603 job matcher din søgning 603 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lemvigh-Müller A/S
Marketingkonsulent

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Er du en dygtig kommunikator og kan du skabe gode kundeoplevelser på tværs af digitale kanaler? Har du lyst til at være en del af et dynamisk team og arbejde med leverandør marketing? Så er det muligvis dig vi søger som vores nye Marketingkonsulent hos Lemvigh-Müller i Herlev.

Stillingen har fokus på at skabe og udvikle marketingkampagner i tæt samarbejde med vores leverandører. Fokus er B2B salg af produkter, løsninger og services på vegne af vores leverandører og i sammenhæng med Lemvigh-Müllers overordnede branding og positionering.

Konkret får du ansvaret for at eksekverer partner marketingstrategier og -planer med fokus på omnichannel marketing.

Lemvigh-Müller A/S
AV CENTER København A/S Produktdata- og e-commerce ansvarlig

AV CENTER København A/S, Brøndby

Vi søger en dygtig kollega, der får ansvar for vores produktdata, samt drift og udvikling af vores E-commerce indsats både på vores egen shop, og på de forskellige offentlige indkøbsaftaler.

Du er i stand til at holde styr på store datamængder, og tilfredsstilles af at skabe systematik og orden i disse.

Vi sørger naturligvis for en god introduktion til branchen som en del af dit introforløb.

Landau Headhunting Product Manager til markedsledende sportsaktør

Landau Headhunting søger for SELECT SPORT A/S i Glostrup

Har du lyst til at få det kommercielle ansvar for produkter i egne varegrupper? Er du sportsinteresseret og har fingeren på pulsen i forhold til nye trends? Trives du i en rolle, hvor du står for kvalitetssikring, og hvor du både udvikler og afvikler produkter i samarbejde med kolleger på tværs af organisationen og har en løbende dialog med leverandører i ind- og udland? Har du lyst til at blive en del af en velfungerende produkt- og disponeringsafdeling hos en markedsledende sportsaktør med et stærkt internationalt brand?

Så er du muligvis den nye Product Manager til sportstilbehør, som vi leder efter til SELECT SPORT!

Maileg ApS
Digital Marketing Manager

Maileg ApS, Herning

Nyoprettet stilling * Bredt ansvar * Strategi og eksekvering

Har du lyst til at opbygge den digitale marketingfunktion i en spændende vækstvirksomhed?

Maileg ApS søger en Digital Marketing Manager til en spændende, nyoprettet stilling, hvor du får det overordnede ansvar for at opbygge virksomhedens egen Marketingfunktion, som et væsentligt element i virksomhedens overordnede strategi. Du får ansvaret for Maileg´s globale aktiviteter, som inkluderer afdelinger i Danmark, Tyskland og USA.

Opgaverne er mangfoldige og favner fra det overordnede strategiske til det meget operationelle.

Din fineste opgave bliver, i samarbejde med dine dygtige kolleger i salg, design og indkøb, at definere strategi og operationel handlingsplan for den Digitale Marketing-funktion samt at gennemføre den.

Maileg ApS
Zleep Hotels A/S
Sales & Marketing Director

Zleep Hotels A/S, Taastrup

Er du personen, som kan flytte salg og marketing en hel generation frem og derved være med til at skabe det nye internationale Zleep Hotels?

Du får ansvaret for vores to dygtige teams - henholdsvis Salgs- & Marketingafdelingen. Begge teams har meget engagerede og kompetente medarbejdere, som er specialister på hver sin front. Vi ønsker nu at samle kræfterne til én fælles stærk afdeling, hvorfor denne stilling er nyoprettet.

Zleep Hotels A/S
Better Energy
Digital Employer Branding Specialist

Better Energy, Frederiksberg

We are looking for a Digital Employer Branding Specialist to make an impact that matters by co-developing and executing employer branding activities that enhance our employer brand and attract top talent to Better Energy. The primary goal of this role is to enable our recruitment efforts!

As a Digital Employer Branding Specialist, you will be responsible for developing and implementing effective employer branding value propositions. Based on our corporate brand strategy you will create engaging content for various analogue and digital channels, such as social media, career websites, and other relevant platforms, to showcase our company culture, values, and opportunities.

Better Energy
Falck Danmark A/S
Product Coordinator

Falck Danmark A/S, København

Er du klar til at tage ansvaret for videreudvikling af løsninger inden for vejhjælp - og sætte dit fingeraftryk på et af de største produktområder hos Falck Danmark?

Dit job vil bestå i at arbejde med konkrete og kundeorienterede produktinitiativer og projekter, der skaber mere værdi for kunder såvel som for Falck. Arbejdsopgaverne er varierende i størrelse. Det er derfor vigtigt, at du trives med at have flere bolde i luften, med henholdsvis korte og længere deadlines.

For eksempel vil du:

 • Drive videreudvikling af nye og innovative produkter og services
 • Videreudvikle koncepter, fordele og forebyggelseselementer
Falck Danmark A/S
CHANGE of Scandinavia A/S
Operation Manager

CHANGE of Scandinavia A/S, Farum

Som Operation Manager vil du have daglig kontakt til såvel butikschefer og sales coaches for at sikre, at vi opererer i forhold til vores retningslinjer og definerede processer.

Dit job handler i høj grad om at forstå vores salgsorganisation og om selvstændigt at igangsætte initiativer, der sikrer en effektiv drift af butikkerne. Du vil desuden stå for uddannelsen af vores medarbejdere i administrative og operationelle processer.

CHANGE of Scandinavia A/S
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
Randstad A/S
Content marketing specialist

Randstad A/S søger for ForeFlight i Odense

For vores kunde ForeFlight beliggende i Odense søger Randstad en content marketing specialist. Der er tale om en fast stilling.

Vi leder efter en dygtig skribent, der elsker at producere kreativt skriftligt marketingindhold, hvilket inkluderer pressemeddelelser, produktinformation på hjemmesiden, nyhedsbreve på e-mail, salgspræsentationer, blogartikler, videomanuskripter, SoMe-posts og meget mere.

Som person er du hurtig til at lære nye ting og videbegærlig omkring f.eks. nye appfunktioner. Du er detaljeorienteret og ikke bange for at spørge dig for omkring funktioner, og hvad der giver værdi for kunden.

Comet Technologies Denmark A/S Sales & Business Development Manager

Comet Technologies Denmark A/S, Taastrup

To complement our Sales Team, we are looking for a competent personality for Comet Technologies Denmark A/S at our site in Taastrup.

In this role, you will:

 • Manage and develop the existing customer base and strategically focus on acquisition of new customers and contacts
 • Lead negotiations, have close contact with customers and partners, and build long-lasting customer relationships
 • Create, present to management, and implement business cases for account development

We offer you attractive training and career opportunities, as well as flexible working hours, diverse challenges, modern infrastructure, and market-oriented compensation.

Unique Human Capital Senior Regional Market Access Manager

Unique Human Capital recruiting on behalf of Merck Danmark in Søborg

Do you have the skills to navigate in the regional pharmaceutical sphere, and do you want to set the direction for new market access strategies at Merck?

As Senior Regional Market Access Manager at Merck, you will be responsible for developing and implementing market access strategies at the regional level to ensure the company’s products are accessible to patients who need them.

With direct report to Head MA & PA, you will lead the MA Strategy and Public Affairs activities in close alignment with cross-functional teams across therapy areas to develop and execute plans that align with the company’s overall business objectives.

Chr. Hansen A/S Global Category Manager, Indirect Area

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

Global Sourcing in Chr. Hansen is offering an exciting job as Global Category Manager.

We are seeking a strong talent to continue building on the solid sourcing foundation that has been created.

You will have the opportunity to shape your working day where you will be encouraged to further develop your professional and personal skills.

Chr. Hansen A/S
DR Byen DR Big Band søger producent

DR Byen, København

Den primære opgave vil være at udvikle live og digitalt indhold som understøtter DRBB´s profil og udvikling.

Du vil sammen med det øvrige team omkring DRBB arbejde med ensemblets koncert og turnéproduktion samt udvikle digitalt indhold og formater til diverse medieplatforme, herunder DRs egne medier og SoMe universer.

Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
Danish Export Association Member & Event Coordinator

Danish Export Association, Silkeborg

Vil du være med til at koordinere og gennemføre netværksmøder for medlemmer i danske eksportvirksomheder?

Vi arbejder for at hjælpe danske B2B eksportvirksomheder med at lykkes internationalt. Og dem vil vi gerne hjælpe mange flere af. Derfor har vi brug for dig til at tage ansvar for opgaver inden for to områder.

Først og fremmest får du en vigtig rolle i at støtte og assistere June, som er netværksleder i vores netværk B2B Marketing, med at planlægge, afholde og følge op på arrangementer for fire netværksgrupper.

Dernæst skal du være med til at løfte vores arbejde med medlemskabet i Danish Export. Her udvikler vi fordele og services til medlemmerne med partneraftaler, markedsdata og viden om eksport.

VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
Chr. Hansen A/S Technical Product Management, Silage (m,f,d)

Chr. Hansen A/S, Hørsholm, Aarhus, Avedoere, Graasten, Kalundborg, Roskilde and Taastrup

Do you dream of a global work horizon where you can be part of setting the agenda?

In this role, you will lead the technical aspect on the Product Management side to implement of our strategy across the globe. You will bring the team closer to the commercial and the innovation teams from a technical standpoint.

Chr. Hansen A/S
Bornholms Brandforsikring A/S Innovativ produktudvikler

Bornholms Brandforsikring A/S, Rønne

Lyder produktudvikling, porteføljelønsomhed, kundesammensætning, markedsanalyser og markedstrends spændende - så har vi måske job til dig!

Vi arbejder i en uformel atmosfære, og vores virksomhed er karakteriseret af faglig stolthed, mennesket i centrum og gode muligheder for at påvirke sin egen hverdag. Alt sammen blandet med et godt kollegialt sammenhold.

Dine arbejdsopgaver

 • Udvikle og implementere nye privat- og erhvervsprodukter
 • Analysere, idegenerere og følge op på udviklingsmuligheder og lønsomhed
 • Ansvarlig for at produkterne lever op til markedsstandarder og er i overensstemmelse med gældende lovgivning
Dansk El-Forbund
Har du lyst til at arbejde med unge og faglige rettigheder?

Dansk El-Forbund, København

Dansk El-Forbund søger ungdomskonsulent

Som ungdomskonsulent skal du udvikle og understøtte forbundets organisatoriske lærlinge- og ungdomsarbejde. Dine opgaver vil spænde bredt og vil være præget af den aktuelle dagsorden, som er vigtig for unge lønmodtagere i el-branchen. Derudover vil du også have et tæt samarbejde med Dansk El-Forbunds unge aktive.

Som ungdomskonsulent er det vigtigt:

 • At du kan yde sekretariatsbetjening og indholdsmæssig sparring af forbundets ungdomsudvalg, og du kan bistå udvalget med at gennemføre aktiviteter og kampagner
 • At du kan udvikle, planlægge og gennemføre medlemsaktiviteter for unge medlemmer. Det kan være både store og mindre uddannelsesweekender, Ungdommens Årsmøde og andre medlemstilbud
Dansk El-Forbund

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV