203 job matcher din søgning 203 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 203 resultater.
Laros Ejendomsservice ApSVi står lige nu og mangler ekstra hænder til afholdelse af syn i lejligheder i en større ejendomsportefølje i Århus

Laros Ejendomsservice ApS

Er du efterlønner, pensionist eller lignende og kunne du tænke dig et job, hvor ikke to dage er ens, og har du samtidig lyst til at blive en del af en virksomhed i vækst?

Jobbet er på timebasis, men der garanteres 50 timer om måneden. Timerne er primært koncentreret omkring den 1. og 15. i måneden.

Dine arbejdsopgaver vil først og fremmes bestå af:

 • Syn af lejligheder i forbindelse med ind- og fraflytningssyn.
 • Kontakt med håndværker til lejlighederne.
 • Udbedring af småfejl i lejlighederne.
LægemiddelstyrelsenGør en forskel for patientsikkerheden - som pharmacovigilance inspektør i Lægemiddelstyrelsen

Lægemiddelstyrelsen, København

Brænder du for overvågning af lægemidler, pharmacovigilance og kvalitet? Vil du være med til at bringe Lægemiddelstyrelsen i europæisk topklasse? Så er du måske vores nye lægemiddelinspektør til pharmacovigilance-inspektioner.

Som lægemiddelinspektør skal du planlægge, udføre og rapportere inspektioner i samarbejde med de øvrige inspektører og kollegaer fra andre områder af styrelsen.

Ud over din primære arbejdsopgave med at udføre inspektioner af pharmacovigilance-systemer får du også mulighed for at beskæftige dig med fx:

 • deltagelse i internationalt fagligt arbejde om regler, herunder møder i Pharmacovigilance Inspectors’ Working Group hos EMA
 • foredragsvirksomhed og kommunikation vedrørende pharmacovigilance, specielt rettet mod indehavere af markedsføringstilladelser og andre interessenter
SynomicsQuantitative Geneticist (Senior/Junior)

Synomics, Oxford or Hørsholm

We have a fantastic opportunity for a Senior or Junior Quantitative Geneticist to join our team, reporting to our CTO, Professor Haja Kadarmideen. We are looking for someone who is comfortable working with one or more livestock species (e.g., dairy & beef cattle, pigs, companion animals and poultry) datasets both commercial and academic.

The main responsibilities will involve identifying and interpreting novel associations within large, multi-dimensional animal/crop phenotypic, pedigree and genetic/genomic datasets.

These will include genome sequencing and/or genotype datasets as well as deep phenotypic data such as feed intake, growth, fertility, activity, imaging, longitudinal disease episodes, electronic welfare records, pedigree & breeding records and other phenotype datasets.

Miljø- og FødevareministerietSagsbehandler med jordbrugsfaglig baggrund til Team Areal og Projekt i Augustenborg

Miljø- og Fødevareministeriet

Brænder du for at sikre korrekt og effektiv sagsbehandling, og har du lyst til at indgå i et spændende fagligt miljø, hvor vi arbejder med beskyttelse af vores grundvand? Så er muligheden der nu, hvor vi søger en midlertidig kollega til Team Areal og Projekt i Jordbrugskontrol.

Som sagsbehandler i Team Areal og Projekt er du sammen med kolleger ansvarlig for at vurdere og træffe afgørelser i anmeldelsessager om overtrædelser af beskyttelseszoner omkring offentlige vandboringer.

Det betyder, at dine opgaver bliver at:

 • Vurdere og træffe afgørelser i anmeldelsessager på 25 m. beskyttelseszoner
 • [ACØ(1] Koordinere og sikre faglige og tekniske afklaringer på tværs af organisationen
 • Indgå i faglige drøftelser og sparring med vores kolleger
Gyproc
Facility Manager

Gyproc, Kalundborg

Vi søger en dedikeret medarbejder med en håndværksmæssig baggrund til den ledige stilling som Facility Manager til gipspladeproduktionen i Kalundborg.

IUNO

Du får ansvaret for at lede, og selv have hands-on på arbejdsopgaver omkring bygningsvedligehold og vedligehold af udendørsarealer på og omkring fabrikken.

Dine opgaver:

 • Ansvarlig for vedligeholdelse af bygninger og udendørsarealer.
 • Ansvarlig for mindre projekter på bygninger og udendørsarealer.
 • Ansvarlig for styring af eksterne leverandører inden for ansvarsområdet.
Gyproc
Jh Agro A/SPlanlægger/projektmedarbejder

Jh Agro A/S, Holstebro

Vi søger en dygtig og serviceminded medarbejder, som primært skal tage sig af den daglige planlægning af vores p.t. 7 serviceteknikeres arbejde.

Dette indebærer bl.a. at yde den bedst mulige service overfor vores kunder, uanset om de kommer med en akutopgave, eller om de kommer med en opgave, som skal planlægges. Din vigtigste kompetence er i fællesskab med kunden at få afdækket præcis, hvad den forstående opgave går ud på ud fra vores motto: ”Vi gør det rigtigt – første gang”.

Herudover vil du indgå i vores projektteam, hvor du vil få en stor rolle i at få styret projekter i ind- og udland i mål. Du vil i det daglige referere til vores produktchef.

& friendsTechnical Service Supporter – Milking & Cooling

& friends søger for Lely Nordic A/S i Fredericia

Er du teknisk stærk, nysgerrig og har interesse for nyeste teknik?

Lely Nordic A/S i Fredericia søger to nye kollegaer til deres tekniske supportteam. Jobbet består i at yde teknisk support og træning til deres teknikere, som udfører endelig installation og service hos deres slutkunder.

Du bliver en del af et højt fagligt, dedikeret og energisk teknisk supportteam på 10 teknikere, der varetager alle Lelys produkter inden for moderne staldteknik, hvoraf Milking & Cooling er det produktområde, som indeholder malkeudstyr, hvor produktnavnene er bl.a. Astronaut, Nautilus mv.

Virksomheden tilbyder:

 • et udfordrende job med mulighed for at opnå personlig udvikling.
 • at blive en del af en stor international virksomhed, den førende i branchen.
 • inspirerende miljø præget af høj faglighed.
Østdansk LandboforeningPlanteavlsrådgiver

Østdansk Landboforening, Rønnede

Østdansk Landboforening søger en planteavlsrådgiver med stort fagligt drive, overblik, lyst til tæt kundekontakt og at udfordre dygtige landmænd.

Du medvirker ved erfaringsudvekslingsmøder med kunder og kolleger. Desuden skal du deltage med mundtlig og skriftlig formidling af plantefaglig viden, bedømmelser i forsøgsmarkerne og andre forskellige arbejdsopgaver inden for planteavl.

Du får din egen kundeportefølje, et job med ansvar, spændende udfordringer og mulighed for selv at påvirke din arbejdsdag.

PlantoramaSæsongartner

Plantorama, Kastrup

Er planter din store passion? Og har du lyst til at være en del af et fantastisk team med stor faglig stolthed? Vi leder efter dig, der elsker planter og har lyst til at dele din glæde med vores mange kunder.

Du bliver en del af et fantastisk team med erfarne og gartneruddannede kolleger. Vi lægger vægt på kvalitet og faglig indsigt og sætter en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige gennem god rådgivning.

Som vores nye kollega får du medansvar for at udplantningshuset altid er trimmet og fremstår sæsonaktuel og salgsklar. Du får en aktiv hverdag med fart på, når du:

 • betjener og rådgiver vores kunder med fagligheden i fokus
 • pakker varer ud og fylder bordene op i din afdeling
 • samarbejder på tværs af afdelingerne og har tæt dialog og sparring med kolleger, afdelingsleder og centerchef.
VELUX A/S
Opfindsom håndværker til ingeniørafdeling

VELUX A/S, Thyregod

Velux A/S

Du arbejder primært med projekter, som kommer fra vores kolleger i produktionen, vores kvalitetsafdeling eller direkte fra udviklingsafdelingen. Det kunne fx være forsøg i forbindelse med udviklingen af et nyt produkt, test af materialer – eller hvordan vi optimerer produktionen af et eksisterende produkt.

Dagligdagen foregår sammen med 2 dygtige kolleger på værkstedet, hvor vi har alt fra CNC-fræsere til støberi. Du får derfor de bedste rammer til at teste nye idéer og skabe innovative løsninger – og altid ud fra et design for manufacturing-perspektiv.

Helt konkret skal du arbejde med:

 • bearbejdning af materialer som træ og aluminium
 • kemi – herunder polyuretan
 • idégenerering og sparring med teamet, fabrikken og andre afdelinger
 • kvalitetssikring
 • programmering og fræsning.
VELUX A/S
Jh Agro A/STeknisk assistent/technical writer

Jh Agro A/S, Holstebro

Vi søger dig, som er en dygtig administrativ medarbejder og som med vedholdenhed, systematik og struktureret tilgang kan skabe overblik og ensartethed i vores dokumentationsmateriale. Derudover skal du naturligt have lyst til at være en del af teamet i en virksomhed i vækst og du skal trives med både de daglige opgaver, men også med diverse ad hoc-opgaver.

Dine arbejdsopgaver

 • Udarbejde og vedligeholde manualer.
 • Udarbejde og vedligeholde dokumentation ifb med CE-mærkning.
 • Udarbejde samt vedligeholde arbejdsinstruktioner.
VELUX Fonden
Fondsrådgiver til program for miljø og bæredygtighed

VELUX Fonden, Søborg

VELUX FONDEN søger en analytisk og fagligt stærk fondsrådgiver til at styrke vores arbejde for et havmiljø i balance. Vi efterlyser en kollega, der kan omsætte tung faglig viden til konkrete anbefalinger, som kan indgå i vores uddelingsstrategi. Samtidig skal du deltage i vores daglige dialog med ansøgere, sagsbehandling af ansøgninger og administration af igangværende projekter.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med miljøområdets programchef. Vi er et lille team på tre, og du må forvente en del forskellige opgaver af både analytisk og administrativ karakter. Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Udarbejdelse af analyser og strategiske oplæg
 • Sekretariatsbetjening af arbejdsgruppe og bestyrelse
 • Rådgivning af potentielle ansøgere
VELUX Fonden
HedeDanmark A/S
Skovarbejder - natur og vandløb

HedeDanmark A/S, Odense

Er du et naturmenneske, som elsker at arbejde i det fri? Og har du erfaring med pleje af naturarealer og vedligeholdelse af vandløb? Så har vi et godt job, som du bør overveje at søge!

HedeDanmark A/S

Vi søger dig, som vil arbejde med pleje af natur, vedligeholdelse af vandløb og træfældning mv. på Fyn med øer. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger – og I kører sammen, når behovet er der. Vores kunder er bl.a. private virksomheder, forsyninger, fonde, kommuner og staten.

Du bliver en del af vores Natur, Vand og Plantning-afdeling i Odense. Her er vi 3 projektledere og 4 skovarbejdere. Du bliver budt velkommen til et stærkt netværk i en ambitiøs, landsdækkende virksomhed med kollegial sparring og udvikling af faglige og personlige kompetencer.

HedeDanmark A/S
Miljø- og FødevareministerietNaturvidenskabelig medarbejder til opgaver på vandmiljøområdet

Miljø- og Fødevareministeriet, Odense

Vi søger en erfaren, naturvidenskabelig medarbejder til at løse opgaver på vandmiljøområdet. Hvis du har lyst til at være en del af arbejdet i Miljøstyrelsen med at sikre et bedre vandmiljø, både overfladevand og grundvand, så er du måske vores nye kollega i Vandmiljø og Friluftsliv.

Dine opgaver vil spænde bredt og fx være projektledelse af faglige projekter fra opstart, beskrivelse og udbud til den faglige forelæggelse til brug for den politiske beslutningsproces samt forskellige opgaver inden for miljømæssige vurderinger af påvirkninger på vandmiljøet, både overfladevand og grundvand. Det er en del af opgaveløsningen at udarbejde notater og redegøre skriftligt for faglige problemstillinger, vurdere miljøkonsekvenser samt indstille mulige løsningsveje.

DLGGraduate

DLG, Fredericia

Do you want to kickstart your career in a large international corporation, which has room for new ideas and few limitations? Then we are ready to give you responsibility and opportunities in one of Europe’s largest agri business groups.

Do you have a bachelor or master’s degree and are you motivated by a continuous combination of personal development and performing at a high level, we can offer you a two year Graduate Program starting 1st of September 2020?

DLG’s Graduate Program is a 2-year focused development and career process, which will give you a strong foundation for a future career within the DLG Group in various areas of the business.

DEAS
Teamorienteret projektleder til erhvervsindretninger

DEAS, Frederiksberg

DEAS' afdeling, Byggeri Øst har rygende travlt og søger en projektleder til projektering af og tilsyn med vores byggesager inden for erhvervsindretninger.

Du bliver del af en større rådgivningsafdeling på ca. 75 medarbejdere, som arbejder med spændende projekter for investeringsfonde og pensionskasser.

Som projektleder er det dit ansvar at gennemføre byggesager fra indledende dialog med lejer og ejer over projektering og kontrahering, til endelig overdragelse ved projektets afslutning.

Opgaverne spænder bredt, lige fra mindre modernisering af lejemål ved ny indflytning til større konverteringer af fx domicil lejemål til flere bruger, samtidige er der også vedligeholdelsesopgaver som udskiftning af vinduer, tag m.m.

DEAS
Bo-glas A/S
Eksterne salgskonsulenter

Bo-glas A/S, Brønderslev

Bo-glas A/S søger en energisk ekstern salgskonsulent, som tilgår markedet/kunderne og egne kollegaer med humør og vindermentalitet.

Kan du se tingene krystalklart i travl hverdag, og samtidig holde mange bolde i luften, så er nedenstående måske noget for dig!?

Afhængig af bopæl arbejdes der ud fra hjemmekontoret eller fra firmaets kontor i Brønderslev. I samarbejde med et dynamisk team, af både interne sælgere og ordrebehandlere, bliver du ansvarlig for enten distriktet Jylland Nord eller Jylland Syd/Fyn/Sjælland.

Arbejdsopgaverne vil indebære:

 • Kundebesøg
 • Tilbudsudarbejdelse og opfølgning i samarbejde med salgskollegaer
 • Tæt samarbejde med internt salg og ordreafdelingen
Bo-glas A/S
Domea.dkEjendomsservicetekniker/ejendomsfunktionær

Domea.dk, Ballerup

Vi bygger rigtig mange nye almene boliger i Ballerup og søger derfor en ejendomsservicetekniker/ejendomsfunktionær m/k på fuld tid til Servicecenter Ballerup med tiltrædelse snarest muligt.

Du skal primært varetage den daglige drift, beboerservice, vedligeholdelse af bygninger og grønne områder i vores afdelinger i Ballerup. Du skal kunne lide at arbejde både selvstændigt og i et team. Du vil i høj grad have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne arbejdsopgaver.

Som ejendomsservicetekniker/ejendomsfunktionær har du i samarbejde med dine kolleger det daglige ansvar for:

 • Beboerservice, småreparationer og øvrige forefaldende opgaver
 • Servicering af bygningernes tekniske installationer
 • Renholdelse, vedligeholdelse af bygninger og anlæg, herunder fejning, oprydning, pasning af grønne arealer og renovation, og affaldshåndtering
Domea.dkEjendomsfunktionær til Ishøj Boligselskab

Domea.dk

Vi bygger rigtig meget i Ishøj Boligselskab og søger derfor en ejendomsfunktionær m/k på fuld tid til driftscenteret i Ishøj med tiltrædelse snarest muligt.

Du skal primært varetage den daglige drift, beboerservice, vedligeholdelse af bygninger og grønne områder i Ishøj Boligselskab, der er tilknyttet Servicecenter Ballerup. Du skal kunne lide at arbejde både selvstændigt og i et team. Du vil i høj grad have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne arbejdsopgaver.

Som ejendomsfunktionær har du i samarbejde med dine kolleger det daglige ansvar for:

 • Beboerservice, småreparationer og øvrige forefaldende opgaver
 • Servicering af bygningernes tekniske installationer
 • Renholdelse, vedligeholdelse af bygninger og anlæg, herunder fejning, oprydning, pasning af grønne arealer og renovation, og affaldshåndtering
Østdansk LandboforeningForsøgskoordinator til planteavlsrådgivning

Østdansk Landboforening, Rønnede

Østdansk Landboforening søger en forsøgskoordinator til planteavlsrådgivning, der kan overtage jobbet fra vores nuværende forsøgskoordinator, der har søgt nye udfordringer.

Forsøgskoordinatoren er ansvarligt for foreningens markforsøg, herunder egne forsøg, landsforsøg og firmaforsøg.

Du skal være nøglepersonen for vores forsøgsarbejde og samtidig indgå i rådgiverteamet med 7 planteavlsrådgivere, hvor du skal hjælpe med at videreformidle nyeste resultater og viden til vores kunder og planteavlskonsulenter, ved rådgivning, mundtlig og skriftlig formidling.