1.129 job matcher din søgning 1.129 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vordingborg KommuneKonsulent med indgåede kendskab til ”Det nære sundhedsvæsen”

Vordingborg Kommune

Vil du være med til at styrke udviklingen inden for ”Det nære Sundhedsvæsen” og drive implementering af nye tværsektorielle indsatser i samarbejde med Region Sjælland?

Afdeling for Pleje og Omsorg søger en konsulent med indgående kendskab til udviklingen i de kommunale opgaver i ”Det nære sundhedsvæsen” og med erfaring i at drive forandringsprocesser på tværs af sektorer.

Du vil få ansvaret for at sikre og understøtte udvikling og implementering af værktøjer i regi af Region Sjællands sundhedsaftale. Dvs. at drive kvalitetsudviklingsindsatsen i tæt samarbejde med Nykøbing F. sygehus, Psykiatrien Syd, andre kommuner og de praktiserende læger primært i den sydlige del af regionen. Du vil få ansvaret for at afprøve og forankre en ny tværsektoriel samarbejdsmodel til videreudvikling af den decentrale sundhedsstrategiske ledelsesindsats.

Aidgency ApSPROJEKTLEDER SØGES TIL SPÆNDENDE REJSE!

Aidgency ApS, Åbyhøj

Drømmer DU om at arbejde med en bred vifte af projekter i et internationalt miljø, hvor kunderne veksler mellem at være danske og amerikanske, så har vi drømmejobbet til dig. Aidgency søger nemlig en ambitiøs projektleder, der kan styrke vores team omkring planlægning af opgaver i bureauet.

Du vil primært komme til at sidde med vores danske branding-kunder og dermed arbejde med spændende opgaver inden for kommunikation, branding og kampagner.

Vi dyrker en meget uformel tone og vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt at være en ”Aid-gent”. Vi knokler derudaf, men glemmer heller ikke at fejre succeserne med champagne, når et nyt mål er nået.

Lokaltog A/S
Banebetjent til sporvedligehold, Nordsjælland

Lokaltog A/S

Til vores afdeling for infrastruktur i Kagerup, søger vi en erfaren medarbejder til at vedligeholde og servicere Lokaltogs infrastruktur.

Er du i god fysisk form, trives du med udendørs arbejde og har du hænderne skruet rigtigt på, kan denne stilling være dit næste job.

Som banebetjent får du et alsidigt job med en stor grad af selvstændighed. Opgaverne er mange og forskellige, ligesom de foregår på mange forskellige tidspunkter af døgnet. Derfor er det vigtigt, at du trives med nat- og weekendarbejde. I vinterhalvåret vil du desuden indgå i virksomhedens vinterberedskab.

Lokaltog A/S
Skanding A/S
Teknisk chef

Skanding A/S, København

Er du passioneret omkring både konstruktioner og personaleledelse? Så skal Skanding bruge dig! Vi tilbyder en anderledes ledelsesrolle, der giver tid til både personaleledelse, personlig udvikling og faglige udfordringer med fleksible rammer.

I rollen som Skandings nye tekniske chef får du ansvar for rådgivningsopgaver inden for både nybyggeri, renovering og transformation. Personale- og udviklingsrelaterede opgaver vil du bruge ca. halvdelen af din tid på - den anden halvdel kommer til at handle om projektrelaterede opgaver.

Vi forestiller os, at du blandt andet er uddannet med en byggefaglig uddannelse på min. bachelorniveau.

Skanding A/S
DGI Byen
Project Manager (Maternity Leave)

DGI Byen, Copenhagen

Are you able to exceed customers’ expectations?

We are looking for an experienced energy driven Project Manager to join our Sales team at Øksnehallen as a maternity leave substitute for a period of 1 year, starting August 2021.

Work responsibility

 • Project management of corporate and cultural events held in Øksnehallen, CPH Conference and the rest of DGI Byens facilities
 • Designing, contracting, budgeting, planning and execution of new and re-occurring customers events
 • Develop and maintain new and long term national and international customer relations

What we can offer you

 • Dynamic and fun environment that will challenge and satisfy
 • Personal and professional development
 • A natural stakeholder piece in the puzzle of building an even better foundation for a great working environment and customer promise
DGI Byen
DGI Byen
Junior projektleder (6 måneders projektansættelse)

DGI Byen, København

Vil du være med til at udvikle en kendt københavner-venue? Så er du måske vores kommende junior projektleder, der helt naturligt evner at opfylde kundernes ønsker og overgå deres forventninger.

Vi søger en junior projektleder, der ønsker at udbygge sin viden og erfaring om afvikling af events fra A-Z. Junior projektlederen får ansvar for sine egne mindre events og messer og går til hånde ved andre arrangementer rundt om i hele DGI Byen.

Arbejdsopgaver

 • Indgå som assistent i kunderejsen fra forespørgsel over tilbudsgivning og planlægning til endt afvikling af kundeevent
 • Afdækning af kundens behov ved forespørgsler til events i hele DGI Byen
 • Fokus på administrative processer og øget serviceniveau over for kunden
DGI Byen
Københavns KommuneTovholder (chefkonsulent) for tilbagekøbsområdet i Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune

Vores gode kollega har fået nye, spændende udfordringer, og Kontoret for Selskaber og Rettigheder søger derfor en dygtig cand.merc.jur./cand.jur. – gerne med erfaring fra ejendomsområdet.

Du kommer til at indgå i et stærkt team i Økonomiforvaltningen, som beskæftiger sig med økonomiske rettigheder over fast ejendom, aftaleindgåelse mv. og opgaver i forhold til de selskaber, som Københavns Kommune er medejer af.

Arbejdsopgaverne omfatter i overvejende grad økonomiske og juridiske opgaver indenfor rettighedsområdet, og du bør have god talforståelse og gode formuleringsevner, ligesom det er en fordel, hvis du har kendskab til tinglysning.

PlanBørnefondenKampagne- og Relationsmanager

PlanBørnefonden, København

Kan du designe kampagner, der både taler til fornuften og følelserne og brænder du for at bruge dine markedsføringskompetencer for en god sag? Så er du måske vores nye kampagne- og relationsmanager?

PlanBørnefonden ønsker at intensivere indsatser på fundraising kampagner med det primære formål at styrke og kvalificere sponsortilgang, samt øge kendskabet og synligheden, så vi kan gøre en endnu større forskel i vores programlande.

Du kan styre kampagner fra A-Z med stor involvering og i samarbejde med kolleger og eksterne bureauer. Du er en skarp projektleder,som kan udvikle, tænke kreativt, bruge data og eksekvere fundraising kampagner målrettet privatpersoner og virksomheder med udgangspunkt i strategien og årshjul.

Struers ApS
Project Sourcing Manager

Struers ApS, Ballerup

Har du overblik og drive til at nå egne og fælles mål? Arbejder du selvstændigt, og har du øje for godt købmandskab? Så er du måske vores nye Project Sourcing Manager.

Vi søger en dygtig Project Sourcing Manager, som skal styre indkøb, koordinering og forhandling af Struers indkøb til udviklingsprojekter for vores forretningsenheder i Danmark og Tjekkiet. Du vil referere til Global Supply Chain Director og bliver en del af et team på 6 personer som er en del af Global Supply Chain (ca 25) globalt.

Som Project Sourcing Manager får du ansvar for indkøb og koordinering af sourcing og supply chain’s tværfunktionelle aktiviteter i produktudviklingsprojekter. Arbejdet vil foregå i tæt samarbejde med Supply Chain, R&D og Product Marketing.

Struers ApS
ENABL A/S
Mechanical Lead Engineer

ENABL A/S, Hedensted

Er du drevet af udvikling? Læs mere her, for ENABL søger en Mechanical Lead Engineer, der skal være ansvarlig for den mekaniske del af vores udviklingsprojeker i vindindustrien.

Du bliver en del af vores projektafdeling, som udvikler kundespecifikt produktionsudstyr til de største globale kunder i vindmølleindustrien. I stillingen bliver du ansvarlig for den mekaniske del af vores udviklingsprojekter og er med til at sætte et markant præg og et funktionelt fingeraftryk på løsningerne til vores kunder – lige fra den indledende idéfase til det færdige resultat.

Dine primære arbejdsområder bliver bl.a.:

 • Mekanisk idé- og konceptudvikling.
 • Design af mekaniske konstruktioner.
 • Ledelse af internationale Engineering teams (Ukraine, Bulgarien, Danmark & Indien).
ENABL A/S
Novozymes A/SSupply Strategy Lead, Bagsværd

Novozymes A/S

Do you want to rethink your impact, and are you passionate about taking strategic advantage of value chain combining supply strategies with customer’s needs? Then you might be our new Supply Strategy Lead.

We are a newly established strategy team looking for a strong team player to drive the strategic plans for using differentiation and responsiveness as strategic levers towards our customers. You will be instrumental in defining the areas transformation to leverage the value chain to support Novozymes’ strategic priorities in Operation, Supply and Quality together with the leadership team.

In this role you’ll make an impact by:

 • Connecting business strategy with supply and strategically leverage differentiation and responsiveness along the value chain to provide a compelling offerings for our customers
 • Craft and orchestrate a supply strategy together with the senior leadership team of OSQ and develop supporting road maps
NCC Danmark
NCC Asfalt i Herning søger en ny medarbejder til et asfalthold

NCC Danmark

Vi har fuld gang i sæsonen og har brug for ekstra hænder, derfor søger vi en ny kollega primært til kørsel med strygejern. Du skal have erfaring med asfaltarbejde og du skal kunne betjene flere af vores andre asfaltmaskiner.

Du bliver tilknyttet vores asfaltafdeling i Herning, så din bopæl skal helst være i Herningområdet af hensyn til samkørsel.

Din baggrund er ikke så afgørende, men du skal kunne lide at arbejde i den frie natur og du skal være en god holdspiller, da du skal indgå på et mellemstort maskinhold (4 medarbejdere).

NCC Danmark
Ingeniørforeningen, IDA
Konsulent til strategiarbejde og projektstyring i IDAs Ledelsessekretariat

Ingeniørforeningen, IDA, København

I IDA søger vi en akademisk medarbejder til vores Ledelsessekretariat. Du skal med din faglighed og dine personlige kompetencer være med til at sikre implementeringen af IDAs strategi 2021-2023, rådgive og støtte vores strategiske teamledere, følge op på eksekvering af strategien samt holde snor i vores projektstyring.

Væsentligste arbejdsopgaver

 • Sikre fremdrift og overblik over og eksekvering af IDAs strategi, herunder tæt dialog med vores fem strategiske teamledere
 • Løbende opfølgning og afrapportering bl.a. til IDAs hovedbestyrelse på strategien
 • Overordnet styring og rapportering af IDAs samlede projektportefølje til direktørgruppen, samt danne overblik over de øvrige projekter i organisationen
Ingeniørforeningen, IDA
Chr. Hansen A/SManager of Human Health Customer Projects

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

As Manager of Human Health Customer Projects, you first of foremost will have the management responsibility of the global team while working with Project management and coordination of customer projects. This includes overall management projects resource allocations and prioritizations in collaboration with Global Sales and other key stakeholders.

Your main tasks will further be to:

 • Coordinate activities within the project teams with sales and customers
 • Stakeholder management and communication
 • Drive strategy for Human Health customer project and work on continuous improvements with the team
Chr. Hansen A/S
EPOS
Creative Production Manager

EPOS, Ballerup

Are you an outstanding project manager, who thrives in a dynamic and international work environment? Do you have a solid understanding of the creative production processes? And are you an excellent stakeholder manager? Then you might be the one we’re looking for!

You will be responsible for:

 • Creative assignment of all internal requests for creative assets through Wrike – our internal project management system
 • Ensure briefings and project deadlines are being kept
 • Optimization of creative processes and ensuring stakeholder onboarding in Wrike
EPOS
MAN Energy Solutions
Senior Project Manager

MAN Energy Solutions, Copenhagen

We are looking for our next experienced Senior Project Manager to take MAN Energy Solutions’ production in Copenhagen to the next level of Industry 4.0.

MAN

As Senior Project Manager, you will drive digitalization, transformation and business initiatives within the organization. You will ensure efficient project execution according to time, cost and scope, and you will be responsible for all parts of the projects, from the very start to final handover, in collaboration with relevant internal and external stakeholders.

This includes among others:

 • Business perspective and investment applications.
 • Technical clarification and preparation of specifications.
 • Tender management with MAN Energy Solutions’ purchase department and coordination with suppliers on technical and commercial issues.
MAN Energy Solutions
Ørsted
Module Technical Manager for Cable Supply and Termination

Ørsted, Gentofte or London

Imagine a future where you're responsible for managing the sourcing of array cable and termination contracts.

Join us in this role where you’ll be engaging with the supply chain in interesting development projects, developing new technologies, and running tenders for our global pipeline.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development, and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted
SAM InternationalProjektleder

SAM International søger for Bjerne Jensen A/S i Odense

Vil du være ansvarlig for el-tekniske projekter indenfor datacentre? Har du erfaring med og evnen til at styre komplekse projekter? Og vil du trives i en rolle, hvor du har til ansvar at sikre løsninger til internationale kendte virksomheder?

Som projektleder hos Bjerne Jensen A/S bliver du ansvarlig for en række el-tekniske projekter. Din vigtigste opgave er at sikre, at projekterne bliver leveret i henhold til de indgåede aftaler med kunderne, som vil være datacentre og andre erhvervskunder fordelt over hele Danmark.

SAM International er én af Nordens største HR & rekrutteringsvirksomheder, vi har igennem mere end 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi lever efter visionen ‘Value Through People’. Vi er 70 passionerede medarbejdere på verdensplan fordelt på 14 markeder.

Jeudan A/S
Projektleder med CX-baggrund

Jeudan A/S, København

Brænder du for at skabe gode kundeoplevelser? Har du erfaring med strategisk udvikling og forankring af kunderejser? Og kan du slet ikke lade være med at optimere enhver kunderejse du selv gennemlever, så er du måske vores kommende projektleder til Forretningsudvikling.

Kemp & Lauritzen

Det bliver din mest fornemme opgave, at udvikle og forankre initiativer, som styrker den gode kundeoplevelse på tværs af kunderejsen, og herigennem sikrer et stærkere fundament for kundeloyalitet og en reduceret kundeafgang i et marked, der konstant er under forandring.

Jeudan A/S
ENABL A/S
Project Managers for a dynamic wind company

ENABL A/S, Ikast

We are experiencing increased demand from our customers, who are among the largest and most recognized companies in the wind industry. If you are passionate about Project Management, you can now become part of ENABL.

In the Project Manager role, you will experience a great deal of independence as you will be responsible for planning and project execution. You will also be responsible for the project's finance, resources, and schedule in close dialogue with our customers.

You will be heading a team of ENABL designers, engineers, technical writers etc. managing a portfolio of tasks and projects for one of our customers. Team size will vary from 5-25 FTE´s.

ENABL A/S