599 job matcher din søgning 599 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kanalhuset ApS Hotelmedarbejder til hotelrengøring

Kanalhuset ApS, Copenhagen

Det er vigtigt at du har en god ordenssans, leverer en god rengøringskvalitet og er struktureret i hverdagen. 

Arbejdstiden er varierende mellem kl. 06.00 og 16.00 på hverdage og i weekenden efter vagtplan - du vil være garanteret 37 timer om ugen. Der arbejdes efter vagtplan og der må påregnes arbejde hver 2. weekend 

Du skal kunne begå dig på dansk eller engelsk i tale og skrift, og gyldig straffeattest skal fremvises. Vi har brug for en medarbejder, der er moden, ansvarsbevidst, grundig, har et godt overblik, og gerne vil være en del af team Kanalhuset.

For English click here.

NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
Q-Park Operations Denmark A/S Parkeringshusmedarbejder Aarhus - 30 timer

Q-Park Operations Denmark A/S

Vi søger en ny medarbejder til vores dedikerede P-husteam i Aarhus!

Selvom du for det meste arbejder alene i parkeringshuset, er din nærmeste kollega ikke langt væk, hvis du får brug for hjælp.

I starten af din ansættelse vil du gennemgå vores uddannelsesforløb, og dine oplæringsdage vil blive aftalt individuelt med dig. Når du er færdiguddannet, kommer du til at arbejde i et 4-ugers rul, så du kender din vagtplan langt frem i tiden.

Share Now
Jockey til klargøring af SHARE NOWs biler - natarbejde

Share Now, Kastrup

Kan du se dig selv arbejde under overskriften "frihed under ansvar"? Og ønsker du et arbejde, hvor du får en masse frisk luft?

Teamet, du bliver en del af, sørger for, at SHARE NOWs biler altid er klar til vores næste kunde. Dette indebærer bl.a. klargøring og servicering af vores lejebiler på en fastlagt rute, som du finder på din arbejdstelefon. Dette indebærer fx støvsugning, aftørring af overflader og fjerne affald.

Share Now
Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
Rigshospitalet
Funktionsleder til Rengøringsafdelingen RH

Rigshospitalet, København

Har du ledererfaring og en ambitiøs tilgang til drift og service, og vil du være med til at sikre udvikling og uddannelse af alle medarbejdere samt bistå i udvikling af afdelingen i forhold til kvalitet og retning?

– så er det måske dig vi søger.

Vi tilbyder en stilling på en livlig og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor der er fokus på god ledelse og tid til ledelse samt med en høj grad af indflydelse på udviklingen i afdelingen.

Rigshospitalet
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
NOVASOL A/S
Cleaning Supervisor

NOVASOL A/S, Væggerløse

Til servicekontoret i Marielyst søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig Cleaning Supervisor til løbende kontrol og rengøring af feriehuse i området omkring Møn og Sydsjælland.

Som Rengøringssupervisor kommer du til at arbejde med rengøring på servicekontoret, i feriehusene samt med oplæring af personale. Vi har brug for en serviceminded person, der har lyst til at arbejde i en travl og uformel virksomhed med et højt serviceniveau.

Vi tilbyder pensionsordning inklusiv sundheds-forsikring, 5 ugers ferie og 5 feriefridage efter 9 måneders ansættelse, gode rabatter på leje af feriehuse i Europa til dig, din familie og venner samt en række andre personalegoder.

NOVASOL A/S
PRO&CO Blandemester

PRO&CO søger for IBF Fabriksbeton Aarhus i Lystrup

Når IBF leverer ”Beton til Tiden” – er det resultatet af dygtige og motiverede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at leve op til det kendte motto. Som blandemester for IBF Fabriksbeton Aarhus, får du til opgave, at lede og motivere medarbejderne i den daglige drift, og mod fælles mål.

Helt kort vil din opgave blive, at sikre, at afdelingens medarbejdere har de nødvendige informationer og de bedste forudsætninger, for at få den rette kvalitet af færdigbeton leveret til tiden. Denne opgave kræver et stort overblik, faglig viden og ikke mindst et godt kendskab til sit team.

IBF tilbyder en lønpakke indeholdende en fast månedsløn plus tillæg for overarbejde, pension, fritvalgsordning og sundhedsforsikring.

PRO&CO
Gem
NOVASOL A/S
Cleaning Assistants

NOVASOL A/S

NOVASOL is looking for Cleaning Assistants across all our locations in Denmark. Click the title to read this job ad in English. Für die deutsche Version klicken Sie bitte auf den Titel der Stellenanzeige.

Er du detaljeorienteret, effektiv og serviceminded, så kan det være dig, vi lige nu søger til rengøring af sommerhuse i hele Danmark.

NOVASOLs fokus er at give vores gæster en god ferieoplevelse og passe på vores husejeres sommerhuse, som var det vores egne.

NOVASOL A/S
Gem
Toma Facility Danmark A/S Serviceleder til Ringsted Kommune

Toma Facility Danmark A/S

Har du lyst til en ansvarsfuld rolle, hvor du som leder skal sikre et tæt og tillidsfuldt samarbejde og en høj tilfredshed hos vores nye kunde samt sikre gode rammer for medarbejderne, så de bedst muligt kan løse opgaven og levere høj kvalitet?

Vi søger en ambitiøs og serviceorienteret leder til opstart 1. juli til en fuldtidsstilling.

Dine vigtigste opgaver vil være at sikre bemandingen hos dine kunder, rekruttere og instruere nye medarbejdere, føre tilsyn med arbejdets udførelse og kvalitet, sikre høj medarbejder- og kundetilfredshed samt indberette timer.

THISTED KOMMUNE
Rengøringsassistent til Hannæs-Østerild Skole

THISTED KOMMUNE, Frøstrup

Rengøringsassistent til Hannæs-Østerild skole med ansættelse hurtigst muligt derefter.

Hannæs-Østerild skole søger en frisk og stabil rengøringsassistent til en fast 20,5 timers stilling, med opgavevaretagelse på 23 timer om ugen i 40 uger på en af matriklerne.

Vi søger en rengøringsassistent, der har mod på at arbejde på en skole, der er i udvikling og kan lide at være omkring unge mennesker og børn.

COWI
Business Development Director

COWI, Lyngby

Do you want to strengthen our customer relations? Can you build long-term relationships with our key customers? And are you experienced in the roads sector? Then, shape a sustainable and liveable world with us.

To ensure continuous growth on multidisciplinary road projects in the Capital Region of Denmark, we are looking for a Business Development Director to join our team in Roads, Airports and Digitalisation.

We value differences and development and cultivate an environment of belonging and having fun. Because that is what brings out the best in you, at work and at home.

COWI
Gem
Coor Service Management A/S
Site Manager assistant til vores pharmakunde Fujifilm

Coor Service Management A/S, Hillerød

Du bliver en del af rengøringsledelsen på en medicinalfabrik. Ledelsen består af i alt 4 mellemledere som arbejder på hvert sit tidspunkt hen over døgnet, da fabrikken er i drift døgnet rundt. Du vil referere til Site Manageren, som bliver din nærmeste leder.

Hos Coor får du en fantastisk arbejdsplads med en masse topmotiverede kollegaer og et godt fællesskab. Udover det tilbydes du:

 • en attraktiv lønpakke, svarende til dine kvalifikationer og ansvaret i stillingen
 • en god pensionsordning og en firmabetalt sundhedsforsikring
 • feriehusordning (lejlighed i Spanien og sommerhuse i Danmark)
Coor Service Management A/S
SSG A/S
Teamlederaspiranter - Specialrengøring og industriservice

SSG A/S, Vejle

Til vores center i Vejle, søger vi Teamlederaspiranter til vores afdeling indenfor specialrengøring og industriservice, en afdeling som udfører specielrengøring- og relaterede serviceydelser til alle sektorer inden for industri, handel og service og den offentlige sektor.

Dine primære ansvarsområder er:

 • Igangsætning- og afslutning af opgaver
 • Opmåling og tilbudsgivning ved mindre opgaver
SSG A/S
Gem
Mortalin
Servicetekniker til København/Nordsjælland

Mortalin

Vi søger en kvalitetsbevidst og serviceminded kollega til vores serviceteknikerteam i København/Nordsjælland området. Vi leder efter dig, der forstår at rådgive vores kunder og som ønsker at gøre en forskel i hverdagen.

Din hverdag bliver præget af alsidige opgaver, som du skal løse selvstændigt – vi kender ikke dagen i morgen, men vi ved, at den ikke bliver kedelig.

Du har en afgørende rolle, da du som vores ansigt udadtil er den, der møder vores kunder i dagligdagen. I Mortalin sætter vi en stor ære i at kunne tilføre kunden den helt rette viden til forebyggelse og bekæmpelse – det skal du være med til at sikre.

Mortalin
Compass Group Danmark A/S
Analytisk tal-knuser i sigte – på visitkortet kaldet ”Cleaning Planner & Analytics Manager”

Compass Group Danmark A/S, København eller Odense

Lyder analyse, tal-knusning og planlægning som sød musik i dine ører? Så læs videre, for vi er netop ved at etablere et Excellence team indenfor rengøring i Compass Group Danmark.

Vi er på udkig efter dig, der har en stærk analytisk profil og som motiveres af at sikre kvalitet i vores processer indenfor planlægning og kalkulation af rengøringsaktiviteter. Du bliver del af et team på 4 engagerede og fagligt dygtige kolleger.

Dit primære arbejdssted kan enten være fra vores kontor i København eller Odense, hvor der er kolleger og faglig sparring at hente. Du har dog også mulighed for at fordybe dig i projekter og opgaver fra din hjemmearbejdsplads.

Compass Group Danmark A/S
Aluwind A/S
Key Account Manager – Offshore Wind

Aluwind A/S, Odense

Vi søger en Key Account Manager af konstruktioner af offshore vindmøllefundamenter; et forretningsområde hvor Aluwind har placeret sig internationalt som en kompetent partner gennem de seneste 13 år. Se video om Alumeco A/S som arbejdsplads

Du får selvstændigt ansvar for at styrke salget og have fingeren på pulsen i forhold til igangværende og kommende offshore vindprojekter. Du vil spille en central rolle gennem hele salgsfasen, og ofte vil du være med til at udvikle specifikke løsninger i tæt samarbejde med kundens projektledere m.fl.

Vi tilbyder en stilling med meget ansvar i en global koncern med en klar vækststrategi. Du kommer til at operere i et konkurrencepræget marked, og du får gode muligheder for at præge stillingen og videreudvikle din karriere.

Aluwind A/S
Gem
Career
Enestående mulighed som Driftsleder til historiske bygninger i Nordsjælland

Career søger for kunde

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du dygtig til at lede dine medarbejdere til at yde lidt ekstra i hverdagen? Og vil du gerne arbejde på et af de smukkeste områder i Nordsjælland? Så er det måske dig, som vi leder efter.

Jobbet består af mange afvekslende opgaver i tæt samspil med flere forskellige interessenter såsom ejerne, entreprenører, myndigheder m.fl.

Dine arbejdsopgaver:

 • Styring af arbejdsopgaver og projekter i forhold til alle bygninger
 • Drift og ledelse af reparations- og vedligeholdelsesopgaver, der udføres af eksterne entreprenører og underleverandører
 • Indhentning af tilbud og dialog med underleverandører
Indrykket:
RD VVS ApS Kloak-folk

RD VVS ApS, Herlev

RD VVS, EL & Kloak er et firma i rivende udvikling. Vi er i dag omkring 30 medarbejdere samlet i de tre afdelinger. Vi beskæftiger os med alt autorisationskrævende arbejde inden for VVS, El og Kloak. Vi har rigtig travlt og søger derfor en ny kollega til vores kloakafdeling.

Arbejdsopgaverne består af mindre varierende opgaver såsom renovering og nyanlæg af kloak. Vi kan tilbyde:

 • en god arbejdsplads med rare kollegaer
 • et firma med en god kultur og en god stemning ledelse og personale imellem
 • en alsidig hverdag med mange spændende og forskellige opgaver

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV