482 job matcher din søgning 482 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
GEODIS Denmark A/S
Project Logistics Specialist

GEODIS Denmark A/S, Odense

Hos GEODIS får du mange kompetente kollegaer i et stærkt globalt netværk, som alle præges af passion, glæde og stolthed. Du vil få et spændende arbejdsmiljø med rig mulighed for udvikling og sparring ift. din karrierevej i en international koncern.

Se video om GEODIS Denmark A/S som arbejdsplads

Vi er en afdeling på 7 medarbejdere, som arbejder inden for Aid & Relief/Project Logistics enten i form af nødhjælpsaktiviteter i verdenens brændpunkter eller ved større industrielle projekter. Vi er en afdeling med en flad struktur, hvor en spændende, involverende og udfordrende hverdag vægter højt.

GEODIS Denmark A/S
Sophion Bioscience A/S Lager- & logistikassistent søges til vores travle og ambitiøse supply chain afdeling

Sophion Bioscience A/S, Ballerup

Som lager- og logistikassistent vil du være gatekeeper for virksomheden med ansvar for effektiv koordinering af varemodtagelse og ekspedition af ordrer.

Jobbeskrivelsen er opdelt i operative og administrative opgaver, herunder aktiviteter relateret til varer ind og ud, lagerstyring, logistik og produktion.

Da vi er en hurtigt voksende virksomhed, vil stillingen for en dygtig og dedikeret medarbejder indebære gode muligheder for avancement.

Jan Nygaard AS Lagermedarbejder

Jan Nygaard AS, Glostrup

Vi søger en aktiv og serviceminded lagermedarbejder med et stort overblik, der i samarbejde med det resterende team bidrager til en høj kundetilfredshed på tværs af forretningen. Som lagermedarbejder hos Jan Nygaard AS er du, sammen med dine kollegaer, med til at holde virksomheden kørende. I tæt samarbejde med dine kollegaer sørger du blandt andet for, at de varer der dagligt kommer ind, anbringes hvor de skal og er klar til at komme videre i processen.

Opgaver

 • Et miks af administrative og praktiske opgave, hvor de praktiske opgaver kræver en direkte fysisk indsats
 • Udpakning, plukning og pakning af virksomhedens varer
 • Kørsel mellem lokationerne
Landau Headhunting Product Manager til markedsledende sportsaktør

Landau Headhunting søger for SELECT SPORT A/S i Glostrup

Har du lyst til at få det kommercielle ansvar for produkter i egne varegrupper? Er du sportsinteresseret og har fingeren på pulsen i forhold til nye trends? Trives du i en rolle, hvor du står for kvalitetssikring, og hvor du både udvikler og afvikler produkter i samarbejde med kolleger på tværs af organisationen og har en løbende dialog med leverandører i ind- og udland? Har du lyst til at blive en del af en velfungerende produkt- og disponeringsafdeling hos en markedsledende sportsaktør med et stærkt internationalt brand?

Så er du muligvis den nye Product Manager til sportstilbehør, som vi leder efter til SELECT SPORT!

Anchersen A/S
Dygtig kollega søges til driftsstyring i Hvidovre

Anchersen A/S

Er driftsstyring, disponering, mange bolde og hurtige beslutninger din hjemmebane, så læs videre.

Anchersen A/S søger en driftsstyringsmedarbejder, der er gode til styring og disponering for vores rutebusser i Storkøbenhavn. Vi har fokus på optimering og effektiv styring af driften samt gode arbejdsforhold for vores chauffører. At være driftsstyringsmedarbejder, er en nøglefunktion i vores driftsafdeling.

Din primære arbejdsopgaver vil bestå af driftsstyring og disponering af både chauffører og materiel overvågning og styring af trafikopfølgning på driften.

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed med en ambitiøs vækststrategi, hvilket medfører løbende forandringer og mulighed for, at den rette person kan sætte sig præg på job og opgaver gennem engagement, vilje og faglig viden.

Anchersen A/S
Schenker A/S
Project Manager Fairs, Events and Special Logistics – Cluster Nordics

Schenker A/S, Hvidovre or Taulov

Do you want to be a part of a Nordic team covering Finland, Norway, Sweden, Denmark and Iceland? Do you want to take part of deveolping and growing our business in Fairs, Events and Special Logistics in our Cluster Nordics in an international set-up? Do you thrive in a dynamic business where no two days are alike?

Your main Tasks and Responsibilities:

 • Project Management and operational responsibility for National and International Fairs, Events and Special Logistics for the Cluster Nordics
 • Planning, handling and coordination of shipment from the customers in the Nordics for international shows and events including customs clearance and onsite services etc.
Schenker A/S
JYSK
Compliance Team Leader

JYSK, Brabrand

Are you enthusiastic about responsible supplier management and more sustainable timber products? Do you possess the ability to keep a structured overview and prioritization of tasks? – then, you could be the person we are looking for, as our Compliance Team Leader.

You will become part of an international and successful retail company in growth, and play a significant role in influencing the direction of JYSKs work with responsible timber sourcing. You will be part of the Compliance & Quality department consisting of 20 dedicated colleagues, most of whom have their daily routine at the head office in Aarhus.

JYSK
Energinet
Project Portfolio Lead til internationale leverandørsamarbejder

Energinet, Fredericia

Motiveres du af at varetage en central rolle i ressourceplanlægning på projektporteføljeniveau igennem forecast, kapacitetstilpasning og optimering af den samlede forsyningskæde?

Energinet

Kan du skabe gode interne og leverandørvendte samarbejder?

Og vil du sammen med et fokuseret team være ansvarlig for de strategiske partnerskaber, der skal accelerere udbygning og vedligehold af vores eltransmissionsnet?

Energinet
Naviair
Naviair i Billund søger flyveledere

Naviair

Vi søger flyveledere med erfaring inden for tårn- og indflyvningskontrol med radar (TWR/APP) og/eller områdekontroltjeneste (ACC).    

Ansættelse/omskoling vil ske i løbet af 2023/2024, efter nærmere aftale.

Udvælgelsen vil ske efter en samlet vurdering af faglige og personlige kvalifikationer samt udviklingspotentiale. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, hvor vi ved høj grad af faglig kompetence og ved at vise tillid, respekt og engagement sammen skaber brugbare løsninger og gode relationer. 

Naviair
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
Metro Service A/S
Trafikleder til kontrolrummet på Københavns nye letbane

Metro Service A/S, København/Glostrup

Kunne du tænke dig en nøglerolle i forbindelse med den nye letbane i København? Motiveres du af at holde overblik og få tingene til at køre? Og kan du kommunikere målrettet og præcist? Så er du måske vores nye kollega. 

Hos os betyder sikkerhed alt. Vi får rigtig mange passagerer og kollegaer ude i trafikken hver dag, og det bliver din opgave at:

 • hjælpe med udvikling og etablering af de nødvendige sikkerhedsprocesser og organisationsprocesser
 • give input til og sikre dokumentation til sikkerhedsgodkendelsen
 • udarbejde og vedligeholde vores operationelle procedure og sikkerhedsregler for drift og overvågning af letbanen.
Metro Service A/S
Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
Good Food Group A/S
Planlægger/disponent

Good Food Group A/S, Nr. Aaby

Good Food A/S søger en engageret og struktureret planlægger/disponent til vores fabrik i Nr. Aaby, hvor vi producerer dressinger, condiments og specialiteter til primært det danske private labelmarked.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job i et godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger, hvor alle hjælper hinanden. Du vil referere til fabrikschefen og indgå i et planlægningsteam, som består af 4 personer. Teamet varetager produktionsplanlægning, disponering, vareoprettelser og stamdata.

Good Food Group A/S
Falck Danmark A/S
Driftleder til Driftcenter DK. Ambulance og Siddende Sygetransport

Falck Danmark A/S, Farum

Falck Ambulance DK søger en driftsleder til døgnbemandet funktion i Falcks Driftscenter, Farum.

Dine primære opgaver og ansvar:

 • Sikre driften af ambulanceberedskabet samt liggende- og siddende patienttransport - herunder kvalitet, driftssikkerhed og økonomi
 • Sikre nødvendigt fremmøde af rette kompetencer
 • Situationsbestemt personaleledelse af reddere
Falck Danmark A/S
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
Radiometer Medical ApS Procurement Support Manager

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

You will be the backbone of the global structure and enable Radiometer Global Strategic Procurement team to take fact-based strategic business decisions and can become the Danaher best practice in the role of procurement support.

A broad network of Supply Chain and Procurement Professionals will become part of your everyday work life.

We deliver to all our CVD’s. high level of focus from leadership.

Lantmännen Schulstad A/S
Forecasting and Planning Manager

Lantmännen Schulstad A/S, Hvidovre

Vi tilbyder en sjælden rolle, hvor du som leder binder kundebehov og produktionskapacitet fornemt sammen i en forretning med drift 24/7.

Fra vores hovedkontor i Hvidovre understøtter dig og dit team Schulstads strategi, som bl.a. bygger på at udvikle professionelle samarbejder med vores kunder.

Lantmännen Schulstad A/S
Scandi Byg A/S
Målrettet indkøbs- og logistikassistent søges

Scandi Byg A/S, Løgstør

Er du skarp til at koordinere, og kan du holde overblikket i en travl hverdag? Så er det måske dig, Scandi Byg leder efter.

Der skal være fuldt fokus på detaljerne, der skal arbejdes struktureret og med en systematik, der sikrer, at vi kan leve op til visionen.

Scandi Byg tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensions- og forsikringsordning.

Scandi Byg A/S
Gem
Domusnova Boligbyg ApS
Produktionsleder med byggeteknisk baggrund

Domusnova Boligbyg ApS, Randers

Produktion, lager og logistik – i et team af forskellige medarbejdere – på spændende modulfabrik.

Dine arbejdsopgave vil bestå i at sikre produktionen i den rigtig kvalitet og tid i vores fabrik i Randers. Du vil få mindre tunge opgaver indenfor lager, varemodtagelse og logistik som du med den anden produktionsleder har ansvaret for. Samtidigt vægter du meget højt, at fabrikken altid fremstår med ordentlighed og ryddeligt – som kendetegner vores byggeri.

Du vil være en del af et team, som arbejder med udvikling af vores koncept – hvor tekniske løsninger og arkitektur går hånd i hånd. Vi skaber boliger for vores lejere – som vi er stolte af.

Domusnova Boligbyg ApS
PRO&CO Blandemester

PRO&CO søger for IBF Fabriksbeton Aarhus i Lystrup

Når IBF leverer ”Beton til Tiden” – er det resultatet af dygtige og motiverede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at leve op til det kendte motto. Som blandemester for IBF Fabriksbeton Aarhus, får du til opgave, at lede og motivere medarbejderne i den daglige drift, og mod fælles mål.

Helt kort vil din opgave blive, at sikre, at afdelingens medarbejdere har de nødvendige informationer og de bedste forudsætninger, for at få den rette kvalitet af færdigbeton leveret til tiden. Denne opgave kræver et stort overblik, faglig viden og ikke mindst et godt kendskab til sit team.

IBF tilbyder en lønpakke indeholdende en fast månedsløn plus tillæg for overarbejde, pension, fritvalgsordning og sundhedsforsikring.

PRO&CO

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV