315 job matcher din søgning 315 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Trafikstyrelsen
Er du klar til en spændende hverdag i Bornholms Lufthavn, hvor service og security går hånd i hånd? Så brug 2 minutter af din tid på at læse videre!

Trafikstyrelsen, Rønne

Du vil indgå i den daglige drift af øens lufthavn. Her vil du blive mødt af et dynamisk og til tider hektisk arbejdsmiljø med 365 dage åbningsdage om året. Opgaverne spænder bredt, men en ting er sikkert – Du kommer aldrig til at kede dig!

Som nævnt er der stor variation i opgaver, hvilket vi alle sætter pris på. Men en del af opgaverne er bl.a.:

 • Security tjeneste
 • Opholds- og adgangskontrol til lufthavnens afspærrede områder
 • Information og service over for passagerer, luftfartsselskaber, myndigheder m.v.
Trafikstyrelsen
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
Q-Park Operations Denmark A/S Parkeringshusmedarbejder Aarhus - 30 timer

Q-Park Operations Denmark A/S

Vi søger en ny medarbejder til vores dedikerede P-husteam i Aarhus!

Selvom du for det meste arbejder alene i parkeringshuset, er din nærmeste kollega ikke langt væk, hvis du får brug for hjælp.

I starten af din ansættelse vil du gennemgå vores uddannelsesforløb, og dine oplæringsdage vil blive aftalt individuelt med dig. Når du er færdiguddannet, kommer du til at arbejde i et 4-ugers rul, så du kender din vagtplan langt frem i tiden.

Share Now
Jockey til klargøring af SHARE NOWs biler - natarbejde

Share Now, Kastrup

Kan du se dig selv arbejde under overskriften "frihed under ansvar"? Og ønsker du et arbejde, hvor du får en masse frisk luft?

Teamet, du bliver en del af, sørger for, at SHARE NOWs biler altid er klar til vores næste kunde. Dette indebærer bl.a. klargøring og servicering af vores lejebiler på en fastlagt rute, som du finder på din arbejdstelefon. Dette indebærer fx støvsugning, aftørring af overflader og fjerne affald.

Share Now
Cryos International – Denmark ApS Service- og Facility-assistent

Cryos International – Denmark ApS, Aarhus

Vil du være med til at opfylde drømmen om et barn for par og singler over hele verden? Har du et naturligt servicegen, smil på læben og øje for detaljen? Og motiveres du af at være medvirkende til, at dine kollegaer og Cryos når deres mål?

Du bliver en del af en international virksomhed, hvor vi sætter den faglige og personlige udvikling højt. Din hverdag bliver på Cryos’ hovedsæde i Aarhus C og du kommer ind i en kultur der er uformel med humor og højt til loftet og hvor vi vægter det sociale højt.

Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
MCH A/S
Intern servicemedarbejder til Restauranten i MCH Herning Kongrescenter

MCH A/S

Vi søger en ny kollega, som elsker at jonglere med flere bolde ad gangen, har en skarp logistisk sans, et humoristisk glimt i øjet og elsker at arbejde med mennesker.

Se video om MCH A/S som arbejdsplads

Du varetager til daglig en lang række opgaver, herunder opstilling, vedligeholdelse og opfyldning af restaurantens barer, maskiner og varelagre, varebestilling og leverandørkontakt samt skiftende ad hoc-opgaver under afviklingen af vores mange arrangementer. Herudover vil der også være deltagelse i planlægningsmøder og regelmæssig gæstekontakt, da arbejdet bl.a. indebærer servicering af vores artister backstage på kulturarrangementer, interne rekvisitioner m.m.

MCH A/S
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
PRO&CO Blandemester

PRO&CO søger for IBF Fabriksbeton Aarhus i Lystrup

Når IBF leverer ”Beton til Tiden” – er det resultatet af dygtige og motiverede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at leve op til det kendte motto. Som blandemester for IBF Fabriksbeton Aarhus, får du til opgave, at lede og motivere medarbejderne i den daglige drift, og mod fælles mål.

Helt kort vil din opgave blive, at sikre, at afdelingens medarbejdere har de nødvendige informationer og de bedste forudsætninger, for at få den rette kvalitet af færdigbeton leveret til tiden. Denne opgave kræver et stort overblik, faglig viden og ikke mindst et godt kendskab til sit team.

IBF tilbyder en lønpakke indeholdende en fast månedsløn plus tillæg for overarbejde, pension, fritvalgsordning og sundhedsforsikring.

PRO&CO
Røde Kors
Produktionsmedarbejder til Genbrugscenter i Køge

Røde Kors

Er du vild med genbrugstøj? Kunne du tænke dig at arbejde med genbrugsmode og være med til at præge sortimentet i vores 253 genbrugsbutikker?

Ansvarsområder og opgaver som produktionsmedarbejder:

 • Sortere og udvælge det helt rigtige tøj til Røde Kors-butikkerne
 • Rokering med kollegaerne på linjerne
 • Forefaldne opgaver

Vi tilbyder et godt og sikkert arbejdsmiljø med gode kolleger, hvor du bidrager til at hjælpe udsatte og sårbare mennesker i Danmark og i Verden

Røde Kors
Gem
Toma Facility Danmark A/S Serviceleder til Ringsted Kommune

Toma Facility Danmark A/S

Har du lyst til en ansvarsfuld rolle, hvor du som leder skal sikre et tæt og tillidsfuldt samarbejde og en høj tilfredshed hos vores nye kunde samt sikre gode rammer for medarbejderne, så de bedst muligt kan løse opgaven og levere høj kvalitet?

Vi søger en ambitiøs og serviceorienteret leder til opstart 1. juli til en fuldtidsstilling.

Dine vigtigste opgaver vil være at sikre bemandingen hos dine kunder, rekruttere og instruere nye medarbejdere, føre tilsyn med arbejdets udførelse og kvalitet, sikre høj medarbejder- og kundetilfredshed samt indberette timer.

Landal GreenParks ApS
Afløser til Front Office - Landal Seawest

Landal GreenParks ApS, Nørre Nebel

Sætter du pris på at skabe god stemning via venlig og imødekommende service? Og har du et glimt i øjet og smil på læben – også når der er travlt?

Se video om Landal GreenParks ApS som arbejdsplads

Du skal gøre dette

 • Ind- og udtjek af centerets feriegæster.
 • Give vores gæster en god service og information under ferieopholdet.
 • Ekspedition og servicering af gæster i kiosken.
Landal GreenParks ApS
COWI
Business Development Director

COWI, Lyngby

Do you want to strengthen our customer relations? Can you build long-term relationships with our key customers? And are you experienced in the roads sector? Then, shape a sustainable and liveable world with us.

To ensure continuous growth on multidisciplinary road projects in the Capital Region of Denmark, we are looking for a Business Development Director to join our team in Roads, Airports and Digitalisation.

We value differences and development and cultivate an environment of belonging and having fun. Because that is what brings out the best in you, at work and at home.

COWI
Gem
Mortalin
Servicetekniker til København/Nordsjælland

Mortalin

Vi søger en kvalitetsbevidst og serviceminded kollega til vores serviceteknikerteam i København/Nordsjælland området. Vi leder efter dig, der forstår at rådgive vores kunder og som ønsker at gøre en forskel i hverdagen.

Din hverdag bliver præget af alsidige opgaver, som du skal løse selvstændigt – vi kender ikke dagen i morgen, men vi ved, at den ikke bliver kedelig.

Du har en afgørende rolle, da du som vores ansigt udadtil er den, der møder vores kunder i dagligdagen. I Mortalin sætter vi en stor ære i at kunne tilføre kunden den helt rette viden til forebyggelse og bekæmpelse – det skal du være med til at sikre.

Mortalin
Aluwind A/S
Key Account Manager – Offshore Wind

Aluwind A/S, Odense

Vi søger en Key Account Manager af konstruktioner af offshore vindmøllefundamenter; et forretningsområde hvor Aluwind har placeret sig internationalt som en kompetent partner gennem de seneste 13 år. Se video om Alumeco A/S som arbejdsplads

Du får selvstændigt ansvar for at styrke salget og have fingeren på pulsen i forhold til igangværende og kommende offshore vindprojekter. Du vil spille en central rolle gennem hele salgsfasen, og ofte vil du være med til at udvikle specifikke løsninger i tæt samarbejde med kundens projektledere m.fl.

Vi tilbyder en stilling med meget ansvar i en global koncern med en klar vækststrategi. Du kommer til at operere i et konkurrencepræget marked, og du får gode muligheder for at præge stillingen og videreudvikle din karriere.

Aluwind A/S
Gem
Career
Enestående mulighed som Driftsleder til historiske bygninger i Nordsjælland

Career søger for kunde

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du dygtig til at lede dine medarbejdere til at yde lidt ekstra i hverdagen? Og vil du gerne arbejde på et af de smukkeste områder i Nordsjælland? Så er det måske dig, som vi leder efter.

Jobbet består af mange afvekslende opgaver i tæt samspil med flere forskellige interessenter såsom ejerne, entreprenører, myndigheder m.fl.

Dine arbejdsopgaver:

 • Styring af arbejdsopgaver og projekter i forhold til alle bygninger
 • Drift og ledelse af reparations- og vedligeholdelsesopgaver, der udføres af eksterne entreprenører og underleverandører
 • Indhentning af tilbud og dialog med underleverandører
Indrykket:
Gem
APCOA PARKING Danmark A/S
Deltids parkerkeringsvagt søges til Horsens

APCOA PARKING Danmark A/S

Vi søger lige nu en medarbejder til 25 timer i Horsens. Vagterne vil være fordelt på dag, aften og weekend.

Som parkeringsservicemedarbejder hos APCOA PARKING bliver du vores ansigt udadtil i gadebilledet, og din primære opgave bliver at udøve parkeringskontrol på de parkeringsarealer, vi administrerer i den pågældende by.

Du vil som ny medarbejder gennemgå vores interne uddannelsesforløb, og du vil blive tilknyttet en "mentor", der vil hjælpe dig godt i gang med at finde tryghed i opgaveløsningen og omgangen med de bilister, der benytter parkeringsarealerne.

APCOA PARKING Danmark A/S
RD VVS ApS Kloak-folk

RD VVS ApS, Herlev

RD VVS, EL & Kloak er et firma i rivende udvikling. Vi er i dag omkring 30 medarbejdere samlet i de tre afdelinger. Vi beskæftiger os med alt autorisationskrævende arbejde inden for VVS, El og Kloak. Vi har rigtig travlt og søger derfor en ny kollega til vores kloakafdeling.

Arbejdsopgaverne består af mindre varierende opgaver såsom renovering og nyanlæg af kloak. Vi kan tilbyde:

 • en god arbejdsplads med rare kollegaer
 • et firma med en god kultur og en god stemning ledelse og personale imellem
 • en alsidig hverdag med mange spændende og forskellige opgaver
Kredsløb
Specialarbejder til kraftvarmeværk

Kredsløb, Aarhus

Vil du hjælpe med at sikre tilførsel og rette kvalitet af brændsel, så vi kan producere grøn varme og energi? Så er du måske vores nye medarbejder til et af landets største affaldsenergi- og biomassefyrede kraftvarmeværker.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte:

 • Krankørsel (traverskraner) fortrinsvis ved affaldsmodtagelsen, men også i halmladen på afløserbasis.
 • Modtagekontrol af brændsel.
 • Vedligeholde og rengøre produktionsanlæg.
Kredsløb
DSB Servicemedarbejder til Stationsservice

DSB, Fredericia

Kan du se dig selv i en enhed, hvor du samarbejder med dine nærmeste kolleger, er medansvarlig for kundernes oplevelser på stationerne og i toget, så er det måske dig, vi leder efter!

Formålet med arbejdet er, at kunderne er glade og tilfredse med at rejse med DSB, både før, under og efter rejsen. Arbejdet som servicemedarbejder drejer sig hovedsaligt om renhold af de ud- og indvendige arealer på stationerne, herunder rengøring af toiletter, forhaller og venterum.

DSB

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV