747 job matcher din søgning 747 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DEME Offshore Drawing Engineer/Teknisk Assistent til installation af havvindmøller

DEME Offshore, Fredericia

Vi søger en Drawing Engineer/Teknisk Assistent til vores Engineering-team på kontoret i Fredericia. Engineering-afdelingen er blandt andet ansvarlig for at tilpasse vores skibe til nye projekter.

Du vil arbejde med forskellige designopgaver og støtte projektingeniørerne med 2D/3D-tegne- og modelleringsaktiviteter. Du vil referere til vores Head of Engineering.

Dine ansvarsområder

 • Støtte projektingeniørerne og projektlederne med tegneopgaver
 • Udarbejde dækslayout- og løfte-tegninger
 • Udarbejde positionsplaner for placering af skib i forhold til vindmøllefundamenter
Slots- og Kulturstyrelsen
Erfaren projektchef til unikke bygge- og restaureringsprojekter

Slots- og Kulturstyrelsen, København

Vil du stå i spidsen for store bygge- og restaureringsprojekter på statens slotte og andre fredede ejendomme?

Slots- og Kulturstyrelsen søger en erfaren projektchef til enheden Restaurering, hvor vi i de seneste år har gennemført store projekter såsom restaurering af Nyborg Slot og to palæer på Amalienborg Slot.

Du skal som projektchef varetage projektledelse og ansvaret for at drive projekter og sikre kvalitet, økonomi og tid samt organisere og lede interne såvel som eksterne arbejdsgrupper samt afrapportere og sikre beslutningsgrundlag for relevante styregrupper.

Du vil få stor indflydelse på projekternes organisering og tilrettelæggelse. Der bliver tale om spændende processer, som du skal kunne se dig selv drive engageret helt frem til projektafslutning og overdragelse til drift.

Slots- og Kulturstyrelsen
Coor Service Management A/S
Projektkoordinator til kontrakt med Politiet, Kriminalforsorgen og Anklagemyndigheden

Coor Service Management A/S, København

Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder.

I jobbet som Projektkoordinator hos Coor's kunde: Politiet, Kriminalforsorgen og Anklagemyndigheden (PKA) vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betydning for os og vores kunden. I Coor er det dig, der gør forskellen.

Hos Coor får du en fantastisk arbejdsplads med en masse topmotiverede kollegaer og et godt fællesskab. Du kommer til at få et tæt samarbejde med 10 gode og fagligt stærke kollegaer. Vi interesserer os alle for hinanden, og har en uformel tone.

Coor Service Management A/S
Banedanmark
Projektleder til arbejdet med fremtidens grønne S-bane

Banedanmark, København

Vil du være med til udviklingen af fremtidens S-tog? Synes du, at det er spændende at arbejde med et projekt med mange interessenter? Vil du være med til at drive udviklingen af fremtidens grønne jernbane? Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som projektleder får du ansvaret for projektet med at indhegne S-banen, hvor du står for at sikre den daglige fremdrift på Banedanmarks andel af projektet. Dit arbejde foregår i tæt samarbejde med kollegaer i andre dele af Banedanmark, hos eksterne rådgivere og DSB. Projektet vil også kræve input inden for klima, miljø, jura eller økonomi, og du vil derfor blandt andet skulle koordinere indsamlingen af input og sikre hele projektgruppens bidrag til projektet.

Banedanmark
PRO&CO
Konstruktionsingeniør

PRO&CO søger for BYGGERI & TEKNIK I/S i Herning

Vil du arbejde med statiske beregninger og dokumentation? Motiveres du af at være både kontrollerende og udøvende?

Byggeri & Teknik har mange forskelligartede byggerier, som de regner statik på. Der er en god opgavetilgang, og derfor søges nu en konstruktionsingeniør. Som konstruktionsingeniør hos Byggeri & Teknik, bliver du en del af et stærkt fagligt miljø og en sund virksomhedskultur. Du får derfor mulighed for at udfolde dine kompetencer og blive fagligt udfordret og på samme tid få et job, hvor der er fleksibilitet, og hvor arbejdstimerne rummer plads til familie- og fritidsliv.

PRO&CO
Hybel Syd A/S Byggerådgiver til Syd- og Vestjylland

Hybel Syd A/S, Kolding

Vil du være med til at omsætte boligdrømme til virkelighed i et af Danmarks største byggefirmaer?

Din hverdag er fyldt med kundemøder, hvor du lytter og sparrer med vores kunder omkring indretning, arkitektur, materialer, byggebudget m.m. Du sørger for at få kontrakterne hjem og er herefter med i hele processen frem til aflevering af det færdige hus.

Du bliver naturligvis bistået af vores dygtige tegnestue samt byggeledelse ift. projektering og opførelse af byggeriet. Din rolle er fri og kontaktfladen er bred – lige fra banker og advokater til VVS-folk og entreprenører.

MT Højgaard A/S
Produktionsleder der trives med vand under neglene

MT Højgaard A/S, Søborg, Risskov, Fredericia eller Esbjerg

Har du lyst til, næsten, at kunne lære at gå på vandet?

Du vil således over tid komme til at arbejde med fundering, stenarbejder, jordarbejder, betonkonstruktioner, smedearbejder samt tømrerarbejde.

Du får et job i en velfungerende afdeling med et formidabelt kollegaskab og i en virksomhed med en positiv samarbejdskultur.

Energinet
Project Portfolio Lead til internationale leverandørsamarbejder

Energinet, Fredericia

Motiveres du af at varetage en central rolle i ressourceplanlægning på projektporteføljeniveau igennem forecast, kapacitetstilpasning og optimering af den samlede forsyningskæde?

Energinet

Kan du skabe gode interne og leverandørvendte samarbejder?

Og vil du sammen med et fokuseret team være ansvarlig for de strategiske partnerskaber, der skal accelerere udbygning og vedligehold af vores eltransmissionsnet?

Energinet
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
Miljøstyrelsen
Brænder du for at være med til at sikre miljøansvarlig produktion og grøn omstilling?

Miljøstyrelsen, Slagelse eller Odense

Vil du være den miljøfaglige garant i myndighedsbehandlingen af eksempelvis offshore industri, kemisk industri, Power to X m.m.? Har du flair for sagsbehandling og lyst til at arbejde med tilsyn, godkendelse og miljøvurdering af virksomheder? Ønsker du at bidrage til Miljøstyrelsens arbejde med FN's 12. verdensmål: At sikre ansvarligt forbrug og produktion? 
Og vil du være en del af en spændende styrelse og et fagligt stærkt miljø?

Arbejdsopgaverne spænder vidt, og der er mange udviklingsmuligheder.

Der er tale om én fast stilling og én midlertidig stilling frem til udgangen af 2023.

Miljøstyrelsen
Actief Teknik Bureauet AÅS Projektleder til komplekse byggeprojekter

Actief Teknik Bureauet AÅS søger for Topsoe i Lyngby

Vil du varetage spændende byggeprojekter på TOPSOE’ hovedkontor i Lyngby, på kontorejendomme samt forsknings- og udviklingsfaciliteter? Har du et holistisk syn på projekterne og vil du medvirke til at bringe Topsoe i front på den grønne omstilling? Så er du måske TOPSOE’ nye projektleder i Facility Management.

Topsøe tilbyder et unikt arbejdsmiljø, hvor samarbejdet og muligheden for faglig sparring og udfordring er i top. Et spændende job med en stor variation af arbejdsopgaver.

Actief Teknik Bureauet AÅS
Danmarks Meteorologiske Institut Hydrologer til forskningsbaseret udvikling og modellering til DMI’s nye enhed Oversvømmelse og Hydrologi

Danmarks Meteorologiske Institut, København

DMI søger to hydrologer, der vil få en nøglerolle i understøttelsen af DMI’s nye myndighedsopgave for hydrologisk varsling. Vil du være med i opbygningen af den stærkeste forskningsgruppe i Danmark inden for modellering af hurtige overfladevandsprocesser, som er de fysiske fænomener, der leder til oversvømmelser? Og vil du være med i opbygningen, driften og den løbende udvikling af det operationelle modelsystem til varsling af oversvømmelser? Så er har du den profil, vi er på udkik efter!

Du har ekspertise i udvikling og operationalisering af hydrologiske og især hydrauliske modeller og/eller matematiske/statistisk modellering. Og er komfortabel i Python, R eller lignende.

Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
Kverneland Group Kerteminde AS Technical Illustrator

Kverneland Group Kerteminde AS

Brænder du for at bringe liv i 2D-tegninger ved visualisering til 3D-modeller? Og kan du tegne vores maskiner og udstyr i 3D og lave animationer? Så er du måske vores nye Technical Illustrator?

Med reference til vores R&D Director Forage bliver du en del af vores lokale R&D-team, bestående af ni R&D Engineers og syv Technical Assistants. Afdelingen arbejder målrettet og fleksibelt med at udvikle nye maskiner til tiden og til fremtidens krav til græsslåningsmaskiner til landbruget.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Opbygning af komplette 3D-modeller og renderinger i Siemens NX
 • Tilføjelse af 3D visualisering til modeller
 • 3D-modellering af manglende dele i vores assemblies
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
FORCE Technology
Rådgivende betonspecialist

FORCE Technology, Brøndby

Har du erfaring med undersøgelse og renovering af betonkonstruktioner? Og er du typen, som har fokus på at yde god kunderådgivning fra start til slut i et projekt? Så er du måske vores nye betonspecialist!

Som betonspecialist vil du have direkte kontakt til vores kunder indenfor beton og i samarbejde med specialister i beton teamet samt andre afdelinger i FORCE Technology.

FORCE Technology
Banedanmark
Sikkerhedsbyggeledere til koordinering og kontrol af jernbanens sikkerhedsregler

Banedanmark, København eller Fredericia

Som medarbejder i Banedanmark er du med til at realisere nogle af danmarkshistoriens største projekter inden for anlæg og infrastruktur, samtidig med at du bidrager til den grønne omstilling. Det, synes vi, er stort! Vil du være med?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vi leder efter en sikkerhedsbyggeleder, der brænder for at arbejde med jernbanesikkerhed. 

Som sikkerhedsbyggeleder bliver du tilknyttet et mindre antal af Banedanmarks største projekter i udførelsesfasen. Du understøtter Banedanmarks faggrupper inden for sikkerhedsreglementet (SR) og operationelle regler (OR) samt divisionens øvrige faggrupper inden for fareidentifikation og dokumentation.

Banedanmark
Track Recruitment
Projektingeniør

Track Recruitment søger for DS Elcobyg i Hobro

For DS Elcobyg i Hobro søger vi en Projektingeniør, med erfaring fra betonelement branchen. Hvis du besidder en god bygningsforståelse og motiveres af den brede kontaktflade, er du måske DS Elcobygs kommende ingeniør.

Vi søger en ingeniør med stor bygningsforståelse og stærke kompetencer inden for betonkonstruktion, som kan være bindeled mellem produktion, tegnestue og salgsafdeling. Du skal selvstændigt evne at arbejde med projekter og opgaver, så koordinering og styring af disse er med til at deadlines overholdes.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Beregninger af statik
 • Opstart og styring af projekter
 • Tværfagligt samarbejde i hele organisationen
AMBIZZION
Markedschef til forskønnelse af byggeri i København

AMBIZZION søger for Bang & Beenfeldt A/S

Som ny kollega er du med til at løfte de spændende byggetekniske rådgivningsopgaver, som Bang & Beenfeldt især udfører for andelsbolig- og ejerforeninger i København. Du er drevet af høj faglighed og tænker de økonomiske, sociale og miljømæssige aspekter af bæredygtighed ind fra starten af renoveringsprojekterne. Og så bringer du din erfaring og byggetekniske viden i spil, når du skaber gode og langvarige relationer med bygherrer.

Som markedschef bliver du nøgleperson i en ambitiøs virksomhed i en travl hverdag. Du deltager på besigtigelser, bestyrelsesmøder og løbende møder med potentielle bygherrer, hvor du aktivt bringer din byggefaglighed i spil. Du koordinerer og samarbejder med dine kolleger på kontoret på Christianshavn, og er en værdifuld ressource i den interne sparring.

EnviDan A/S
Bygningsingeniør til nogle af de største renseanlægsprojekter i Danmark

EnviDan A/S, Kastrup/Lyngby

Vil du arbejde på nogle af de største og mest innovative renseanlægsprojekter i Danmark i øjeblikket? Bliver du motiveret af at følge dine projekter fra start til slut? Så læs med her!

Se video om EnviDan A/S som arbejdsplads

Envidan er inde i en meget positiv udvikling på renseanlægsområdet. Så er du bygningsingeniør med fagligt fokus på projektering, tilsyn og byggeledelse og har interesse for byggeri og anlægskonstruktioner, så kan du blive en del af udviklingen.

Vi tilpasser sammen jobbet, så du kommer til at arbejde med det, du bliver motiveret af. Alt efter dine erfaringer og interesser kommer du bl.a. til at rådgive om eller arbejde inden for nedenstående områder:

 • Projektering og udarbejdelse af udbud
 • Byggeledelse ifm. gennemførelse af renseanlægsprojekter, både som bygherrerådgiver og totalentreprenør
 • Lede og afholde byggemøder
EnviDan A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV