331 job matcher din søgning 331 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Arkil A/S
Håndfolk til anlægsopgaver i Kolding

Arkil A/S

Du bliver ansat i vores anlægsafdeling i Kolding, hvor vi udfører traditionelle anlægsopgaver indenfor vejsanering.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

I Arkil er vi fagligt dygtige og vores medarbejdere får mulighed for at uddanne sig og erhverve de kompetencer, som arbejdsopgaverne kræver.

Arkil A/S
Rørlægger til Kolding

Arkil A/S

Vi har travlt og søger rørlægger til kloakering samt anlægsopgaver i Trekantområdet.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelse.

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed.

Matas A/S Facility-koordinator – projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse

Matas A/S, Allerød

Til vores Facility-afdeling, søger vi en koordinator til en projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du vil blandt andet koordinere og have lettere projektledelse med mindre byggeri, samt større og mindre ombygning af vores faciliteter. Du vil også blive en del af andre større og mindre Facility-relaterede projekter, såsom energioptimering og generelle driftsoptimeringer.

Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
Lægerne Dommergården I/S
Lægesekretær til almen lægepraksis

Lægerne Dommergården I/S, Vejle

Er du kvik på tasterne, uddannet lægesekretær og ønsker du et meningsfyldt arbejde i en veldrevet lægepraksis, hvor du er med til at skabe et godt forløb for patienten, et godt arbejdsmiljø for dig og dine kollegaer og hvor dine kompetencer og potentialer værdsættes? Så søger vi lige nu en ny kollega til vores dygtige team.

Vi lægger stor vægt på trivsel og arbejdsglæde, og derfor vil du blive en del af en imødekommende og innovativ arbejdsplads. Vores mål er, at patienterne skal have de bedst mulige forløb og service, og det kan du med din faglighed bidrage til.

Privat Psykiatrisk Center ApS Beslutningsdygtig og selvkørende lægesekretær til privat psykiatrisk speciallægeklinik

Privat Psykiatrisk Center ApS, Viby J.

Er du lægesekretær med erfaring fra psykiatri? Ønsker du at arbejde i en udviklingsorienteret speciallægeklinik med høj faglighed? Så er jobbet som lægesekretær hos Privat Psykiatrisk Center måske noget for dig.

Privat Psykiatrisk Center søger en engageret lægesekretær til vores klinik i Aarhus. Klinikken huser en gruppe erfarne speciallæger i psykiatri, hvor du vil være med i den daglige drift, udføre administration i klinikken og levere både intern og ekstern service.

Gem
Region Sjælland Vær med til at gøre en forskel i Region Sjælland; vi søger nye kliniske IT-konsulenter med sundhedsfaglig baggrund til On-site Services KIK-team

Region Sjælland

Hvis du vil være med til at fremme brugen af Sundhedsplatformen på regionens sygehuse, så har vi jobbet til dig.

Dit arbejdssted vil i hovedparten af tiden være med fysisk tilstedeværelse på et sygehus eller psykiatrien i regionen og med en ugentlig arbejdsdag i Koncern IT, der ligger på Ringsted Sygehus.

Region Sjælland

Du får en spændende stilling med mange forskelligartede opgaver og vil indgå i et team, hvor dine primære arbejdsopgaver bl.a. vil være:

 • Forståelse af det systemtekniske mhp. understøttelse af kliniske arbejdsgange i Sundhedsplatformen
 • Analyse, koordinering og løsning af komplekse sager vedrørende arbejdsgange i Sundhedsplatformen
Fonden Novavi Tilkaldevikar som sekretær i vores alkoholambulatorier

Fonden Novavi, Kastrup, Glostrup, Lyngby, Hvidovre, Herlev, Roskilde, Køge og/eller Frederikssund

Har du tid til overs? Er du serviceminded? Har du et smil på læben, selvom du har travlt? Kunne du tænke dig at have kontakt med mange mennesker?

Din hovedopgaver som tilkaldevikar i Fonden Novavi vil bl.a. være:

 • Modtagelse af telefonhenvendelser og tidsbestilling
 • Modtagelse af patienter og andre brugere
 • Måling af promille og udlevering af antabus efter ordination af vores læger

Vi ringer til dig, når vi har brug for din assistance i forbindelse med ferie, fridage eller sygdom blandt de faste sekretærer.

Topsoe Refractory Engineer – Bricklayer

Topsoe, Kgs. Lyngby

We are looking for a bricklayer that wants to gain new knowledge and wants to use the profession in a new way.

You will be working at the headquarter engineering office and travelling to destinations all over the world several times a year. Doing so, you are going to explore the world of Topsoe’s many complex technologies working with a range of interdisciplinary projects.

As part of the refractory team, you will use your profession and hands-on experience to guide and control our supplier and ensure high quality of our proprietary equipment to our customers.

Gem
InGear ApS Murere - rejsemontører til altanmontage

InGear ApS

InGear søger friske og dygtige murere til at være en del af et erfarent altanmontageteam. Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig til dit fag med en god håndværksmæssig forståelse.

Du vil komme til at arbejde med murerarbejde i forbindelse med udskiftning af vinduer til døre og montage af altaner. Arbejdet foregår hovedsageligt i Storkøbenhavn fra mandag morgen til torsdag middag, vi arbejder effektivt i 3-4 dage inden vi holder lang weekend.

InGear sørger for super boligforhold under rejsedagene, og ofte er der også sørget for aftensmaden når vi kommer sent hjem fra byggepladsen.

Arkil A/S
Asfaltarbejder

Arkil A/S, Hasselager

Vil du være med til at sætte dit aftryk på de danske veje, og har du erfaring med asfaltarbejde? Vi har travlt og søger en asfaltarbejder til vores hold, som udfører asfaltopgaver i Århus-området.

Din adgangsbillet til jobbet

 • Du har erfaring med asfaltarbejder.
 • Du sætter pris på udendørs arbejde.
 • Du har som minimum kørekort til alm. personbil.

Du får et selvstændigt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i medarbejdernes udvikling og efteruddannelse.

KOMPOSITlageret.dk ApS Hegnsmontør til opsætning af hegn til virksomhed i vækst!

KOMPOSITlageret.dk ApS, Stilling

Vi brænder for at give havefolk den bedste kvalitet til de laveste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har store ambitioner, og er i konstant udvikling.

Hos os vil du finde et uformelt arbejdsmiljø, hvor humøret er højt og hvor vi altid er klar til at hjælpe hinanden. Arbejdsstedet vil være i hele landet, med udgangspunkt i Stilling. Hvor vi har showroom og lager. Arbejdstiden vil være mandag til torsdag.

Vi søger to medarbejdere, som er klar på en montør stilling, hvor man har mange alsidige opgaver. Du vil have kontakt til vores kunder. Du må gerne have hænderne skruet rigtigt på, og have fokus på detaljerne. Du er vores ansigt udadtil, derfor er det vigtigt at du er serviceminded.

Arkil A/S
Arkil søger medarbejder til grundvandssænkning i Greve afdelingen

Arkil A/S

- Bliv del af et fagligt stærkt grundvandsteam, der består af erfarne grundvandsteknikere, miljøteknikere og borebisser, der alle besidder det lovmæssige A+B brøndborercertifikat.

Du bliver ansat i vores grundvandssænkningsafdeling i Greve, hvorfra vores team køre ud og etablerer små og store grundvandssænknings anlæg over hele landet. Vi holder udgravninger tørre, f.eks. når der skal udføres anlægskonstruktioner dybere end det naturlige grundvandsspejl.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og professionelle samarbejdsklima.

ROP-AS
Erfaren Formand/Entrepriseleder søges til entreprenør på Midtsjælland

ROP-AS

ROP A/S tilbyder en spændende stilling som Formand/Entrepriseleder i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, som kan træde ind i igangværende og nye sager på Sjælland.

Er du den rette kandidat, er dette stillingen, hvor du får mulighed for at bidrage med din erfaring og kompetencer inden for jord- og anlægsbranchen, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag, og hvor du sammen med dygtige og kompetente kollegaer eksekverer og videreudvikler virksomheden.

Formanden/Entrepriselederen skal agere som repræsentant for virksomheden samt sikre korrekt udførelse af diverse bygge-, anlæg- og kloakprojekter for virksomheden. Formanden/Entrepriselederen refererer til den tilknyttede projektleder eller driftsdirektør.

ROP-AS
Gem
NCC Danmark
Pladsmand søges til NCC byggeplads nyt Vendelbocenter i Sindal

NCC Danmark, Sindal

Som pladsmand hos NCC bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland.

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det betyder, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Du vil som det første blive tilknyttet vores projekt, opførelse af 10.000 m2 nyt Vendelbocenter i Sindal for Hjørring Kommune, byggeriet afleveres til bygherre Juli 2024.

NCC Danmark
Bispebjerg Hospital
Lægesekretær til Ambulatoriet i Dermato-Venerologisk Afdeling

Bispebjerg Hospital, København

Har du lyst til nye udfordringer i en afdeling, hvor du vil blive en værdsat kollega med en central rolle i det tværfaglige samarbejde omkring patienten?

Vi tilbyder en spændende og varieret arbejdsdag, hvor du selv har indflydelse på dine arbejdsopgaver og ansvarsområder.

Du vil blive en del af en velfungerende gruppe på ca. 25 dygtige og engagerende lægesekretærer, fordelt på fire teams.

Vi skiftes til at varetage de forskellige funktioner i teamet, så vores dage er aldrig ens, og vi er gode til at hjælpe hinanden.

Vi arbejder med flekstid og har mulighed for hjemmearbejde.

Bispebjerg Hospital
Boligkontoret Fredericia Ejendomsfunktionær med grønne fingre

Boligkontoret Fredericia

Hos Boligkontoret Fredericia bliver du bl.a. ansvarlig for vedligeholdelse/udvikling af udeområder og grønne arealer og for vedligeholdelse af bygninger.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Et spændende, alsidig og afvekslende job i en uformel organisation
 • En fuldtidsstilling
 • Løn og ansættelsesvilkår som varmemester i henhold til gældende overenskomst mellem BL og ESL

Vi er 25 ansatte i administrationen og 40 ejendomsfunktionærer i boligafdelingerne.

Maxgruppen ApS Skiltemontør

Maxgruppen ApS, Kgs. Lyngby

MAXGRUPPEN er den foretrukne specialist i design, print og montering af standard og skræddersyede reklameprojekter/skilte til ejendomsbranchen, detail/automotive og events og udstillinger. MAXGRUPPEN søger skiltemontør/skiltetekniker til vores dynamiske hold, hvor erfaring, værdier og vilje trives.

MAXGRUPPEN forventer, at:

 • Du elsker at arbejde udendørs uanset vind og vejr
 • Du er entusiastisk
 • Du er praktisk anlagt

MAXGRUPPEN tilbyder:

 • Glade og professionelle kolleger
 • Afvekslende dagligdage
 • Løn efter kvalifikationer
Jobindex
Byggeøkonom til almen boligforening

Jobindex søger for Boligforeningen VIBO i København

Leder du efter et stabilt job, hvor du håndterer vores byggeøkonomi og får en stor variation af projekter? Og har du det bedst med masser af frihed til at udføre dit arbejde, mens du samtidig får mulighed for 2 hjemmearbejdsdage samt kurser og efteruddannelse?

Du har en relevant uddannelse inden for regnskab kombineret med minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling som byggeøkonom, eventuelt med kendskab til den almene boligsektor.

Interesseret?

Jobindex
Jobindex
Projektleder/senior projektleder til almen boligforening

Jobindex søger for Boligforeningen VIBO i København

Leder du efter et stabilt job, hvor du håndterer en stor variation af projekter – fra nybyg til forbedrings- og vedligeholdelsesarbejder? Og har du det bedst med masser af frihed til at tage de vigtige beslutninger i dine byggesager?

Helt konkret forestiller vi os, at du:

 • har en baggrund som bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt el.lign., gerne fra den almene sektor
 • har erfaring med byggeri, og du kender til samarbejdet imellem bygherre, entreprenør og rådgiver

Interesseret?

Jobindex

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV