394 job matcher din søgning 394 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex
Projektleder til succesfuld virksomhed i vækst

Jobindex søger for Brenntag i Vejle

 • Vil du stå for unikke projekter i tæt samspil med dygtige kolleger?
 • Kan du se fordelene ved at være en del af en forretning i solid vækst og variation i jobbet?
 • Og er du klar til at træde ind i en virksomhed, der er den største leverandør inden for kemikalie- og ingrediensdistribution?

Vi forestiller os, at du har en baggrund som håndværker, maskinmester eller tilsvarende kombineret med et par års erfaring fra en lignende stilling med projektledelse.

Interesseret?

Jobindex
Jobindex
Assistent til Kalundborg Refinerys terminal i Hedehusene

Jobindex søger for Kalundborg Refinery A/S

 • Har du lyst til at bidrage til den optimale drift af Danmarks største raffinaderi?
 • Og elsker du en hverdag, hvor du arbejder med en blanding af tekniske- og administrative driftsopgaver?

Som vores nye assistent får du ansvar for en lang række opgaver på terminalen og på kontoret. Du kommer til at administrere vedligeholdelsesplaner, forebyggende vedligehold af terminalens driftsudstyr samt sikre tjek af terminalens driftsudstyr.

Derudover kommer du også til at:

 • koordinere og styre eksternt personale, bl.a. entreprenører og chauffører
 • være en vigtig medspiller i forhold til at koordinere aktiviteterne på terminalen
 • håndtere diverse administrative opgaver i bl.a. Excel
Jobindex
Johnson Controls
Training Coordinator – AfterMarket Solutions

Johnson Controls, Højbjerg

At Johnson Controls AfterMarket Solutions in Holme, Aarhus, we are now looking for a new colleague to support the Johnson Controls Industrial Refrigeration branches and indirect channels with aftermarket products, as well as facilitate product trainings at our Customer Learning Center.

How you will do it:

 • Carry out training sessions of our products (compressors) and solutions (refrigeration systems) at our Customer Learning Center (60 % of you position).
 • Provide technical support and carry out sales of our support equipment (air purgers, WDO’s and retrofits) from both the office and onsite
Johnson Controls
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
NOVASOL A/S
Servicetekniker

NOVASOL A/S, Blåvand

Til NOVASOLs servicekontor i Blåvand søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig Servicetekniker til servicering af feriehuse og tekniske installationer.

Som Servicetekniker indgår du i et team af fastansatte og freelance medarbejdere, som servicerer vores sommerhuse i området. Du kommer til at arbejde med servicering af gæster fra store dele af verden, og primært fra Tyskland og Skandinavien, i forbindelse med deres ophold i feriehusene.

Du bliver del af en spændende og dynamisk hverdag og en afdeling med dygtige og engagerede kollegaer, som hjælper hinanden.

NOVASOL A/S
Brødrene Dahl
Hybridsælger til Danmarks største VVS- og VA-grossist, Silkeborg

Brødrene Dahl

Har du lyst til at prøve kræfter med en mere udadvendt og opsøgende ekstern salgsrolle kombineret med fordelene og fællesskabet i vores butik? Så er du måske vores nye hybridsælger! Kom og vær en del af vores team, hvor der er sammenhold, højt humør og fokus på medarbejderudvikling.

Som hybridsælger i Silkeborg får du det bedste af to verdner: I butikken nyder du godt af fællesskabet med dine kollegaer, når I rådgiver og yder den allerbedste kundeservice. Samtidig nyder du godt af selvstændigheden i livet på landevejen en til to dage om ugen, når du besøger eksisterende kunder samt nye kunder og skaber muligheder og resultater.

Brødrene Dahl
Eltel Networks A/S
Smart Grid søger VVS-montører til Østjylland

Eltel Networks A/S, Harlev eller Vejle

Se video om Eltel Networks A/S som arbejdsplads

Vi søger dygtige og engagerede montører til vores forretningsområde Smart Grid. Smart Grid har et omfattende samarbejde med størstedelen af de danske el-, vand- og varmeselskaber og har over en årrække stået i spidsen for udrulning af flere store målerudskiftningsprojekter i Norden. Smart Grid har uden undtagelse leveret en høj kvalitet, der har efterladt tilfredse kunder og slutbrugere i hele den nordiske region.

Vi prioriterer en god introduktion til arbejdets indhold inden projektet påbegyndes, så alle montører ved helt præcist, hvordan projektet skal køres og arbejdet skal udføres. På den måde kommer vi alle bedst i mål sammen.

Eltel Networks A/S
Scandi Byg A/S
Ambitiøs VVS-projekteringsleder søges

Scandi Byg A/S, Løgstør

Har du en baggrund som VVS-installatør AK, VVS-ingeniør eller anden erfaring med projektering af VVS- og ventilations-installationer?

Og vil du arbejde i en større entreprenørvirksomhed med egen projekteringsafdeling, hvor vi tænker i klimavenlige løsninger fra start til slut?

Scandi Byg tilbyder en stilling med personlige udfordringer og gode udviklingsmuligheder.

Scandi Byg A/S
Dansk Klima Center ApS Teknisk supporter med VVS-baggrund til Samsung klimaprodukter

Dansk Klima Center ApS, Næstved

Vi søger en teknisk supporter som kan supportere, SERVICERE og skabe relationer, hvilket danner grundlag for et tæt samarbejde med vores forhandlere. At være yderst SERVICEMINDED ligger naturligt til dig og du brænder for at gøre en forskel for vores forhandlere.

Du vil blive en del af vores fantastiske B2B-team som består af kørende teknikere og vores salgsafdeling. Her skal du være behjælpelig med teknisk viden og support til vores forhandlere i samarbejde med vores teknisk ansvarlige, egne teknikere samt salgsafdelingen og i samarbejdet med teamet levere et SERVICENIVEAU udover det sædvanlige.

For den rette person vil der være gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Kemp & Lauritzen A/S
Projektleder til Petrokemi & Industri – Tag din faglighed til nye højder

Kemp & Lauritzen A/S, Fredericia

Kan du lægge den solide slagplan for store og små projekter inden for rør, tankrenovering og stålarbejde? Sætter du pris på godt købmandskab, og har du en stærk ledelsesbaggrund? 

Kemp & Lauritzen

Så er du måske klar til en rolle, hvor du aldrig kommer til at kede dig – for vi har altid et spændende projekt, du kan stå i spidsen for.

Som projektleder får du mulighed for at udfolde dine tekniske evner, samtidigt med at du fastholder afdelingen i igangværende projekter, som leveres i høj kvalitet.

Kemp & Lauritzen A/S
PRO&CO Blandemester

PRO&CO søger for IBF Fabriksbeton Aarhus i Lystrup

Når IBF leverer ”Beton til Tiden” – er det resultatet af dygtige og motiverede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at leve op til det kendte motto. Som blandemester for IBF Fabriksbeton Aarhus, får du til opgave, at lede og motivere medarbejderne i den daglige drift, og mod fælles mål.

Helt kort vil din opgave blive, at sikre, at afdelingens medarbejdere har de nødvendige informationer og de bedste forudsætninger, for at få den rette kvalitet af færdigbeton leveret til tiden. Denne opgave kræver et stort overblik, faglig viden og ikke mindst et godt kendskab til sit team.

IBF tilbyder en lønpakke indeholdende en fast månedsløn plus tillæg for overarbejde, pension, fritvalgsordning og sundhedsforsikring.

PRO&CO
Gem
Gastech-Energi A/S
Klar på noget gas? Så bliv servicemontør i Gastech-Energi

Gastech-Energi A/S

Vi mangler dig her og nu til gas med mulighed for varmepumper senere, og hvad der ellers kommer af grønne varmeløsninger.

Vi søger to servicemontører indenfor gas til servicering af kunder. Den ene stilling er i Storkøbenhavn/Sjælland, og den anden er omkring Lillebælt/Fyn.

Du kommer i kontakt med både kunder og kolleger, og du bliver en del af et velfungerende og professionelt team bestående af 70 servicemontører, som betjener vores kunder i hele Danmark. Din hverdag planlægges af din servicekoordinator. Logistik sørger for, at du har, hvad du skal bruge. Bedre backup findes vist ikke.

Du får en grundig oplæring i virksomhedens produkter samt løbende supplerende uddannelse.

Gastech-Energi A/S
NOVASOL A/S
Servicetekniker

NOVASOL A/S, Gilleleje

Til NOVASOL’s servicekontor i Gilleleje søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig Servicetekniker til servicering af feriehuse og tekniske installationer i hele Hovedstadsområdet.

Som Servicetekniker indgår du i et team af fastansatte og freelance medarbejdere, som servicerer vores sommerhuse i området. Du kommer til at arbejde med servicering af gæster fra store dele af verden, og primært fra Tyskland og Skandinavien, i forbindelse med deres ophold i feriehusene. Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Pasning af pool og spa
 • Kontakt med håndværkere og husejere
 • Kontrol af huse og installationer
NOVASOL A/S
Gem
Techem Danmark A/S
Techem Danmark A/S vækster og søger installationsteknikere

Techem Danmark A/S

Vi har forrygende travlt og søger derfor kollegaer til Sjælland til et spændende job i en virksomhed, hvor jobbet er kendetegnet ved høj grad af selvstændighed.

Vi søger dygtige installationsteknikere, gerne med VVS-baggrund, der selvstændigt kan udføre montageopgaver i private- og erhvervslejemål med opsætning og servicering af forbrugsmålere.

Du kører ud fra egen bopælsadresse, og der bliver stillet bil og alt udstyr til rådighed. Vores nordiske hovedkontor ligger i Aarhus med ca. 100 medarbejdere.

COWI
Business Development Director

COWI, Lyngby

Do you want to strengthen our customer relations? Can you build long-term relationships with our key customers? And are you experienced in the roads sector? Then, shape a sustainable and liveable world with us.

To ensure continuous growth on multidisciplinary road projects in the Capital Region of Denmark, we are looking for a Business Development Director to join our team in Roads, Airports and Digitalisation.

We value differences and development and cultivate an environment of belonging and having fun. Because that is what brings out the best in you, at work and at home.

COWI
Københavns Professionshøjskole Håndværker til Campus Carlsberg

Københavns Professionshøjskole

Er du uddannet håndværker? Har du brugerkendskab til CTS, ventilation eller bygningsdrift? Har du lyst til at skabe optimale betingelser for undervisere og studerende? Så er det måske dig, vi søger til vores teknikerteam på Københavns Professionshøjskole.

Du vil blive en del af teknikerteamet under Facility Management (FM). FM sørger for at hverdagens aktiviteter, som undervisningen og arrangementer kan afvikles. Dine opgaver består bl.a. af bygningsdrift og service af undervisere og andre ansatte på KP.

Typiske opgaver vil være:

 • Håndtering af sager i Helpdesk
 • Drift og fejlfinding af tekniske installationer
 • Rekvirering af eksterne håndværkere
Gem
Mortalin
Servicetekniker til København/Nordsjælland

Mortalin

Vi søger en kvalitetsbevidst og serviceminded kollega til vores serviceteknikerteam i København/Nordsjælland området. Vi leder efter dig, der forstår at rådgive vores kunder og som ønsker at gøre en forskel i hverdagen.

Din hverdag bliver præget af alsidige opgaver, som du skal løse selvstændigt – vi kender ikke dagen i morgen, men vi ved, at den ikke bliver kedelig.

Du har en afgørende rolle, da du som vores ansigt udadtil er den, der møder vores kunder i dagligdagen. I Mortalin sætter vi en stor ære i at kunne tilføre kunden den helt rette viden til forebyggelse og bekæmpelse – det skal du være med til at sikre.

Mortalin
Aluwind A/S
Key Account Manager – Offshore Wind

Aluwind A/S, Odense

Vi søger en Key Account Manager af konstruktioner af offshore vindmøllefundamenter; et forretningsområde hvor Aluwind har placeret sig internationalt som en kompetent partner gennem de seneste 13 år. Se video om Alumeco A/S som arbejdsplads

Du får selvstændigt ansvar for at styrke salget og have fingeren på pulsen i forhold til igangværende og kommende offshore vindprojekter. Du vil spille en central rolle gennem hele salgsfasen, og ofte vil du være med til at udvikle specifikke løsninger i tæt samarbejde med kundens projektledere m.fl.

Vi tilbyder en stilling med meget ansvar i en global koncern med en klar vækststrategi. Du kommer til at operere i et konkurrencepræget marked, og du får gode muligheder for at præge stillingen og videreudvikle din karriere.

Aluwind A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV