402 job matcher din søgning 402 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Sønderborg Andelsboligforening Ejendomsfunktionær

Sønderborg Andelsboligforening

Sønderborg Andelsboligforening søger en ejendomsfunktionær til pasning af vores bygninger samt pleje af de grønne områder m.v. Der er her tale om en stilling hvor du har mulighed for at udvikle dig og dine kompetencer i takt med du får mere ansvar i stillingen.

Du vil blive en del af vores team af dygtige ejendomsfunktionærer i Sønderborg Andelsboligforening, som består af 25 medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • At deltage i den daglige drift og vedligehold i SAB’s afdelinger primært i de grønne områder
 • At udføre beboerservice og reparationer i SAB’s lejemål
 • Sne- og glatførebekæmpelse i vinterperioden
 • Ind- og fraflytningssyn
Arkil A/S
Håndfolk til anlægsopgaver i Kolding

Arkil A/S

Du bliver ansat i vores anlægsafdeling i Kolding, hvor vi udfører traditionelle anlægsopgaver indenfor vejsanering.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

I Arkil er vi fagligt dygtige og vores medarbejdere får mulighed for at uddanne sig og erhverve de kompetencer, som arbejdsopgaverne kræver.

Arkil A/S
Rørlægger til Kolding

Arkil A/S

Vi har travlt og søger rørlægger til kloakering samt anlægsopgaver i Trekantområdet.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelse.

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed.

Matas A/S Facility-koordinator – projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse

Matas A/S, Allerød

Til vores Facility-afdeling, søger vi en koordinator til en projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du vil blandt andet koordinere og have lettere projektledelse med mindre byggeri, samt større og mindre ombygning af vores faciliteter. Du vil også blive en del af andre større og mindre Facility-relaterede projekter, såsom energioptimering og generelle driftsoptimeringer.

Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
Naturstyrelsen
Naturstyrelsen Vadehavet søger en dygtig håndværker/tekniker

Naturstyrelsen, Gram

Har du hænderne skruet rigtig på, og kunne du tænke dig et job på en af Danmarks smukkeste arbejdspladser? Trives du med selvstændighed og ansvar?

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være knyttet til det 67 km lange vildsvinehegn langs den dansk/tyske grænse og til driften af enhedens bygningsportefølje. Her vil du skulle udføre konkrete byggetekniske opgaver på enhedens bygninger og på vildsvinehegnet.

Når du starter hos os ved Naturstyrelsen Vadehavet, vil du opleve at vores hverdag og samarbejde er præget af en uformel grundtone, hvor vi altid vil hinandens bedste.

Naturstyrelsen
Topsoe Refractory Engineer – Bricklayer

Topsoe, Kgs. Lyngby

We are looking for a bricklayer that wants to gain new knowledge and wants to use the profession in a new way.

You will be working at the headquarter engineering office and travelling to destinations all over the world several times a year. Doing so, you are going to explore the world of Topsoe’s many complex technologies working with a range of interdisciplinary projects.

As part of the refractory team, you will use your profession and hands-on experience to guide and control our supplier and ensure high quality of our proprietary equipment to our customers.

Gem
DAB
Ejendomsassistent, København

DAB

FIRMANAVN

Rigshospitalets Kollegium, der administreres af DAB, søger en ny ejendomsassistent. Sammen med dine fire kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af Kollegiet med 414 boliger.

I dit arbejde skal du

 • Varetage lettere rengøring i afdelingerne, her primært gulv- og trappevask, men også rengøring af vaskeri, fællestoiletter, kældergange/skralderum eller anden forekommende rengøring
 • Kunne udføre beboerservice, bl.a. udskiftning af perlator, armaturer med mere

Af os får du

 • Varierende arbejdsopgaver af både fysisk og social karakter
 • Mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse
DAB
Gem
DAB
Ejendomsmesterassistent, København

DAB

FIRMANAVN

Hovedstadens almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en ny ejendomsmesterassistent. Sammen med dine tre kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingerne Murergården og Lundtoftegården med tilsammen 259 boliger.

I dit arbejde skal du

 • Vedligeholde og pleje afdelingernes grønne områder, legepladser samt gang- og kørearealer
 • Sørge for affaldshåndtering, skaktning, storskrald med mere
 • Kunne udføre beboerservice, bl.a. udskiftning perlator, armaturer med mere
DAB
NOVASOL A/S
Maintenance Technician

NOVASOL A/S, Søndervig

Til NOVASOL’s servicekontor i Søndervig søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig Servicetekniker til servicering af feriehuse og tekniske installationer.

Som Servicetekniker indgår du i et team af fastansatte og freelance medarbejdere, som servicerer vores sommerhuse i området. Du kommer til at arbejde med servicering af gæster fra store dele af verden, og primært fra Tyskland og Skandinavien, i forbindelse med deres ophold i feriehusene.

Du bliver del af en spændende og dynamisk hverdag og en afdeling med dygtige og engagerede kollegaer, som hjælper hinanden. Du tilbydes en alsidig stilling i en førende virksomhed, som netop nu investerer i fremtiden samt et stærkt fagligt og socialt miljø.

NOVASOL A/S
Domea.dk Driftsleder - stærk i administration og personaleledelse

Domea.dk, Hjørring

Kan du lide at lede andre til at skabe resultater, er du god til at skabe trivsel omkring dig, og har du let ved at skabe tillidsfulde relationer til alle typer mennesker?

I det daglige er din vigtigste rolle at sørge for, at dit team trives, samtidig med at vi sammen får løst opgaverne til tiden og med den høje kvalitet, vi lægger for dagen.

Gem
Boligselskabet Sjælland Sommerfugle/sæsonmedarbejdere til den grønne drift

Boligselskabet Sjælland

Vi søger erfarne engagerede kollegaer med grønne fingre, der både kan indgå i et team, men også arbejde selvstændigt. Vi søger én til Roskilde-området, samt én til Ringsted/Borup-området.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Vedligeholdelse, pasning og pleje af grønne arealer, herunder hæk-/græsklipning, beskæring, ukrudtsbekæmpelse m.m.
 • Renholdelse, sikre affaldsøer fremstår opryddet og ordentlige, opsamling af affald
 • Opsyn i afdelingerne og meld fejl og mangler ind til driftskontor
Boligselskabet Sjælland
Forsikringsakademiet A/S
Konferencetekniker

Forsikringsakademiet A/S, Rungsted Kyst

Rungstedgaard søger konferencetekniker med øje for kvalitet og service.

Vil du hjælpe os med den daglige drift i konferenceafdelingen, og har du godt tjek på IT-support og forskellige AV-løsninger, så er du måske den nye konferencetekniker vi søger til at supportere gæster og kolleger her på Rungstedgaard!

DINE ARBEJDSOPGAVER

 • Hjælpe vores gæster med generelle IT-problemer
 • Opsætte og supportere videokonferencer over Teams og Zoom
 • Kendskab til forskellige videobarer, PA-systemer, projektorer og skærme
 • Opsætning af borde og stole til møder og konferencer
 • Hjælpe til med drift og vedligehold på hotellet inden for VVS-, maler-, tømrer-området
Forsikringsakademiet A/S
Sino Ejendomsselskab A/S
Vicevært – Ejendomsinspektør

Sino Ejendomsselskab A/S

Vil du være en del af et mindre ejendomsselskab med mange forskellige erhvervslejere og vil du have mulighed for at tilrettelægge og præge din egen hverdag?

Vi har brug for en serviceminded, positiv, proaktiv og stabil kollega, der har lyst til at arbejde i en travl og uformel virksomhed med et højt personligt serviceniveau overfor vore lejere. Du skal være pligtopfyldende, initiativrig, kunne have mange forskelligartet opgaver i gang på samme tid og ikke mindst kunne strukturere din egen hverdag.

Sino Ejendomsselskab A/S
Gem
InGear ApS Murere - rejsemontører til altanmontage

InGear ApS

InGear søger friske og dygtige murere til at være en del af et erfarent altanmontageteam. Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig til dit fag med en god håndværksmæssig forståelse.

Du vil komme til at arbejde med murerarbejde i forbindelse med udskiftning af vinduer til døre og montage af altaner. Arbejdet foregår hovedsageligt i Storkøbenhavn fra mandag morgen til torsdag middag, vi arbejder effektivt i 3-4 dage inden vi holder lang weekend.

InGear sørger for super boligforhold under rejsedagene, og ofte er der også sørget for aftensmaden når vi kommer sent hjem fra byggepladsen.

Arkil A/S
Asfaltarbejder

Arkil A/S, Hasselager

Vil du være med til at sætte dit aftryk på de danske veje, og har du erfaring med asfaltarbejde? Vi har travlt og søger en asfaltarbejder til vores hold, som udfører asfaltopgaver i Århus-området.

Din adgangsbillet til jobbet

 • Du har erfaring med asfaltarbejder.
 • Du sætter pris på udendørs arbejde.
 • Du har som minimum kørekort til alm. personbil.

Du får et selvstændigt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i medarbejdernes udvikling og efteruddannelse.

Gem
Boliggården
Skal du være ejendomsfunktionær i Boliggården?

Boliggården, Helsingør

Er du serviceorienteret, tager initiativ, og har du erfaring med tilsvarende opgaver? Så er du måske en af vores nye kolleger.

Som ejendomsfunktionær trives du om sommeren med, at ukrudtet gror og skal fjernes, og om vinteren er du parat med fejemaskine og skovl, når det sner. Og indimellem hjælper du fru Hansen, når hendes vandhane drypper.

De typiske arbejdsopgaver er vedligeholdelse og pleje af udearealer, affaldshåndtering, beboerservice, glatførebekæmpelse og snerydning.

Boliggården
Hvidovrebo v/FA 09
Ejendomsfunktionær til samdrift i HvidovreBo

Hvidovrebo v/FA 09

Vi leder efter dig, der sætter en ære i at levere god beboerservice, møder alle med smil på læben og er med til at sikre gode betingelser for beboerne i vores afdelinger. Har du lyst til at være en drivkraft i vores team ifm. vedligeholdelse af grønne arealer og servicering af beboere, så er dette job måske lige noget for dig!

Vi søger en engageret og dygtig ejendomsfunktionær til vores velfungerende team i HvidovreBos 9 afdelinger, der tilsammen har 711 lejemål og flere store grønne områder.

Du vil i samarbejde med din ejendomsleder og 9 kollegaer have den daglige drift og tilrettelæggelse af arbejdsopgaverne i afdelingerne.

Hvidovrebo v/FA 09
KOMPOSITlageret.dk ApS Hegnsmontør til opsætning af hegn til virksomhed i vækst!

KOMPOSITlageret.dk ApS, Stilling

Vi brænder for at give havefolk den bedste kvalitet til de laveste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har store ambitioner, og er i konstant udvikling.

Hos os vil du finde et uformelt arbejdsmiljø, hvor humøret er højt og hvor vi altid er klar til at hjælpe hinanden. Arbejdsstedet vil være i hele landet, med udgangspunkt i Stilling. Hvor vi har showroom og lager. Arbejdstiden vil være mandag til torsdag.

Vi søger to medarbejdere, som er klar på en montør stilling, hvor man har mange alsidige opgaver. Du vil have kontakt til vores kunder. Du må gerne have hænderne skruet rigtigt på, og have fokus på detaljerne. Du er vores ansigt udadtil, derfor er det vigtigt at du er serviceminded.

Arkil A/S
Arkil søger medarbejder til grundvandssænkning i Greve afdelingen

Arkil A/S

- Bliv del af et fagligt stærkt grundvandsteam, der består af erfarne grundvandsteknikere, miljøteknikere og borebisser, der alle besidder det lovmæssige A+B brøndborercertifikat.

Du bliver ansat i vores grundvandssænkningsafdeling i Greve, hvorfra vores team køre ud og etablerer små og store grundvandssænknings anlæg over hele landet. Vi holder udgravninger tørre, f.eks. når der skal udføres anlægskonstruktioner dybere end det naturlige grundvandsspejl.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og professionelle samarbejdsklima.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV