500 job matcher din søgning 500 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 500 resultater.
European Energy A/S
Director, Asset Management

European Energy A/S, Søborg

Would you like a challenging career with a high degree of development and responsibilities? Does it motivate you to be on the frontline of the renewable energy business? And would you like to head the asset management of our fast-growing pipeline of operating assets?

Your primary responsibilities will include developing and leading our Commercial and Technical team which today is consisting of 14 colleagues. You will be internationalizing the team and create a Pan-European Asset Management department with colleagues located close to our assets.

Areas of Responsibility:

 • Head and develop your team, including goal setting, performance management, coaching and training
 • Optimize and deliver best-in-class asset management
 • Strategic and hands on development and expansion of our asset management portfolio
European Energy A/S
PwC
Konsulent til rådgivning om data-compliance i Security & Technology

PwC, Hellerup

Vi søger en konsulent til rådgivning om data-compliance, herunder databeskyttelse (GDPR).

Har du lyst til at rådgive vores kunder om, hvordan de kan overholde databeskyttelseslovgivningen på en måde, som også giver værdi for virksomheden, og stadig få forretningen til at fungere? Har du tidligere besat en lignende stilling som ekstern eller intern rådgiver? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

De opgaver, du kommer til at løse, vil typisk være:

 • Rådgivning inden for alle aspekter af data-compliance og databeskyttelsesretten (GDPR)
 • Gennemførelse af compliance-projekter, herunder vurdering af kundernes eksisterende compliance- niveau, kortlægning af behandlingsaktiviteter samt gap-analyser med efterfølgende implementering
PwC
Lån & Spar Bank
Erfaren finansiel rådgiver med fagansvar for investering og pension

Lån & Spar Bank, Østerbro

Vil du være vores ekspert på investering og pension og sætte dit præg på vores kunderådgivning? Trives du i et resultatorienterede miljø med højt energiniveau, så er det dig, vi har brug for i Rådgivningscenter Østerbro.

Du får ansvaret for en attraktiv kundeportefølje med mange højtuddannede kundeemner med stor indtjening, som du skal rådgive hele vejen rundt om deres privatøkonomi. Du vil få rig mulighed for at gøre en forskel, påvirke og få ansvar som faglig ekspert på investering eller pension afhængig af interesse og kompetencer.

En stor del af din hverdag vil gå med kundemøder og dialog med eksisterende og nye kundeemner. Du vil opleve, at du ikke skal håndtere administrative opgaver, fordi de bliver håndteret af vores kompetente supportafdeling.

Lån & Spar Bank
BrinchPartners

Brinch & Partners søger for PreSeed Ventures i Kgs. Lyngby

Investment Manager

Med fokus på portfolio management – Dealmaking – Exits – M&As – Værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Mestrer du at accelerere udviklingen i Danmarks stærkeste portefølje af tech startups i pre-seed stadiet, og kan du gøre det i samspil med et team, der brænder for at skabe et stærkt økosystem for nye iværksætter talenter? Så kan du måske udfylde skoene som PreSeed Ventures nye Investment Manager

PreSeed Ventures spotter, finansierer og støtter de mest lysende iværksætter-talenter i Danmark, og står skulder-ved-skulder med dem i de første risikofyldte år af startup-rejsen. Gennem næsten 20 års pionerende early stage investeringer har vi haft fornøjelsen af at skabe en launchpad for startups som Trustpilot, Vivino, Templafy og Lunar.

Brinch & Partners
Sydbank
Privatrådgiver til Team Hørsholm-Hellerup

Sydbank

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til? I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt.

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt.

Dine primære opgaver bliver at:

 • have ansvaret for egen kundeportefølje via en struktureret og proaktiv indsats
 • præsentere kunder for nye muligheder som fx låneomlægninger eller investering
 • efterbehandle og følge op på kundemøder
Sydbank
Sydbank
Privatrådgiver til Sydbank i Hovedstadområdet

Sydbank

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til? I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt.

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt.

Dine primære opgaver bliver at:

 • have ansvaret for egen kundeportefølje via en struktureret og proaktiv indsats
 • præsentere kunder for nye muligheder med udgangspunkt i helhedsrådgivning efterbehandle og følge op på kundemøder
 • arbejde med nye kunder for løbende at udvide din kundeportefølje
Sydbank
Gjensidige Forsikring
Kunderådgiver

Gjensidige Forsikring, København

Vil du kombinere din fornemmelse for kundeservice med din sans for det gode salg?

Gjensidige Forsikring

Uanset hvilken baggrund du kommer med, kan du se frem til en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder. Og ikke mindst en dagligdag sammen med et team af entusiastiske og imødekommende kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen.

Din vigtigste opgave er at levere ekstraordinære kundeoplevelser gennem salg og service, til både eksisterende og nye privatkunder. En typisk henvendelse drejer sig om at tegne en ny forsikring eller ændre på eksisterende forsikringer. For at levere den bedste kundeoplevelse er det afgørende at du afdækker kundens behov og sikrer dig at kunden har den bedste løsning. Vi går gerne det ekstra skridt for kundeoplevelsen.

Gjensidige Forsikring
Academic WorkData Collectors to Nordea in Ørestad

Academic Work recruiting on behalf of client in Copenhagen

Nordea is looking for support regarding a Nordic initiative related to modelling. For Denmark the need is for two consultants, who will be located in Nordea’s office in Ørestad. Whether you are a newly graduate or have a few years of experience within finance, you might be the one we are looking for.

As part of this initiative you will work with data collection and verification related activities in Nordea’s Danish subsidiary where you will form a local sub-team with a colleague. In general you will be part of a Nordic virtual team with approximately 10 team members. We are looking for

 • Newly graduates within finance, accounting or similar
 • A natural flair working with numbers and bigger amounts of data
 • Fluent in both English and Danish
Asiros Nordic A/SFinance Manager

Asiros Nordic A/S, Sorø

Asiros Nordic A/S søger en Finance Manager, som vil være med til at udvikle og drive finans- og IT-afdelingen samt gennemføre den digitale transformation af finansafdelingen.

Som Finance Manager vil du få det overordnede ansvar for alle økonomi- og regnskabsrelaterede opgaver i Asiros Nordic A/S. Der er to medarbejdere i bogholderiet ud over dig.

Det indebærer opgaver som månedsrapportering, budgettering, resultatopfølgning, løbende optimering af driftsøkonomi og forretningsgange, løbende økonomi- og likviditetsstyring samt controlling. Du skal desuden være med til at etablere sammenhængene imellem indkøb, produktion. lager og økonomisystemer, samt klargøre alt til revisionen.

Mogens Knudsen Langeskov A/S
Administrativ ”vagthund” med forsikrings-skills søges!

Mogens Knudsen Langeskov A/S

Vi er en tømrer- og entreprenørvirksomhed med cirka 60 ansatte, der mangler en ferm hold-spiller til at supplere vores håndværkstaksatorer.

Er du vild med kundekontakt og sætter en ære i at en dialog skal være en win-win-oplevelse – så vil vi gerne invitere dig med på vores hold. Har du lyst til, sammen med vores håndværkstaksatorer, at være drivkraften i vores skadesteam, så er det nu, du skal slå til!

Med afsæt i mundtlig og skriftlig kundekontakt med såvel forsikringstager som forsikringsselskaber bliver din primære opgave at agere proaktivt og smidigt på den fælles digitale skade-platform ScalePoint under hensyntagen til deadlines – herunder også fakturering.

JMI Gruppen A/SEjendomsadministrator

JMI Gruppen A/S, Korsør

Har du erfaring med ejendomsadministration og lyst til at udvikle dig, og motiveres du af at have ansvar for egen portefølje, så har vi måske jobbet til dig!

Vi leder efter en dygtig og engageret kollega til at varetage en aktiv rolle i administrationen af vores bolig- og erhvervsejendomme, samt udarbejdelse af regnskaber for koncernens øvrige selskaber.

Du vil som administrator have det daglige ansvar for at sikre trygge rammer for dine lejere og beskæftige dig med mindre private- og erhvervsmæssige lejemål, samt administrationen af Korsørs største erhvervsejendom, Glasværket. Du varetager de opgaver, der naturligt er for en ejendomsadministrator, hvor du dagligt bruger din viden inden for jura, økonomi og kommunikation.

Kleven & Partners Rekruttering ApSPrivatrådgiver

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Ringkjøbing Landbobank

 • Sætter du kundetilfredshed højt?
 • Har du en solid baggrund fra den finansielle sektor og fra privatsegmentet?
 • Vil du være en del af én af Danmarks stærkeste banker?

Ringkjøbing Landbobank søger en dygtig privatrådgiver til Ringkøbing. Du skal sætte kundetilfredshed meget højt og have lyst til at yde den bedst mulige rådgivning hele vejen rundt om vores privatkunder. Samtidig skal du have lyst til at opsøge nye forretninger og netværke lokalt. Du skal også helt naturligt besidde en god portion forretningsforståelse og kunne finde konstruktive løsninger til gavn for både kunden og banken.

Du får din egen eksisterende kundeportefølje, og samtidig skal du også opsøge nye forretninger. Dine muligheder for succes hjælpes på vej af bankens stærke brand og korte beslutningsveje samt et stort fagligt netværk, så du kan fokusere på kunderne.

Lån & Spar Bank
Resultatorienteret og ambitiøs souschef med høj faglighed på bolig og kredit

Lån & Spar Bank, Aarhus

Har du en lederdrøm gemt i maven, og er du drevet af at motivere og sikre en høj medarbejdertilfredshed? Vil du være med til at udvikle et stadig nyt rådgivningscenter og sætte dit præg på den daglige ledelse og de interne processer?

Som souschef vil du blive en del af den daglige ledelse i rådgivningscentret sammen med filialchefen. Du vil blive filialchefens nærmeste sparringspartner og spille en central rolle i at sikre motivation, trivsel og arbejdsglæde i afdelingen.

Du vil på lige fod med dine kolleger opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje. Samtidig vil du være faglig sparringspartner til rådgiverne på særligt bolig- og kreditområdet. Du vil også have opgaver af mere administrativ karakter som eksempelvis målopfølgning og sikring af kreditkvalitet.

Lån & Spar Bank
Nets A/S
Product Manager

Nets A/S, Ballerup

Working for Nets, you’ll become part of an exciting growth journey. We’ve set out to make it easier and more intuitive to handle payments, because we see it as the foundation for growth and progress both in commerce and society. You will be a member of our Instant payment team, you will be a main driver - in the process of developing new innovative instant payment solution, based on latest technologies - across multiple countries.

KMD A/S

Your key responsibilities in the role as Product Manager:

 • Developing new generic products and services – with focus on creating standard products for multiple clients across our portfolio
 • Work on assignments for both client specific cases and R&D development
 • Support our product strategy – with a commercial focus in mind
Nets A/S
NykreditRisk Officer til risikofunktionen i Nykredit Portefølje Administration

Nykredit, København

Er du udstyret med et stærkt analytisk mindset, og vil du være med til at definere, overvåge, kontrollere og kommunikere om risiko? Så er du måske vores nye Risk Officer.

Som Risk Officer i risikofunktionen bliver du en del Team Risk i NPA, som er et risikoteam på tre personer. Du skal arbejde bredt med risiko med fokus på at definere, overvåge, kontrollere og kommunikere risiko for området. Du kommer til at validere værdiansættelsesmodeller, risikoklassificere UCITS/AIF’er, bygge stresstest og VaR-beregninger og vurdere kvaliteten af disse. Stresstest og likviditetsberegninger vil du foretage i MSCI RiskManager.

Vi forestiller os, at du har en risiko- eller finansorienteret kandidatgrad eller lignende (fx cand.oecon, cand.merc eller cand.polit).

Danfoss A/SBusiness Intelligence Architect (ID: 1961)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss Group Business Intelligence (BI) is looking for a BI Business Architect for Finance track to be part of our journey towards supporting and proactively delivering value-adding support, analysis and insight.

Our BI solutions are used to support the Danfoss digital journey, increase transparency and support our growth ambitions as we use the newest technology platforms, such as SAP BW on HANA, along with SAP BO, SAC (Analytics cloud), PowerBI. You will be part of the Danfoss Group BI team which ensures reporting, governance, business partnering, change management and support on BI tools.

NykreditController til Accounting i Nykredit Portefølje Administration

Nykredit, København

Vi søger en controller med interesse for regnskab til Danmarks største investeringsforvaltningsselskab. Brænder du for tal og regnskaber, og er du god til IT?

Du indgår i Accounting, som har ansvaret for den regnskabsmæssige håndtering af NPA-administrerede investerings- og kapitalforeninger. Efter Nykredits køb af Sparinvest, er vi midt i et spændende integrationsprojekt af opgaver, som fremover skal varetages af NPA. Du bliver en del af dette projekt og alle vores øvrige opgaver.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • udarbejde hel- og halvårsrapporter og vedligeholde modeller
 • udføre interne kontroller
 • lægge budget og lave løbende rapportering til kunder og samarbejdspartnere deltage i udviklingen af afdelingens forretningsgange
Middelfart Sparekasse
Regnskabsanalytiker til central funktion

Middelfart Sparekasse, Middelfart

Har du et solidt kendskab til regnskabsanalyse, og kan du omsætte din viden og dine analyser til brugbar information over for både bestyrelsen, ledelsen, kreditafdelingen og vores erhvervsrådgivere, så har vi et job til dig.

Vi søger en regnskabsanalytiker til vores hovedsæde i Middelfart. Du bliver en del af Sparekassens storkundeafdeling. Afdelingen består af fire kolleger, og to af jer arbejder dedikeret med regnskabsanalyser af primært Sparekassens større erhvervskunder.

Jeres analyser bidrager med relevant indsigt, både i vurderingen af nye kunder, gennemgang af lånesager og rebevillinger. Samtidig danner analyserne fundamentet for erhvervsrådgiverens værdiskabende dialog med kunden.

Middelfart Sparekasse
Nybolig Estate Estate Hundested søger: Trainee

Estate

Vil du have en uddannelse i ejendomsmæglerbranchen? Og er du serviceminded, selvstændig og villig til at lære? Har du et drive efter at gøre en forskel og lyst til at arbejde med alle facetter af mæglerfaget?

Så er det måske dig, der kan blive en del af vores stærke team. Som elev i Estate kommer du ind i en moderne mæglerkæde, hvor du hurtigt får opgaver og ansvar.

For at få succes i jobbet skal du være klar til at lære en masse nyt og frisk på at yde en stor indsats. Du skal være pligtopfyldende og kunne arbejde selvstændigt. Du har gerne et par års erfaring fra mæglebranchen eller anden salgsfunktion med dig.

Du får et team af dygtige og dynamiske kolleger, der er klar til at lære fra sig. Vi arbejder med frihed under ansvar og gør en dyd ud af at oplære dig på alle parametre. Og vi tilbyder attraktive vilkår og belønner altid en ekstraordinær indsats.

Estate
Moment AML Officer

Moment søger for Handelsbanken i København

Interesserer du dig for bekæmpelse af økonomisk kriminalitet? Financial Crime Prevention-enheden i Handelsbanken søger en medarbejder til opstart hurtigst muligt.

Som AML Officer bliver dit fokusområde indenfor udslagsbehandling eller TM (transaktionsmonitorering), som det også kan hedde. Du skal reagere på uhensigtsmæssige mønstre i kundernes transaktioner og handle på baggrund af en alarm. Som indberetningspligtig er det bankens opgave at sikre sig det fornødne kendskab til transaktionerne og evt. indhente dokumentation herfor.

Du kommer til at arbejde indenfor det mest aktuelle område i hele den finansielle sektor – nemlig indenfor Anti Money Laundring (AML). Her sker der en masse spændende ting, og du skal være omstillingsparat og klar til at tage ny viden til dig fra dag til dag.