837 job matcher din søgning 837 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Høje-Taastrup KommuneBrand- og byggeteknisk kollega til Beredskab 4K

Høje-Taastrup Kommune

Er du stærk i at samarbejde og trives du i en hverdag, hvor der løbende sker forandringer? Har du kompetencer indenfor brand- og byggeteknik, som du brænder for at bringe i spil sammen med dygtige og engagerede kollegaer?

Vi er i gang med at flytte fokus fra sikker drift og til ny drift, med fokus på nye arbejdsgange, nye metoder og hvad vores next practice skal være. Du kommer derfor til at arbejde med implementering af det nye bygningsreglement 2018, indhold og omfang af brandsyn, samt kravene til det operative beredskab i forhold til nyt byggeri.

Din hverdag vil i høj grad bestå i at omsætte de krav og forventninger, som bygningsreglementet og de tilhørende vejledninger stiller, både til bygherrer og i vores operative virke. Du skal derfor være i stand til at oversætte fagsprog til et forståeligt, fælles sprog.

Jysk RekrutteringProduktionschef til vækstvirksomhed med 3 lokationer i Nordjylland

Jysk Rekruttering søger for Excellent-Huse ApS i Tårs

Produktionschef til vækstvirksomhed med 3 lokationer i Nordjylland.

Excellent-huse er i god og sund vækst!

Excellent-huse vækster, og i den forbindelse søger vi en produktionschef.

Du bliver ansvarlig for den samlede produktion, hvor 3 produktionsledere vil referere til dig. Du selv refererer til virksomhedens direktør, og du indgår i ledergruppen.

Du brænder for at komme med på den vækstrejse, virksomheden befinder sig i, og du yder gerne en ekstra indsats for at nå virksomhedens mål.

DANVA - Dansk Vand- og SpildevandsforeningStærk faglig profil til spildevandsområdet

DANVA - Dansk Vand- og Spildevandsforening, Skanderborg

Har du et bred netværk ind for spildevand og vil du være med til at prøve kræfter med den politiske agenda?

DANVAs ambition er at skabe de rammevilkår for vandsektoren, som er nødvendige for at realisere vores vision ”Rent vand for bæredygtige byer og samfund”. Vi søger en person, der kan tage ansvar for at gennemføre denne ambition i samarbejde med DANVAs øvrige konsulenter, medlemmer og samarbejdspartnere.

Vi søger en stærk faglig profil, som har erfaring indenfor spildevand. Du vil komme til at arbejde bredt med emner indenfor spildevandsområdet herunder rensningsanlæg, slam, ressourcegenindvinding, miljøfremmede stoffer, udledninger, overløb, klimaløsninger m.m.

Silvan A/S
Projektleder Ejendomme, Silvan A/S

Silvan A/S, Brabrand

Til en nyoprettet stilling på Silvans hovedkontor i Brabrand søger vi en projektleder til projektledelse af ejendomme, som en del af vores Facility Management-team. I rollen som Projektleder Ejendomme bliver du involveret i en bred vifte af ejendomsprojekter og projektstyring.

Ansvarsområder

 • Drive byggeri- og renoveringsprojekter og sikre strømlining internt i Facility Management-teamet, såvel som med andre involverede parter.
 • Holde overblikket og koordinere operationelle bestræbelser, såsom åbning af nye butikker.
 • Analysere optimeringsmuligheder for Facility Management og handle på dem.

Da stillingen er nyoprettet, får du muligheden for at være med til at udforme og strukturere dine arbejdsopgaver i Facility Management-afdelingen, samtidig ser vi gerne at du bidrager med nye ideer og proaktivt undersøger nye muligheder og løsninger.

Silvan A/S
Frederik Pedersen Alu-Glas A/S
Projektleder

Frederik Pedersen Alu-Glas A/S, Skive

FP Gruppen i Skive mangler en projektleder. Er det mon dig? Vi er en produktionsvirksomhed, der har specialiseret sig i produktion af facader, glastage, automatiske døranlæg, samt døre og vinduer i aluminium, træ, glas, plast og stål.

Vi tilbyder spændende opgaver med konstruktion og projektledelse af alu-glas-facader, vinduer og døre. Du bliver en del af et fleksibelt team, hvor du får ansvar for egne opgaver.

Frederik Pedersen Alu-Glas A/S
Ikast-Brande Kommune
Engageret barselsvikar til grundvandsgruppen hos Teknik og Miljø

Ikast-Brande Kommune

Kender du til grundvandsområdet? Har du lyst til at blive en del af en spændende og udfordrende dagligdag? Og vil du hjælpe os med at behandle vandindvindingssager? Så er det lige dig, vi mangler!

Da vores kollega snart går på barselsorlov, søger vi en barselsvikar til at hjælpe os med at løse forskellige opgaver inden for grundvandsområdet. Du vil primært komme til at lave indvindingstilladelser samt generel administration og sagsbehandling. Herudover vil du skulle løse andre grundvandsrelaterede opgaver, f.eks.:

 • Behandling af ansøgninger om tilladelse til vandindvinding og nye boringer
 • Administration i forbindelse med indberetning af oppumpede vandmængder samt løbende opdatering og vedligehold af databaser m.v.
 • Tilsyn med vandindvindingsboringer
Service-rens ApSHåndværker til ventilationsrens m.m. (evt. ufaglært)

Service-rens ApS

Vi søger en fleksibel håndværker (evt. ufaglært) til ventilationsrens m.m. Arbejdet foregår med specialudviklet udstyr indvendigt i kanalerne. Du bliver selvfølgelig oplært i at bruge udstyret, da vi ikke forventer, at du har erfaring fra branchen i forvejen.

Vi forventer, at:

 • Du har kørekort til alm. bil
 • Du taler dansk og gerne bor i Aarhus eller omegn

Arbejdet foregår i hele Danmark, dog primært i Jylland og mest inden for "normal arbejdstid".

Service-rens tilbyder en alsidig arbejdsplads med nye opgaver næsten dagligt. Vi kører normalt 2 i hver bil, så du får en erfaren kollega som makker. Løn med pension tilbydes.

Gem
Krüger Aquacare
Servicemontør til København og Omegn

Krüger Aquacare

God service er kernen i vores forretning og i dit arbejde!

Som servicemontør udfører du service- og reparationsopgaver i egen fuldt udstyret servicebil. Du renoverer korrosionsbeskyttelsen og fjerner kalk fra store varmtvandsbeholdere og varmevekslere. Vores kunder er typisk boligselskaber, hospitaler eller industrianlæg, der skal have deres varme- og vandsystemerne til at fungere optimalt.

Opgaverne udfører du ofte på egen hånd – men du kan også løse opgaver i samarbejde med en kollega. Du udfylder dokumentation af udført arbejde i vores it-system. I samarbejde med vores serviceplanlæggere sørger du for, at vores kunder bliver serviceret på et højt niveau. Du er derfor også opmærksom på om andre opgaver bør udføres.

Krüger Aquacare
RK MatchErfaren ingeniør med byggeteknisk viden søges til rådgivningsselskabet, VKST

RK Match søger for VKST i Sorø

Hos VKST bliver du en del af et kompetent team, med forskellige baggrunde som agronomer, arkitekter, konstruktører og ingeniører. Teamet er præget af tæt samarbejde, højt fagligt niveau samt godt humør.

I din rolle som ingeniør bliver du primært ansvarlig for byggeprojekter inden for landbruget som eksempelvis stalde, foderlader, maskinhuse og stuehuse. Dog vil du også berøre arbejdsopgaver indenfor andre brancher og rådgive om lagerhaller, industrihaller, boliger samt mindre erhvervsbygninger. Derfor er det altafgørende, at du er uddannet indenfor byggeri, kan arbejde selvstændigt og trives med ”frihed under ansvar”.

Gem
Per Pedersen Haarby A/SKloakmester, rørlægger eller lignende søges

Per Pedersen Haarby A/S

Vi søger en kloakmester, rørlægger eller lignende til vores entreprenørafdeling, der udfører arbejde over hele Fyn.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Lægning af kloakrør i forbindelse med boligbyggeri
 • Medhjælp ved kabelarbejde
 • Medhjælp ved støbearbejde

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Bravida Danmark A/S
Sprinklertekniker til serviceopgaver i Tilst

Bravida Danmark A/S

Vi har mange sprinkler serviceopgaver og serviceaftaler og søger derfor en tekniker til Bravida i Tilst og omegn. Dine arbejdsopgaver vil være sprinkler service, vedligehold og årlig eftersyn af sprinklercentraler.

. Sprinklerområdet er et af Bravidas helt store fokus- og udviklingsområder - hvilket er en prioritering du tydeligt vil mærke i hverdagen. Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde, så har du en sprinklertekniker gemt i maven er jobbet måske noget for dig.

Vi tilbyder:

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger.
 • En afdeling med højt til loftet og en humoristisk og uformel tone.
Bravida Danmark A/S
Gem
Hallgruppen ASMontør

Hallgruppen AS, Stege

Vi søger nu efter montører med hovedopgaver inden for hal og teltmontering. Mange af Hallgruppens projekter er teknisk udfordrende, og vi søger dig, der vil være med til at udføre projekter i overensstemmelse med vores høje standarder. Vi ser gerne at du generelt har en god teknisk/mekanisk viden, og at du har tidligere erfaring fra samme eller lignende arbejde. For at passe ind hos os skal du være positiv og tænke kreativt i forhold til løsninger og implementering af projekter. Da arbejdet indebærer meget kontakt med vores kunder, bør du også have gode relationsskabende egenskaber.

Ansættelsen vil være baseret på Hallgruppens kontor i Stege, men Hallgruppen har projekter over hele landet, så der forekommer en del rejser.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

 • Lede monteringsarbejdet på byggepladsen
 • Arbejd operationelt med montage
 • Hjælp andre medarbejdere, når det er nødvendigt
Gem
Hallgruppen ASSælger

Hallgruppen AS, Stege

Vi leder efter en dygtig sælger til vores hal-afdeling, som oplever et stigende pres! Hallgruppen udvikler og leverer haller og arbejdstelte, og på grund af et stigende antal projekter har vi behov for flere gode mennesker til at styrke vores fagligt dygtige team. Vi leder efter dig, der drømmer om at være en del af en virksomhed i stærk vækst, som ser muligheder og ikke udfordringer. Brænder du for salg og kan lide at opbygge gode kunderelationer? Vi leder efter en sælger af haller og arbejdstelte med baggrund fra byggeriet. Er det dig?

Som sælger i Hallgruppen vil dine hovedopgaver være salg af haller og arbejdstelte og opbygge relationer til nye og eksisterende kunder.

Vi tilbyder:

 • Spændende stilling i en dynamisk og fremadrettet virksomhed, der sigter højt
 • Gode muligheder for personlig udvikling
 • Et udfordrende og stimulerende arbejdsmiljø, både fagligt og socialt
Atkins Danmark A/S
Bygningskonstruktør eller arkitekt til arkitektteam

Atkins Danmark A/S, København

Vil du arbejde som byggeteknisk fyrtårn i et team af forskellige arkitektfagligheder? Teamet er en del af Atkins Danmark, som er blandt Danmarks førende infrastrukturrådgivere.

Dine typiske arbejdsopgaver vil bestå i dels på egen hånd at varetage mindre projekter vedr. ombygning og vedligehold af eksisterende bygninger, dels at bidrage til arkitektleverancer i større tværfaglige infrastrukturprojekter.

Vores projektløsning indebærer oftest koordinering med vores andre faggrupper i Atkins, og af og til også med eksterne rådgivere eller leverandører samt med vores internationale kolleger.

Atkins Danmark A/S
Vestergaard Huse A/SINGENIØR TIL STATIK/ENERGI

Vestergaard Huse A/S, Løgstrup

- med unik mulighed for at skabe rammerne om vores byggerier

Som vores nye ingeniør får du en helt unik mulighed for at lægge grundstenene og skabe rammerne for vores byggerier. Vi forventer at vi i samarbejde planlægger hvilke arbejdsopgaver som du brænder for, og som kan skabe værdi for både dig og os. Arbejdsopgaverne kunne f.eks. være:

 • Tilsyn på byggepladserne
 • Udvikling og optimering af byggemetoder
 • Udregning af jordbalancer på byggemodninger
GeodatastyrelsenProduct Owner med teknisk baggrund

Geodatastyrelsen, Nørresundby

Vil du være en nøgleperson i udviklingen af IT-systemerne omkring grunddataregistret, Ejerfortegnelsen og arbejde med innovative service- og hændelsesteknologier. Har du lyst til spille en central rolle i drift og videreudvikling af Geodatastyrelsens ejendoms- og ejerregistreringssystemer sammen med engagerede kolleger og leverandører i et tværfagligt miljø? Og vil du med afsæt i dine stærke kompetencer være med til at hæve kvaliteten af vores løsninger yderligere? Så er du måske vores nye kollega i Matrikel og Ejendomsregistrering.

I jobbet skal du blandt andet

 • indgå i rollen som product owner i et agilt team omkring grunddataregistret, Ejerfortegnelsen
 • tilse og udbygge aftaler med leverandøren, hvis medarbejdere indgår direkte i teamet
 • orkestrere videreudvikling og vedligehold af systemer omkring Ejerfortegnelsen
Unicon A/S
Head of Commercial Development Unicon

Unicon A/S, Hvidovre

Har du mod på at drive omstillingen af Danmarks største færdigbetonproducent? Og har du evnen til at lytte til byggebranchen, omsætte input til værdiskabende udvikling og udvikle en troværdig markedsposition?

Unicon A/S søger en Head of Commercial Development til at drive og udvikle en transformationsproces, hvor vi udbygger vores position med grøn omstilling, digitalisering og nye samarbejdsformer.

Med reference til Managing Director og som medlem af ledergruppen har Head of Commercial Development ansvaret for at samle og kommercialisere den eksisterende forretningsstrategi inden for bæredygtighed og digitalisering. Ansvaret omfatter løbende udvikling, validering og realisering af forretningsdrivende mål og handlingsplaner. I arbejdet tager du udgangspunkt i Unicons 2030 roadmap for bæredygtig beton, vores digitaliseringsambitioner samt vores strategi for markedspositionering.

Unicon A/S
GeodatastyrelsenEjendomsdataspecialist med teknisk flair

Geodatastyrelsen, Nørresundby

Vil du være en nøgleperson omkring IT-systemerne for matriklen og arbejde med innovative service- og hændelsesteknologier? Har du lyst til at være med til at drive, supportere og arbejde med Geodatastyrelsens ejendomsregistreringssystemer sammen med engagerede kolleger og leverandører i et tværfagligt miljø? Og vil du med afsæt i dine stærke kompetencer være med til at hæve kvaliteten af vores løsninger yderligere? Så er du måske vores nye kollega i Matrikel og Ejendomsregistrering.

I jobbet skal du blandt andet

 • medvirke til vedligehold og videreudvikling af ejendomsregistreringssystemerne ud fra bl.a din viden om ejendomsdata og ejendomsdannelsen.
 • håndtere incidents og drive problemanalyse i samarbejde med Geodatastyrelsens Servicedesk
by Lassen ApS
Produktspecialist

by Lassen ApS, Holstebro

Vi forestiller os at du er uddannet arkitekt eller produktdesigner og har erfaring indenfor produktudvikling af møbler og/eller boligaccessories.

 • Du har måske været ansat i en virksomhed i en lignende stilling og gerne med mindst 3 års erfaring.
 • I dit arbejde stiller du store krav til kvalitet og går op i høj detaljegrad.
 • Det vil være en fordel hvis du har erfaring med at arbejde i Solid Works og Rhino.

Som produktspecialist ved By Lassen bliver du ansvarlig for projektstyring af dine egne projekter, lige fra produktanalyse, benchmark, udarbejdelse af business case, hele produktudviklingen inkl. udformning af specifikationer til salgsklar emballeret produkt.

by Lassen ApS
European Energy A/S
Project Developer, Estonia

European Energy A/S, Søborg

Would you like a challenging career with a high degree of development and responsibilities? Does it motivate you to be on the frontline of the renewable energy business? And would you like to develop utility-scale projects in Estonia?

As our new Project Developer, you will work from our office in Søborg or from our to-be-established office in Tallinn with European Energy’s projects in Estonia. You will see yourself in an environment with a big variation of interesting tasks.

You will quickly become familiar with technical as well as financial and administrative details of our renewable energy assets and contribute to managing internal and external work streams.

European Energy A/S