376 job matcher din søgning 376 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Arkil A/S
Håndfolk til anlægsopgaver i Kolding

Arkil A/S

Du bliver ansat i vores anlægsafdeling i Kolding, hvor vi udfører traditionelle anlægsopgaver indenfor vejsanering.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

I Arkil er vi fagligt dygtige og vores medarbejdere får mulighed for at uddanne sig og erhverve de kompetencer, som arbejdsopgaverne kræver.

Arkil A/S
Rørlægger til Kolding

Arkil A/S

Vi har travlt og søger rørlægger til kloakering samt anlægsopgaver i Trekantområdet.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelse.

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed.

HR Supporten E-commerce assistent med copywriting skills

HR Supporten søger for Eickemeyer – Medicinteknik For Dyrlæger ApS i Vojens

Som e-commerce assistent hos Eickemeyer vil dine primære arbejdsopgaver bestå af vareoprettelse og vedligeholdelse af produktbeskrivelser på vores webshop. Desuden vil du, i samarbejde med det øvrige team, skulle kunne varetage mindre driftsopgaver vedrørende Microsoft Business Central.

Hos Eickemeyer Medicinteknik for Dyrlæger ApS sælger vi veterinærmedicinsk udstyr til dyreklinikker- og hospitaler. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre klinikkerne det bedste og mest praktiske veterinære udstyr. Derfor er det vigtigt for os, at kunderne, ikke alene får relevant information om udstyret, men også at de får ”det lidt ekstra” med, når de har besøgt vores webshop.

Matas A/S Facility-koordinator – projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse

Matas A/S, Allerød

Til vores Facility-afdeling, søger vi en koordinator til en projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du vil blandt andet koordinere og have lettere projektledelse med mindre byggeri, samt større og mindre ombygning af vores faciliteter. Du vil også blive en del af andre større og mindre Facility-relaterede projekter, såsom energioptimering og generelle driftsoptimeringer.

Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
3 Data Specialist

3, København

Vil du være drivkraften bag vores arbejde med kommunikation til vores privatkunder? Vi arbejder hele tiden på at skabe relevant kommunikation til vores kunder. Derfor har vi brug for en kollega til at arbejde med data, HTML, SQL og opsætning af e-mails.

I rollen som Data Specialist kommer du til at bygge digitale kampagner til 3’s privatkunder. Dit primære arbejde bliver med data, og det er blandt andet dit ansvar at finde de segmenter, som vi skal kommunikere til.

Vi tilbyder et alsidigt job i et lille team i vækst, og vi har fokus på, at det skal være udviklende og sjovt at gå på arbejde.

Danfoss A/S
Frontend Developer (ID: 32253)

Danfoss A/S, Copenhagen

Are you an experienced frontend developer with a passion for working in an agile software organization where we have a high focus on quality and great UX experience?

You will join a diverse and committed team of software professionals in one of our European locations. We foster an open and inclusive culture, offering plenty of opportunities for growth and learning. While we value the social dimension of the workspace, including foosball tables, video games, Friday breakfasts, and other activities in our offices, we're also supportive of remote work if you prefer.

Danfoss A/S
Topsoe Refractory Engineer – Bricklayer

Topsoe, Kgs. Lyngby

We are looking for a bricklayer that wants to gain new knowledge and wants to use the profession in a new way.

You will be working at the headquarter engineering office and travelling to destinations all over the world several times a year. Doing so, you are going to explore the world of Topsoe’s many complex technologies working with a range of interdisciplinary projects.

As part of the refractory team, you will use your profession and hands-on experience to guide and control our supplier and ensure high quality of our proprietary equipment to our customers.

Sambla Group
SEM Specialist til virksomhed med et klart mål

Sambla Group, København

Sambla Group er en finansiel FinTech virksomhed med et klart mål - at gøre lån bedre for alle. Takket være de 300+ fantastiske mennesker der arbejder her, er vi blevet et af det hurtigst voksende FinTech virksomheder i Norden. Til denne rejse har vi brug for dig!

I rollen som SEM Specialist hos Sambla Group får du en afgørende rolle i at vækste vores position på Google og Bing på det danske marked. Med frihed under ansvar kommer du til at tage styring på udviklingen af det danske marked gennem optimering af det afsatte budget. Vores mål er, at du vil udvikle dig, blive endnu dygtigere og sparre med resten af SEM-teamet her hos Sambla Group.

Sambla Group
Telenor Learning Designer & Facilitator

Telenor, Copenhagen

Do you want to be a part of Telenor’s leading Learning and Development environment?

As Learning Designer and facilitator, you will play a pivotal role in ensuring that Telenorians have the right skills to deliver on its short- and long-term business strategy. In close collaboration with Head of Leadership Development, you will be responsible for designing and delivering a suite of learning programs for leaders and employees across our global organization.

Gem
InGear ApS Murere - rejsemontører til altanmontage

InGear ApS

InGear søger friske og dygtige murere til at være en del af et erfarent altanmontageteam. Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig til dit fag med en god håndværksmæssig forståelse.

Du vil komme til at arbejde med murerarbejde i forbindelse med udskiftning af vinduer til døre og montage af altaner. Arbejdet foregår hovedsageligt i Storkøbenhavn fra mandag morgen til torsdag middag, vi arbejder effektivt i 3-4 dage inden vi holder lang weekend.

InGear sørger for super boligforhold under rejsedagene, og ofte er der også sørget for aftensmaden når vi kommer sent hjem fra byggepladsen.

Jobindex
React-udvikler til et af Danmarks førende Business Central-huse

Jobindex søger for NaviPartner i København

Er du klar til at udfolde dine evner inden for frontend-udvikling hos en virksomhed, hvor du samtidig er med til at definere retningen for vores fremtidige produkter?

Du behøver ikke at være ekspert i React. Så længe du har flair for frontend, så skal vi nok klæde dig godt på og bygge videre på din faglighed.

”Du er både med, når vi videreudvikler nuværende features og starter nye op fra grunden. Dermed forbedrer du hverdagen for de kassemedarbejdere, der bruger vores POS-løsninger,” forklarer team lead Frederik Schmøde.

Jobindex
Arkil A/S
Asfaltarbejder

Arkil A/S, Hasselager

Vil du være med til at sætte dit aftryk på de danske veje, og har du erfaring med asfaltarbejde? Vi har travlt og søger en asfaltarbejder til vores hold, som udfører asfaltopgaver i Århus-området.

Din adgangsbillet til jobbet

  • Du har erfaring med asfaltarbejder.
  • Du sætter pris på udendørs arbejde.
  • Du har som minimum kørekort til alm. personbil.

Du får et selvstændigt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i medarbejdernes udvikling og efteruddannelse.

KOMPOSITlageret.dk ApS Hegnsmontør til opsætning af hegn til virksomhed i vækst!

KOMPOSITlageret.dk ApS, Stilling

Vi brænder for at give havefolk den bedste kvalitet til de laveste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har store ambitioner, og er i konstant udvikling.

Hos os vil du finde et uformelt arbejdsmiljø, hvor humøret er højt og hvor vi altid er klar til at hjælpe hinanden. Arbejdsstedet vil være i hele landet, med udgangspunkt i Stilling. Hvor vi har showroom og lager. Arbejdstiden vil være mandag til torsdag.

Vi søger to medarbejdere, som er klar på en montør stilling, hvor man har mange alsidige opgaver. Du vil have kontakt til vores kunder. Du må gerne have hænderne skruet rigtigt på, og have fokus på detaljerne. Du er vores ansigt udadtil, derfor er det vigtigt at du er serviceminded.

Arkil A/S
Arkil søger medarbejder til grundvandssænkning i Greve afdelingen

Arkil A/S

- Bliv del af et fagligt stærkt grundvandsteam, der består af erfarne grundvandsteknikere, miljøteknikere og borebisser, der alle besidder det lovmæssige A+B brøndborercertifikat.

Du bliver ansat i vores grundvandssænkningsafdeling i Greve, hvorfra vores team køre ud og etablerer små og store grundvandssænknings anlæg over hele landet. Vi holder udgravninger tørre, f.eks. når der skal udføres anlægskonstruktioner dybere end det naturlige grundvandsspejl.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og professionelle samarbejdsklima.

ROP-AS
Erfaren Formand/Entrepriseleder søges til entreprenør på Midtsjælland

ROP-AS

ROP A/S tilbyder en spændende stilling som Formand/Entrepriseleder i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, som kan træde ind i igangværende og nye sager på Sjælland.

Er du den rette kandidat, er dette stillingen, hvor du får mulighed for at bidrage med din erfaring og kompetencer inden for jord- og anlægsbranchen, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag, og hvor du sammen med dygtige og kompetente kollegaer eksekverer og videreudvikler virksomheden.

Formanden/Entrepriselederen skal agere som repræsentant for virksomheden samt sikre korrekt udførelse af diverse bygge-, anlæg- og kloakprojekter for virksomheden. Formanden/Entrepriselederen refererer til den tilknyttede projektleder eller driftsdirektør.

ROP-AS
Santander Consumer Bank
Nordic Senior UX/UI Designer

Santander Consumer Bank, Bærum (NO), Hvidovre (DK), Solna (SE) or Helsinki (FI)

As Senior UX/UI Designer you will be part of cross-functional teams, delivering on Santander Nordic Digital Distribution strategy and optimizing the digital customer and partner experience (web and apps), based on customer and partner insights in Norway, Sweden, Finland and Denmark.

We offer

  • An opportunity to work in a large, high-performing international company, in a dynamic environment that is constantly changing
  • A corporate culture that is professional and dynamic, yet informal. Bureaucracy is kept to a minimum, as we expect our skilled employees to make long lasting and impactful decisions to shape our future
Santander Consumer Bank
Precision Global Aps Marketingkoordinator - Barselsvikariat

Precision Global Aps, Svenstrup J

Vil du være med til at markedsføre løsninger, som bidrager til fred og sikkerhed i verden? – Så er du måske vores nye marketingkoordinator!

Vi søger en marketingkoordinator til at varetage en bred vifte af marketingopgaver, imens vores Marketing Manager er på barselsorlov. Der kan eventuelt blive tale om en mulig efterfølgende fastansættelse.

Som marketingkoordinator bliver du tovholder på ledergruppens marketingstrategi. Du bidrager med input til indsatser, og du planlægger og er med til at eksekvere de konkrete aktiviteter.

Du skal være en knivskarp og kreativ tekstforfatter, kunne udarbejde grafiske layouts, samt bevare overblikket under planlægning og koordinering af messedeltagelse og egne events.

Gem
NCC Danmark
Pladsmand søges til NCC byggeplads nyt Vendelbocenter i Sindal

NCC Danmark, Sindal

Som pladsmand hos NCC bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland.

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det betyder, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Du vil som det første blive tilknyttet vores projekt, opførelse af 10.000 m2 nyt Vendelbocenter i Sindal for Hjørring Kommune, byggeriet afleveres til bygherre Juli 2024.

NCC Danmark
Jyske Bank
Erfaren frontend-udvikler til ny web-platform

Jyske Bank, Silkeborg

Vi mangler den helt rette person til at bidrage til et spændende projekt, hvor vi bygger vores websites op igen fra bunden.

Vi er i gang med at erstatte vores eksisterende platform med en mere moderne løsning, hvor vores frontend og backend er adskilte. På frontend benytter vi Next.js i kombination med en headless udgave af Umbraco som CMS.

Her mangler vi en erfaren frontend-udvikler med følgende færdigheder:

  • Stor erfaring med webudvikling generelt
  • Erfaring med Typescript og et moderne frontend framework. Det kunne være React, Angular eller Vue
Jyske Bank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV