843 job matcher din søgning 843 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Orana Denmark A/SVedligeholdelsesmedarbejdere til spændende produktion

Orana Denmark A/S, Rynkeby

Vi søger en eller flere kompetente teknikere, der i tæt samarbejde med det øvrige teknikerteam, sikrer at vores produktionsapparat kører optimalt. Vi udfører løbende service og reparation af maskinparken på vores produktionsvirksomhed i Rynkeby.

Vores produkter er alsidige, og du får derfor brug for din tekniske kreativitet samt din fokus på fleksibilitet og robusthed, når du arbejder på vores maskinpark.

Dine ansvarsområder og opgaver:

 • Sikre stabil drift gennem vedligehold af produktionsapparatet.
 • Servicering og forebyggende arbejde på maskiner med henblik på at minimere nedbrud.
 • Udføre reparationer på eget værksted i samarbejde med den øvrige stab og eksterne håndværkere.
Gem
Jøma Liftteknik A/SJØMA søger liftmekaniker til servicering af vore kunder i Jylland og på Fyn

Jøma Liftteknik A/S

Der er god udvikling i branchen og JØMA søger derfor, med tiltrædelse snarest, en udekørende liftmekaniker, til at servicere vore kunder i Jylland og på Fyn.

Som liftmekaniker arbejder du med hele processen fra fejlfinding over reparation til testkørsel og klarmelding. Du kommer til at arbejde med IT-værktøjer, kalibrering og justering af personløftere. Arbejdsmiljøet er uformelt med en god værkstedshumor og godt kammeratskab.

Vi tilbyder

 • En spændende og alsidig hverdag hos en af markedets bedste leverandører af personlifte
 • En god løn der matcher kvalifikationer.
 • Løbende uddannelse inden for vore produkter.
Landau HeadhuntingLead Auditor til landsdækkende kontrolinstans med egen ISO-akkreditering

Landau Headhunting søger for TEKNIQ Kvalitet i Odense

Er du skarp til kvalitetsledelsessystemer og auditering – primært inden for ISO-verdenen? Er du en dygtig Lead Auditor, som formår selvstændigt at planlægge dine opgaver, og som samtidig værdsætter et godt kollegialt fællesskab? Så er det muligvis dig, vi leder efter!

Du skal i jobbet som Lead Auditor selvstændigt planlægge besøg hos relevante virksomheder, hvor du primært vil være ansvarlig for virksomheder beliggende i Jylland.

Som den nye Lead Auditor vil du således få en hverdag, hvor du planlægger din egen tid. Det meste af ugen vil du være optaget af ISO audits med heraf følgende aktiviteter i form af rapportering og planlægning. Fællesskabet med kolleger prioriteres dog generelt højt, og der er jævnligt faglige sparringsmøder og sociale arrangementer.

Bay Christensen A/SVærkfører – koordinator til vores udekørende serviceafdeling

Bay Christensen A/S, Rønnede

Kan du få kabalen til at gå op, når du hver dag sender dine dygtige montører og mekanikere ud på opgaver.

Du står for den daglige ledelse af vores udekørende montører og mekanikere, som laver alt fra fejlfinding og reparation til service og vedligehold på vores maskiner. Du får masser af kontakt med kunderne, som du igennem tiden lærer godt at kende.

Dit arbejde består bl.a. i at:

 • tage imod opgaver fra kunderne – både planlagte besøg og akutte opgaver via vores elektroniske udstyr
 • vælge den bedste medarbejder til hver enkelt opgave, så den bliver løst på bedste vis
 • sikre, at dine medarbejdere trives og udvikler sig og har den viden, de har brug for
Jan Nygaard ASReservedelsekspedient

Jan Nygaard AS, Glostrup

Vi søger en struktureret og serviceminded reservedelsekspedient til vores værksted, der i samarbejde med det resterende team på lageret skal bidrage til en høj kundetilfredshed på tværs af forretningen. Som reservedelsekspedient vil din primære arbejdsopgave indebære at yde professionel kundeservice og rådgivning til både interne såvel som eksterne kunder i forretningen.

Dertil vil du blive medansvarlig for at sikre en effektiv styring af lageret samt stå for bestilling, salg og disponering af reservedele. Ligeledes vil du skulle administrere både ordremodtagelser fra eksterne værksteder og bogføring af diverse varekøb.

Du vil således komme til at spille en central rolle for vores succes i reservedelsafdelingen og vil yderligere blive en del af et Premium brand, hvor kvalitet, samarbejde og kundeservice er i højsædet.

Service-rens ApSHåndværker til ventilationsrens m.m. (evt. ufaglært)

Service-rens ApS

Vi søger en fleksibel håndværker (evt. ufaglært) til ventilationsrens m.m. Arbejdet foregår med specialudviklet udstyr indvendigt i kanalerne. Du bliver selvfølgelig oplært i at bruge udstyret, da vi ikke forventer, at du har erfaring fra branchen i forvejen.

Vi forventer, at:

 • Du har kørekort til alm. bil
 • Du taler dansk og gerne bor i Aarhus eller omegn

Arbejdet foregår i hele Danmark, dog primært i Jylland og mest inden for "normal arbejdstid".

Service-rens tilbyder en alsidig arbejdsplads med nye opgaver næsten dagligt. Vi kører normalt 2 i hver bil, så du får en erfaren kollega som makker. Løn med pension tilbydes.

Gem
Krüger Aquacare
Servicemontør til København og Omegn

Krüger Aquacare

God service er kernen i vores forretning og i dit arbejde!

Som servicemontør udfører du service- og reparationsopgaver i egen fuldt udstyret servicebil. Du renoverer korrosionsbeskyttelsen og fjerner kalk fra store varmtvandsbeholdere og varmevekslere. Vores kunder er typisk boligselskaber, hospitaler eller industrianlæg, der skal have deres varme- og vandsystemerne til at fungere optimalt.

Opgaverne udfører du ofte på egen hånd – men du kan også løse opgaver i samarbejde med en kollega. Du udfylder dokumentation af udført arbejde i vores it-system. I samarbejde med vores serviceplanlæggere sørger du for, at vores kunder bliver serviceret på et højt niveau. Du er derfor også opmærksom på om andre opgaver bør udføres.

Krüger Aquacare
Refako AutodeleAmbitiøs afdelingsleder

Refako Autodele, Hvidovre

Du kommer til at stå i spidsen for en lille tæt organisation og får det overordnede ansvar for at skabe en god kontakt til det lokale marked. Hos Refako Autodele er der ikke langt fra tanke til handling, og du kommer til at drive din afdeling i en organisation med en udpræget grad af selvstyre.

Dine opgaver bliver:

 • at drive din egen lokalafdeling af en succesfuld reservedelskæde.
 • sammen med en salgskonsulent at opdyrke det lokale kundepotentiale.
 • at motivere dine medarbejdere.

Du kan forvente en udfordrende lederstilling, hvor din indsats gør en synlig forskel, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

HB-Care A/SPladesmed

HB-Care A/S, Karlslunde

Kunne du tænke dig at være med til at gøre HB-Care endnu bedre til at håndtere det øgede behov for specialtransport ved at indgå i et team bestående af meget motiverede og dedikerede medarbejdere?

Så søger vi en pladesmed til vores afdeling i Karlslunde. HB-Care A/S er den førende og største aktør inden for befordring af borgere med særlige behov, herunder handicappede, ældre og skoleelever. Flåden består af cirka 500 minibusser, som er tilpasset og optimeret til brugernes behov.

 • Værkstedet er helt nyetableret den 1/7-2020 på adressen
 • Du kommer til at referere til værkstedschefen og bliver en del af et team på 5 medarbejdere på adressen
 • Din opgave bliver at holde vores flåde kørende og udbedre skader på busserne i hele Danmark, dog primært i Karlslunde
Fleggaard LeasingValuation manager

Fleggaard Leasing, Padborg

Har du viden om, eller erfaring med værdifastsættelse af biler fra leasingbranchen eller fra et moderne bilhus, og er du klar til at sætte turbo på din karriere indenfor leasingbranchen? Hvis ja, så er stillingen som valuation manager ved Fleggaard Leasing måske noget for dig.

En af vores erfarne og dygtige medarbejdere er blevet forfremmet til office manager, og vi søger derfor en ny valuation manager til vores team med tre kompetente medarbejdere på hovedkontoret i Padborg, der har ansvaret for værdifastsættelse af biler i Fleggaard leasing.

De opgaver som du får lead på er

 • Værdifastsættelse af nye og brugte biler
 • Genberegning af bilværdien efter 4 måneder
 • Beregning af fremtidige restværdier på biler
Jemac Kommunikation ApS
Branchens bedste værkfører søges til specialvirksomhed inden for stålbranchen

Jemac Kommunikation ApS søger for J.E. Juncker A/S i Skibby

Vores kunde J.E.Juncker søger hermed en dygtig værkfører, til at bistå produktionschefen i den daglige ledelse af et særdeles dygtigt team, som producerer produkter af høj kvalitet til forhandlere og til B2B-kunder i både ind- og udland.

Hvis du har en baggrund med tilsvarende opgaver og hvis du kunne tænke dig at være en del af en virksomhed, hvor der er fokus på kvalitet og udvikling, er du med sikkerhed et godt match til dette spændende job.

Opgaver

 • Produktionschefens højre hånd, der varetager faglighed og produktivitet blandt medarbejderne
 • Indgå som medarbejdende værkfører i produktionen
 • Planlægning, prioritering og fordeling af arbejdsopgaver
Quickpoint A/SVærkstedschef til Næstved der kan og vil mere!

Quickpoint A/S, Næstved

Quickpoint A/S har mange års erfaring med drift af værksteder, og vi er i gang med en spændende transformationsrejse, hvor vi skal blive endnu bedre til alt, hvad vi gør!

Som værkstedschef bliver du budget- og driftsansvarlig for værkstedet, og dit primære ansvar bliver derfor at sikre en stærk top- og bundlinje. Du planlægger og optimerer dine ressourcer for optimal udnyttelse, og du sikrer efterlevelsen af Quickpoints kerneværdier, som er: Kvalitet, Effektivitet, Kommunikation, Troværdighed og Åbenhed.

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • At værkstedet lever op til kravene i driftsmanualen Quickpoints Best Practice
 • At værkstedet performer på Quickpoints KPI-værdier, særligt inden for salg og kundetilfredshed
 • At sikre et godt arbejdsklima, hvor du leder og motiverer dine medarbejdere, så de arbejder dedikeret, effektivt og med fokus på at give kunderne kvalitet og best-in-class service
Petersen & Sørensen Motorværksted A/S
Projektleder til reparationsafdelingen

Petersen & Sørensen Motorværksted A/S, Svendborg

Kunne du tænke dig at arbejde på et internationalt orienteret skibs- og reparationsværft med kunder fra hele verden? Er du en engageret projektleder, der kan sikre fremdrift og nå i mål med reparationsopgaver, fastholde den høje service kvalitet og den gode dialog med kunden?

Som projektleder i reparationsafdelingen får du ansvaret for reparationsopgaver og de daglige serviceopgaver. Du får den daglige kontakt til kunden igennem hele projektet forløbet - fra start til slut!

Primære arbejdsopgaver er blandt andet

 • Driftsansvaret for reparation af de enkelte skibe, hvor du som projektleder sikrer, at dine projekter bliver afviklet indenfor de økonomiske og tidsmæssige rammer
 • Besigtigelse af opgaver, udarbejdelse af kalkulationer, tilbud, specifikation og kontrakter
 • Koordinering at indkøb og serviceydelser fra underleverandør i samarbejde med lager- og indkøbsafdelingen
Petersen & Sørensen Motorværksted A/S
Gem
Per Pedersen Haarby A/SKloakmester, rørlægger eller lignende søges

Per Pedersen Haarby A/S

Vi søger en kloakmester, rørlægger eller lignende til vores entreprenørafdeling, der udfører arbejde over hele Fyn.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Lægning af kloakrør i forbindelse med boligbyggeri
 • Medhjælp ved kabelarbejde
 • Medhjælp ved støbearbejde

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Gem
Quickpoint A/SMekaniker/tekniker

Quickpoint A/S, Silkeborg

Har du lyst til at være en del af en markedsførende værkstedskæde og stadig være den lokale mekaniker, hvor god service og høj kvalitet er omdrejningspunktet?

Vi kan tilbyde et veludstyret værksted med det nyeste udstyr inden for diagnosetestere, 3D-4-hjulsudmålere samt andet relevant udstyr for at kunne servicere og reparere selv de nyeste bilmodeller. Vi har efteruddannelsesprogram, så vores mekanikere og teknikere altid er klædt på med den nyeste viden.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, med en sund og uformel omgangstone på alle vores værksteder. Derudover tilbyder vi en attraktiv løn, pension og sundhedssikring, samt en god, spændende arbejdsplads med gode karrieremuligheder.

TeslaTesla Advisor- Part Time

Tesla, Hillerød

Do you want to help accelerate the world’s transition to sustainable energy?

Tesla

At Tesla, that’s our mission. Our Tesla Advisors are our front-line experts in accelerating the world’s transition to sustainable energy, giving customers a personalized experience as memorable as our products themselves.

You will…

 • Act as a Tesla ambassador: You will generate excitement about our products and build awareness about our mission, by welcoming customers to our stores, proactively networking, capturing new leads and conducting sales events
 • Manage the full 360 sales process: You will give customers an excellent experience: you will provide information and expert advice about products, perform test-drives, arrange financing solutions, and guide customers through the order process, up to the delivery of their new Tesla vehicles
Tesla
TeslaTesla Advisor- Part Time

Tesla, Greve

Do you want to help accelerate the world’s transition to sustainable energy?

Tesla

At Tesla, that’s our mission. Our Tesla Advisors are our front-line experts in accelerating the world’s transition to sustainable energy, giving customers a personalized experience as memorable as our products themselves.

You will…

 • Act as a Tesla ambassador: You will generate excitement about our products and build awareness about our mission, by welcoming customers to our stores, proactively networking, capturing new leads and conducting sales events
 • Manage the full 360 sales process: You will give customers an excellent experience: you will provide information and expert advice about products, perform test-drives, arrange financing solutions, and guide customers through the order process, up to the delivery of their new Tesla vehicles
Tesla
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
CNH Industrial
Field Service-Tekniker til Norden og Baltikum

CNH Industrial

Til en stilling i vores tekniske support team søger vi en Field Service-Tekniker med fokus på den tekniske support på traktorer til vores forhandlere i Norden og Baltikum. Vores hovedkontor ligger i Albertslund hvor supportteamet også holder til. Det er ikke afgørende at du fysisk sidder i Albertslund, da en stor del af dit arbejde kan udføres online fra hjemmet eller ude i marken.

Som Field Service-Tekniker får du en nøgleposition, hvor du har ansvaret for at levere teknisk ekspertise fortrinsvis på de opgaver der ikke kan løses fra vores ASIST systems side. Derudover vil du i din dagligdag være en vigtig sparrings partner for vores tekniske træning til mærkerne New Holland og Case IH inden for traktorer.

CNH Industrial
Gem
Carlsberg
Servicetekniker

Carlsberg

Carlsberg Danmark A/S, Teknisk afdeling søger en ny servicetekniker til at arbejde i Øst Jylland, med bopæl i eller omkring Århus. Lyder det som noget for dig? Så læs videre her..

Carlsberg Breweries A/S

Som servicetekniker i Carlsberg Danmark, vil du indgå i ét af to teams. I region Vest vil du blive en del af et team bestående af 9 serviceteknikere.

Du vil, som ansat i Teknisk Service, blive en del af en dynamisk afdeling, som servicerer vores kunder i Carlsberg Danmark On Trade Salg. I dagligdagen vil du arbejde tæt sammen med vores Area Managers, Teknisk Call Center og vores planlægningsafdeling og du vil refererer til Regional Technical Manager.

Carlsberg
JKSMekaniker til store maskiner, indenfor hydraulik, el og software til Geo i Kgs. Lyngby

JKS søger for Geo

Vi søger en faglig dygtig mekaniker til systematisk vedligehold af entreprenørgrej/maskiner, lastvogne og specialmaskiner. Maskinparken omfatter traditionelle mekanisk/hydrauliske maskiner og mere moderne maskiner, hvor avanceret teknologi og software indgår.

Du vil blive tilknyttet Geo afdeling i Københavnsområdet, hvor du vil arbejde tæt sammen med andre dedikerede kolleger. Geo er en værdibaseret organisation, der tror på værdier fremfor regler, og hverdagen fungerer ved hjælp af fælles mål, værdier og holdninger.

Dine opgaver

 • Deltage i planlægning og udførelse af service/systematisk vedligehold af materiellet
 • Fejlfinding og reparation ved akut opståede nedbrud – både på virksomhedens adresse og on site
 • Servicere og udbygge et godt forhold til dine kolleger, der også vil være dine kunder
JKS