855 job matcher din søgning 855 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Orana Denmark A/SVedligeholdelsesmedarbejdere til spændende produktion

Orana Denmark A/S, Rynkeby

Vi søger en eller flere kompetente teknikere, der i tæt samarbejde med det øvrige teknikerteam, sikrer at vores produktionsapparat kører optimalt. Vi udfører løbende service og reparation af maskinparken på vores produktionsvirksomhed i Rynkeby.

Vores produkter er alsidige, og du får derfor brug for din tekniske kreativitet samt din fokus på fleksibilitet og robusthed, når du arbejder på vores maskinpark.

Dine ansvarsområder og opgaver:

 • Sikre stabil drift gennem vedligehold af produktionsapparatet.
 • Servicering og forebyggende arbejde på maskiner med henblik på at minimere nedbrud.
 • Udføre reparationer på eget værksted i samarbejde med den øvrige stab og eksterne håndværkere.
Landau HeadhuntingLead Auditor til landsdækkende kontrolinstans med egen ISO-akkreditering

Landau Headhunting søger for TEKNIQ Kvalitet i Odense

Er du skarp til kvalitetsledelsessystemer og auditering – primært inden for ISO-verdenen? Er du en dygtig Lead Auditor, som formår selvstændigt at planlægge dine opgaver, og som samtidig værdsætter et godt kollegialt fællesskab? Så er det muligvis dig, vi leder efter!

Du skal i jobbet som Lead Auditor selvstændigt planlægge besøg hos relevante virksomheder, hvor du primært vil være ansvarlig for virksomheder beliggende i Jylland.

Som den nye Lead Auditor vil du således få en hverdag, hvor du planlægger din egen tid. Det meste af ugen vil du være optaget af ISO audits med heraf følgende aktiviteter i form af rapportering og planlægning. Fællesskabet med kolleger prioriteres dog generelt højt, og der er jævnligt faglige sparringsmøder og sociale arrangementer.

Hedegaard El-TeknikELEKTRIKER MED ERFARING INDENFOR LANDBRUG OG BOLIG SØGES

Hedegaard El-Teknik, Løgstør

De primære arbejdsopgaver vil være service, fejlfinding og vedligeholdelse af landbrugsinstallationer. Der vil være opgaver i mindre industri samt boliginstallationer.

Det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt, da du på flere af opgaverne vil komme til at arbejde alene hos kunden. Du har derfor også et højt servicegen og er loyal både overfor kunder og kollegaer. Ved Hedegaard El-Teknik er der kort vej til beslutningstageren og der er god mulighed for faglig og personlig udvikling.

Stillingen er på 37 timer pr. uge. Med mulighed for fleksibilitet. Efter oplæring vil du komme til at indgå i en vagtordning.

Gem
Verdo
Elektriker til Gadelys

Verdo, Vejle og Fredericia

Til Danmarks største leverandør indenfor offentlig gade og vejbelysning, søger vi en elektriker, til at indgå i vores faste team i Vejle og Fredericia.

Verdo A/S

Verdo drifter og vedligeholder ca. 250.000 lyspunkter fordelt over hele Danmark. Udover vejbelysning, så er vi systemleverandør indenfor trafiksignalanlæg.

Verdo arbejder med gadelys og teknisk infrastruktur i hele Danmark, og denne stilling er placeret i Vejle og Fredericia, og det er i dette område der er fremmøde.

Du vil skulle løse følgende opgaver:

 • Medvirkende til drift og vedligehold af ca. 45.000 lyspunkter
 • Etablering af vejbelysning i ny-udstykninger
 • Etablering af installationer for special- og effekt-belysning
Verdo
KABEjendomsservicetekniker eller ejendomsassistent til Boligforeningen 3B, driftsområde H

KAB, København

Er du uddannet ejendomsservicetekniker, ejendomsassistent eller har du håndværkermæssig uddannelse så søg et rigtigt godt job her!

Kunne du tænke dig at syne boliger og betjene beboere i 3B’s ejendomme på Amager? Er du handlekraftig, serviceminded og god til beboerservice? Og ønsker du et alsidigt job med ansvar indenfor administration, planlægning og digital koordinering af opgaver i et boligområde? Så er stillingen som syner i Boligforeningen 3B’s driftsområde H lige noget for dig.

Dine opgaver er bredt funderet og indeholder administrative, håndværksmæssige og koordineringsopgaver, så det er vigtigt, at du trives med mange bolde i luften. Du vil få et tæt samarbejde med dine 14 kollegaer hvor dit gode humør, faglighed og drive forventes dagligt.

EL-team Fyn a/sVi søger dygtige faglærte elektrikere

EL-team Fyn a/s, Odense

Kunne du tænke dig at arbejde i et stærkt entrepriseteam, hvor der er fokus på kvalitet og godt håndværk? Der er mange opgaver i bogen, nok til de næste par år, derfor ønsker vi at udvide vores team.

Vi er en ejerledet virksomhed med afdelinger flere steder på Fyn og nærliggende øer, samt en afdeling i København. Hos El-Team Fyn A/S leverer vi alle typer af el-tekniske installationer.

Udover at være faglært elektriker, forestiller vi os følgende:

 • Har erfaring med entreprise-arbejde eller lyst til at lære
 • Har erfaring med bygningsinstallationer Du kan arbejde selvstændigt, omhyggeligt og kvalitetsbevidst
Provargo A/S
Installationstekniker med fokus på IoT udstyr i bar, hotel og restaurationsmiljøer

Provargo A/S, Greve

Provargo A/S er en dansk virksomhed i vækst og med stor ordretilgang. Vores hovedkontor er i Greve, hvor din hverdag vil have sit udgangspunkt. Derudover har vi en salgsafdeling i England. Vores kunder spænder bredt indenfor natklubber, hoteller, stadions, restauranter, samt bodegaer og strækker sig verden rundt. Grundet øget ordre tilgang, har vi brug for dig til både at klargøre og installere vores cloud-baserede bar udstyr.

Som følge af den stigende kundetilgang både indenfor og udenfor Danmarks grænser, skal du være forberedt på at rejser kan forekomme af op til en uges varighed. Jævnlig rejseaktivitet i Jylland og på Fyn, vil også forekomme.

BonBon-LandFacility Maintenance Manager

BonBon-Land, Holme-Olstrup

Er du uddannet tømrer eller elektriker - eller har du en lignende relevant uddannelse inden for byggefagene? Har du gode samarbejdsevner og kan dokumentere min. 5 års erfaring? Kunne du tænke dig at indgå i et team af motiverede, erfarne og dygtige kollegaer, der brænder for BonBon-Land?

Du kommer til at stå i spidsen for den del af vores tekniske afdeling, som vedligeholder vores bygninger og grønne områder i og udenfor sæsonen. Du vil få det daglige ledelsesansvar for 3-4 medarbejdere samt have ansvaret for kontakten til mange af vores gode eksterne samarbejdspartnere.

Du kommer til at få et tæt samarbejde vores Rides Maintenance Manager, som har det daglige ledelsesansvar for de teknikere, som primært vedligeholder forlystelserne.

Service-rens ApSHåndværker til ventilationsrens m.m. (evt. ufaglært)

Service-rens ApS

Vi søger en fleksibel håndværker (evt. ufaglært) til ventilationsrens m.m. Arbejdet foregår med specialudviklet udstyr indvendigt i kanalerne. Du bliver selvfølgelig oplært i at bruge udstyret, da vi ikke forventer, at du har erfaring fra branchen i forvejen.

Vi forventer, at:

 • Du har kørekort til alm. bil
 • Du taler dansk og gerne bor i Aarhus eller omegn

Arbejdet foregår i hele Danmark, dog primært i Jylland og mest inden for "normal arbejdstid".

Service-rens tilbyder en alsidig arbejdsplads med nye opgaver næsten dagligt. Vi kører normalt 2 i hver bil, så du får en erfaren kollega som makker. Løn med pension tilbydes.

Gem
Krüger Aquacare
Servicemontør til København og Omegn

Krüger Aquacare

God service er kernen i vores forretning og i dit arbejde!

Som servicemontør udfører du service- og reparationsopgaver i egen fuldt udstyret servicebil. Du renoverer korrosionsbeskyttelsen og fjerner kalk fra store varmtvandsbeholdere og varmevekslere. Vores kunder er typisk boligselskaber, hospitaler eller industrianlæg, der skal have deres varme- og vandsystemerne til at fungere optimalt.

Opgaverne udfører du ofte på egen hånd – men du kan også løse opgaver i samarbejde med en kollega. Du udfylder dokumentation af udført arbejde i vores it-system. I samarbejde med vores serviceplanlæggere sørger du for, at vores kunder bliver serviceret på et højt niveau. Du er derfor også opmærksom på om andre opgaver bør udføres.

Krüger Aquacare
Mammen Mejerierne A/SVedligeholdstekniker

Mammen Mejerierne A/S, Bjerringbro

Har du gode evner inden for fejlfinding og problemløsning, elektrisk såvel som mekanisk? Så bør du søge stillingen som vedligeholdstekniker hos Mammen Mejerierne. Du vil komme til at indgå som en aktiv del af et vedligeholdsteam, der varetager fejlretning og vedligehold på vores produktionsudstyr samt installation og indkøring af nyt udstyr.

Med reference til vedligeholdschefen og i samarbejde med kollegaer og eksterne montører er ansvaret at sikre optimal og driftssikker udnyttelse af produktionsudstyret. Arbejdsopgaverne består blandt andet af:

 • Løbende vedligehold og reparation på proces- og pakkeriudstyr samt evt. faste installationer
 • Tæt samarbejde med operatører og øvrige teknikere for at sikre stabil drift og operationer
 • Deltagelse i projekt- og udviklingsopgaver i samarbejde med eksterne montører
Dansk Kabel TVProdukt Manager til Alarmnet

Dansk Kabel TV, Tranbjerg J.

Trives du med en varieret hverdag i et særdeles teknisk- og teknologisk miljø, med mange interne og eksterne kontaktflader? Motiveres du af udvikling, hvor dine beslutninger har stor betydning for driften af kritisk infrastruktur? Så er jobbet måske noget for dig.

I Dansk Kabel TV (DKTV) søger vi en Product Manager, der vil tage ansvar for, at sikre den daglige drift af vores Alarmnet. Derudover være med til at sikre udviklingen af fremtidens Alarmnet. Alarmnet servicerer hver dag samfundskritiske funktioner, som brandalarmer, sikringstjenester, beredskaber, 112 osv.

Din hverdag vil gå med videreudvikling af vores eksisterende produkter. Hvorfor et kreativt mindset og hang til perfektionisme, er nogle af de egenskaber der skal til for at lykkes med at være Product Manager hos Alarmnet i DKTV. Jobbet kan opdeles i tre kategorier: Forretning, Teknologi og Kundeservice.

Gem
Fyns Almennyttige Boligselskab
Ejendomsmesterassistent

Fyns Almennyttige Boligselskab, Odense

Et af vores dygtige teams i Odense har brug for en ny kollega, som kan indgå på et hold, der hver dag arbejder på at yde en høj service overfor beboerne. Teamet betjener to af vores store boligafdelinger med etagebyggeri i Odense.

Som en del af teamet skal du være med til også fremover at sikre et højt kvalitets- og serviceniveau over for vores beboere. Det betyder mange forskellige arbejdsopgaver med meget beboerservice og kontakt til håndværkere, hvor vores ejendomsfolk bliver det naturlige bindeled i hverdagen. Desuden vil du skulle varetage opgaven med ind- og udflytningssyn af boligerne i afdelingerne. Denne opgave vil i perioder fylde meget.

Primære arbejdsopgaver:

 • Ind- og udflytningssyn af boliger
 • Beboerservice
 • Mindre reparationer og udskiftninger i afdelingerne
 • I vinterhalvåret skal du påregne snevagter i nogle weekender
Fyns Almennyttige Boligselskab
Gem
G4S Security Services A/S
Installationstekniker (Montør) til G4S Security Services A/S

G4S Security Services A/S, Aalborg/Århus

Er du uddannet elektriker og kunne du tænke dig at installere moderne sikkerhedsløsninger hos vores erhvervskunder? Så er du måske vores nye kollega i Aalborg/Århus-området

Du får en alsidig stilling, hvor du bliver en del af et velfungerende team af dygtige kolleger som alle sætter en ære i, at give vores kunder en god oplevelse. Du bliver ansvarlig for installation og udvidelse af AIA/ADK/TVO/ABA anlæg hos vores erhvervskunder og kan fra tid til anden komme i berøring med andre dele af G4S´produktpalette

Du kan lide at arbejde selvstændigt og du værdsætter, at du selv har indflydelse på planlægningen af din dag, hvor det falder dig helt naturligt, at få kunden til at føle sig i centrum.

G4S Security Services A/S
Gem
OBH-Gruppen A/S
Inspektører til El-eftersyn – Nordjylland

OBH-Gruppen A/S

Vi søger elektrikere, som kan inspicere elinstallationer i boliger, som en del af huseftersynsordningen. Er du elektriker og motiveres du af en selvstændig hverdag, så er det måske dig, vi søger til vores konsulentteam.

Du vil som elektriker hos os blive en del af et landsdækkende korps af konsulenter, som gennem uddannelse og erfaring/sparring, sikre en høj kvalitet.

Vi tilbyder en spændende stilling i en attraktiv virksomhed, hvor du vil indgå i vores stærke organisation med dygtige og kompetente kollegaer. Det er et selvstændigt job, hvor udgangspunktet for din arbejdsdag vil være din bopæl og hvor din tid tilbringes med inspektion af kundernes boliger.

Aftalen med kunder sker igennem OBH Rådgivende Ingeniører. Vores kundecenter booker opgaverne til dig, og du bruger den sidste nye digitale teknologi til udfærdigelse af rapporter.

OBH-Gruppen A/S
CR El & Teknik A/SVi søger industrielektriker, styrings- og reguleringstekniker, automatik-fagtekniker eller elektriker/tekniker med flair for teknik

CR El & Teknik A/S, Ballerup

Som vores nye kollega bliver du en del af vores Industri & Procesafdeling og vil i samarbejde med dine kollegaer være med til at løse spændende opgaver inden for industriens verden.

Arbejdsopgaverne vil/kan variere fra montage af vandværker, rensningsanlæg, pumpestationer, procesanlæg og EL-teknisk arbejde på køleanlæg, maskinanlæg og større og mindre service- og fejlfindingsopgaver for vores mange faste erhvervskunder i forsynings- og kølebranchen på forskellige sites i Storkøbenhavn og omegn.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

 • At kunne være med til at udføre større og mindre installationsopgaver på sitet.
 • Deltagelse i styrkelse af afdelingen i samarbejde med dine kolleger.
Gem
Per Pedersen Haarby A/SKloakmester, rørlægger eller lignende søges

Per Pedersen Haarby A/S

Vi søger en kloakmester, rørlægger eller lignende til vores entreprenørafdeling, der udfører arbejde over hele Fyn.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Lægning af kloakrør i forbindelse med boligbyggeri
 • Medhjælp ved kabelarbejde
 • Medhjælp ved støbearbejde

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
CNH Industrial
Field Service-Tekniker til Norden og Baltikum

CNH Industrial

Til en stilling i vores tekniske support team søger vi en Field Service-Tekniker med fokus på den tekniske support på traktorer til vores forhandlere i Norden og Baltikum. Vores hovedkontor ligger i Albertslund hvor supportteamet også holder til. Det er ikke afgørende at du fysisk sidder i Albertslund, da en stor del af dit arbejde kan udføres online fra hjemmet eller ude i marken.

Som Field Service-Tekniker får du en nøgleposition, hvor du har ansvaret for at levere teknisk ekspertise fortrinsvis på de opgaver der ikke kan løses fra vores ASIST systems side. Derudover vil du i din dagligdag være en vigtig sparrings partner for vores tekniske træning til mærkerne New Holland og Case IH inden for traktorer.

CNH Industrial
Gem
Carlsberg
Servicetekniker

Carlsberg

Carlsberg Danmark A/S, Teknisk afdeling søger en ny servicetekniker til at arbejde i Øst Jylland, med bopæl i eller omkring Århus. Lyder det som noget for dig? Så læs videre her..

Carlsberg Breweries A/S

Som servicetekniker i Carlsberg Danmark, vil du indgå i ét af to teams. I region Vest vil du blive en del af et team bestående af 9 serviceteknikere.

Du vil, som ansat i Teknisk Service, blive en del af en dynamisk afdeling, som servicerer vores kunder i Carlsberg Danmark On Trade Salg. I dagligdagen vil du arbejde tæt sammen med vores Area Managers, Teknisk Call Center og vores planlægningsafdeling og du vil refererer til Regional Technical Manager.

Carlsberg
Gem
Bravida Danmark A/S
Ventilationstekniker til serviceafdeling i Aarhus

Bravida Danmark A/S

Vi har travlt og søger dygtige ventilationsteknikere til vores serviceafdeling i Aarhus. Dine arbejdsopgaver er alsidige og vil primært være ventilationsservice, reparationer og indregulering.

Du bliver en del af en yderst velfungerende afdeling med kunden i centrum og høj faglighed. Afdelingen er derudover kendetegnet ved at have et stærkt sammenhold og fokus på at skabe gode løsninger.

Vi tilbyder:

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger.
 • Gode, stabile arbejds- og ansættelsesvilkår.
Bravida Danmark A/S