563 job matcher din søgning 563 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SEGES Innovation SENIORKONSULENT I BIOGAS & BIORAFFINERING

SEGES Innovation, Aarhus

Vil du være med til at finde fremtidens løsninger for dansk fødevareproduktion? Har du solid viden om og erfaring med biogas og bioraffinering? Så er jobbet som Seniorkonsulent måske lige noget for dig.

I SEGES Innovation tilbyder vi dig en karriere med mening. Vores innovation og viden gør en forskel i hverdagen og på den lange bane.

CRODA Denmark A/S Forskningslaborant

CRODA Denmark A/S, Lyngby

Vil du være med til at sikre nye innovative adjuvanser til fremtidens vacciner?

Vi søger derfor en dedikeret forskningslaborant, som har lyst til at arbejde med vaccine formulering, fysisk kemisk analyse og immunologiske assays.

Du vil arbejde i tæt samarbejde med forskere og teknikere fra R&D og udføre definerede opgaver i forsknings- og udviklingsprojekter med fokus på laboratoriearbejde, databehandling og dokumentation.

Fujifilm Diosynth Biotechnologies Process Analytical Scientist for Drug Product Team

Fujifilm Diosynth Biotechnologies, Hillerød

We are looking for an experienced Process Analytical Scientist to join the Manufacturing Sciences and Technology Drug Product Group (MSAT-DP) for the non GMP laboratory. The Process Analytical Scientist is responsible for the analysis of samples generated in the laboratory and engineering batches.

The main purpose of the job is to act as Process Analytical Scientist for the MSAT Drug Product Lab located at DTI Science park, in Hørsholm. The lab is equipped with the state of the art of fill/finish process equipment to carry out work in the Formulation development and Fill/Finish activities.

We offer the chance to be part of a global workplace where passion, drive and commitment are met with opportunities for professional and personal development.

Fujifilm Diosynth Biotechnologies Process og Udstyr Lab-tekniker

Fujifilm Diosynth Biotechnologies, Hillerød

FUJIFILM Diosynth Biotechnologies (FDB) er verdensledende kontraktproducent af biologisk medicin (CDMO). Vi er på en spændende og ekspanderende rejse, og vi vil gerne have dig med!

Det primære formål med jobbet er at fungere som proceslaborant indenfor fyldning. Laboratoriet er udstyret med ”state-of-the-art” fyld/færdiggørelsesprocesudstyr til at udføre arbejde inden for formulering, filtrering, aseptisk håndtering og fyld/færdiggørelsesaktiviteter.

Afdelingen MSAT-DP leverer procesekspertise og driver aktiviteter omkring teknologioverførsel af ”late phase” eller kommerciel produktion af lægemiddelprodukter til sitet.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Stærk faglig profil til udvikling af kvælstofregulering i Landbrugsstyrelsen

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, København

Vil du være med til at gøre den nye politiske aftale om en grøn omstilling af landbruget til virkelighed? Og synes du, at det er spændende at arbejde i krydsfeltet mellem politikudvikling, faglig udvikling og implementering?

Du bliver en del af Team Ny Regulering, hvor vi har et stort fokus på at udvikle miljø- og klimaindsatserne inden for landbrug, så de giver effekt ude i marken.

Det arbejder vi bl.a. for gennem større udviklings- og forskningsprojekter, hvor vi også kommer tæt på landmændene og bliver klogere på udfordringerne i erhvervet. Du skal derfor være med til at sikre, at det naturfaglige såvel som det administrative grundlag er i orden.

NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
VWR International A/S Field Sales Specialist Life Science (M/F/D)

VWR International A/S, Søborg

Vi har travlt i øjeblikket og søger derfor dygtige lifescience personer til vores eksisterende Lifescience team. Er du drevet af salg og og er god service en del af dit DNA?

Din fornemmeste opgave er at bringe værdi til potentielle og eksisterende kunder inden for Pharma, Biotek of Industri segmentet. Du vil i høj grad skulle initiere kontakten og rådgive i løsninger og produkter samt generere leads og gennemføre salg til vores kunder.

VWR International A/S Account Manager - Industien (M/F/D)

VWR International A/S, Søborg

Med en naturvidenskabelig baggrund, har du i en årrække begået dig indenfor salg af laboratorieprodukter med stort engagement og succes.

Som Account Manager hos Avantor er det din fornemmeste opgave, at skabe værdi hos vores kunder ved levering af de bedste løsninger. Dit arbejde foregår primært ude hos kunderne, som spænder bredt fra indkøbere, indkøbschefer, afdelingsledere, laboranter, forskere til øvrige stakeholders.

Miljøstyrelsen
Brænder du for at være med til at sikre miljøansvarlig produktion og grøn omstilling?

Miljøstyrelsen, Slagelse eller Odense

Vil du være den miljøfaglige garant i myndighedsbehandlingen af eksempelvis offshore industri, kemisk industri, Power to X m.m.? Har du flair for sagsbehandling og lyst til at arbejde med tilsyn, godkendelse og miljøvurdering af virksomheder? Ønsker du at bidrage til Miljøstyrelsens arbejde med FN's 12. verdensmål: At sikre ansvarligt forbrug og produktion? 
Og vil du være en del af en spændende styrelse og et fagligt stærkt miljø?

Arbejdsopgaverne spænder vidt, og der er mange udviklingsmuligheder.

Der er tale om én fast stilling og én midlertidig stilling frem til udgangen af 2023.

Miljøstyrelsen
Danmarks Tekniske Universitet Fermentation Engineer to world-class pilot plant - DTU Biosustain

Danmarks Tekniske Universitet, Kgs. Lyngby

If you have solid fermentation knowledge and a hands-on mindset, this job could be everything you dream of. You will unfold your skills at our state-of-the-art pilot plant. You will get the opportunity to work with exciting projects from DTU as well as start-ups with a biosustainable agenda. You will naturally get a thorough introduction in order to establish you as the team’s primary fermentation specialist.

Yours and the team’s overall focus is to bring science projects to a higher technological readiness level and as a key part of this prove the potential for large-scale production.

Danmarks Meteorologiske Institut Hydrologer til forskningsbaseret udvikling og modellering til DMI’s nye enhed Oversvømmelse og Hydrologi

Danmarks Meteorologiske Institut, København

DMI søger to hydrologer, der vil få en nøglerolle i understøttelsen af DMI’s nye myndighedsopgave for hydrologisk varsling. Vil du være med i opbygningen af den stærkeste forskningsgruppe i Danmark inden for modellering af hurtige overfladevandsprocesser, som er de fysiske fænomener, der leder til oversvømmelser? Og vil du være med i opbygningen, driften og den løbende udvikling af det operationelle modelsystem til varsling af oversvømmelser? Så er har du den profil, vi er på udkik efter!

Du har ekspertise i udvikling og operationalisering af hydrologiske og især hydrauliske modeller og/eller matematiske/statistisk modellering. Og er komfortabel i Python, R eller lignende.

Convatec, Infusion Care
Quality Compliance Engineering Manager

Convatec, Infusion Care, Lejre

Are you passionate about leading people and driving to success? Do you want to join a world leading company specialised in treatment of chronic diseases such as Diabetes and Parkinson’s Disease?

We are looking for a QCE Manager who will be responsible for our Quality Compliance Engineering Team and ensure:

 • Quality compliance
 • Risk Management compliance
Convatec, Infusion Care
Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
Gem
TotalEnergies Denmark
Production Operator

TotalEnergies Denmark

Vi er engageret i fremtidens energi, og derfor har vi brug for dig, der er interesseret i at blive en del af offshore-miljøet på vores platforme i Nordsøen til at garantere, at vores processer og produktion er af højeste standard.

I løbet af en normal arbejdsdag vil du blive eksponeret for følgende opgaver:

 • Sikre aktiviteter udført indenfor Operating Envelope, regler og procedurer.
 • Udføre førstehånds vedligeholdelsesarbejde.
 • Foretage daglige rutinetjeks af faciliteterne, log data, tjek integritetstrusler.
 • Forberedelse og udførelse af isoleringsplaner.
TotalEnergies Denmark
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
FORCE Technology
Konsulent til hygiejnisk design

FORCE Technology, Brøndby

Har du forståelse for fødevareprocesser og hygiejne? Og trives du med arbejdet i et kommercielt miljø? Så er du måske vores nye kollega til vores hygiejniske design team i Brøndby!

Din hverdag bliver præget af god energi og selvstændig opgaveløsning. I teamet løser vi opgaver, som består af en blanding af kommercielle tests og udvikling af nye services inden for design og verificering i relation til rengørlighed og hygiejne i procesanlæg til fødevare, biotek og farma. Der vil desuden være mulighed for at medvirke til efteruddannelse inden for de samme brancher.

FORCE Technology
Nordic Bioscience A/S
Scientist for Data Quality and Validation

Nordic Bioscience A/S, Herlev

Are you the type of person that wants to double-check details before you send an e-mail or a document out to your colleagues?

You will take an active role in analysing and reporting of quality control data, as well as authoring scientific publications from clinical studies on our proprietary biomarkers. You will also collaborate with the team in validating manual and automated biomarker assays, ensuring data integrity and compliance to generate accurate data-reporting of the highest quality to our many customers.

Nordic Bioscience A/S
Laborant til ELISA og automatiserede assays i vores Clinical Lab

Nordic Bioscience A/S, Herlev

Er du en kvalitetsbevidst og detaljeorienteret laborant, der trives i et GxP miljø? Nyder du at arbejde uafhængigt og struktureret i tæt samarbejde med dit team for at opnå resultater af høj kvalitet? Så er det dig, vi søger.

I Clinical Lab kan vi tilbyde et job, hvor du bliver en del af et stærkt miljø med fagligt dygtige kolleger og udstyr i verdensklasse. Du vil blive involveret i vores mange spændende opgaver, hvor du primært vil:

 • Køre ELISA og automatiserede assays
 • Organisere og QC-data
 • Håndtere af humane prøver og organisere vores frysere
Danmarks Tekniske Universitet PhD scholarship in Electrocatalyst Development for Polymer Electrolyte Membrane Fuel cells and Electrolyzers - DTU Energy

Danmarks Tekniske Universitet, Kgs. Lyngby

Do you crave to study electrocatalysis and contribute to developing fuel cells and electrolyzers for a sustainable future? Do you enjoy working in an international dynamic setting and wish to participate in an EU-funded project and have the opportunity to collaborate with partners from nine research institutions across Europe? This PhD position is for you.

The focus of this PhD project is to develop advanced oxygen reduction and evolution catalysts for PEM fuel cells and electrolyzers, aiming for significantly improved activity and durability over the state-of-the-art catalysts and, at the same time, greatly reduced usage of critical raw materials.

Ørsted
Head of QHSE Design Risk & Supply Chain Management

Ørsted, Gentofte or Kuala Lumpur

You’ll be part of QHSE Design Risk and Supply Chain Management where you, together with your colleagues, will provide the organisation with high business value by protecting people and the environment and by driving high quality in deliveries through a caring culture, process excellence, and consistent best-in-class QHSE performance. This role will report directly to the SVP QHSE.

Ørsted

As a team, we have strong collaboration and support each other between the different departments in QHSE to collectively ensure that QHSE risks and opportunities are managed and implemented.

Ørsted

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV