446 job matcher din søgning 446 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CAFA Center for afklarende og forebyggende socialt arbejde Fagligt dygtig konsulent

CAFA Center for afklarende og forebyggende socialt arbejde, Roskilde

Til vores team af 11 medarbejdere søger vi en konsulent, der kan varetage forskellige opgaver.

For tiden består arbejdet i høj grad af at støtte og overvåge samvær samt udføre børnefaglige undersøgelser. Vi udfører også en lang række andre opgaver f.eks. kontaktperson-, støtte- og behandlingsopgaver i familier.

Stillingen er på 37 timer og ønskes besat hurtigst muligt.

Der er gode muligheder for selvstændig tilrettelæggelse af arbejdet og for at arbejde hjemmefra.

Arkil A/S
Håndfolk til anlægsopgaver i Kolding

Arkil A/S

Du bliver ansat i vores anlægsafdeling i Kolding, hvor vi udfører traditionelle anlægsopgaver indenfor vejsanering.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

I Arkil er vi fagligt dygtige og vores medarbejdere får mulighed for at uddanne sig og erhverve de kompetencer, som arbejdsopgaverne kræver.

Arkil A/S
Rørlægger til Kolding

Arkil A/S

Vi har travlt og søger rørlægger til kloakering samt anlægsopgaver i Trekantområdet.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelse.

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed.

Matas A/S Facility-koordinator – projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse

Matas A/S, Allerød

Til vores Facility-afdeling, søger vi en koordinator til en projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du vil blandt andet koordinere og have lettere projektledelse med mindre byggeri, samt større og mindre ombygning af vores faciliteter. Du vil også blive en del af andre større og mindre Facility-relaterede projekter, såsom energioptimering og generelle driftsoptimeringer.

Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
Ballerup Kommune Familievejledere og forebyggende socialrådgiver

Ballerup Kommune

I Ballerup Kommune har vi, siden de første Ukrainske familier kom til Danmark, arbejdet tæt og forpligtende med og omkring de Ukrainske familier på tværs af alle velfærdscentre i Ballerup.

Denne indsats vil vi nu give ekstra kraft ved at ansætte to familievejledere der skal have særligt fokus på at tage godt i mod de nyankomne og de allerede ankomne ukrainske børnefamilier.

Som forebyggende socialrådgiver vil du bliver tilknyttet ét af kommunens skoledistrikter. Som forebyggende socialrådgiver skal du arbejde i feltet mellem det almene pædagogiske og det specialiserede myndighedsområde, hvor du skal kunne fungere som brobygger herimellem.

Kommuneqarfik Sermersooq
Konsulent til Majoriaq Tasiilaq

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger dygtig og engageret konsulent til Majoriaq Tasiilaq, som især skal arbejde i front med arbejdsmarkeds- og opkvalificerings- og uddannelsesopgaver.

Stillingens indhold er bl.a.:

  • Registrering af ledige
  • Administrative opgaver
  • Vejledning og rådgivning af arbejds-, opkvalificerings- og uddannelsessøgende i Tasiilaq by og bygder

Vi lægger vægt på en solid indkøring til både job og arbejdsplads og bestræber os på at sikre et godt samarbejdsklima med tæt sparring samt plads til initiativ og kreativitet.

Kommuneqarfik Sermersooq
Faxe Kommune Ungebehandler til Faxe rusmiddelcenter

Faxe Kommune

Er det sociale behandlingsområde dit foretrukne arbejdsområde? Er du faguddannet på minimum bachelorniveau? Har du en solid socialfaglig erfaring, meget gerne kombineret med specifik erfaring i arbejdet med unge med rusmiddelproblematikker? Har du en personlighed, der udtrykker engagement og åbenhed?

Vi er et tværfagligt behandlingshus med i alt ni ansatte, hvor I er to, der varetager ungebehandlingen. Vi varetager ambulant behandling af borgere med stof- og/eller alkoholproblemer samt deres pårørende. Herudover varetager vi behandling af unge under 18 år samt anonym stofmisbrugsbehandling. Behandlingsarbejdet finder sted i tæt samarbejde med Faxe Kommunes øvrige afdelinger, regionen, egen læge, Kriminalforsorgen m.fl.

Topsoe Refractory Engineer – Bricklayer

Topsoe, Kgs. Lyngby

We are looking for a bricklayer that wants to gain new knowledge and wants to use the profession in a new way.

You will be working at the headquarter engineering office and travelling to destinations all over the world several times a year. Doing so, you are going to explore the world of Topsoe’s many complex technologies working with a range of interdisciplinary projects.

As part of the refractory team, you will use your profession and hands-on experience to guide and control our supplier and ensure high quality of our proprietary equipment to our customers.

Gem
InGear ApS Murere - rejsemontører til altanmontage

InGear ApS

InGear søger friske og dygtige murere til at være en del af et erfarent altanmontageteam. Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig til dit fag med en god håndværksmæssig forståelse.

Du vil komme til at arbejde med murerarbejde i forbindelse med udskiftning af vinduer til døre og montage af altaner. Arbejdet foregår hovedsageligt i Storkøbenhavn fra mandag morgen til torsdag middag, vi arbejder effektivt i 3-4 dage inden vi holder lang weekend.

InGear sørger for super boligforhold under rejsedagene, og ofte er der også sørget for aftensmaden når vi kommer sent hjem fra byggepladsen.

Arkil A/S
Asfaltarbejder

Arkil A/S, Hasselager

Vil du være med til at sætte dit aftryk på de danske veje, og har du erfaring med asfaltarbejde? Vi har travlt og søger en asfaltarbejder til vores hold, som udfører asfaltopgaver i Århus-området.

Din adgangsbillet til jobbet

  • Du har erfaring med asfaltarbejder.
  • Du sætter pris på udendørs arbejde.
  • Du har som minimum kørekort til alm. personbil.

Du får et selvstændigt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i medarbejdernes udvikling og efteruddannelse.

KOMPOSITlageret.dk ApS Hegnsmontør til opsætning af hegn til virksomhed i vækst!

KOMPOSITlageret.dk ApS, Stilling

Vi brænder for at give havefolk den bedste kvalitet til de laveste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har store ambitioner, og er i konstant udvikling.

Hos os vil du finde et uformelt arbejdsmiljø, hvor humøret er højt og hvor vi altid er klar til at hjælpe hinanden. Arbejdsstedet vil være i hele landet, med udgangspunkt i Stilling. Hvor vi har showroom og lager. Arbejdstiden vil være mandag til torsdag.

Vi søger to medarbejdere, som er klar på en montør stilling, hvor man har mange alsidige opgaver. Du vil have kontakt til vores kunder. Du må gerne have hænderne skruet rigtigt på, og have fokus på detaljerne. Du er vores ansigt udadtil, derfor er det vigtigt at du er serviceminded.

Arkil A/S
Arkil søger medarbejder til grundvandssænkning i Greve afdelingen

Arkil A/S

- Bliv del af et fagligt stærkt grundvandsteam, der består af erfarne grundvandsteknikere, miljøteknikere og borebisser, der alle besidder det lovmæssige A+B brøndborercertifikat.

Du bliver ansat i vores grundvandssænkningsafdeling i Greve, hvorfra vores team køre ud og etablerer små og store grundvandssænknings anlæg over hele landet. Vi holder udgravninger tørre, f.eks. når der skal udføres anlægskonstruktioner dybere end det naturlige grundvandsspejl.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og professionelle samarbejdsklima.

WeShelter Leder med fokus på udvikling til WeShelters aktivitets- og samværstilbud

WeShelter

Vi søger en dygtig og udviklingsorienteret leder, som får det overordnede ledelsesansvar for vores AST-område. Vores AST-tilbud består i dag af NABO Center Amager, Pegasus i Sydhavnen samt Offsides Sociale Haver.

Stillingen er nyoprettet og bliver dermed en styrkelse af AST-området med henblik på en udvidelse af vores aktiviteter. Stillingen er midlertidig finansieret frem til udgangen 2024. Herefter forventer vi at have en permanent finansiering på plads qua etablering af bl.a. nye AST-tilbud. Stillingen er pt. normeret til 30 timer/uge.

Du bliver en del af værdifællesskabet WeShelter, som driver væresteder, herberger og forskellige frivilligtilbud. Dette giver dig en unik adgang til et stort og bredt netværk af dygtige og dedikerede kolleger inden for udsatteområdet.

ROP-AS
Erfaren Formand/Entrepriseleder søges til entreprenør på Midtsjælland

ROP-AS

ROP A/S tilbyder en spændende stilling som Formand/Entrepriseleder i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, som kan træde ind i igangværende og nye sager på Sjælland.

Er du den rette kandidat, er dette stillingen, hvor du får mulighed for at bidrage med din erfaring og kompetencer inden for jord- og anlægsbranchen, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag, og hvor du sammen med dygtige og kompetente kollegaer eksekverer og videreudvikler virksomheden.

Formanden/Entrepriselederen skal agere som repræsentant for virksomheden samt sikre korrekt udførelse af diverse bygge-, anlæg- og kloakprojekter for virksomheden. Formanden/Entrepriselederen refererer til den tilknyttede projektleder eller driftsdirektør.

ROP-AS
Gem
NCC Danmark
Pladsmand søges til NCC byggeplads nyt Vendelbocenter i Sindal

NCC Danmark, Sindal

Som pladsmand hos NCC bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland.

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det betyder, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Du vil som det første blive tilknyttet vores projekt, opførelse af 10.000 m2 nyt Vendelbocenter i Sindal for Hjørring Kommune, byggeriet afleveres til bygherre Juli 2024.

NCC Danmark
Ballerup Kommune Rådgivere til Socialafsnittet i Center for Børne- og Ungerådgivning

Ballerup Kommune

Er fællesskaber og dialog en naturlig del af din præference, og er du modig og kreativ, så er du måske en af vores nye kolleger fra den 1. maj 2023 eller hurtigst muligt derefter. Der er tale om en fast stilling og et barselsvikariat.

I Ballerup Kommune er vi ambitiøse, og vi sætter barren højt i arbejdet med børn, unge og familier. Vi tror på, at hvis vi er i tæt dialog med børn og familier og tager udgangspunkt i deres ønsker og behov, så skaber vi de bedste forudsætninger for at børnene udvikler sig positivt.

Du skal være med til at sikre, at der i samarbejde med børn og familier bliver udarbejdet brugbare børnefaglige undersøgelser og handleplaner, så målene for børnenes udvikling opnås.

Boligkontoret Fredericia Ejendomsfunktionær med grønne fingre

Boligkontoret Fredericia

Hos Boligkontoret Fredericia bliver du bl.a. ansvarlig for vedligeholdelse/udvikling af udeområder og grønne arealer og for vedligeholdelse af bygninger.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Et spændende, alsidig og afvekslende job i en uformel organisation
  • En fuldtidsstilling
  • Løn og ansættelsesvilkår som varmemester i henhold til gældende overenskomst mellem BL og ESL

Vi er 25 ansatte i administrationen og 40 ejendomsfunktionærer i boligafdelingerne.

Gem
Ethica Cura
Er frihed og fleksibilitet kerneværdier i dit arbejdsliv? Bliv vikar hos Ethica Cura!

Ethica Cura

Ethica Cura søger omsorgsfulde, stabile og fleksible vikarer. Primært til opholdssteder og behandlingshjem på hele Sjælland.

Du vil være en støtte i børn, unge og voksnes hverdag, som vil være bygget op omkring dem, hvorfor dine arbejdsdage vil være varierende.

Som vikar hos Ethica Cura har du fleksibilitet til at vælge den arbejdstid og de arbejdspladser, som passer bedst til det liv, som du ønsker at leve.

Ethica Cura
Gem
Kommune Konsulenterne
Socialrådgivere til Børn-, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til kortere og længere ansættelser samt diverse socialfaglige opgaver til kommunernes Børn, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet.

Kommune Konsulenterne

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV