311 job matcher din søgning 311 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Zleep Hotels A/S
Sales & Marketing Director

Zleep Hotels A/S, Taastrup

Er du personen, som kan flytte salg og marketing en hel generation frem og derved være med til at skabe det nye internationale Zleep Hotels?

Du får ansvaret for vores to dygtige teams - henholdsvis Salgs- & Marketingafdelingen. Begge teams har meget engagerede og kompetente medarbejdere, som er specialister på hver sin front. Vi ønsker nu at samle kræfterne til én fælles stærk afdeling, hvorfor denne stilling er nyoprettet.

Zleep Hotels A/S
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
CGI Danmark A/S
Director Consulting Services med fokus på samfundskritiske IT-leverancer søges

CGI Danmark A/S, Tranbjerg

Vil du arbejde sammen med nogle af de bedste inden for deres felt, og vil du være med til at sikre drift og udvikling af samfundskritiske IT-systemer til sundhedsvæsenet og kommunerne?

Individuelle udviklingsplaner er et stort fokusområde i CGI – og skulle en medarbejder ønske at udfordre sig selv i ny rolle eller nye opgaver, så er vi mere end lydhøre overfor dette. Mulighederne er mange i en stor organisation. Vi er behjælpelig med at klæde medarbejderen fagligt på, via kompetent sparring, de nødvendige certificeringer og opbakning fra ledelsen.

CGI Danmark A/S
team.blue Denmark A/S Sales Director for E-commerce

team.blue Denmark A/S, Skanderborg

Kan du lede og motivere et salgsteam på 8 personer og tage Danmarks største webshopplatform til nye højder? Så har vi jobbet til dig!

team.blue søger en erfaren salgsdirektør, der vil med på en vækstrejse med fokus på vores SaaS Hosted E-commerce System og Payment Gateway (betalingsløsning) til SMV-markedet i Danmark (primært) og Norge.

Som Sales Director for E-commerce i team.blue Denmark, får du til opgave at:

 • Lede, motivere og udfordre vores salgsteam bestående af 8 medarbejdere.
 • Optimere og gennemføre salgsprocessen. Du designer bl.a. opsalg, churn prevention, cold calling, besøger kunder og samarbejdspartnere, udarbejder tilbud og laver kundepræsentationer.
Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
Solid Search Forretningsansvarlig til den tunge sektor

Solid Search søger for FTZ Autodele & Værktøj A/S i Odense

Kan du se dig selv stå i spidsen for en ny stærk spiller på det danske marked indenfor reservedele og serviceydelser til den tunge sektor - så er chancen lige her.

FTZ Autodele & Værktøj A/S søger en erfaren brancheprofil til etablering og drift af et forretningsområde indenfor reservedele og serviceydelser til last- og trailerbranchen.

Som forretningsansvarlig står du helt forrest og får dermed ansvaret for udarbejdelse af den businessplan, der skal positionere FTZ som en professionel og værdiskabende leverandør til branchen. Du tager ansvar for eksekvering, opfølgning og udviklingen af den kommercielle drift, herunder ansættelse og ledelse af den kommende organisation.

PRO&CO Blandemester

PRO&CO søger for IBF Fabriksbeton Aarhus i Lystrup

Når IBF leverer ”Beton til Tiden” – er det resultatet af dygtige og motiverede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at leve op til det kendte motto. Som blandemester for IBF Fabriksbeton Aarhus, får du til opgave, at lede og motivere medarbejderne i den daglige drift, og mod fælles mål.

Helt kort vil din opgave blive, at sikre, at afdelingens medarbejdere har de nødvendige informationer og de bedste forudsætninger, for at få den rette kvalitet af færdigbeton leveret til tiden. Denne opgave kræver et stort overblik, faglig viden og ikke mindst et godt kendskab til sit team.

IBF tilbyder en lønpakke indeholdende en fast månedsløn plus tillæg for overarbejde, pension, fritvalgsordning og sundhedsforsikring.

PRO&CO
Gem
ONLY
Area Manager ONLY Sjælland

ONLY

Vi søger en dygtig distriktschef til at lede vores team af medarbejdere og styrke vores virksomheds tilstedeværelse i distriktet. Som distriktschef vil du have ansvaret for at drive salget, opretholde kundetilfredshed og lede og udvikle vores medarbejdere.

Som Area Manager har du ansvaret for ledelsen og driften af vores butikker i distriktet. Du kommer til at arbejde med at udvikle både nye og eksisterende butikker i samarbejde med ledelsesteamet, og gennem dit solide netværk sikrer du, at ONLY-butikkerne er markedsledende i regionen.

ABENA Head of Sales - en lederstilling med indflydelse!

ABENA, Aabenraa

Er du klar til at stå i spidsen for en 3-cifret millionomsætning? Er du en rutineret leder, der trives med at udvikle og eksekvere salgsplaner sammen med dit hold? Samtidigt formår du at navigere i jobbet på baggrund af markedsudviklingen og evner samtidig at finde vej i komplekse kontrakter.

Bliv en del af ABENAs største salgsområde og kom med på vores hold, hvor Samarbejde, Gejst og Vilje er vejen til succes. Vi tilbyder en stilling med et stort og selvstændigt ansvar. Du vil opleve en hverdag præget af en uformel omgangstone, og hvor der er plads til de gode grin, selv om tallene er store og kontrakterne tunge.

COWI
Business Development Director

COWI, Lyngby

Do you want to strengthen our customer relations? Can you build long-term relationships with our key customers? And are you experienced in the roads sector? Then, shape a sustainable and liveable world with us.

To ensure continuous growth on multidisciplinary road projects in the Capital Region of Denmark, we are looking for a Business Development Director to join our team in Roads, Airports and Digitalisation.

We value differences and development and cultivate an environment of belonging and having fun. Because that is what brings out the best in you, at work and at home.

COWI
Hansen Toft A/S CEO til international projektforretning

Hansen Toft A/S søger for Tentoma A/S i Broager

Kan du løfte en spændende opgave som CEO i en mindre, lovende projektforretning, der står på tærsklen til yderligere vækst og international skalering? Hvis svaret er ja, har vi måske jobbet til dig!

Du får ansvaret for drift, udvikling og resultat i Tentoma A/S, og du leder en organisation på 25 medarbejdere, herunder 4 mellemledere.

Din hovedopgave bliver den kommercielle videreudvikling af virksomheden, hvor du arbejder med alt fra strategi- og handlingsplaner til konkret udvikling af strategiske kunder og nye kunder. Du forventes selv at spille en aktiv rolle i salgsarbejdet, hvor der er særligt fokus på det europæiske og nordamerikanske marked.

Hansen Toft A/S
Gem
Mortalin
Servicetekniker til København/Nordsjælland

Mortalin

Vi søger en kvalitetsbevidst og serviceminded kollega til vores serviceteknikerteam i København/Nordsjælland området. Vi leder efter dig, der forstår at rådgive vores kunder og som ønsker at gøre en forskel i hverdagen.

Din hverdag bliver præget af alsidige opgaver, som du skal løse selvstændigt – vi kender ikke dagen i morgen, men vi ved, at den ikke bliver kedelig.

Du har en afgørende rolle, da du som vores ansigt udadtil er den, der møder vores kunder i dagligdagen. I Mortalin sætter vi en stor ære i at kunne tilføre kunden den helt rette viden til forebyggelse og bekæmpelse – det skal du være med til at sikre.

Mortalin
Aluwind A/S
Key Account Manager – Offshore Wind

Aluwind A/S, Odense

Vi søger en Key Account Manager af konstruktioner af offshore vindmøllefundamenter; et forretningsområde hvor Aluwind har placeret sig internationalt som en kompetent partner gennem de seneste 13 år. Se video om Alumeco A/S som arbejdsplads

Du får selvstændigt ansvar for at styrke salget og have fingeren på pulsen i forhold til igangværende og kommende offshore vindprojekter. Du vil spille en central rolle gennem hele salgsfasen, og ofte vil du være med til at udvikle specifikke løsninger i tæt samarbejde med kundens projektledere m.fl.

Vi tilbyder en stilling med meget ansvar i en global koncern med en klar vækststrategi. Du kommer til at operere i et konkurrencepræget marked, og du får gode muligheder for at præge stillingen og videreudvikle din karriere.

Aluwind A/S
Gem
Career
Enestående mulighed som Driftsleder til historiske bygninger i Nordsjælland

Career søger for kunde

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du dygtig til at lede dine medarbejdere til at yde lidt ekstra i hverdagen? Og vil du gerne arbejde på et af de smukkeste områder i Nordsjælland? Så er det måske dig, som vi leder efter.

Jobbet består af mange afvekslende opgaver i tæt samspil med flere forskellige interessenter såsom ejerne, entreprenører, myndigheder m.fl.

Dine arbejdsopgaver:

 • Styring af arbejdsopgaver og projekter i forhold til alle bygninger
 • Drift og ledelse af reparations- og vedligeholdelsesopgaver, der udføres af eksterne entreprenører og underleverandører
 • Indhentning af tilbud og dialog med underleverandører
Indrykket:
RD VVS ApS Kloak-folk

RD VVS ApS, Herlev

RD VVS, EL & Kloak er et firma i rivende udvikling. Vi er i dag omkring 30 medarbejdere samlet i de tre afdelinger. Vi beskæftiger os med alt autorisationskrævende arbejde inden for VVS, El og Kloak. Vi har rigtig travlt og søger derfor en ny kollega til vores kloakafdeling.

Arbejdsopgaverne består af mindre varierende opgaver såsom renovering og nyanlæg af kloak. Vi kan tilbyde:

 • en god arbejdsplads med rare kollegaer
 • et firma med en god kultur og en god stemning ledelse og personale imellem
 • en alsidig hverdag med mange spændende og forskellige opgaver
Lindab A/S Afdelingsleder med en stærk kommerciel profil og gode samarbejdsevner

Lindab A/S, Viby J.

Til dagligt deltager du også som en del af salgsteamet, hvor du vejleder kunderne og finder løsninger, så kunden altid foretrækker Lindab som sin samarbejdspartner.

Erfaring med personaleledelse er et krav og erfaring med butiks- og salgsledelse er ligeledes ønskeligt.

Vi har et stærkt tværorganisatorisk samarbejde med en uformel tone, hvor samarbejde prioriteres højt.

Kredsløb
Specialarbejder til kraftvarmeværk

Kredsløb, Aarhus

Vil du hjælpe med at sikre tilførsel og rette kvalitet af brændsel, så vi kan producere grøn varme og energi? Så er du måske vores nye medarbejder til et af landets største affaldsenergi- og biomassefyrede kraftvarmeværker.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte:

 • Krankørsel (traverskraner) fortrinsvis ved affaldsmodtagelsen, men også i halmladen på afløserbasis.
 • Modtagekontrol af brændsel.
 • Vedligeholde og rengøre produktionsanlæg.
Kredsløb
CRH Concrete A/S
Produktionsmedarbejder

CRH Concrete A/S, Søndersø

Til vores fabrik i Søndersø søger vi en dygtig og engageret produktionsmedarbejder til støbning af betonelementer.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed.

Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone, og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer. Du vil naturligvis modtage en grunding oplæring.

Der er tale om en fast stilling på timeløn, på 37 timer ugentligt, hvor du enten arbejder fra kl. 6 til kl. 14 eller fra kl. 7 til kl. 15.

CRH Concrete A/S
Bygma
E-commerce manager til Bygma Gruppen

Bygma, Søborg

I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark.

Se video om Bygma som arbejdsplads

Stillingen har primært fokus på salg og det gode ”købmandskab”, men også optimering af salget via vores digitale platforme. Som E-commerce manager får også du ansvar for at drive salget og udviklingen af vores eksisterende B2C- og B2B-platforme. Du får det ledelsesmæssige ansvar for vores online-salgsafdelingen, som består af seks personer samt ansvar for Bygmas online-aktiviteter.

Bygma

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV