342 job matcher din søgning 342 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Solrød Kommune Unik stilling som familiebehandler i Væksthuset - børne-/familiehus i Solrød Kommune

Solrød Kommune

Brænder du for, at alle børn og unge skal opleve sig som vigtige deltagere i fællesskabet og at forældrene får den mest relevante hjælp – både tidligt og i længerevarende forløb? Vi opnormerer og ønsker os en kollega, som er fagligt og metodisk velfunderet, og som har erfaring med familiebehandlingsarbejdet.

Hos os får du bl.a. faglig udvikling og fleksibel arbejdstid.

Stillingen er på fuld tid og til besættelse pr. 1. juni eller snarest muligt.

Som familiebehandler vil du sammen med dine 5 kollegaer skulle arbejde med hele familiebehandlingsarbejdet, som spænder bredt fra de kortere forløb med konkret og praktisk vejledning til intensive familiebehandlingsforløb i hjemmet.

OK-Fonden
Chef til OK-Fonden Høng - et socialpsykiatrisk bo- og behandlingstilbud

OK-Fonden

Er du vores nye chef til OK-Fonden Høng - et socialpsykiatrisk bo- og behandlingstilbud - hvor beboerens selvbestemmelse og livskvalitet står forrest?

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

OK-Fonden Høng er et bo- og behandlingssted for mennesker med personlighedsforstyrrelser, autisme, angst, selvskadende adfærd, ADD, ADHD, OCD og misbrugsproblematikker. Flere beboere har dobbeltdiagnoser. Som bo- og behandlingssted tilbyder vi beskæftigelse, aktivitet og samvær eller STU-uddannelse.

Som chef skal du sikre en sund, sikker og systematisk drift, styring og ledelse af OK-Fonden Høng som fundament for udvikling, trivsel og behandlingsindsats.

OK-Fonden
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Erfaren Change Manager med talent for adfærdstræning

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at gennemføre professionelle forandringer og bidrage til produktivitetsøgning?

Du kommer til at arbejde inden for forandringsledelsens deldiscipliner: Ledelse af forandringer, træning, adfærdsdesign og forandringskommunikation. Du skal facilitere forandringsprojekter og transformationer på tværs af fagdirektørområdet.

Opgaverne er alsidige og spænder fra planlægning af forandringer og facilitering, ligesom der vil være skriftlige kommunikationsopgaver, træning – ofte i form af ’train the trainer’ – samt sparring med ledere og kolleger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
Aarhus Kommune
Teknik og Miljø søger en engageret ledelseskonsulent til HR

Aarhus Kommune, Brabrand

Brænder du for at udvikle mennesker og organisationer - og kan du hjælpe med at styrke god ledelse og organisatorisk udvikling i en organisation i rivende udvikling med fokus på den attraktive arbejdsplads?

Så søg jobbet som ledelses- og organisationsudviklingskonsulent i Teknik og Miljø i Aarhus Kommune.

Opgaverne er mange og varierede, og der er stor efterspørgsel efter afdelingens kompetencer. Du vil indgå i et tæt samarbejde i afdelingen og varetage opgaver indenfor bl.a. følgende områder:

 • Strategisk ledelses- og organisationsudvikling i Teknik og Miljø
 • Facilitere og lede skræddersyede udviklingsforløb på alle niveauer
 • Udvikle nye metoder og tilgange til ledelses- og organisationsudvikling.
KIApro ApS Er du vores kommende psykolog i KIAPRO?

KIApro ApS, Aalborg

Vil du være en del af et stærkt tværfagligt team - og motiveres du af at bruge dine kompetencer og din faglighed bredt? Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os!

Du vil som psykolog i KIAPRO indgå i et tværfagligt team, hvor du sammen med dine kollegaer hjælper menneskesker med at trives i deres arbejdsliv og støtter organisationer og virksomheder i at opretholde og udvikle sunde relationer som udgangspunkt for et godt og produktivt arbejdsmiljø.

Vi er et mindre team med høj faglighed, godt humør, engagement og plads til forskellighed. Vi arbejder tværfagligt og dine arbejdsopgaver som psykolog er primært kortere samtaleforløb bestående af støttende samtaler, håndtering af akutte kriser, leder- og organisationsudvikling.

Ikast-Brande Kommune
Socialpsykiatrisk Center Syd søger nattevagt til et barselsvikariat

Ikast-Brande Kommune

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Du skal arbejde 7 nattevagter i træk og efterfølgende have 7 dage fri. Arbejdstiden er kl. 23-7.30. Der er 2 vågne nattevagter – i alt et nattevagtsteam på 4.

Barselsvikariatet er foreløbig frem til den 13. juni 2023, men med mulighed for forlængelse.

Socialpsykiatrisk Center Syd er et tilbud til psykisk sårbare borgere i alderen 18 år og opefter, som har behov for socialpsykiatrisk støtte og vejledning.

Vi kan tilbyde:

 • en organisation, hvor beboeren / brugeren er i centrum, og der arbejdes ud fra en recoveryorienteret tilgang.
 • et sted hvor personalet inddrages aktivt i at være med til at præge fremtiden og skabe udvikling, og har stor handlefrihed under ansvar.
Den Selvejende Institution Søstjerneskolen Engageret og fagligt dygtig psykolog til barselsvikariat

Den Selvejende Institution Søstjerneskolen, København

Søstjerneskolen søger en autoriseret psykolog, der er stærk i relationen til elever, medarbejdere og forældre. Sammen med skolens andre psykologer og ledelse skal du være med til at udvikle og kvalificere Søstjerneskolens behandlingsarbejde. Vi vægter faglig sparring og kollegial opbakning højt.

Søstjerneskolen er en selvejende og non-profit organisation, der modtager børn med behov for et yderst specialiseret skole- og dagbehandlingstilbud.

PRO&CO Blandemester

PRO&CO søger for IBF Fabriksbeton Aarhus i Lystrup

Når IBF leverer ”Beton til Tiden” – er det resultatet af dygtige og motiverede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at leve op til det kendte motto. Som blandemester for IBF Fabriksbeton Aarhus, får du til opgave, at lede og motivere medarbejderne i den daglige drift, og mod fælles mål.

Helt kort vil din opgave blive, at sikre, at afdelingens medarbejdere har de nødvendige informationer og de bedste forudsætninger, for at få den rette kvalitet af færdigbeton leveret til tiden. Denne opgave kræver et stort overblik, faglig viden og ikke mindst et godt kendskab til sit team.

IBF tilbyder en lønpakke indeholdende en fast månedsløn plus tillæg for overarbejde, pension, fritvalgsordning og sundhedsforsikring.

PRO&CO
Professionshøjskolen UCN Adjunkt/lektor med speciale i inklusion, pædagogisk psykologi og specialpædagodik inden for børne- og ungeområdet

Professionshøjskolen UCN, Aalborg

Har du lyst til at være en del af efter- og videreuddannelsesafdelingen UCN act2learn Pædagogik og Læring hos Professionshøjskolen UCN?

Vi er som afdeling kendetegnet af høj faglighed, dialog med den pædagogiske praksis samt opbygning af faglige netværk med institutioner, skoler og i kommunerne.

Vi er en afdeling, som tilstræber at sætte dagsordenen for pædagogisk og didaktisk udvikling gennem samarbejde med den pædagogiske praksis, gennem videreuddannelse, forsknings- og udviklingsprojekter samt lokale, skræddersyede tiltag.

COWI
Business Development Director

COWI, Lyngby

Do you want to strengthen our customer relations? Can you build long-term relationships with our key customers? And are you experienced in the roads sector? Then, shape a sustainable and liveable world with us.

To ensure continuous growth on multidisciplinary road projects in the Capital Region of Denmark, we are looking for a Business Development Director to join our team in Roads, Airports and Digitalisation.

We value differences and development and cultivate an environment of belonging and having fun. Because that is what brings out the best in you, at work and at home.

COWI
PPclinic ApS Spændende klinisk psykologstilling

PPclinic ApS, Gentofte

Interesserer du dig for varierede individuelle samtaleforløb og udredning af psykiatriske problemstillinger? Brænder du for at blive endnu dygtigere til det psykologiske og psykiatriske arbejde i samarbejde med andre psykologer og psykiatere - på en arbejdsplads, hvor tilfredsheden hos de mennesker, vi hjælper, er i top? Så hører vi gerne fra dig.

Vi får fortsat mange nye opgaver og søger en psykolog, som har lyst til at blive en del af vores dygtige psykologteam i Gentofte. Dine arbejdsopgaver vil f.eks. bestå af:

 • helhedsorienterede terapeutiske forløb
 • psykiatriske udredningsforløb
 • afklaring og behandling af forskellige psykologiske problemstillinger
Kvisten Fagligt stærk frivilligkoordinator og projektmedarbejder

Kvisten, Nørresundby

Kvisten søger snarest muligt en fagligt stærk frivilligkoordinator, der ønsker at arbejde for en vigtig sag.

Du skal være med til at sikre, at Kvistens frivillige psykoterapeuter og psykologer i Nordjylland oplever, at Kvisten står bag dem i tykt og tyndt som faglig sparringspartner og bindeled til den øvrige organisation og Kvistens administration.

Kvisten er i stærk udvikling, hvor forandringer, ad hocopgaver og nye projekter er et vilkår, derfor har vi brug for en medarbejder, der også kan indgå i projekter. Samtidig er du den, der gør det attraktivt at være frivillig i Kvisten og løfte det vigtige terapeutiske arbejde for voksne med senfølger efter seksuelle overgreb.

Gem
Mortalin
Servicetekniker til København/Nordsjælland

Mortalin

Vi søger en kvalitetsbevidst og serviceminded kollega til vores serviceteknikerteam i København/Nordsjælland området. Vi leder efter dig, der forstår at rådgive vores kunder og som ønsker at gøre en forskel i hverdagen.

Din hverdag bliver præget af alsidige opgaver, som du skal løse selvstændigt – vi kender ikke dagen i morgen, men vi ved, at den ikke bliver kedelig.

Du har en afgørende rolle, da du som vores ansigt udadtil er den, der møder vores kunder i dagligdagen. I Mortalin sætter vi en stor ære i at kunne tilføre kunden den helt rette viden til forebyggelse og bekæmpelse – det skal du være med til at sikre.

Mortalin
Københavns Professionshøjskole Adjunkter eller lektorer i pædagogik og psykologi til KP’s Videreuddannelse

Københavns Professionshøjskole, Nørrebro

Brænder du også for pædagogisk udviklingsarbejde og undervisning, og har du stærke kompetencer som underviser, konsulent og formidler? Så kan du blive en vigtig del af vores stærke faglige fællesskab i videreuddannelsen i Københavns Professionshøjskole (KP).

Vores kerneopgave er at designe kompetence- og organisationsudvikling i samspil med aftagere og samarbejdspartnere til både medarbejdere og arbejdspladser.

Arbejdsopgaverne omfatter primært undervisning på den pædagogiske diplomuddannelse i psykologi og på kommunalt rekvirerede praksis- og kompetenceudviklingsforløb, som udvikles og gennemføres i tæt samarbejde med ledere og medarbejdere.

Aluwind A/S
Key Account Manager – Offshore Wind

Aluwind A/S, Odense

Vi søger en Key Account Manager af konstruktioner af offshore vindmøllefundamenter; et forretningsområde hvor Aluwind har placeret sig internationalt som en kompetent partner gennem de seneste 13 år. Se video om Alumeco A/S som arbejdsplads

Du får selvstændigt ansvar for at styrke salget og have fingeren på pulsen i forhold til igangværende og kommende offshore vindprojekter. Du vil spille en central rolle gennem hele salgsfasen, og ofte vil du være med til at udvikle specifikke løsninger i tæt samarbejde med kundens projektledere m.fl.

Vi tilbyder en stilling med meget ansvar i en global koncern med en klar vækststrategi. Du kommer til at operere i et konkurrencepræget marked, og du får gode muligheder for at præge stillingen og videreudvikle din karriere.

Aluwind A/S
Gem
Career
Enestående mulighed som Driftsleder til historiske bygninger i Nordsjælland

Career søger for kunde

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du dygtig til at lede dine medarbejdere til at yde lidt ekstra i hverdagen? Og vil du gerne arbejde på et af de smukkeste områder i Nordsjælland? Så er det måske dig, som vi leder efter.

Jobbet består af mange afvekslende opgaver i tæt samspil med flere forskellige interessenter såsom ejerne, entreprenører, myndigheder m.fl.

Dine arbejdsopgaver:

 • Styring af arbejdsopgaver og projekter i forhold til alle bygninger
 • Drift og ledelse af reparations- og vedligeholdelsesopgaver, der udføres af eksterne entreprenører og underleverandører
 • Indhentning af tilbud og dialog med underleverandører
Indrykket:
RD VVS ApS Kloak-folk

RD VVS ApS, Herlev

RD VVS, EL & Kloak er et firma i rivende udvikling. Vi er i dag omkring 30 medarbejdere samlet i de tre afdelinger. Vi beskæftiger os med alt autorisationskrævende arbejde inden for VVS, El og Kloak. Vi har rigtig travlt og søger derfor en ny kollega til vores kloakafdeling.

Arbejdsopgaverne består af mindre varierende opgaver såsom renovering og nyanlæg af kloak. Vi kan tilbyde:

 • en god arbejdsplads med rare kollegaer
 • et firma med en god kultur og en god stemning ledelse og personale imellem
 • en alsidig hverdag med mange spændende og forskellige opgaver

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV