897 job matcher din søgning 897 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lemvigh-Müller A/S
Bid Coordinator

Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Vil du være med til at udvikle de strategiske kunder i Lemvigh-Müller, være en vigtig spiller i storkundeprocessen og i tæt samarbejde med den kundeansvarlige drive årsforhandlinger og udbud fra fødsel til implementering?

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er Danmarks største stål- og teknikgrossist og som er en fondsejet virksomhed, med 1400 ansatte. Vi tror på, at glade medarbejdere yder en bedre service, og derfor prioriterer vi din trivsel og udvikling højt.

Du bliver en del af Bid Management, som er en lille afdeling, hvor der er højt til loftet. Vi kan være både seriøse og professionelle, men har det sjovt mens vi arbejder. Vi sparrer med hinanden, og hjælper hinanden på tværs.

Lemvigh-Müller A/S
Gem
& friends Ingeniør til energiscreening

& friends søger for Sustain Solutions ApS

Vi søger en dygtig og erfaren ingeniør eller tilsvarende teknisk baggrund med erfaring indenfor rådgivning om tekniske installationer i byggeriet.

Sustain er specialiseret i at klimaoptimere ejendomme og udvikle den infrastruktur, der er nødvendig for at realisere klimamålene. Deres mål er at gøre den grønne omstilling enkel for deres kunder.

Som Ingeniør har du erfaring med at udføre og lede energiscreening af bolig- og erhvervsejendomme og sikre, at mulige energibesparelser identificeres, kvantificeres og prissættes. Du bringer din tekniske viden i spil indenfor ventilation, varme og køl.

Varde Kommune Projektledere til Ejendomscentret

Varde Kommune

Ejendomscentret i Varde Kommune har rigtig travlt og søger derfor en eller to bygherrerådgivere/projektledere til stillinger med kendskab til det byggefaglige område og projektudvikling. I stillingerne kan man være med til at lede spændende byggeprojekter, renoveringer og gennemføre udviklingsopgaver samt være med til at implementere Varde Kommunes ejendomsstrategi. Det er vigtigt for kommunen at have en bygningsmasse, der afspejler kommunens behov og sikrer en optimal brug af kommunens bygninger.

Du bliver en del af en dedikeret arbejdsplads med et stærkt fagligt miljø. Afdelingen er præget af en uformel, men professionel tilgang til opgaverne. Vi arbejder tillidsbaseret, og vi synes, at det skal være rart at gå på arbejde.

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC Technical Project Manager – 3D, Layout and Space Management

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Come join us and take part in the green energy transition. We are currently looking for a Technical project manager to join our team and be part of further developing our business to establish BWSC as a strong partner for green energy players.

You will be one of our inhouse specialists within our engineering organisation, working with all aspects of space management on new plants as well as servicing existing plants.

Experience from the energy sector is a big plus, but not a requirement.

Udviklingsselskabet By & Havn I/S
Projektleder til Havneudvikling

Udviklingsselskabet By & Havn I/S, København

Ønsker du at arbejde med datafunderet strategisk udvikling af havnen i København, så læs videre?

Se video om Udviklingsselskabet By & Havn I/S som arbejdsplads

Du skal som projektleder/specialkonsulent selvstændigt varetage opgaver og projekter inden for havneudvikling bredt set. Du skal blandt andet arbejde med etablering af digitale redskaber til en datafunderet planlægning og strategisk udvikling af havnen, ligesom markeds- og fremtidsanalyser er en del af opgaveporteføljen.

Vi tilbyder mulighed for hjemmearbejde og fleksibilitet.

Udviklingsselskabet By & Havn I/S
Arkil A/S
Håndfolk til anlægsopgaver i Kolding

Arkil A/S

Du bliver ansat i vores anlægsafdeling i Kolding, hvor vi udfører traditionelle anlægsopgaver indenfor vejsanering.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

I Arkil er vi fagligt dygtige og vores medarbejdere får mulighed for at uddanne sig og erhverve de kompetencer, som arbejdsopgaverne kræver.

Arkil A/S
Rørlægger til Kolding

Arkil A/S

Vi har travlt og søger rørlægger til kloakering samt anlægsopgaver i Trekantområdet.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelse.

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed.

Matas A/S Facility-koordinator – projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse

Matas A/S, Allerød

Til vores Facility-afdeling, søger vi en koordinator til en projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du vil blandt andet koordinere og have lettere projektledelse med mindre byggeri, samt større og mindre ombygning af vores faciliteter. Du vil også blive en del af andre større og mindre Facility-relaterede projekter, såsom energioptimering og generelle driftsoptimeringer.

Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
VM Kompensator A/S
Teknisk support

VM Kompensator A/S, Bække

Har du en teknisk baggrund og erfaring med Inventor og har du lyst til at koble det sammen med daglig kunde- og leverandørkontakt samt at supportere vores interne funktioner. Så har vi jobbet til dig

Vi tilbyder en selvstændig rolle i en virksomhed i vækst, hvor du har mulighed for at gøre en forskel for forretningen. VM Kompensator, en del af DENSIQ Group, giver dig klare retninger, mål og mulighed for at udvikle og levere de nødvendige processer og værktøjer. Nogle gange vil du blive udfordret, men vi tror på, at dette vil få dig til at vokse. Og hvis du vokser, vokser vores forretning i overensstemmelse hermed.

OPS Gruppen A/S VVS-ingeniør/-installatør til projektlederstilling

OPS Gruppen A/S, Frederikshavn

Er du vores nye VVS-projektleder?

Vi mangler en kompetent og erfaren VVS-ingeniør/-installatør til at varetage projektopgaver inden for VVS- og blikområdet. Projekterne vil omfatte alt fra industri- og erhvervsbygninger til boligbyggerier, skoler og daginstitutioner.

Vi kan tilbyde en stærk funderet virksomhed med erfarne kollegaer i en flad organisationsstruktur, et solidt administrativt setup samt varierende arbejdsdage, hvor to dage sjældent er ens.

VILLUM FONDEN
Fondsrådgivere til VILLUM FONDENs uddannelsesprojekter i udlandet

VILLUM FONDEN, Søborg

Vil du være med til at styrke erhvervsuddannelser og unges livsbetingelser i Europa? Vi søger en til to fondsrådgivere til VILLUM FONDENs internationale uddelingsområde.

Vi søger en erfaren og selvkørende kollega med faglig tyngde, som i samarbejde med det øvrige EVI-team skal arbejde med at udvikle og følge op på projekter, der understøtter strategien.

Du bliver samtidig en del af VILLUM FONDENs og VELUX FONDENs fælles sekretariat i Søborg. Tilsammen er vi ca. 60 medarbejdere i et hus med højt til loftet, hvor der er plads til faglig udvikling og nytænkning.

VILLUM FONDEN
Sinding & Co.
Facility Manager

Sinding & Co., Aarhus

Vi er så heldige at have travlt og opleve fortsat vækst i Sinding & Co., hvorfor vi søger endnu en facility manager til at indgå i vores dygtige og kompetente team af ejendomsservicemedarbejdere.

Som facility manager vil du på daglig basis samarbejde tæt med Sinding & Co.’s øvrige afdelinger – herunder ejendomsadministrationen, ejendomsfunktionærer og teknisk afdeling. Din daglige arbejdsgang vil primært være i og omkring Aarhus-området.

Se video om Sinding & Co. Entreprise A/S som arbejdsplads

Af væsentligste arbejdsopgaver kan bl.a. nævnes:

  • Håndtering af egen ejendomsportefølje af bolig- og erhvervsejendomme.
  • Gennemførelse og planlægning af drifts- vedligeholdelses- og ombygningsopgaver.
Sinding & Co.
Region Sjælland Specialist for Region Sjællands mobile enheder

Region Sjælland, Ringsted

Bliv en del af Koncern IT og gør en direkte forskel for personalet på Regionens sygehuse!

Region Sjælland

Koncern IT arbejder kontinuerligt på at forbedre driften samt udvikle og optimere vores portefølje af applikationer og nu kommer turen til vores mobile enheder , som du i denne stilling vil få ansvaret for.

Du skal være med til at modne nye mobile enheder, der forbedrer de mobile muligheder og forenkler arbejdsgange for sygehuspersonale. Sammen med sygehuspersonalet og det tekniske personale vil du samle krav til nye enheder og applikationer.

Københavns Professionshøjskole To erfarne special- eller chefkonsulenter til Pædagogik og Skole hos videreuddannelsen

Københavns Professionshøjskole, Nørrebro

Er du en erfaren og forretningsorienteret projektleder? Har du et godt netværk inden for uddannelsessektoren? Og synes du, at efter- og videreuddannelse af skolelærere, FGU-lærere og andre fagprofessionelle er spændende? Så er det dig, vi leder efter.

Hos os bliver du en del af en arbejdsplads, hvor vi arbejder målrettet med at skabe relevante og effektfulde efter- og videreuddannelsestilbud inden for uddannelsessektoren. Vi har en arbejdskultur med fokus på læring og samarbejde og kan tilbyde spændende arbejdsopgaver, et godt arbejdsmiljø og fagligt dygtige og engagerede kolleger.

Curia Project Manager

Curia søger for Skamol A/S i Skive

Har du teknisk indsigt og evnen til at lede omfattende projekter og inspirere dine kollegaer? Som Project Manager får du en central rolle i forretningsudviklingen i Skamol, der er verdensførende inden for isoleringssystemer.

Som Skamols nye Project Manager er det din fornemste opgave at styre dine projekter helt i mål, i tæt samarbejde med stakeholders bestående af dygtige og højtspecialiserede kolleger, ledergruppen og eksterne samarbejdspartnere.

Rambøll
Lead Project Manager for projects in Global IT

Rambøll, Copenhagen

Se video om Rambøll som arbejdspladsWe invite you to bring your Project Management experience into play, as you help improve the way we work, collaborate, and innovate through projects.

As our new colleague in the IT PMO, you will be part of a passionate and diverse team. We are responsible for executing IT Projects, as well as ensuring organizational adoption.

Our project portfolio covers broadly from technical projects and strategic implementations of new global solutions, to preparing new office locations with IT infrastructure, to the area of M&As, where we plan and onboard new colleagues around the world.

Rambøll
HOFOR
Projektleder til stort miljøprojekt

HOFOR, København

Er du dygtig til projektledelse og har du erfaring med udførelse af større anlægsprojekter?

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Være en del af projektledelsen, herunder deltage i styregruppemøder, indgå i tidsplanlægning og -styring, være en del af risikohåndteringen, både under projektering og udførelse, og sikre den gode kommunikation på og omkring projektet
  • Deltage i den daglige koordinering og vidensdeling i projektgruppen, bestående af interne projektdeltagere, rådgivere og entreprenører
HOFOR
Alm. Brand Group
Faglig stærk forretningsgangsansvarlig til Privatområdet

Alm. Brand Group, København

Brænder du efter at arbejde for ét af Danmarks største forsikringsselskaber? Vil du gerne være med til at sætte dagsordenen og sørge for kunderne får det de skal have? Så er her den perfekte mulighed for dig!  

Som forretningsgangsansvarlig bliver du en del af Pris, Produkt & Portefølje i Privat, hvor du vil arbejde på tværs af vores brands Alm. Brand og Codan.   Din primære opgave, vil være at sikre en ens retning vedligeholde forretningsregler for Alm brand Group herunder Alm brand og Codan. Dette betyder blandt andet identificering og forståelse af eksisterende forretningsgang og processer for begge brands.

Alm. Brand Group
Convatec, Infusion Care
Project Manager

Convatec, Infusion Care, Lejre

Are you looking for an opportunity where you can utilize your Project Manager experience and lead projects in our Molding & Sourcing department?

As a Project Manager, you will have the responsibility to lead and manage projects existing within product portfolio of injection molding parts, through all phases. You will create a clear and ambitious plan and ensure that the project is delivered successfully on time with agreed quality, documentation and cost.

Convatec, Infusion Care

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV