500 job matcher din søgning 500 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Naviair
Naviair i Billund søger flyveledere

Naviair

Vi søger flyveledere med erfaring inden for tårn- og indflyvningskontrol med radar (TWR/APP) og/eller områdekontroltjeneste (ACC).    

Ansættelse/omskoling vil ske i løbet af 2023/2024, efter nærmere aftale.

Udvælgelsen vil ske efter en samlet vurdering af faglige og personlige kvalifikationer samt udviklingspotentiale. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, hvor vi ved høj grad af faglig kompetence og ved at vise tillid, respekt og engagement sammen skaber brugbare løsninger og gode relationer. 

Naviair
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
Metro Service A/S
Trafikleder til kontrolrummet på Københavns nye letbane

Metro Service A/S, København/Glostrup

Kunne du tænke dig en nøglerolle i forbindelse med den nye letbane i København? Motiveres du af at holde overblik og få tingene til at køre? Og kan du kommunikere målrettet og præcist? Så er du måske vores nye kollega. 

Hos os betyder sikkerhed alt. Vi får rigtig mange passagerer og kollegaer ude i trafikken hver dag, og det bliver din opgave at:

 • hjælpe med udvikling og etablering af de nødvendige sikkerhedsprocesser og organisationsprocesser
 • give input til og sikre dokumentation til sikkerhedsgodkendelsen
 • udarbejde og vedligeholde vores operationelle procedure og sikkerhedsregler for drift og overvågning af letbanen.
Metro Service A/S
Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
Banedanmark
Kørelærer til Banedanmarks Materiel & Beredskab

Banedanmark, Roskilde

Har du uddannelse som lokomotivfører og mod på at prøve en ny plads på banen?

Vores område Materiel og Beredskab er inde i en rivende udvikling. Derfor søger vi i øjeblikket nye medarbejdere, som skal løse en bred pallette af opgaver, men med troljekørsel som omdrejningspunkt. Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Dine primære opgaver bliver bl.a. at understøtte vores værksteder og projekter ved at køre funktionstest på vores rullende materiel, når det er blevet ændret eller repareret, levere trækkraftydelser til anlægsprojekter og eksterne entreprenører og bidrage til uddannelse af kollegaer i de respektive litra.

Banedanmark
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
PRO&CO Blandemester

PRO&CO søger for IBF Fabriksbeton Aarhus i Lystrup

Når IBF leverer ”Beton til Tiden” – er det resultatet af dygtige og motiverede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at leve op til det kendte motto. Som blandemester for IBF Fabriksbeton Aarhus, får du til opgave, at lede og motivere medarbejderne i den daglige drift, og mod fælles mål.

Helt kort vil din opgave blive, at sikre, at afdelingens medarbejdere har de nødvendige informationer og de bedste forudsætninger, for at få den rette kvalitet af færdigbeton leveret til tiden. Denne opgave kræver et stort overblik, faglig viden og ikke mindst et godt kendskab til sit team.

IBF tilbyder en lønpakke indeholdende en fast månedsløn plus tillæg for overarbejde, pension, fritvalgsordning og sundhedsforsikring.

PRO&CO
COWI
Business Development Director

COWI, Lyngby

Do you want to strengthen our customer relations? Can you build long-term relationships with our key customers? And are you experienced in the roads sector? Then, shape a sustainable and liveable world with us.

To ensure continuous growth on multidisciplinary road projects in the Capital Region of Denmark, we are looking for a Business Development Director to join our team in Roads, Airports and Digitalisation.

We value differences and development and cultivate an environment of belonging and having fun. Because that is what brings out the best in you, at work and at home.

COWI
Davidsens Tømmerhandel A/S Chauffør til Davidsen i Ringsted

Davidsens Tømmerhandel A/S

Er du en dygtig og rutineret chauffør, som har lyst til at blive en del af en velfungerende logistikafdeling?

Din primære opgave er at sikre, at vores kunder får de rette varer til rette tid. Du er vores ansigt udadtil, når du møder kunden i forbindelse med levering af varer og derfor er det vigtigt, at det falder dig naturligt at yde en personlig service til vores kunder.

Gem
MEDLOG Denmark A/S
Maskinfører

MEDLOG Denmark A/S, København

Vi har brug for endnu en truckfører til vores afdeling af MEDLOG CPH, og hvis du finder nedenstående interessant, så er det denne stilling som du skal søge.

Vi hedder MEDLOG Denmark A/S, er placeret i frihavnen i København og vores moderselskab, samt primære kunde, er MSC som er verdens andet største containerrederi.

Vi beskæftiger os med klargøring, opbevaring, reparation og transport af skibscontainere i alle typer og størrelser, og har containerterminaler og depoter over hele verden. Vi kommer til at operere ud fra et område på 9.000 m2 på containerterminalen i København.

MEDLOG Denmark A/S
Gem
Mortalin
Servicetekniker til København/Nordsjælland

Mortalin

Vi søger en kvalitetsbevidst og serviceminded kollega til vores serviceteknikerteam i København/Nordsjælland området. Vi leder efter dig, der forstår at rådgive vores kunder og som ønsker at gøre en forskel i hverdagen.

Din hverdag bliver præget af alsidige opgaver, som du skal løse selvstændigt – vi kender ikke dagen i morgen, men vi ved, at den ikke bliver kedelig.

Du har en afgørende rolle, da du som vores ansigt udadtil er den, der møder vores kunder i dagligdagen. I Mortalin sætter vi en stor ære i at kunne tilføre kunden den helt rette viden til forebyggelse og bekæmpelse – det skal du være med til at sikre.

Mortalin
Fertin Pharma Operatør til daghold

Fertin Pharma, Vejle

Vil du være en del af vores produktion af medicinsk tyggegummi, i en af verdens førende B2B virksomheder inden for vores område?

I samarbejde med resten af afdelingen, er du med til at sikre en god kvalitet, hvor der produceres under sundhedsmyndighedernes GMP-regler (Good Manufacturing Practice). Så hvis du kan lide en travl arbejdsdag og ikke er bange for at lære nyt, er vores produktion og pakkeri måske din nye arbejdsplads.

Fertin Pharma
Aluwind A/S
Key Account Manager – Offshore Wind

Aluwind A/S, Odense

Vi søger en Key Account Manager af konstruktioner af offshore vindmøllefundamenter; et forretningsområde hvor Aluwind har placeret sig internationalt som en kompetent partner gennem de seneste 13 år. Se video om Alumeco A/S som arbejdsplads

Du får selvstændigt ansvar for at styrke salget og have fingeren på pulsen i forhold til igangværende og kommende offshore vindprojekter. Du vil spille en central rolle gennem hele salgsfasen, og ofte vil du være med til at udvikle specifikke løsninger i tæt samarbejde med kundens projektledere m.fl.

Vi tilbyder en stilling med meget ansvar i en global koncern med en klar vækststrategi. Du kommer til at operere i et konkurrencepræget marked, og du får gode muligheder for at præge stillingen og videreudvikle din karriere.

Aluwind A/S
Gem
Career
Enestående mulighed som Driftsleder til historiske bygninger i Nordsjælland

Career søger for kunde

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du dygtig til at lede dine medarbejdere til at yde lidt ekstra i hverdagen? Og vil du gerne arbejde på et af de smukkeste områder i Nordsjælland? Så er det måske dig, som vi leder efter.

Jobbet består af mange afvekslende opgaver i tæt samspil med flere forskellige interessenter såsom ejerne, entreprenører, myndigheder m.fl.

Dine arbejdsopgaver:

 • Styring af arbejdsopgaver og projekter i forhold til alle bygninger
 • Drift og ledelse af reparations- og vedligeholdelsesopgaver, der udføres af eksterne entreprenører og underleverandører
 • Indhentning af tilbud og dialog med underleverandører
Indrykket:
Marius Pedersen A/S
Fast afløser til kørsel med komprimatorbil og frontloader - Region Hovedstaden

Marius Pedersen A/S, Rødovre

Vær med på holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed.

Er du på udkig efter et job i en virksomhed med ordnede forhold og gode kolleger? Så er det måske lige netop dig, vi søger.

Vores regionskontor i Rødovre har travlt og søger en servicemindet skraldemand til kørsel med komprimatorbil og frontloader. Der er tale om fuldtidsstilling med varierende arbejdstider og kørsel i forskellige geografiske områder. Afdelingen råder over ca. 125 biler og beskæftiger pt. 150 medarbejdere.

Vi tilbyder

 • et interessant og afvekslende job i en dynamisk virksomhed i vækst
 • ordnede ansættelsesforhold, gode kolleger og en uformel omgangstone
Marius Pedersen A/S
Marius Pedersen A/S
Chauffør til liftbil - Region Hovedstaden

Marius Pedersen A/S, Rødovre

Vær med på holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed

Vores regionskontor i Rødovre har travlt, og vi søger derfor en serviceminded chauffør til kørsel med liftbil.

Afdelingen råder over ca. 125 biler og beskæftiger pt. 150 medarbejdere.

Det er et krav, at du har erfaring med kørsel med lastbil og containertransport.

Marius Pedersen A/S
RD VVS ApS Kloak-folk

RD VVS ApS, Herlev

RD VVS, EL & Kloak er et firma i rivende udvikling. Vi er i dag omkring 30 medarbejdere samlet i de tre afdelinger. Vi beskæftiger os med alt autorisationskrævende arbejde inden for VVS, El og Kloak. Vi har rigtig travlt og søger derfor en ny kollega til vores kloakafdeling.

Arbejdsopgaverne består af mindre varierende opgaver såsom renovering og nyanlæg af kloak. Vi kan tilbyde:

 • en god arbejdsplads med rare kollegaer
 • et firma med en god kultur og en god stemning ledelse og personale imellem
 • en alsidig hverdag med mange spændende og forskellige opgaver
Arkil A/S
Chauffør til asfaltafdeling

Arkil A/S, Vojens

Din primære arbejdsopgave bliver kørsel med asfalt fra værket i Skrydstrup og ud til vores kunder og projekter i hele Sydjylland.

Du får et fast og stabilt arbejde i et solidt firma, hvor et sikkert arbejdsmiljø, godt samarbejde og hjælpsomhed vægtes højt i det daglige.

Du ansættes som timelønnet medarbejder ifølge den gældende overenskomst og efter kvalifikationer.

Kredsløb
Specialarbejder til kraftvarmeværk

Kredsløb, Aarhus

Vil du hjælpe med at sikre tilførsel og rette kvalitet af brændsel, så vi kan producere grøn varme og energi? Så er du måske vores nye medarbejder til et af landets største affaldsenergi- og biomassefyrede kraftvarmeværker.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte:

 • Krankørsel (traverskraner) fortrinsvis ved affaldsmodtagelsen, men også i halmladen på afløserbasis.
 • Modtagekontrol af brændsel.
 • Vedligeholde og rengøre produktionsanlæg.
Kredsløb
CRH Concrete A/S
Produktionsmedarbejder

CRH Concrete A/S, Søndersø

Til vores fabrik i Søndersø søger vi en dygtig og engageret produktionsmedarbejder til støbning af betonelementer.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed.

Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone, og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer. Du vil naturligvis modtage en grunding oplæring.

Der er tale om en fast stilling på timeløn, på 37 timer ugentligt, hvor du enten arbejder fra kl. 6 til kl. 14 eller fra kl. 7 til kl. 15.

CRH Concrete A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV