305 job matcher din søgning 305 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Arkil A/S
Håndfolk til anlægsopgaver i Kolding

Arkil A/S

Du bliver ansat i vores anlægsafdeling i Kolding, hvor vi udfører traditionelle anlægsopgaver indenfor vejsanering.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

I Arkil er vi fagligt dygtige og vores medarbejdere får mulighed for at uddanne sig og erhverve de kompetencer, som arbejdsopgaverne kræver.

Arkil A/S
Rørlægger til Kolding

Arkil A/S

Vi har travlt og søger rørlægger til kloakering samt anlægsopgaver i Trekantområdet.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelse.

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed.

Matas A/S Facility-koordinator – projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse

Matas A/S, Allerød

Til vores Facility-afdeling, søger vi en koordinator til en projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du vil blandt andet koordinere og have lettere projektledelse med mindre byggeri, samt større og mindre ombygning af vores faciliteter. Du vil også blive en del af andre større og mindre Facility-relaterede projekter, såsom energioptimering og generelle driftsoptimeringer.

Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
Lidl Danmark K/S Grafisk designer

Lidl Danmark K/S, Tranbjerg J/Kolding

Vil du være med til at drive brand performance i Europas største dagligvarekæde med over 10.000 butikker på verdensplan? Brænder du for at arbejde med marketing og grafisk arbejde i en stor international virksomhed? Og vil du udvikle og udfolde dine kompetencer i en afdeling med mange bolde i luften? Så er du måske vores nye Graphic Designer til Marketingafdelingen.

Vores hverdag i marketing er præget af et højt tempo, seriøsitet, spændende opgaver og skarpe deadlines i et virkeligt sjovt og uformelt miljø med masser af godt humør.

Lidl Danmark K/S
Jyske Bank
Erfaren og alsidig grafisk designer

Jyske Bank, Silkeborg

Vores kommunikationsafdeling søger en grafisk designer til et vikariat på et år.

Dit grafiske arbejde skal både bidrage til vores interne og eksterne nyhedsformidling, kampagner, kundekommunikation og events- og kundemøder. Kort sagt, mange af de touchpoints, man kan have med Jyske Bank – og hvor man ikke må være i tvivl om, at Jyske Bank er afsenderen.

Du skal kunne rykke hurtigt på produktioner til samme dag, mens du også arbejder på indholdet til større projekter, som udkommer om flere dage – eller uger.

Jyske Bank
Scandlines
Grafisk designer

Scandlines, København

Du har erfaring med at udvikle grafiske løsninger til kommerciel brug – og du synes, at den kreative proces er sjov. Du er visuelt skarp og opmærksom, også i detaljen, og du kan aflevere til tryk og styre processen med diverse interne og eksterne interessenter uden problemer.

Hvis du kan svare ja til det og samtidig har lyst til at være med på rejsen om at udvikle Scandlines' visuelle identitet, så læs videre. Du vil indgå i et uformelt arbejdsklima med gode medarbejderforhold, hvor du selvstændigt får muligheden for at præge din hverdag og udvikle dig i jobbet.

Scandlines
Topsoe Refractory Engineer – Bricklayer

Topsoe, Kgs. Lyngby

We are looking for a bricklayer that wants to gain new knowledge and wants to use the profession in a new way.

You will be working at the headquarter engineering office and travelling to destinations all over the world several times a year. Doing so, you are going to explore the world of Topsoe’s many complex technologies working with a range of interdisciplinary projects.

As part of the refractory team, you will use your profession and hands-on experience to guide and control our supplier and ensure high quality of our proprietary equipment to our customers.

Cloudworks ApS
Content Manager

Cloudworks ApS, Vallensbæk

Vi oplever en fantastisk vækst og ønsker at styrke vores digitale synlighed yderligere i Norden. Derfor søger vi dig, der synes, det er sjovt at skabe relevant indhold og er stærk i skriftlig og visuel kommunikation, foruden at være en engagerende, analytisk og kreativ sparringspartner.

Du er sprængfyldt med gode ideer til indhold til vores sociale mediekanaler og har opnået gode resultater inden for inbound marketing-metodikken og B2B. I tæt samarbejde med marketingchefen, som har base i Norge, vil du arbejde målrettet med at generere gode leads, og du får ansvar for egne projekter fra A til Z. Derudover vil du have operationelt ansvar for nationale markedsføringsaktiviteter i Danmark.

Cloudworks ApS
NOISY MAY
Graphic Design Responsible

NOISY MAY, Aarhus

Er du en kreativ og modeorienteret grafisk firstmover med stærke visuelle kompetencer? Har du samtidig stor interesse for digital udvikling og mod på at videreudvikle NOISY MAY’s grafiske udtryk, så vi fremstår som firstmovers både grafisk og digitalt?

Du bliver ansvarlig for at producere og udvikle vores digitale platforme til både B2B og B2C samt udvikle vores brandidentitet og digitale løsninger – på alt lige fra salgsmateriale og præsentationer til større, visuelle BtC-kampagner.

Gem
InGear ApS Murere - rejsemontører til altanmontage

InGear ApS

InGear søger friske og dygtige murere til at være en del af et erfarent altanmontageteam. Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig til dit fag med en god håndværksmæssig forståelse.

Du vil komme til at arbejde med murerarbejde i forbindelse med udskiftning af vinduer til døre og montage af altaner. Arbejdet foregår hovedsageligt i Storkøbenhavn fra mandag morgen til torsdag middag, vi arbejder effektivt i 3-4 dage inden vi holder lang weekend.

InGear sørger for super boligforhold under rejsedagene, og ofte er der også sørget for aftensmaden når vi kommer sent hjem fra byggepladsen.

Arkil A/S
Asfaltarbejder

Arkil A/S, Hasselager

Vil du være med til at sætte dit aftryk på de danske veje, og har du erfaring med asfaltarbejde? Vi har travlt og søger en asfaltarbejder til vores hold, som udfører asfaltopgaver i Århus-området.

Din adgangsbillet til jobbet

  • Du har erfaring med asfaltarbejder.
  • Du sætter pris på udendørs arbejde.
  • Du har som minimum kørekort til alm. personbil.

Du får et selvstændigt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i medarbejdernes udvikling og efteruddannelse.

KOMPOSITlageret.dk ApS Hegnsmontør til opsætning af hegn til virksomhed i vækst!

KOMPOSITlageret.dk ApS, Stilling

Vi brænder for at give havefolk den bedste kvalitet til de laveste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har store ambitioner, og er i konstant udvikling.

Hos os vil du finde et uformelt arbejdsmiljø, hvor humøret er højt og hvor vi altid er klar til at hjælpe hinanden. Arbejdsstedet vil være i hele landet, med udgangspunkt i Stilling. Hvor vi har showroom og lager. Arbejdstiden vil være mandag til torsdag.

Vi søger to medarbejdere, som er klar på en montør stilling, hvor man har mange alsidige opgaver. Du vil have kontakt til vores kunder. Du må gerne have hænderne skruet rigtigt på, og have fokus på detaljerne. Du er vores ansigt udadtil, derfor er det vigtigt at du er serviceminded.

Arkil A/S
Arkil søger medarbejder til grundvandssænkning i Greve afdelingen

Arkil A/S

- Bliv del af et fagligt stærkt grundvandsteam, der består af erfarne grundvandsteknikere, miljøteknikere og borebisser, der alle besidder det lovmæssige A+B brøndborercertifikat.

Du bliver ansat i vores grundvandssænkningsafdeling i Greve, hvorfra vores team køre ud og etablerer små og store grundvandssænknings anlæg over hele landet. Vi holder udgravninger tørre, f.eks. når der skal udføres anlægskonstruktioner dybere end det naturlige grundvandsspejl.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og professionelle samarbejdsklima.

ROP-AS
Erfaren Formand/Entrepriseleder søges til entreprenør på Midtsjælland

ROP-AS

ROP A/S tilbyder en spændende stilling som Formand/Entrepriseleder i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, som kan træde ind i igangværende og nye sager på Sjælland.

Er du den rette kandidat, er dette stillingen, hvor du får mulighed for at bidrage med din erfaring og kompetencer inden for jord- og anlægsbranchen, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag, og hvor du sammen med dygtige og kompetente kollegaer eksekverer og videreudvikler virksomheden.

Formanden/Entrepriselederen skal agere som repræsentant for virksomheden samt sikre korrekt udførelse af diverse bygge-, anlæg- og kloakprojekter for virksomheden. Formanden/Entrepriselederen refererer til den tilknyttede projektleder eller driftsdirektør.

ROP-AS
Precision Global Aps Marketingkoordinator - Barselsvikariat

Precision Global Aps, Svenstrup J

Vil du være med til at markedsføre løsninger, som bidrager til fred og sikkerhed i verden? – Så er du måske vores nye marketingkoordinator!

Vi søger en marketingkoordinator til at varetage en bred vifte af marketingopgaver, imens vores Marketing Manager er på barselsorlov. Der kan eventuelt blive tale om en mulig efterfølgende fastansættelse.

Som marketingkoordinator bliver du tovholder på ledergruppens marketingstrategi. Du bidrager med input til indsatser, og du planlægger og er med til at eksekvere de konkrete aktiviteter.

Du skal være en knivskarp og kreativ tekstforfatter, kunne udarbejde grafiske layouts, samt bevare overblikket under planlægning og koordinering af messedeltagelse og egne events.

Gem
NCC Danmark
Pladsmand søges til NCC byggeplads nyt Vendelbocenter i Sindal

NCC Danmark, Sindal

Som pladsmand hos NCC bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland.

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det betyder, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Du vil som det første blive tilknyttet vores projekt, opførelse af 10.000 m2 nyt Vendelbocenter i Sindal for Hjørring Kommune, byggeriet afleveres til bygherre Juli 2024.

NCC Danmark
DI Dansk Industri Kreativ grafisk designer med drive

DI Dansk Industri, København

I DI har vi store ambitioner om at gøre en forskel - for erhvervslivet og samfundet. Vi gør en dyd ud af at udvikle målrettet kommunikation til vores medlemsvirksomheder og brede landsdækkende kampagner, der er relevante, tydelige og kreative, på alle platforme.

Dit arbejde består af:

  • Udvikling af visuelt indhold til hele DI, bl.a. layout, kampagne idéer, grafik, billeder og videoer.
  • Skabe indhold til digitale platforme, sociale medier og printmaterialer.
  • Samarbejde med kollegaer i både hele DI og Brand & Design teamet omkring kreative idéer og koncepter.

Vi tilbyder en spændende stilling med masser af udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling i et dynamisk arbejdsmiljø.

Boligkontoret Fredericia Ejendomsfunktionær med grønne fingre

Boligkontoret Fredericia

Hos Boligkontoret Fredericia bliver du bl.a. ansvarlig for vedligeholdelse/udvikling af udeområder og grønne arealer og for vedligeholdelse af bygninger.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Et spændende, alsidig og afvekslende job i en uformel organisation
  • En fuldtidsstilling
  • Løn og ansættelsesvilkår som varmemester i henhold til gældende overenskomst mellem BL og ESL

Vi er 25 ansatte i administrationen og 40 ejendomsfunktionærer i boligafdelingerne.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Vil du være med til at gøre Metroen til københavnernes foretrukne transportmiddel?

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane, København

Kan du indgå i brede, tværfaglige samarbejder med fokus på at forbedre kundeoplevelsen i den kollektive transport? Og brænder du for at være med til at skabe nye, digitale løsninger? Så er det dig, vi søger til vores team.

Vi søger lige nu to medarbejdere i enheden Kunder og Drift, som skal hjælpe med at udvikle nye digitale løsninger til vores kunder.

Du vil blive en del af forretningsudviklingsteamet, som særligt har fokus på at indfri et ambitiøst vækstmål for passagerer i Metroen. Med det mål for øje forbedrer og udvikler vi eksisterende salgs- og passagerinformationskanaler, samtidig med at vi udvikler og tester nye kommercielle løsninger.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV