1.127 job matcher din søgning 1.127 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DTU Science Park a/s Sales Support Coordinator

DTU Science Park a/s, Hørsholm

Trives du med at have ansvaret for, at hverdagen kører, have overblik, tænke fremad, planlægge og følge op? Så er du måske DTU Science Parks nye Sales Support Coordinator.

Som Sales Support Coordinator arbejder du tæt sammen med en afdeling, der går op i at yde den bedste service til vores kunder, og vi har samtidig en stor berøringsflade med hele organisationen.

Som Sales Support Coordinator får du en bredt funderet rolle, der omfatter:

 • Opdatering af kundekontakter i Sales Force
 • Oprettelse af salgsmuligheder fra Hubspot til Sales Force
 • Kontakt til driften for istandsættelse ved ind- og udflytninger
Igus ApS
Intern teknisk stærk salgs- og supportprofil

Igus ApS, Vejle

Kunne du tænke dig at arbejde med markedets førende- og suverænt bedste produktsortiment indenfor energikæder og højfleksible kabler? Vil du være en del af vores team, som hver dag hjælper kunder i hele den danske industri med at begejstres og få en god oplevelse med igus® som samarbejdspartner?

Se video om Igus ApS som arbejdsplads

Rollen som intern sælger for vores E-Chain-afdeling er et vigtigt bindeled mellem vores fantastiske kunder, produktionen i Tyskland og de eksterne sælger-kollegaer rundt i Danmark. Arbejdsopgaverne er alsidige, og du tilrettelægger og prioriterer i høj grad selv dine opgaver i tæt samspil med dygtige kollegaer.

Igus ApS
SCHOU COMPANY A/S Category Key Account Manager til vores største kunde på det danske marked

SCHOU COMPANY A/S, Kolding

Er du drevet af at skabe det gode salg, og har du erfaring med salg inden for tekstil og interiør i Danmark? Så er det måske dig vi leder efter til denne nyoprettede stilling. Som Category Key Account Manager bliver det din opgave, at sikre salg til Schous største kunde på det danske marked.

Du bliver en del af en sund familieejet virksomhed med stærke værdier om ærlighed, passion og innovation. Du vil indgå som en stærk del af vores team og være omgivet af dygtige sparringspartnere. Hos os er der højt til loftet og plads til at fejre vores succeser.

Johnson Controls
Training Coordinator – AfterMarket Solutions

Johnson Controls, Højbjerg

At Johnson Controls AfterMarket Solutions in Holme, Aarhus, we are now looking for a new colleague to support the Johnson Controls Industrial Refrigeration branches and indirect channels with aftermarket products, as well as facilitate product trainings at our Customer Learning Center.

How you will do it:

 • Carry out training sessions of our products (compressors) and solutions (refrigeration systems) at our Customer Learning Center (60 % of you position).
 • Provide technical support and carry out sales of our support equipment (air purgers, WDO’s and retrofits) from both the office and onsite
Johnson Controls
Verisure
Erhvervssælger

Verisure, Glostrup

Er du interesseret i at løfte baren for sikkerhed til et nyt niveau for danske virksomheder?

Som vores kommende erhvervssælger vil du have det fulde ansvar for at håndtere din egen kundeportefølje fra start til slut. Dette vil inkludere udførelse af sikkerhedstjek og afholdelse af salgsmøder med kunderne, behovsafdækning af de enkelte kunders krav og ansvar for levering af alarmen til kunden til rette tid.

I teamet og organisationen belønner vi initiativ og resultater, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
NTT DATA Business Solutions A/S
Business Process Management Consultant

NTT DATA Business Solutions A/S, Horsens, Aalborg, Aarhus eller København

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Brænder du for Business Improvement & Optimization? Nu har du mulighed for at blive en del af vores Business Process Management team!

Dine opgaver vil spænde vidt fra implementering, presales, rådgivning, optimering, support, kundepleje, dokumentation - alt sammen med udgangspunkt i procesoptimeringer.

NTT DATA Business Solutions A/S
XL-BYG
Trælastsælger søges til XL-BYG Meredin Kalundborg

XL-BYG, Kalundborg

Hos os bliver du en del af en velfungerende organisation med korte beslutningsveje og et uhøjtideligt arbejdsmiljø præget af et optimistisk og positivt arbejdsklima. Nøgleordet er kvalitet, og alle dine nye kolleger er fagligt dygtige på hvert deres område og bidrager gennem et tæt samarbejde til at fastholde og udvikle forretningens kunderelationer.

Derfor lægger vi vægt på, at du er en holdspiller, som vil medvirke til, at trælastafdelingen fungerer optimalt. Til gengæld får du en alsidig hverdag i en virksomhed, hvor vi tager os af og investerer i vores medarbejdere.

XL-BYG
Hybel Syd A/S Byggerådgiver til Syd- og Vestjylland

Hybel Syd A/S, Kolding

Vil du være med til at omsætte boligdrømme til virkelighed i et af Danmarks største byggefirmaer?

Din hverdag er fyldt med kundemøder, hvor du lytter og sparrer med vores kunder omkring indretning, arkitektur, materialer, byggebudget m.m. Du sørger for at få kontrakterne hjem og er herefter med i hele processen frem til aflevering af det færdige hus.

Du bliver naturligvis bistået af vores dygtige tegnestue samt byggeledelse ift. projektering og opførelse af byggeriet. Din rolle er fri og kontaktfladen er bred – lige fra banker og advokater til VVS-folk og entreprenører.

NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
VWR International A/S Field Sales Specialist Life Science (M/F/D)

VWR International A/S, Søborg

Vi har travlt i øjeblikket og søger derfor dygtige lifescience personer til vores eksisterende Lifescience team. Er du drevet af salg og og er god service en del af dit DNA?

Din fornemmeste opgave er at bringe værdi til potentielle og eksisterende kunder inden for Pharma, Biotek of Industri segmentet. Du vil i høj grad skulle initiere kontakten og rådgive i løsninger og produkter samt generere leads og gennemføre salg til vores kunder.

VWR International A/S Account Manager - Industien (M/F/D)

VWR International A/S, Søborg

Med en naturvidenskabelig baggrund, har du i en årrække begået dig indenfor salg af laboratorieprodukter med stort engagement og succes.

Som Account Manager hos Avantor er det din fornemmeste opgave, at skabe værdi hos vores kunder ved levering af de bedste løsninger. Dit arbejde foregår primært ude hos kunderne, som spænder bredt fra indkøbere, indkøbschefer, afdelingsledere, laboranter, forskere til øvrige stakeholders.

Comet Technologies Denmark A/S Sales & Business Development Manager

Comet Technologies Denmark A/S, Taastrup

To complement our Sales Team, we are looking for a competent personality for Comet Technologies Denmark A/S at our site in Taastrup.

In this role, you will:

 • Manage and develop the existing customer base and strategically focus on acquisition of new customers and contacts
 • Lead negotiations, have close contact with customers and partners, and build long-lasting customer relationships
 • Create, present to management, and implement business cases for account development

We offer you attractive training and career opportunities, as well as flexible working hours, diverse challenges, modern infrastructure, and market-oriented compensation.

Nuuday Bid Manager

Nuuday, København

Bid management team’et består af 4 medarbejdere som er placeret på Teglholmen i København. Vi har en uformel tone og er gode til at dække af for hinanden og sikre sparring på både igangværende og afsluttede udbudsforløb.

Trivsel og motivation er høj i team’et desuagtet at der til tider arbejdes med stramme deadlines. Dette ér en Bid Manager rolle og der vil være perioder med en høj arbejdsbelastning.

Unique Human Capital Senior Regional Market Access Manager

Unique Human Capital recruiting on behalf of Merck Danmark in Søborg

Do you have the skills to navigate in the regional pharmaceutical sphere, and do you want to set the direction for new market access strategies at Merck?

As Senior Regional Market Access Manager at Merck, you will be responsible for developing and implementing market access strategies at the regional level to ensure the company’s products are accessible to patients who need them.

With direct report to Head MA & PA, you will lead the MA Strategy and Public Affairs activities in close alignment with cross-functional teams across therapy areas to develop and execute plans that align with the company’s overall business objectives.

XL-BYG
Sælger til Trælastekspeditionen i XL-BYG CF Stenlille

XL-BYG, Stenlille

Vi søger en frisk kollega, der kan sælge til og servicere vores mange loyale kunder. Vores kunder er i Trælastekspeditionen udgør både erhvervs -og privatkunder. Det er vigtigt for os, at alle vores kunder får professionel rådgivning og service, så de kan få succes med deres projekter. Du vil derfor komme til at indgå i et team af kompetente og erfarne kollegaer.

Jobbet:

 • Salg til og servicering af vores kunder
 • Tilbudsudarbejdelse samt mængde- og materialeberegning af alle typer byggematerialer
 • Tæt samarbejde med øvrige kollegaer tilknyttet vores salgs & trælastekspedition
XL-BYG
Bygma
Ekstern sælger

Bygma, Svendborg

I Bygma er vi fagfolk, som handler med fagfolk. Vi går op i kundernes idéer – allerede på tegnebrættet. Og vi er godt klædt på til at give dem solid rådgivning. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Se video om Bygma som arbejdsplads

Din opgave bliver at rådgive og servicere vores kunder inden for arbejdstøj og sikkerhedssko i beklædningsafdelingen. Du får samtidig ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du får en arbejdsdag, der veksler mellem personlig kundebetjening og opsøgende salgsarbejde. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet – fx gennem tilrettelæggelse af salgsbesøg.

Bygma
Bygma
Sælger

Bygma, Svendborg

I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Se video om Bygma som arbejdsplads

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Du får samtidig ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du får en arbejdsdag, der veksler mellem personlig kundebetjening og opsøgende salgsarbejde. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet.

Bygma
Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
Bygma
Sælger

Bygma, Svendborg

I Bygma har vi en holdning til det, vi sælger. Vi ved, at godt grej er afgørende, når der skal bores 2.000 huller på en regnvåd mandag eftermiddag. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Se video om Bygma som arbejdsplads

Din opgave er opsøgende salgsarbejde inden for værktøj og beslag. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet. Du rådgiver kunderne og engagerer dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Samtidig får du ansvar for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje.

Bygma
Bygma
Ekstern sælger

Bygma, Svendborg

I Bygma har vi en holdning til det, vi sælger. Vi ved, at godt grej er afgørende, når der skal bores 2.000 huller på en regnvåd mandag eftermiddag. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Se video om Bygma som arbejdsplads

Din opgave er opsøgende salgsarbejde inden for værktøj og beslag. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet. Du rådgiver kunderne og engagerer dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Samtidig får du ansvar for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du indgår i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, der fungerer som backup for salgsarbejdet.

Bygma

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV