og nysgerrig fagjurist til flyvepladsområdet, hvor vi arbejder for at skabe en sikker infrastruktur for luftfarten i Danmark.

På flyvepladsområdet beskæftiger vi os med de fysiske og organisatoriske rammer samt services, som holder luftfarten i gang. Vi arbejder ud fra både nationale og internationale regler, der sigter mod at skabe et højt flyvesikkerhedsniveau for luftfarten på tværs af grænser.

Som fagjurist er du en integreret del af teamet og vil være den person, som inspektørerne går til for juridisk sparring, regelfortolkning og kvalitetssikring. Du vil derudover være den primære sagsbehandler på alle processer omkring regelarbejde på flyvepladsområdet, fra de internationale lovprocesser fra EU (EASA) og FN (ICAO) til de nationale regler, hvor vi løbende skal opdatere vores Bestemmelser for Civil Luftfart (BL).

Trafikstyrelsen
PrivatsikringTeamledere til Bankassurance

Privatsikring, København eller Aarhus

Vil du være med til at skabe Danmarks stærkeste Bankassurance, som leder for et af vores salgsteams?

Du skal skabe resultater gennem andre ved at være inspirerende, motiverende og følge op på må mål og performance hos dine medarbejdere, og samtidig skal du tænke kreativt, se muligheder for hele afdelingen, og kunne leve med en hverdag af forandring. Vi søger 1 Teamleder i Århus og 2 i København.

Salgsafdelingen afholder primært online- og telefonmøder med fokus på salg, men på sigt kan der også komme forsikringstjek på eksisterende kunder.

Det er en alsidig stilling med mange forskellige opgaver primært indenfor drifts og performancemæssig udvikling. I forhold til drift så får du ansvar for teamets performance, salgsleverance, KPI og kvalitetsstyring, medarbejder udvikling, og ikke mindst kundetilfredshed. Du skal derfor have et god øje for motivation og effektivitet.

Sydbank
Privatrådgiver til Sydbank Direkte Rådgivning 18/29

Sydbank, Aabenraa

Vi tilbyder et spændende job, hvor du får mulighed for at betjene Sydbanks kunder mellem 18 og 29 år med alt fra køb af bolig, investering og pension til de mere daglige bankforretninger. Derudover vil du kunne vejlede kunderne i forhold til SU-regler, udlandsophold, boligstøtte, rejseforsikringer mv.

Vi forestiller os, at du er en frisk privatrådgiver og har en uddannelsesmæssig baggrund som finansøkonom eller finansbachelor. Er du frisk på en ny, spændende udfordring? Og samtidig skarp på tasterne, med lyst til at skabe et miljø for de unge kunder, hvor kundeoplevelsen altid er i fokus? Så er det muligvis dig, vi søger!

Sydbank
DeloitteYour chance to drive an Analytics revolution in Financial Advisory

Deloitte, Copenhagen

As an Associate in M&A Analytics, you will be joining a dedicated team of professionals that focus on data analytics. Your role will be critical with respect to providing analytically focused financial due diligence and M&A transaction support to our clients.

Exciting tasks await you

 • Quickly develop an understanding of the target business and its drivers
 • Manipulate large data sets to provide compelling, value add outputs
 • Develop static and interactive data visualisations to communicate business insights to clients
GroupMFinance Business Partner

GroupM, København

Vi søger en Finance Business Partner, der med interesse i marketingbranchen kan indgå i et team sammen med 4 dedikerede kollegaer. I samarbejde med key stakeholders i forretningen er teamets fornemste opgave at optimere udviklingen på både top- og bundlinje. Som vores nye Business Partner støtter og udfordrer du vores stakeholders i kraft af din finansielle baggrund samt din passion for at skabe værdi for vores forretning.

Opgaverne spænder bredt – med primært fokus på at:

 • Yde finansiel støtte og sparring til de forskellige forretningsområder
 • Drive processen omkring budgettering og forecast
 • Facilitere processen omkring KPI og target setting
VellivKunderådgiver til Partnersalg

Velliv, Ballerup

Velliv har nu en spændende stilling ledig i et uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer og faglige udfordringer.

Vi søger en kollega til den del af vores kundeservice, KS Partnersalg, som til dagligt håndterer kunder betjent af Vellivs salgskanaler – fx pensionsmæglere, Grandhood og Nordea bank. Jobbet byder på varierende opgaver, masser af aktivitet og spændende udfordringer.

Du bliver en del af et team på 16 kollegaer. Vores opgaver spænder bredt fra oprettelsen af nye kunder, til ændring og servicering af vores kunder samt samarbejdspartnere på såvel firma- som privatmarkedet. Afdelingen er delt i to selvkørende teams, som begge lægger vægt på ordentlighed, optimisme og et godt samarbejde og humør.

Arla Foods amba
Business Development Manager, Arla Foods Ingredients - Aarhus

Arla Foods amba

Do you want to make a difference in a high growth company? Would you like to join a group of stellar Business Developers, who play a key role in driving our company forward? Then take your career to the next level in a business with a high level of ambition, matching the pulse in a growth industry.

As our new Business Development Manager, you will be working on projects which span the entire value chain to identify areas that can help move our business – in terms of new markets, partners, strategy plans or investment opportunities.

Arla Foods amba
BEC
Customer consultant

BEC, Roskilde

Are you interested in a workplace with attractive conditions and plenty of career opportunities for change and development?

As a customer consultant in Area Customers, your goal – together with your colleagues in the customer team – is to ensure high customer satisfaction about BEC’s services.

You will be joining our Area Customers of 15 customer account managers and customer consultants and together with a customer account manager you will have the responsibility for one or more customer accounts.

In the position as customer consultant, you will work closely with the customer account managers and your customer stakeholders.

BEC
GroupMFinance Business Partner

GroupM, København

Vi søger en Finance Business Partner, der med interesse i marketingbranchen kan indgå i et team sammen med 4 dedikerede kollegaer. I samarbejde med key stakeholders i forretningen er teamets fornemste opgave at optimere udviklingen på både top- og bundlinje. Som vores nye Business Partner støtter og udfordrer du vores stakeholders i kraft af din finansielle baggrund samt din passion for at skabe værdi for vores forretning.

Opgaverne spænder bredt – med primært fokus på at:

 • Yde finansiel støtte og sparring til de forskellige forretningsområder og respektive lederteams
 • Financiel sparring ifm nye vækstområder, herunder nye produkter og services.
 • Drive en effektiv joiners-movers-leavers process i samarbejde med de enkelte ledere
GF Forsikring
Forsikringsrådgiver til GF Nordsjælland/Storkøbenhavn

GF Forsikring

 • Kan du se fordelene ved at arbejde i et lokalt og medlemsejet forsikringsselskab tæt på medlemmerne, og vil du have en alsidig hverdag i et professionelt team?
 • Har du lyst til at sælge pr. telefon med også have personlige medlemsmøder på kontoret?
 • Vil det været et plus for dig, at du kan deltage i medlemsarrangementer og derigennem skabe salg via relationer?

Som forsikringsrådgiver hos os får du ansvar for at sælge til og rådgive nye og eksisterende medlemmer. Kontakten til medlemmerne foregår primært via telefon og mail, og vi har også en del personlige henvendelser på kontorerne.

GF Forsikring
Energinet
Commercial Manager – bred profil med international forhandlingserfaring

Energinet, Ballerup

Kan du tænke dig at bringe dine færdigheder i spil ved forhandlingsbordet, når gasbranchens store internationale anlægsprojekt, Baltic Pipe, skal gennemføres og driftes? Som Commercial Manager får du en nøglerolle i det forhandlingsteam, som sikrer, at kontrakter og samarbejdsaftaler giver størst mulig værdi for samfundet – og du bidrager således til at skabe og forme fundamentet for fremtidens grænseoverskridende gassystem og den grønne omstilling på europæisk plan.

Energinet

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores kontor i Ballerup og hjemme.

Energinet
Spar Nord Bank A/SSpar Nord Odense søger souschef

Spar Nord Bank A/S

Vil du være med til at udvikle et hold af kompetente kollegaer i en afdeling med vækst, høj kundeloyalitet og medarbejdertrivsel?

Du bliver en del af en privatafdeling på 21 kollegaer samt et hold af specialister indenfor private banking og forsikringsassurandører.

Som souschef bliver du en del af ledelsesteamet, der består af en områdedirektør og 2 afdelingsdirektører (privat + erhverv). Du er den naturlige stedfortræder for afdelingsdirektøren i privat, når han er fraværende i forbindelse med møder, uddannelse, ferie og sygdom.

Du vil som souschef også have din egen kundeportefølje, som du følger op på jf. bankens kontaktpolitik og yder rådgivning til fra øverste hylde. Det er afgørende for os, at du har egne kunder i rollen som souschef, da du skal yde kompetent sparring til dine kollegaer i afdelingen.

Spar Nord Bank A/S
Danske BankSenior Compliance Oversight Assessments Officer (Prudential regulations)

Danske Bank, København

Som medarbejder i Compliance Oversight Assessments er din primære opgave at vurdere, hvordan kontrolfunktionerne i Danske Bank håndterer de specifikke compliancekrav. Dette gør du ved at bruge dine analytiske evner, faglige indsigt og den ekspertviden, du har oparbejdet igennem din karriere.

Dine arbejdsopgaver indbefatter bl.a.:

 • Hjælpe og supportere med at udarbejde rapporter til senior-ledelsesniveau med ansvar for hvert deres risikoområde.
 • Samarbejde med Group Legal og andre relevante kontrolfunktioner for at forstå de specifikke krav, som gør sig gældende for hvert risikoområde.
 • Støtte op om ad hoc-opgaver samt aktiviteter, der kan opstå: Eksempelvis rapportering, projekter, regulatoriske forhold, teamadministration m.m.
AkademikerPensionPortfolio manager, Infrastruktur og klima (alternative investeringer)

AkademikerPension, Gentofte

Motiveres du af at forstå markedet for alternative investeringer, og har du erfaring med disciplinerne fra screening og analyse af potentielle investeringer til aktiv deltagelse i due diligence, eksekvering, monitorering og dokumentation inden for unoterede investeringer? Så er det måske dig, vi søger.

AkademikerPension (tidligere MP Pension) er en arbejdsmarkedspensionskasse med godt 140 mia. kr. i aktiver under forvaltning. Investeringsforvaltningen varetages af datterselskabet MP Investment Management A/S (”MPIM”), hvor vi foruden AkademikerPensions aktiver forvalter aktiverne for en række andre eksterne kunder.

Vores overordnede strategiske målsætning er at skabe et højt afkast på et ansvarligt grundlag, og investeringstilgangen bygger på de fire grundsten: Aktiv forvaltning, en langsigtet investeringshorisont, diversifikation og ansvarlighed.

SkattestyrelsenDygtige og engagerede medarbejdere søges til kontrol af pensionsafkastbeskatning i Persondata 11

Skattestyrelsen, Fredericia

Brænder du for at behandle store sager inden for pensionsområdet i Skatteforvaltningen? Så er du muligvis en af vores nye kollegaer til pensionsafkastbeskatning i Fredericia.

Vi kontrollerer virksomheders pensionsbeskatning, vejleder og behandler sager indenfor området.

Alle vores kontrolopgaver er fra skrivebordet, på nær et par gange om året, hvor vi fortager fysisk kontrol hos Banker/pensionsselskaber.

Dine primære opgaver vil være:

 • Kontrol af penge- og pensionsinstitutternes afregning af pensionsafkastskat
  • Gennemgang af regnskaber
  • Skattetekniske beregninger
  • Analyse af de store mængder data, som institutterne stiller til rådighed
Skattestyrelsen
Anklagemyndigheden
Specialist til efterforskning af finanssager hos Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet

Anklagemyndigheden, København

Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK) – i daglig tale kaldet Bagmandspolitiet – er en dynamisk arbejdsplads med ca. 240 medarbejdere, der med fokus på høj faglighed og kvalitet efterforsker og retsforfølger større og principielle straffesager om økonomisk og international kriminalitet.

Vi søger netop nu en specialist til efterforskning af finanssager.

Vi har brug for en medarbejder med en stor lyst til – ud fra idealer om objektivitet, uafhængighed og integritet – at indgå i mindre projektorienterede efterforskninger af SØIK’s finanssager, samt i visse tilfælde større projektorienterede efterforskninger.

Du vil i gruppen skulle bidrage med generel viden om den finansielle sektor til brug for forståelsen og behandlingen af de enkelte sager.

Demant
IP Administrator / IP Paralegal

Demant, Smørum

We are a mix of Patent and Trademark Attorneys as well as IP Paralegals. Our primary objective is to continuously interact with Demant’s globally distributed business units and R&D organizations to ensure that Demant launches products with the lowest litigation risk.

We have high team spirits and support each other on a daily basis. We believe that the best results are achieved through a team effort. We constantly share feedback and knowledge to improve our results. We have an informal and creative atmosphere where respect is pivotal, and we strive for the common goal.

Together with your colleagues you will ensure the team’s timely handling of the Demant’s IP portfolio. You will contribute to handling formalities related to our international IP portfolio and to handling communication with authorities and external partners. Plus you will have the opportunity to develop skills in various other areas of IP practice.

Demant
G4S Security Services A/S
G4S søger skarp og struktureret Fleet Controller med ansvar for bilflåden.

G4S Security Services A/S, Albertslund

Er det er dig, der via din operationelle ekspertise “står på mål” for målbare forbedringer, samt optimering af driften af virksomhedens bilflåde? Læs med og se om jobbet her skal være dit!

Hos os får du selvstændigt ansvar ……….og du tager ejerskab for

 • Forhandlinger med samarbejdspartnere
 • Flåden på ca. 700 biler
 • Controlling af leasingkontrakter
 • Controlling af bilomkostninger
G4S Security Services A/S