341 job matcher din søgning 341 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 341 resultater.
Lidl Danmark K/S
Souschef – Middelfart

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - Frederikssund

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
Bang & Olufsen A/S
Master Data Manager

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

Would you like to become a key player in creating a future-proof IT landscape in Bang & Olufsen?

Then join us to take the lead in modernising and improving our data landscape and implement both a master data management system as well as a new data warehouse. 

Continue reading to discover why this should be your next career move.
Inu:It A/SDispatcher/Teamlead for Driftscenter og Konsulenter

Inu:It A/S, Thisted

Som følge af mange års vækst er vi i gang med en modningsproces for at formalisere virksomheden via implementering af governance, optimale forretningsunderstøttende systemer, processer og struktur.

Afledt af dette søger vi en dispatcher til at være det interne omdrejningspunkt for de danske aktiviteter – målet er at kalibrere og operationalisere vores strategi og derved eksekvere driften mere effektivt via vores kernekompetencer samt højne vores serviceniveau yderligere i takt med, at vi vækster.

Arbejdsområder og scope:

 • Udarbejde arbejdsplaner ved at monitorere, koordinere og opgavestyre infrastruktur, netværks- og driftsopgaver på daglig og kontinuerlig basis.
 • Sikre optimal ressourceanvendelse i samtlige teams.
 • Tæt arbejde med Service og Projektkontoret samt Key Account Manager i forhold til fremdrift af kundeprojekter fra A-Z.
Vordingborg KommuneDigitaliseringskoordinator til projektledelse og implementering af digitale løsninger i Borger- & Arbejdsmarked

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at være med til at skabe rammerne for, hvordan vi skal møde vores borgere og virksomheder i fremtiden?

Du vil få en helt central rolle i vores fremtidige udvikling, når du medvirker til og er spydspids for udvikling og optimering af interne digitale løsninger samt digitale løsninger rettet mod borgere og virksomheder.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • At medvirke til udvikling af bedre digital service overfor borgere og virksomheder.
 • At medvirke til optimering af arbejdsgange, ved brug af digitale løsninger f.eks. RPA.
 • Projektleder på løsninger under Kombit’s porteføljeoversigt som vedrører Borger & Arbejdsmarked, som f.eks. SAPA og Borgerblikket.
BAUHAUS
Engageret og kundeorienteret Afdelingschef til BAUHAUS Gladsaxe Trælast-afdelingen

BAUHAUS, Søborg

Har du ledererfaring fra detailhandlen? Har du salgstalent og formår du at begejstre både medarbejdere og kunder, samtidigt med at du kan føre an og gøre en forskel for arbejdsglæden? Så er det måske dig, som skal være Afdelingschef i branchens bedste byggemarkedskæde!

Som Afdelingschef bliver din primære opgave at skabe et team at højtkvalificerede og salgsorienterede medarbejdere, der kan give branchens bedste vejledning og service til vores kunder. Derfor er det vigtigt at du har en solid ledererfaring og formår at skabe synlige resultater ved at engagere, motivere og coache dine medarbejdere.

Dine opgaver som Afdelingschef vil bl.a. bestå af at:

 • Lede og motivere dine medarbejdere til at yde branchens bedste kundeservice
 • Sikre, at de rette kompetencer er til stede i afdelingen til at hjælpe vores kunder
 • Sikre den løbende konceptopfølgning og høje butiksstandard i afdelingen
KvicklyBager mestersvend, Kvickly, Hjørring

Kvickly

Du bliver en del af en butik med i alt 70 medarbejdere.

Vi tilbyder.

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet.
 • Vi bager det meste fra bunden af, så der er rig mulighed for at lave det, man brænder for som bager i hverdagen.
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder

Du vil blive en del af et hold med 4 bagere og 1 pakker. Du sikrer sammen med teamet at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice.

Derudover kommer din hverdag til at bestå af følgende opgaver:

 • Medansvar for produktion, salg og indtjening
 • Medansvar for, at der leves op til de stillede hygiejnekrav
 • Sikre god trivsel og atmosfære i afdelingen
Eurofins Miljø A/SProjektleder med SCRUM-erfaring

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Vi søger nu en teknisk projektleder som vil bidrage med sine kompetencer inden for projektledelse, koordinering og projektstyring så vi i fællesskab når i mål med vores projekter.

Eurofins Miljø A/S

Som Teknisk projektleder vil det være din fornemste opgave at lede udvikling og implementering af proces- og systemløsninger i Eurofins Miljø A/S. Du kommer til at arbejde sammen med et team af 13 medarbejdere som til dagligt supporterer vores produktion og forretning med IT-systemer. Her vil du få ansvaret for, at planlægge og eksekvere en række kritiske aktiviteter, som understøtter sikker og stabil drift.

Dine daglige opgaver vil bestå af:

 • Stakeholder Management; dvs. at sikre gode samarbejdsrelationer med relevante interessenter, herunder kunder, leverandører og styregrupper
 • Change- og Risk Management af udviklingsprojekterne
 • Aflevere projekter, der er klar til implementering og drift
KvicklySalgsleder Tekstil, Kvickly Kalundborg

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for tekstil-området og få samtidig den daglige ledelse af 1 fuldtids- og 4 deltidsmedarbejdere
 • drive din afdeling med frihed til at præge afdelingen
 • blive en del af nonfood-teamet

Som Salgsleder er det først og fremmest din opgave at:

 • Sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling.
 • Du er købmand og gerne vil sælge varer.
 • Sikre at vi følger Kvickly-kædens sortiment og space samt Kvickly kædens rytmer & rutiner.
jem & fix A/S
Souschef - Støvring

jem & fix A/S

Har du detailerfaring og flair for drift, planlægning og ledelse? Og vil du i et tæt samarbejde med butikschefen drive en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

jem & fix A/S
Danske BankScrum Master – for Corporate Action IT

Danske Bank, Høje Tåstrup

Are you a skilled Scrum Master? Do you want to be part of something exciting? We are shaping the digital transformation of banking to improve the services we deliver. We are looking for a skilled Scrum Master who can contribute to our journey.

In Danske Bank, we strive to become even more efficient and agile in serving our customers in a highly competitive market. We want to be number one on customer experience in the Nordic Region.

Your job as a Scrum Master will be to coach and be the servant leader of 2-3 (distributed) development teams consisting of both Software Engineers, Business Analysts and SME’s respectively. We expect you to coach, push and develop team member to the next level of our agile journey.

Lidl Danmark K/S
Butikschef – Grenå

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om at få en lederrolle med spændende udfordringer hos Europas største detailkæde?

I Lidl tager vi dine ambitioner seriøst og lægger en karriereplan sammen med dig helt fra start. Mød vores butikschef Daniel, der allerede har grebet chancen for at gøre karriere hos os, og hør om hans oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke virksomhed.

Det, der tiltalte mig, var udviklingsmulighederne og den aktive arbejdsdag, hvor jeg både er på kontoret og hjælper til i butikken. Min karriere startede egentlig som souschef, men her hos Lidl fik jeg de ledermuligheder, jeg søgte, fortæller Daniel på 34 år, der har været butikschef i Lidl i 10 år.

Som butikschef er du med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, fra det øjeblik de træder ind i butikken, og indtil de tager deres varer med hjem. Du skaber rammerne for den gode oplevelse.

Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - Åbenrå

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
Norlys
QA Specialist

Norlys, Tranbjerg J

Brænder du for at arbejde med og udvikle dig inden for test og kvalitetssikring, hvor kundeoplevelsen er i fokus? Vil du arbejde med bl.a. Set-top-boks, Android & iOS Streaming Apps, Chromecast & Apple Tv? Så er her en unik mulighed for dig!

I QA-teamet etableres og gennemføres detaljerede tests- og kvalitetssikringsprocesser, som dokumenteres og implementeres. Du får en central rolle i udvikling af såvel nye som allerede eksisterende quality assurance-processer og testcases med stigende fokus på automatiserede tests.

Du vil opleve et stressfrit arbejdsmiljø, hvor nye idéer og initiativer påskønnes, og hvor der er god sparring og opfølgning fra både kolleger og din leder.

Norlys
BilkaLukkeansvarlig til varehuset - Vejle

Bilka

Kan du tage ansvar og prioritere? Kan du sikre, at aftenens opgaver eksekveres optimalt ud fra din prioritering af resurserne i varehuset?

Så er jobbet som lukkeansvarlig i Bilka måske lige noget for dig.

Som lukkeansvarlig refererer du til sektionschefen for Operations, men du vil på skift få overdraget varehuset fra forskellige ledere.

Din opgave er at styre varehuset i de sidste timer frem mod lukketid. Det kræver, at du holder dig et overblik over varehuset med hensyn til fx sikkerhed og hygiejne, og at du følger op på såvel medarbejdere som udsolgte varer. Det er dig, der har overblikket over opgaveprioriteringen, så administrative og driftsmæssige rutiner/arbejdsgange følges. Det er også dig, der rapporterer til ledelsen i forhold til aftenens forløb og opgaver.

Norlys
Teamlead med gode lederegenskaber til nyt udviklingsteam

Norlys, Tranbjerg J

Vil du være med til at skabe et nyt udviklingsteam? Har du fingeren på pulsen indenfor frontend-udvikling? Brænder du for ledelse, og kan du skabe gode resultater gennem mennesker? Så er her en spændende udfordring for dig.

Din primære opgave bliver i første omgang at sætte det stærkeste hold af fullstack-frontend-udviklere og skabe et tillidsfuldt læringsmiljø, der fostrer samarbejde, udvikling og høj kvalitet. Din opgave er at sikre den løbende udvikling, så dit team har gode forudsætninger for innovation og faglig udvikling.

Din ledelsesstil er uformel og du skal, igennem tæt dialog med dine medarbejdere, have fingeren på pulsen og derigennem sikre, at vi har de rette teknologier, processer og prioriteringer.

Norlys
NuudayBackend Chapter Lead and Coder Hero

Nuuday, Copenhagen

Are you an inspiring and visionary frontrunner who can keep talented squads motivated, challenged and on track? Can you drive continuous innovation and learning in the chapter by breaking bold and great ideas into concrete and doable tasks? And are you a coder hero with a love to backend technology? Then you might be my new Chapter Lead for backend in the NextGen Customer Interaction Tribe.

As a Chapter Lead (20-40 pct. of your time) in the NextGen Customer Interaction Tribe, you will be leading and coaching 7-10 backend developers located in our digital warehouse together with the Telmore and Internet Tribes.

Your responsibilities are multifaceted and wide-ranging within HR and IT management. You will be responsible for actively living and driving a servant leadership role thus leading, developing and coaching backend developers at different levels across squads, both on an individual and chapter level.

Lidl Danmark K/S
Souschefer til Storkøbenhavn

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
Banedanmark
Projektleder til landsdækkende it-, data- og telekommunikationsnetværk

Banedanmark, København

Har du mod på at udvikle dig som projektleder inden for jernbanesektoren? Så tilbyder vi nogle af de mest interessante infrastrukturprojekter i Danmark.

Som vores nye projektleder bliver du ansvarlig for at drive projekter, der har fokus på udbygning af vores it-, data- og telekommunikationsnetværksinfrastruktur.

Din opgave bliver at sikre leverancer til vores store infrastrukturprogrammer, samt koordinere bidragene fra og samarbejde med en række af leverandører – alt sammen projekter, der skal bidrage til den grønne omstilling i Danmarks jernbanesektor.

Du bliver en del af en projektgruppe i Banedanmark Signalsystemer, der skal sikre grundlæggende projektleverancer og gennemførelse af fornyelsesprojekter for at understøtte digitaliseringen og automatiseringen af de systemer, der kontrollerer og styrer afviklingen af jernbanetrafikken i hele Danmark.

Banedanmark
Lidl Danmark K/S
Butikschef - Silkeborg

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om at få en lederrolle med spændende udfordringer hos Europas største detailkæde?

I Lidl tager vi dine ambitioner seriøst og lægger en karriereplan sammen med dig helt fra start. Mød vores butikschef Daniel, der allerede har grebet chancen for at gøre karriere hos os, og hør om hans oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke virksomhed.

Det, der tiltalte mig, var udviklingsmulighederne og den aktive arbejdsdag, hvor jeg både er på kontoret og hjælper til i butikken. Min karriere startede egentlig som souschef, men her hos Lidl fik jeg de ledermuligheder, jeg søgte, fortæller Daniel på 34 år, der har været butikschef i Lidl i 10 år.

Som butikschef er du med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, fra det øjeblik de træder ind i butikken, og indtil de tager deres varer med hjem. Du skaber rammerne for den gode oplevelse.

Lidl Danmark K/S