621 job matcher din søgning 621 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 621 resultater.
Ballerup KommunePædagog til barselsvikariat til Klub Syd - Grantoftens Fritidscenter

Ballerup Kommune

Vi søger en uddannet pædagog til et barselsvikariat til Grantoftens fritidsklub og afdeling Rugvænget fra 14. april 2020 eller hurtigst muligt.

Ugentligt timeantal er 34 og fordeler sig som følger:

 • Ca. 4 timer som USU-pædagog med mødetid kl. 12.15 – 2 dage om ugen
 • Ca. 26 timer som klubpædagog med mødetid kl. 14.45 – 5 dage om ugen
 • Ca. 4 timer i aftenklub med mødetid kl.18.00 – 22.00 – 1 dag om ugen

Din rolle vil blandt andet være at lave relationer til de unge (specielt pigerne), være i det kreative værksted og skabe et godt miljø for de unge. Der er i den daglige gang 2 pædagoger til stede i afdelingen, og du har stor mulighed for at være med til at skabe rammerne for klubben, og jeres dagligdag.

Den Sociale Udviklingsfond
Socialkonsulent

Den Sociale Udviklingsfond, Valby

Fleksibel, faglig passioneret socialkonsulent til unge med autismespektrumforstyrrelser til BOAS Valby.

Er du optaget af unge mellem 18 og 35 år med autismespektrumforstyrrelser (ASF) og psykiatriske tillægsdiagnoser; ADHD, angst og depression? Er du dygtig til personlig planlægning, brænder du for at gøre en forskel for vores skønne unge mennesker og er du skrap til dokumentation? Så håber vi, at du vil søge vores ledige stilling som socialkonsulent! –stillingen er en fuldtidsstilling med aften- og weekendvagter.

Du er en del af et team, der har ansvaret for i alt 17 unge i Valby. Du arbejder i vores opgangsfællesskab og dermed i de unges hjem, i vores fælleslokaler og i nærmiljøet. I samarbejdet med den unge skal du sikre et trygt og udviklende miljø og koordinere en tværfaglig indsats.

Den Sociale Udviklingsfond
Den Sociale Udviklingsfond
Socialkonsulent, vikar

Den Sociale Udviklingsfond, København

Barselsvikariat til BOAS Teglholmen

Dedikeret og passioneret socialkonsulent til behandlings- og opgangsfællesskab for mennesker med autismespektrumforstyrrelser.

Vi er et team af passionerede socialkonsulenter som har brug for én ny kollega til at varetage en fuldtidsstilling i et barselsvikariat, fra 1. juni 2020 til 31. januar 2021.

Du bliver tilknyttet, og har også ansvaret for 2 unge. Du skal arbejde i de unges hjem, i vores fælles lokale samt i nærmiljøet. I samarbejde den unge skal du sikre et trygt og udviklende miljø. Gennem en tværfaglig sats og din koordinerende rolle skal du rumme og involvere pårørende og samarbejdspartnere.

Den Sociale Udviklingsfond
BEC
Project manager

BEC, Roskilde

Are you passionate about project management, IT Service Management processes & tools and change management? Do you thrive in working with complex project management tasks dealing with development, change and optimization of processes with a long-term focus? Would you like a job, where you are given the opportunity to make use of your qualifications and make a difference for BEC? Then it might be you we are looking for.

As our new project manager, you will be part of a team that plays a key role in contributing to stable operations across BEC. We ensure continuous development and optimization of IT Service Management processes - primarily for request, incident, configuration & asset, change and problem management processes.

BEC
FGU SydøstjyllandVi søger en barselsvikar for vores fagunderviser på det erhvervsfaglige tema 'Sundhed og Omsorg' på vores FGU-skole i Odder

FGU Sydøstjylland

Den Forberedende grunduddannelse (FGU) er en ny uddannelse for unge under 25 år, som har brug for en hjælpende hånd til at blive klar til ungdomsuddannelse eller beskæftigelse.

Da vi er i rivende udvikling og i gang med at bygge en ny uddannelse op, søger vi dig, som kan være med til at varetage det erhvervsfaglige tema 'Sundhed- og Omsorg' og være en del af den nye fælles identitet, der kendetegner FGU Sydøstjylland.

Dine opgaver er at:

 • Varetage undervisning i det erhvervsfaglige tema 'Sundhed og Omsorg'.
 • Tilrettelægge strukturerede, praksisnære og helhedsorienterede læringsforløb, hvor eleverne oplever succes og progression.
 • Skabe et trygt og inkluderende læringsmiljø for eleverne med plads til alle.
CFDSOCIALPÆDAGOGER TIL CFD NYBORGS VÆRKSTED

CFD

"Værkstedet Skaboeshus” udvider med fire nye borgere, derfor søger vi fra 01.08.20 to kompetente socialpædagoger til to af vores værkstedslinjer: køkken/cafe samt it/skrot.

Den gennemsnitslige arbejdstid for begge stillinger er på 37 timer om ugen fra mandag til fredag.

Borgerne ved Værkstedet Skaboeshus er alle voksne døve tegnsprogsbrugere med psykiatriske problemstillinger, autisme og/eller andre funktionsnedsættelser af fysisk eller psykisk karakter.

Nogle af borgerne har desuden nedsat syn. Dialog, relationsdannelse og en anerkendende tilgang er centrale i vores pædagogiske opgave.

Et gennemført fedt sted at arbejde med fokus på vores socialpædagogiske faglighed og på at give borgerne det dagtilbud, som de har brug for.

Den Sociale Virksomhed
Geelsgårdskolen søger audiologopæd/talepædagog

Den Sociale Virksomhed, Virum

Da vores audiologopæd går på efterløn, søger vi en ny dygtig lærer eller pædagog med diplomuddannelse i sprog og kommunikation/talepædagog eller audiologopæd.

Du skal undervise, vejlede og rådgive i den daglige undervisning således, at undervisningen tilrettelægges ud fra den enkelte elevs behov, udvikling og motivation.

I samarbejde med elevens klasselærer og teammedarbejdere vurderer du, hvilken undervisningsform eleven profiterer af og hvordan du skal indgå med sparring, undervisning og vejledning af teamet og eleverne. Talepædagogerne/audiologopæd har et tæt samarbejde med kommunikationscentrene i Region H og deltager i kurser og konferencer om ny forskning og kommunikationshjælpemidler. Vi glæder os over at kunne tilbyde ansættelse i en stilling, med mange forskellige pædagogiske og faglige udfordringer.

Den Sociale Virksomhed
Frederikssund Kommune
Socialkonsulent til socialpsykiatrisk botilbud Klintegården

Frederikssund Kommune

På Klintegården møder vi beboerne med respekt for den enkeltes behov. Vi ønsker at skabe vilkår for selvstændighed gennem en relation bygget på tillid, ligeværd og ansvar. Gennem psykosocial rehabilitering med fokus på beboernes ressourcer, støtter vi beboernes recoveryproces. Med udgangspunkt i denne fælles kerneopgavebeskrivelse har vi et stærkt fokus på forebyggelse, høj faglighed og udvikling samt på medinddragelse af borgerne og pårørende i hverdagen.

Vi søger en socialkonsulent til 37 timer i dagtimerne på hverdage pr. 1. maj 2020. Du får en selvstændig funktion med stort ansvar. Du vil blive en del af en stabsfunktion, der samarbejder med borgerne og engagerede, kompetente kollegaer i Staben samt på tværs af faggrupper om at sikre en høj kvalitet og udvikling inden for dokumentationsområdet med særligt fokus på fagsystemet Cura.

Hillerød KommunePPR-pædagog til Pædagogisk Team

Hillerød Kommune

Der er rift om pædagoger i disse tider. Derfor må vi genopslå stillingen som PPR-pædagog, der sammen med os vil være med til at udvikle vores pædagogiske indsatser og teamorganisering. Målet er et team, der sammen med daginstitutionerne skaber ny pædagogisk læring i relation til de børn, der er målgruppen for vores arbejde.

Du kommer til at indgå i Pædagogisk Team PPR, hvor vi er 14 PPR-pædagoger, der i samarbejde med psykologer, logopæder, pædagogisk personale og forældre udvikler et tværprofessionelt samarbejde. Vi varetager både pædagogiske vejlednings- og sparringsopgaver samt særlige indsatser. Arbejdsopgaverne relaterer sig til pædagogiske kompetence- og udviklingsprocesser i et praksisnært samarbejde med institutionspersonalet.

Målgruppen er primært børn og børnegrupper i 0-6 års alderen inden for daginstitutionsområdet.

Fredensborg Kommune
SFO-pædagog til Endrupskolen

Fredensborg Kommune

Vi søger en pædagog til Endrupskolens SFO med primær tilknytning til børnene fra 0.-1. årgang.

SFO’en er delt op så 0.-1. årgang går sammen i Solsikken og 2.-3. årgang i Regnbuen. Der holdes møder på tværs, og vi har et tæt samarbejde omkring overgange, traditioner og hverdagen generelt.

Stillingen kan indeholde koordinerende opgaver, hvor du i samarbejde med leder, øvrige koordinatorer og kollegaer er med til at planlægge hverdagen, overgangsarbejde, lægge skemaer og drøfte pædagogiske indsatser.

Vi søger en pædagog, som motiveres af vedvarende at skabe kvalitetsudvikling og dermed sikre de bedste rammer for alle vores dejlige børn.

BEC
Experienced scrum master to AML

BEC, Roskilde

Would you like to be a part of our AML department and have a leading role in how we deliver new IT solutions in a SAFe context? Are you determined, proactive and capable of empowering the team to deliver great solutions to our customers? Then it might be you we are looking for.

BEC

As a scrum master, you will be responsible for making sure that the team is following processes and standards for good practice according to scrum SAFe (Scaled Agile Framework), where you will have attention towards value creation. In your day-to-day tasks, you will coordinate and administrate and have close cooperation with the team, the product owner and the Release Train Engineer of the ART (Agile Release Train).

BEC
HumanTrust A/S
Konsulentchef

HumanTrust A/S søger for Netteam Technology A/S i Lynge

Er du på udkig efter en spændende lederstilling, hvor du får mulighed for at kombinere din ledererfaring af IT-specialister med dine evner for at udvikle en stærk konsulentforretning? Har du mod og gennemslagskraft til at udfordre status-quo, og motiveres du af at se dine medarbejdere sejre? Så læs med her…

Netteam er et Cisco-fokuseret konsulent- og implementeringshus inden for netværksløsninger, IT-sikkerhed, datacenter, collaboration og cloudservices. Virksomheden, der er en del af GlobalConnect, har derfor brug for dig, der kan vækste og udvikle konsulentforretningen i stærkt samspil med den øvrige ledergruppe.

Som konsulentchef får du følgende ansvarsområder:

 • Udvikling og ledelse af specialister og tekniske koordinatorer
 • Fuldt personaleansvar for +20 specialister og tekniske koordinatorer
 • Forretningsmæssig udvikling af konsulentafdelingen inkl. P/L-ansvar
HumanTrust A/S
LEO Pharma
IT Compliance Manager

LEO Pharma, Ballerup

Do you have solid experience from working across quality and IT and are you looking for a job with massive impact and influence, this may be the role you are looking for.

Your role is first and foremost as an advisor in order to ensure the right level of quality is delivered. Your primary responsibility will be to:

LeoPharma
 • Set the direction for compliance in IT projects and services to ensure inspection readiness
 • Drive the continuous improvement of LEO Pharma’s IT QMS through updating existing SOPs and ensuring that the organization is trained and ready to operate
LEO Pharma
Bornerups Datacenter A/SIT-konsulenthus søger projektleder og IT-økonomikonsulent

Bornerups Datacenter A/S, Thisted

Brænder du for at lede projekter fra start til slut, og/eller yde kompetent rådgivning samt afholde undervisning i økonomisystemer med henblik på at procesoptimere virksomheders arbejdsgange? Så har vi i Bornerups Datacenter A/S et spændende job til dig!

Da vores projektleder går på barsel, søger vi en barselsvikar til projektledelse med mulighed for en efterfølgende fastansættelse som IT-økonomikonsulent (Business Central konsulent).

Som projektleder vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • At drive projekter fra start til slut i samarbejde med kollegaer og kunder: Planlægge, styre og organisere projekter inden for den givne tid og økonomiske ramme
 • At agere kundens primære kontaktperson, og dermed være den der holder vores kunder opdaterede og trygge igennem hele processen
 • Licenshåndtering hos Microsoft
Ballerup KommunePædagog til vuggestuen i Børnehuset Bispevangen

Ballerup Kommune

Vi søger hurtigst muligt en pædagog på 37 timer ugentligt til vores vuggestueafdeling, da vuggestuen er ved at blive omstruktureret og bliver udvidet fra 3 til 4 stuer.

Bispevangen er et børnehus, som består af et vuggestuehus og et børnehavehus, men vi er meget bevidste om at være et samlet børnehus med et fælles pædagogisk grundlag og værdisæt, samarbejde på tværs i personalet og et fælles anliggende i forældresamarbejdet.

Du vil som ansat i Bispevangen være tilknyttet en bestemt børnegruppe, men skal være klar til at tage en tørn i en vilkårlig børnegruppe, når behovet opstår.

BISPEVANGEN TILBYDER

 • Et børnehus med 100 børn i alderen 0-6 år
 • 19 kollegaer og 1-2 studerende
 • Mødetid mellem kl. 6.15-16.45
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenHands-on test managers til App-team

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Brænder du for kvalitetssikring og tæt tværfagligt samarbejde med udviklere, designere og forretningsejere? Vi leder efter en test manager, der kan løfte teamet i at strukturere testarbejdet og gå forrest, når kvaliteten af en løsning skal sikres og dokumenteres

I kontoret Udvikling og Apps fungerer vi som kompetencecenter for udvikling af mobilapplikationer på tværs af hele Skatteforvaltningen. Derfor har vi et naturligt fokus på de forretningsmæssige udfordringer og behov, som bedst løses med app-teknologi. Du vil som Test Manager spille en central rolle i at planlægge, strukturere og facilitere testarbejdet for disse produkter.

Dine primære opgaver:

 • Udarbejde testcases og sikre testbarheden af user stories.
 • Analyse af projektets risikoprofil med henblik på at tilrettelægge teststrategi.
 • Komme med forbedringsforslag til løsningen ud fra dit testfaglige perspektiv.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Profil Search Senior Project Manager - BI-/GIS-løsninger

People Company søger for Geoinfo A/S i Glostrup

En fortsat vækst og øget tilgang af nye og store projekter betyder, at der er travlt i Geoinfo og derfor søges en ny kollega, der som Senior Project Manager får ansvaret for den operative (langsigtede såvel som dag-til-dag) styring/ledelse af kunder og opgaver/projekter.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Varetage udarbejdelse af opgavebeskrivelse med henblik på definition og etablering af kundeprojekt
 • Holde fokus på kundens krav og løbende – gennem dialog med kunden – sikre at opgaven og kontrakten er afstemt og gennemføres i overensstemmelse med de aftaler, der er indgået med kunden
 • Prioritere backlog i forhold til kundernes krav
Psykiatri Plus A/S Centre
Vi har brug for dig, hvis du er pædagog med socialpsykiatrisk erfaring

Psykiatri Plus A/S Centre, Sønder Stenderup

Da vi i øjeblikket har stor tilgang af nye beboere og stigende efterspørgsel efter pladser på vores bosted, Stentoft, søger vi pædagoger med psykiatrisk erfaring – både til vores almen psykiatri-enhed, men også til vores demens-enhed.

Vi kan tilbyde blandede dag- og aftenvagter eller aftenvagter på fuld tid eller deltid, og du har også mulighed for at blive tilknyttet til Stentoft som vikar eller via en midlertidig ansættelse.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med faglig stolthed – hvor vi, hver dag, gør alt for at vores beboere har et godt og trygt hjem hos os.

Psykiatri Plus A/S Centre
Esbjerg Kommune
Tilbudsleder til Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune, Ribe

Udviklingscenter Vest er et udviklingscenter inden for handicapområdet med sunde værdier og stor faglighed. Og så er vi en del af Social & Tilbud under Esbjerg Kommune, hvilket betyder, at man vil blive en del af et helt utroligt fagligt fællesskab, som rækker langt ud over centret.

Fra 1. januar 2019 er Udviklingscenter Esbjerg (UCE) og Udviklingscenter Ribe (UCR) fusioneret til Udviklingscenter Vest (UCV). Det betyder, at vi mere eller mindre er doblet op i både antal borgere, medarbejdere og ledere. For UCV skal det meget kort og konkret være gældende, at vi skal være kendt lokalt i Esbjerg Kommune samt ude i de andre danske kommuner for en høj faglighed, værende en stærk og troværdig samarbejdspartner samt være et godt sted at bo og arbejde. Det ansvar skal man i fællesskab med medarbejdere og lederkolleger være klar til at varetage.

LindevangLindevang søger pædagog til bostøttefunktion

Lindevang, Helsingør

Vi søger en pædagog som bostøtte på det velfungerende og anerkendte socialpsykiatriske botilbud Lindevang i Helsingør. Det er vigtigt for os, at du er fagligt kompetent, omstillingsparat og klar til at have medindflydelse på Lindevangs positive udvikling. På Lindevang er faglighed, trivsel samt personale- og beboerinddragelse i højsædet.

Dette er et job for dig, der kan lide at samarbejde med beboere om individuelle ønsker for et godt hverdagsliv. Samarbejdet kan bestå i at yde praktisk hjælp, støtte og vejledning i dagligdagen med udgangspunkt i recovery-tilgangen. Du indgår i tværfagligt netværk omkring beboeren, hvor vi arbejder ud fra en bred vifte af faglige metoder.

Vi tilbyder:

 • En attraktiv arbejdsplads i udvikling med en sund økonomi
 • Privat virksomhed med offentlige overenskomster
 • Gode arbejdsforhold med god normering og godt arbejdsmiljø