1.948 job matcher din søgning 1.948 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aarhus Kommune
Praktikant/studentermedhjælper til Business Region Aarhus

Aarhus Kommune

Kunne du tænke dig at arbejde med public affairs på erhvervsområdet? Og trives du med en omskiftelig hverdag, der i høj grad dikteres af den politiske dagsorden?

Østjyllands potentiale for vækst er stort, og du vil fra dag ét opleve at komme helt ind i det politiske maskinrum og være med til at udtænke initiativer, som kan gavne de østjyske virksomheder.

Du vil indgå i et lille team med en flad struktur, og du vil derfor få mulighed for meget forskelligartede arbejdsopgaver.

Det er et job med fast udviklingsfokus, hvor der er initiativpligt, råderum og stor mulighed for selv at præge tingene. Der er fleksible arbejdsvilkår og høj grad af selvstændigt ansvar for opgavernes udførelse.

BabySam A/S
Weekendsælger, Herning

BabySam A/S

Kan du skabe resultater i en branche, hvor det går rigtig stærkt, og god kundeservice er omdrejningspunktet?

Se video om BabySam A/S som arbejdsplads

Hos BabySam sætter vi god service højt og forventer, at du sætter en ære i den gode kundeoplevelse. Vi giver mulighed for mange nye spændende opgaver og forventer en positiv og selvstændig indstilling. Vi tilbyder god oplæring, så du hurtigt føler dig hjemme i vores produkter.

BabySam A/S
Gem
Ikast-Brande Kommune
Sommerferieafløsere til dagvagt og/eller aftenvagt til hele Ikast-Brande Kommune - Hjemmeplejen

Ikast-Brande Kommune

Sommeren står for døren og vores medarbejdere afholder ferie, men borgerne har stadig brug for hjælp til at få hverdagen til at fungere.

Vi søger sommerferieafløsere til dagvagt og/eller aftenvagt til hele Ikast-Brande Kommune, på både fast timetal såvel som tilkaldevagter. Hjemmeplejen er delt op i område Syd og Nord. Syd møder ind på Brandlundparken i Brande, og Nord møder ind på Frisenborgparken i Ikast.

Vi arbejder i mindre selvstyrende teams og du får grundig og individuel oplæring, der sikrer, at du er tryg ved at arbejde selvstændigt. Du vil altid kunne ringe til en kollega og få sparring og vejledning, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for hjælp.

UNICEF Danmark
Bliv fundraiser på deltid og styrk dine kommunikative evner

UNICEF Danmark, København

Foretrækker du at arbejde om aftenen? Og motiveres du af resultater, der gør en mærkbar forskel for børn og unge i udsatte positioner?

UNICEF Danmark

Til vores team søger vi netop nu en fundraiser, der kan inspirere danskerne til at støtte UNICEF med månedlige bidrag. Alt det kræver er, at du tør løfte røret og spørge et andet menneske om hjælp.

I stillingen vil du få erfaring med telemarketing, salg og budskabsformidling, og du får indsigt i en spændende og international organisation. Vi sørger for coaching, godt kollegaskab og den nødvendige viden om vores arbejde, så du har redskaberne til at målrette din kommunikation og hverve faste støtter til UNICEF.

UNICEF Danmark
Finanstilsynet
Dygtig og ansvarsbevidst student til Finanstilsynets hvidvaskkontor

Finanstilsynet, København

Finanstilsynet prioriterer bekæmpelsen af hvidvask og terrorfinansiering meget højt, og til kontoret for dette område søger vi en ny student der – sammen med vores øvrige 21 dygtige og engagerede medarbejdere – vil arbejde med at løse denne samfundsmæssigt vigtige opgave.

Du vil få en række selvstændige opgaver i tilknytning til reguleringen vedrørende politisk eksponerede personer og hvidvaskregistreringer mv. Du vil i samarbejde med kollegerne i kontoret også komme til at beskæftige dig med opgaver i tilknytning til vores inspektions- og reguleringsvirksomhed, så du skal have mod på at sætte dig ind i et stort og til tider kompliceret område.

Metro Service A/S
Studentermedhjælper til økonomi

Metro Service A/S, København

Vil du have et relevant studiejob, hvor du får lov til at bruge din teori i praksis? Og kan du se dig selv i en afdeling, der har travlt med de daglige opgaver krydret med spændende projekter?

Som vores nye studentermedhjælper til økonomi bliver du en del af vores accounting and controlling-afdeling. Dine opgaver bliver at assistere med bl.a. bogføring af alle ind- og udbetalinger samt administration af fakturer gennem flow.

Metro Service A/S
Danske Maskinstationer og Entreprenører STUDENTERMEDHJÆLPER TIL KOMMUNIKATIONSOPGAVER

Danske Maskinstationer og Entreprenører, Vejle

Vi søger en engageret og kommunikativt stærk studerende, der har lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af formidlende tekstformater til vores målgrupper, fra faglige tekster til oplysende nyhedsartikler til vores nyhedsbreve.

Som vores nye studentermedhjælper får du ansvar for at opdatere vores hjemmeside, så du får også erfaring med at bruge værktøjer såsom WordPress

Psykiatrifonden Bliv aften-fundraiser hos Psykiatrifonden!

Psykiatrifonden, København

Vil du gøre en forskel for alle de danskere, som har en psykisk sygdom?

Så skal du bare:

 • Have lyst til at blive en dygtig formidler (eller allerede være det!)
 • Drømme om at udvikle dine salgskundskaber eller allerede være en stjernesælger

Som Fundraiser hos Psykiatrifonden arbejder du 8 timer om ugen for at inspirere alle danskerne til at blive støttemedlemmer. Dit vigtigste våben i kampen for at hjælpe alle, som har en psykisk sygdom, er telefonen, og du vil blive klædt godt på gennem vores træningsprogram for nye kollegaer.

Vi tilbyder bl.a. træning inden for fundraising, kommunikation og salg, med daglig feedback og udvikling og gratis personalegoder som vores kaffemaskine (som også laver varm chokolade!) og frugt.

KPMG P/S
Junior Associate to Financial Services Advisory

KPMG P/S, Copenhagen

Are you our new Junior Associate (student) in the KPMG Financial Services Advisory (FSA) team?

The FSA team is growing rapidly, and we are looking for a new Junior Associate to assist on internal as well as external tasks in a student capacity. If you like to be challenged and have high ambitions, FSA could be the place for you.

Your tasks could include

 • Supporting the development and maintenance of our digital tools for reporting to the FSA Management across different categories of KPIs
 • Research on various topics relating to on-going initiatives, such as digital transformation, risk & compliance
KPMG P/S
Gem
Kolding Kommune Sommerferieafløsere til Kolding Kommunes hjemmehjælp

Kolding Kommune

Hvis du har lyst til at gøre en forskel for kommunens ældre og/eller sårbare borgere, så leder vi lige nu efter sommerferieafløsere.

Nogle af Kolding Kommunes borgere har brug for hjemmehjælp alle årets 365 dage, både om dagen, aftenen og natten. Lige nu står sommerferien for døren, og vi ønsker, at vores faste personale kan holde ferie, så derfor søger vi efter kompetente afløsere.

Vi søger sommerferieafløsere, som kan yde borgerne praktisk hjælp og personlig pleje i eget hjem. Du vil få en afvekslende arbejdsdag, hvor du kommer til at møde både borgere, deres pårørende og ikke mindst dine kolleger i hjemmehjælpen. Vi har i alle hjemmehjælpsgrupper et stort fokus på, at alle er klædt på til de opgaver, der skal udføres.

Tårnby Kommune Tårnby Kommunale Tandpleje søger en tandplejer

Tårnby Kommune, Kastrup

Kan du tænke dig et interessant og udfordrende job i et travlt og levende miljø som hele tiden udvikles?

Er du glad for at arbejde med alle typer af patienter?

Så bliv en del af vores team. Vi har et moderne klinikhus fra 2014 med 10 behandlingsrum. Her tilbyder vi tandpleje til børn- og ungdomspatienter og omsorgspatienter.

Vi kan tilbyde dig

 • Ambitioner og højt til loftet
 • Varierende arbejdsopgaver
 • Gode muligheder for sparring
Lundbeck Student Assistant

Lundbeck, København

CPQC LIMS team i Valby, søger en studentermedhjælper med lyst til at indgå i et udfordrende og resultatorienteret miljø.

Du vil som udgangspunkt indgå i teamets administrative opgaver og efterhånden som træning er gennemført arbejde mere og mere selvstændigt med disse. Herudover vil du skulle hjælpe med diverse opgaver som f.eks. klargøring og opfølgning i forbindelse med ansættelse af nye medarbejdere.

NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
Praxis-Fonden Studentermedhjælper med grafiske og visuelle kompetencer

Praxis-Fonden, Odense

Hos Praxis Forlag er vi inde i en rivende udvikling og står nu over for en meget spændende udfordring med at udvikle fremtidens læremidler til alle ungdomsuddannelser i Danmark.

Derfor søger vi en initiativrig studentermedhjælper, der kan hjælper vores grafiske afdeling med at få vores produkter til at være indbydende og flotte.

Eksempler på opgaver er forsideproduktion til digitale læremidler, webBøger, undervisningsforløb og træningsbaner samt filhåndtering, herunder konvertering af fx svg.

Du bliver en del af et hold, som er first movers på digital læring. Derfor vil du også få nogle unikke kompetencer, der kan sammenkoble teknologi og virkelighed på en ny måde.

MAN Energy Solutions
Student Assistant for Engine Control Department

MAN Energy Solutions, Copenhagen

Are you a talented individual who is ready to assist in developing cutting-edge and innovative technology?

Se video om MAN Energy Solutions som arbejdsplads

Are you interested in making the future? Would you like to contribute to the global green transition and join a team that makes a lasting impact developing the world’s largest combustion engines of the future? Then we might have just the spot for you!

You will be developing supporting tools in C++ and Python, that enable a successful rollout of new software releases along with supporting an efficient development by assisting control engineers in the development of our engine control system.

MAN Energy Solutions
Habitus
HabitusHuset Børsholt og HabitusHuset Astrupvej søger pædagogiske tilkaldevikarer, fortrinsvis til indmøder i weekender og ved ferie

Habitus, Sindal

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Vil du være en del af godt arbejdsmiljø, hvor der er let til grin? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye kollega.

Brænder du for at arbejde med mennesker, der er udfordret af gennemgående udviklingsforstyrrelser, autisme og andre psykosociale udfordringer? Så er du måske den person, vi søger til at støtte vores borgere.

Du har lyst til at arbejde ved indmøder i weekender, eller måske du er studerende med overskud i hverdagen til at gøre en forskel for vores borgere.

Habitus
EPOS
Junior Test Engineer - Software Test Automation (Student Assistant)

EPOS, Ballerup

You will become part of the software team in charge of handling communication with our headsets, speakerphones and video cameras on the PC side. You will be part of developing and maintaining the test automation system that tests all our different devices towards the PC applications in a cross-platform environment: Windows, MacOS, Linux and mobile.

Se video om EPOS som arbejdsplads Your focus will mainly be on implementation in our test automation frameworks for continuous testing within our ecosystem and developing and maintaining the test automation system in C++, Python and Groovy.

EPOS
Energinet
Studentermedhjælp søges til Energinet Gastransmission

Energinet, Ballerup

Energinet

Der er fart på den grønne omstilling, og hos Energinet har vi en helt central rolle i målet om en grønnere verden. Du har nu muligheden for at komme med på rejsen og bidrage til den grønne omstilling via vores mange grønne projekter i Energinet Gastransmission.

I afdelingen arbejder vi med:

 • Modtagelse og registrering af dokumenter i forskellige systemer
 • Tjek af Meta Data
 • Vedligehold af systemdata, eksempelvis Microsoft SharePoint
 • Opdatering af forskellige registre, hovedsageligt i Microsoft Excel
Energinet
Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Studentermedhjælper til fremdriftsteamet i Udviklings- & Forenklingsstyrelsen

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Kgs. Lyngby

Har du sans for data og kendskab til Power BI? Har du lyst til at få en nøglerolle i fremdriftsstyring af et stort it-projekt med politisk fokus?

Du bliver en del af kontoret PMO ICE med 12 medarbejdere, der understøtter det store it-program, der har ansvaret for udviklingen af de nye ejendomsvurderinger.

Din præcise opgaveportefølje vil blive fastlagt efter dine kompetencer og erfaringer. Nogle af dine opgaver vil bl.a. være:

 • Datamodellering til understøttelse af rapporteringsbehov og videreudvikling af Power BI-rapporter
 • Indspark til anvendelsen af de store mængder af data programmet besidder
 • Løbende levering af driftsrapporter og ledelsesrapportering
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV