568 job matcher din søgning 568 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sophion Bioscience A/S Lager- & logistikassistent søges til vores travle og ambitiøse supply chain afdeling

Sophion Bioscience A/S, Ballerup

Som lager- og logistikassistent vil du være gatekeeper for virksomheden med ansvar for effektiv koordinering af varemodtagelse og ekspedition af ordrer.

Jobbeskrivelsen er opdelt i operative og administrative opgaver, herunder aktiviteter relateret til varer ind og ud, lagerstyring, logistik og produktion.

Da vi er en hurtigt voksende virksomhed, vil stillingen for en dygtig og dedikeret medarbejder indebære gode muligheder for avancement.

Jan Nygaard AS Lagermedarbejder

Jan Nygaard AS, Glostrup

Vi søger en aktiv og serviceminded lagermedarbejder med et stort overblik, der i samarbejde med det resterende team bidrager til en høj kundetilfredshed på tværs af forretningen. Som lagermedarbejder hos Jan Nygaard AS er du, sammen med dine kollegaer, med til at holde virksomheden kørende. I tæt samarbejde med dine kollegaer sørger du blandt andet for, at de varer der dagligt kommer ind, anbringes hvor de skal og er klar til at komme videre i processen.

Opgaver

 • Et miks af administrative og praktiske opgave, hvor de praktiske opgaver kræver en direkte fysisk indsats
 • Udpakning, plukning og pakning af virksomhedens varer
 • Kørsel mellem lokationerne
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
BAUHAUS
Varemodtagelseschef til BAUHAUS Glostrup

BAUHAUS

Har du erfaring med varemodtagelse og kendskab til detailhandel? Har du god struktur og kan du bevare overblikket – selv når det går stærkt? Så er det måske dig, som skal være Varemodtagelseschef i branchens bedste byggemarkedskæde!

Med reference til Varehuschefen bliver din primære opgave som varemodtagelseschef at have ansvaret for varemodtagelsen, samt at være med til at skabe et team at højtkvalificerede medarbejdere. Derfor er det vigtigt at du kan formå at skabe synlige resultater ved, at engagere, motivere og coache dine medarbejdere.

BAUHAUS
Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
Neotherm A/S Er du vores nye Lagermedarbejder?

Neotherm A/S, Frederikssund

Til ansættelse hurtigst muligt, søger vi en serviceminded medarbejder på fuld tid.

Vi tilbyder:

 • Gode arbejdsforhold i en ambitiøs, tilgængelig og dynamisk virksomhed, hvor kunden er i centrum. Dygtige og kompetente kollegaer, der ønsker at gøre en forskel.
 • Et arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved frihed under ansvar.
 • Dygtige og kompetente kollegaer, der ønsker at gøre en forskel.

Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet 09-17 – fredag 08-15:30.

Gunnar Aaskov Motorsport
Nyt fra AutoSlanger.dk - Salgsekspedient/lagermedarbejder søges til webshop/butik

Gunnar Aaskov Motorsport, Egtved

Da vi har overtaget aktiverne i AutoSlanger.dk, søger vi en salgsekspedient/lagermedarbejder med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi sælger og rådgiver om tilbehør og ekstraudstyr til gadebiler, samt tekniske dele såsom reservedele og udstyr til trackday og motorsport (rally, baneløb, folkerace og gokart m.m.). Vi er en mindre virksomhed, hvor vi hjælpes og deles om opgaverne.

Din dagligdag vil bestå af varierende arbejdsopgaver og kundekontakt; telefonisk, via mail og i vores butik. Vi modtager og sender varer fra adressen, hvor butikken også befinder sig.

Arla Foods amba
Lagermedarbejder - Nr. Vium Mejeri

Arla Foods amba, Videbæk

Har du styr på logistik og lager – og kunne du tænke dig at blive en del af lager- og logistikafd. på Nr. Vium Mejeri, hvor sikkerhed, medarbejdertrivsel og kvalitet ligger øverst på prioriteringslisten? Så kunne det være dig, vi søger.

Vi garanterer, at du her får mulighed for at bruge din faglighed inden for logistik og lager i et uformelt og stemningsfyldt arbejdsmiljø.

Arla Foods amba
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
Davidsens Tømmerhandel A/S Lagermedarbejder til Davidsen i Ringsted

Davidsens Tømmerhandel A/S

Er du en dygtig og rutineret lagermedarbejder med truckcertifikat? Så er det måske dig, vi står og mangler på aftenholdet i vores logistikafdeling i Ringsted.

Jobbet kræver, at du trives med travlhed, personligt ansvar og at du har et veludviklet øje for god service. Du indgår i vores aftenholdsteam i logistikafdelingen i Ringsted med 6 dygtige og engagerede kolleger, som hver dag sørger for, at pakke byggematerialer til næste dags levering. Vores faglighed er høj og vi ser sparring og udvikling af os selv og hinanden som en naturlig del af vores hverdag.

Davidsens Tømmerhandel A/S Deltidsmedarbejder til Davidsen i Ringsted

Davidsens Tømmerhandel A/S

Er du en dygtig og rutineret lagermedarbejder med truckcertifikat, som søger en deltidsstilling på 15-20 timer om ugen for en tidsbegrænset periode på 1-2 måneder?

Du indgår i vores team på logistikcenteret i Ringsted med 57 dygtige og engagerede kolleger, som hver dag sørger for, at vores kunder får en god oplevelse. Vores faglighed er høj og vi ser sparring og udvikling af os selv og hinanden som en naturlig del af vores hverdag.

ANDRITZ Feed & Biofuel A/S
Warehouse Employee

ANDRITZ Feed & Biofuel A/S, Esbjerg

Every day, ANDRITZ continues to deliver successful innovative solutions to our customers globally. Why are we so successful? Because we are passionate and love what we do!

Key Responsibilities:

 • Goods Receipt
 • Packing for After Market and Capital
 • Packing for Subcontractors and Service Department
ANDRITZ Feed & Biofuel A/S
Danske Fragtmænd
Lager- og terminalarbejder til aftenhold

Danske Fragtmænd, Vejle

Danske Fragtmænd Transports kranafdeling i Vejle søger lige nu en lager- og terminalmedarbejder til aftenholdet. Hvis du kan lide at tage fat og tage ansvar for opgaverne, har du nu muligheden for at blive vores nye kollega.

Vi tilbyder:

 • En spændende arbejdsplads i udvikling.
 • Højt-til-loftet-mentalitet og mulighed for at arbejde selvstændigt.
 • Et uformelt arbejdsmiljø og udfordrende job.  
Danske Fragtmænd
PRO&CO Blandemester

PRO&CO søger for IBF Fabriksbeton Aarhus i Lystrup

Når IBF leverer ”Beton til Tiden” – er det resultatet af dygtige og motiverede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at leve op til det kendte motto. Som blandemester for IBF Fabriksbeton Aarhus, får du til opgave, at lede og motivere medarbejderne i den daglige drift, og mod fælles mål.

Helt kort vil din opgave blive, at sikre, at afdelingens medarbejdere har de nødvendige informationer og de bedste forudsætninger, for at få den rette kvalitet af færdigbeton leveret til tiden. Denne opgave kræver et stort overblik, faglig viden og ikke mindst et godt kendskab til sit team.

IBF tilbyder en lønpakke indeholdende en fast månedsløn plus tillæg for overarbejde, pension, fritvalgsordning og sundhedsforsikring.

PRO&CO
Røde Kors
Produktionsmedarbejder til Genbrugscenter i Køge

Røde Kors

Er du vild med genbrugstøj? Kunne du tænke dig at arbejde med genbrugsmode og være med til at præge sortimentet i vores 253 genbrugsbutikker?

Ansvarsområder og opgaver som produktionsmedarbejder:

 • Sortere og udvælge det helt rigtige tøj til Røde Kors-butikkerne
 • Rokering med kollegaerne på linjerne
 • Forefaldne opgaver

Vi tilbyder et godt og sikkert arbejdsmiljø med gode kolleger, hvor du bidrager til at hjælpe udsatte og sårbare mennesker i Danmark og i Verden

Røde Kors
COWI
Business Development Director

COWI, Lyngby

Do you want to strengthen our customer relations? Can you build long-term relationships with our key customers? And are you experienced in the roads sector? Then, shape a sustainable and liveable world with us.

To ensure continuous growth on multidisciplinary road projects in the Capital Region of Denmark, we are looking for a Business Development Director to join our team in Roads, Airports and Digitalisation.

We value differences and development and cultivate an environment of belonging and having fun. Because that is what brings out the best in you, at work and at home.

COWI
Gem
Mortalin
Servicetekniker til København/Nordsjælland

Mortalin

Vi søger en kvalitetsbevidst og serviceminded kollega til vores serviceteknikerteam i København/Nordsjælland området. Vi leder efter dig, der forstår at rådgive vores kunder og som ønsker at gøre en forskel i hverdagen.

Din hverdag bliver præget af alsidige opgaver, som du skal løse selvstændigt – vi kender ikke dagen i morgen, men vi ved, at den ikke bliver kedelig.

Du har en afgørende rolle, da du som vores ansigt udadtil er den, der møder vores kunder i dagligdagen. I Mortalin sætter vi en stor ære i at kunne tilføre kunden den helt rette viden til forebyggelse og bekæmpelse – det skal du være med til at sikre.

Mortalin
LEMAN A/S
Lagermedarbejder

LEMAN A/S, Greve

Kan du yde høj service og sikre optimal håndtering af varer?

Kan du styre en truck, yde høj service og sikre optimal håndtering af varer? Og har du lyst til at indgå i vort lagerteam af velkvalificerede medarbejdere på vort 2500 m2 store Terminal i Greve, så er dette en oplagt mulighed for dig.

Lige nu søger vi personale til vores dags-/aftenhold, som er et team af engagerende kollegaer, der arbejder godt sammen, og hvor nøgleordene er passion og teamwork.

LEMAN A/S
Carlsberg
Lageroperatør til Carlsberg Danmark, Høje Taastrup (sommerferieafløser)

Carlsberg

Servicemindede lageroperatører søges til Carlsbergs terminal i Høje Taastrup.

Carlsberg Breweries A/S

Carlsberg Danmark søger erfarne lageroperatører til sommerferieafløsning i perioden juni til udgangen af september-måned 2023. Du bliver en del af et dygtigt Carlsberg-team og får blandt andet til opgave at sikre, at vores lastbiler er læsset og klar til at levere øl og sodavand til vores kunder øst for Storebælt.

Carlsberg
Davidsens Tømmerhandel A/S Lagermedarbejder til Davidsen i Ringsted

Davidsens Tømmerhandel A/S

Er du en dygtig og rutineret lagermedarbejder med truckcertifikat? Så er det måske dig, vi står og mangler til varemodtagelsen i vores logistikcenter i Ringsted.

Jobbet kræver, at du trives med travlhed, personligt ansvar og at du har et veludviklet øje for god kvalitet i vores varemodtagelse. Du indgår i vores team i varemodtagelsen med 5 dygtige og engagerede kolleger, som hver dag sørger for, at varemodtagelsen foregår efter de rigtige procedurer og så korrekt som muligt. Vores faglighed er høj og vi ser sparring og udvikling af os selv og hinanden som en naturlig del af vores hverdag.

Din primære opgave er håndtering af returvarer, hvor vi stiller samme høje krav til varens kvalitet som i selve varemodtagelsen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV