317 job matcher din søgning 317 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Arkil A/S
Håndfolk til anlægsopgaver i Kolding

Arkil A/S

Du bliver ansat i vores anlægsafdeling i Kolding, hvor vi udfører traditionelle anlægsopgaver indenfor vejsanering.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

I Arkil er vi fagligt dygtige og vores medarbejdere får mulighed for at uddanne sig og erhverve de kompetencer, som arbejdsopgaverne kræver.

Arkil A/S
Rørlægger til Kolding

Arkil A/S

Vi har travlt og søger rørlægger til kloakering samt anlægsopgaver i Trekantområdet.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelse.

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed.

Sund & Bælt Holding A/S
Regnskabschef

Sund & Bælt Holding A/S, København

Vil du være med til at etablere og drive de største infrastrukturprojekter i Danmark, og brænder du samtidig for at være med i et stærkt team, hvor høj faglighed, udvikling og godt humør sætter retningen for din hverdag?

Vi søger en regnskabschef der kan sætte en høj standard for vores regnskaber og metoder i Sund & Bælt, og som driver vores ambitiøse rejse mod en ”Best Practice” regnskabsfunktion, der går mod øget automatisering og digitalisering.

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Humor fylder i vores hverdag og er med til at gøre Sund & Bælt til en fantastisk og familievenlig arbejdsplads.

Sund & Bælt Holding A/S
Matas A/S Facility-koordinator – projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse

Matas A/S, Allerød

Til vores Facility-afdeling, søger vi en koordinator til en projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du vil blandt andet koordinere og have lettere projektledelse med mindre byggeri, samt større og mindre ombygning af vores faciliteter. Du vil også blive en del af andre større og mindre Facility-relaterede projekter, såsom energioptimering og generelle driftsoptimeringer.

Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
nemlig.com Regnskabschef

nemlig.com, Brøndby

I nemlig.com er vi passionerede mennesker med ét fælles mål: Vi vil skabe et bedre liv for folk i Danmark. Et af de vigtigste elementer i vores vision er engagerede og passionerede mennesker, som elsker at gøre en forskel i deres job. Så vil du være en del af en virksomhed i vækst, hvor du har det overordnede ansvar for regnskabsfunktionen?

Så tilbyder vi en alsidig arbejdsdag, hvor du indgår i et bredt spænd af arbejdsopgaver med rig mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaver, processer og arbejdsgange.

Topsoe Refractory Engineer – Bricklayer

Topsoe, Kgs. Lyngby

We are looking for a bricklayer that wants to gain new knowledge and wants to use the profession in a new way.

You will be working at the headquarter engineering office and travelling to destinations all over the world several times a year. Doing so, you are going to explore the world of Topsoe’s many complex technologies working with a range of interdisciplinary projects.

As part of the refractory team, you will use your profession and hands-on experience to guide and control our supplier and ensure high quality of our proprietary equipment to our customers.

Gabriel A/S
Finance Manager

Gabriel A/S, Aalborg

Vil du være en del af en global og vækstorienteret virksomhed? Motiveres du af at tage ansvar og levere høj faglighed?

Vi søger en Finance Manager, som naturligt tager ejerskab og sætter retning, og som samtidig formår at formidle komplekse økonomiske tal til vores øvrige organisation. Du befinder dig desuden godt i en central rolle, hvor opgaveporteføljen er bred og veksler mellem hands-on opgaver og strategiske koncern-projekter.

Dit primære ansvar vil være Gabriels danske selskaber, men du får også en central rolle i at være sparringspartner for og højre hånd til koncernens Group Finance Manager.

Gabriel A/S
Gem
InGear ApS Murere - rejsemontører til altanmontage

InGear ApS

InGear søger friske og dygtige murere til at være en del af et erfarent altanmontageteam. Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig til dit fag med en god håndværksmæssig forståelse.

Du vil komme til at arbejde med murerarbejde i forbindelse med udskiftning af vinduer til døre og montage af altaner. Arbejdet foregår hovedsageligt i Storkøbenhavn fra mandag morgen til torsdag middag, vi arbejder effektivt i 3-4 dage inden vi holder lang weekend.

InGear sørger for super boligforhold under rejsedagene, og ofte er der også sørget for aftensmaden når vi kommer sent hjem fra byggepladsen.

Brinch & Partners Head of Group Reporting

Brinch & Partners søger for Dovista A/S i Horsens

Based in our Headquarter in Horsens, we are looking for a competent Head of Group Reporting to join our team, as we aspire to be the front-runners in activities related to financial reporting and accounting across the DOVISTA Group.

As Head of Group Reporting, you will become a key player in consolidating the financials for monthly and year end closing, and lead the completion and improvements of annual and monthly reporting. To do so you will work closely with all finance departments and senior management supporting the continued development of our reporting, consolidation and accounting.

Brinch & Partners
Arkil A/S
Asfaltarbejder

Arkil A/S, Hasselager

Vil du være med til at sætte dit aftryk på de danske veje, og har du erfaring med asfaltarbejde? Vi har travlt og søger en asfaltarbejder til vores hold, som udfører asfaltopgaver i Århus-området.

Din adgangsbillet til jobbet

  • Du har erfaring med asfaltarbejder.
  • Du sætter pris på udendørs arbejde.
  • Du har som minimum kørekort til alm. personbil.

Du får et selvstændigt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i medarbejdernes udvikling og efteruddannelse.

KOMPOSITlageret.dk ApS Hegnsmontør til opsætning af hegn til virksomhed i vækst!

KOMPOSITlageret.dk ApS, Stilling

Vi brænder for at give havefolk den bedste kvalitet til de laveste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har store ambitioner, og er i konstant udvikling.

Hos os vil du finde et uformelt arbejdsmiljø, hvor humøret er højt og hvor vi altid er klar til at hjælpe hinanden. Arbejdsstedet vil være i hele landet, med udgangspunkt i Stilling. Hvor vi har showroom og lager. Arbejdstiden vil være mandag til torsdag.

Vi søger to medarbejdere, som er klar på en montør stilling, hvor man har mange alsidige opgaver. Du vil have kontakt til vores kunder. Du må gerne have hænderne skruet rigtigt på, og have fokus på detaljerne. Du er vores ansigt udadtil, derfor er det vigtigt at du er serviceminded.

Arkil A/S
Arkil søger medarbejder til grundvandssænkning i Greve afdelingen

Arkil A/S

- Bliv del af et fagligt stærkt grundvandsteam, der består af erfarne grundvandsteknikere, miljøteknikere og borebisser, der alle besidder det lovmæssige A+B brøndborercertifikat.

Du bliver ansat i vores grundvandssænkningsafdeling i Greve, hvorfra vores team køre ud og etablerer små og store grundvandssænknings anlæg over hele landet. Vi holder udgravninger tørre, f.eks. når der skal udføres anlægskonstruktioner dybere end det naturlige grundvandsspejl.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og professionelle samarbejdsklima.

ROP-AS
Erfaren Formand/Entrepriseleder søges til entreprenør på Midtsjælland

ROP-AS

ROP A/S tilbyder en spændende stilling som Formand/Entrepriseleder i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, som kan træde ind i igangværende og nye sager på Sjælland.

Er du den rette kandidat, er dette stillingen, hvor du får mulighed for at bidrage med din erfaring og kompetencer inden for jord- og anlægsbranchen, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag, og hvor du sammen med dygtige og kompetente kollegaer eksekverer og videreudvikler virksomheden.

Formanden/Entrepriselederen skal agere som repræsentant for virksomheden samt sikre korrekt udførelse af diverse bygge-, anlæg- og kloakprojekter for virksomheden. Formanden/Entrepriselederen refererer til den tilknyttede projektleder eller driftsdirektør.

ROP-AS
Gem
NCC Danmark
Pladsmand søges til NCC byggeplads nyt Vendelbocenter i Sindal

NCC Danmark, Sindal

Som pladsmand hos NCC bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland.

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det betyder, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Du vil som det første blive tilknyttet vores projekt, opførelse af 10.000 m2 nyt Vendelbocenter i Sindal for Hjørring Kommune, byggeriet afleveres til bygherre Juli 2024.

NCC Danmark
Hansen Toft A/S Director, Compliance & Risk Management

Hansen Toft A/S recruiting on behalf of GPV Group A/S in Vejle

Are you passionate about conducting projects with strategic impact, ensuring crucial business continuity, and engaging with global sites as stakeholders?

For this, we seek an experienced executive who can establish a professional function with the right competences to handle the area of responsibility.

You refer to the Group CFO and will become part of Group Finance Management. The Compliance & Risk Management function is new and one of your first tasks will be to set up the structure and competences enabling you to execute on the responsibilities.

Hansen Toft A/S
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur Vil du stå i spidsen for en ambitiøs økonomifunktion?

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur, København

Har du en stærk og bred økonomifaglighed, som du gerne vil sætte i spil? Vil du gennem din forretningsforståelse være med til at skabe de rette økonomiske rammer for en styrelse i udvikling, og er det naturligt for dig at lede? Så søger vi en leder til vores økonomifunktion.

Som funktionsleder for økonomi indgår du i den samlede ledelse af kontoret. Vi fastlægger i fællesskab den ledelsesmæssige retning og sikrer den fortsatte udvikling af kontoret.

Du bliver ansvarlig for koordinering, styring, prioritering og faglig sparring på opgaver inden for økonomifunktionen og for den faglige udvikling af enhedens medarbejdere.

Venaris Executive Search CFO/COO

Venaris Executive Search søger for Sovino Brands ApS i København

Med reference til CEO Torben Olsen bliver du ansvarlig for at lede, udvikle, effektivisere og optimere finance-funktionen hos Sovino Brands. Du bliver en del af ledergruppen og bliver sparringspartner til den øvrige del af direktionen, som du blandt andet vil bistå med udarbejdelse af relevante business cases i forbindelse med nye potentielle opkøb (M&A).

Du får en nøglerolle i forbindelse med strategi- og forretningsudvikling, hvor du blandt andet skal lave forretningsanalyser og servicere bestyrelsen med mødemateriale. Derudover vil du stå for rapporteringen til Maj Invest. Dine arbejdsopgaver vil således spænde bredt lige fra finans til de mere kommercielle og udviklingsorienterede arbejdsopgaver.

Boligkontoret Fredericia Ejendomsfunktionær med grønne fingre

Boligkontoret Fredericia

Hos Boligkontoret Fredericia bliver du bl.a. ansvarlig for vedligeholdelse/udvikling af udeområder og grønne arealer og for vedligeholdelse af bygninger.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Et spændende, alsidig og afvekslende job i en uformel organisation
  • En fuldtidsstilling
  • Løn og ansættelsesvilkår som varmemester i henhold til gældende overenskomst mellem BL og ESL

Vi er 25 ansatte i administrationen og 40 ejendomsfunktionærer i boligafdelingerne.

Claire Group A/S
Talentfuld regnskabschef

Claire Group A/S, Ikast

Kan du se dig selv som det centrale omdrejningspunkt for den økonomiske styring i rollen som ’højre hånd’ for dynamisk CFO i en international orienteret modevirksomhed?

Trives du med at få tallene til at falde rigtigt på plads, og at bruge din forretningsmæssige indsigt til at skabe værdifuld rapportering?

Udfordrer du det bestående og tænker du digitalt?

Har du en controller i maven og en stærk analytisk sans, som sikrer kvalitet og relevans i dit arbejde?

Har du mod på at få ledelsesansvar?

Så håber vi at høre fra dig…

Claire Group A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV