529 job matcher din søgning 529 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Næstved Kommune Personalekonsulenter med flair for rådgivning og service - Center for Koncernservice

Næstved Kommune

Som personalekonsulent vil du få tildelt ”dine egne” virksomheder, som du i dit daglige arbejde skal rådgive, understøtte og servicere.

Opgaverne spænder bredt over hele den personalejuridiske pallette og kan for eksempel være personalejuridisk rådgivning til ledere, forhandling med de faglige organisationer, vanskelige samtaler, rådgivning om sygefravær og deltagelse i fraværssamtaler, udarbejdelse af senioraftaler og forhandling af forhåndsaftaler.

Vi tilbyder bl.a. mulighed for op til to ugentlige hjemmearbejdsdage, når du er klar til at blive ”sluppet løs”.

Maskinmestrenes Forening
Juridisk konsulent (gerne nyuddannet)

Maskinmestrenes Forening, København

Leder du efter nye udfordringer og fantastiske kollegaer – og brænder du for at formidle din viden om ansættelsesret til landets maskinmestre?

Maskinmestrenes Forening er inde i en spændende udvikling med medlemsfremgang og dermed øgede aktiviteter. Vi søger derfor yderligere en juridisk konsulent til at styrke vores arbejdsmarkedsafdeling, som består af fem juridiske konsulenter, en chefjurist og en afdelingschef. Dine arbejdsopgaver vil bestå i rådgivning om bl.a.:

 • ansættelseskontrakter
 • opsigelser
 • ansættelsesklausuler
Deloitte Finder du compliance, hvidvask og AML-området interessant? Vi søger konsulenter til vores team til en tidsbegrænset ansættelse på et år

Deloitte, København eller Odense

Vores team i henholdsvis København og Odense varetager complianceopgaver på kundegodkendelser for Deloitte i Danmark.

Dine opgaver vil blandt andet bestå i at indhente information om Deloittes kunder; grundlæggende virksomhedsinformationer, organisationsdiagrammer og legitimation i overensstemmelse med gældende lovgivning og interne retningslinjer.

En del af opgaveløsningen vil bestå i risikovurdering af kunder, hvorfor du vil have kontakt med en bred vifte af medarbejdere på tværs af Deloitte. Du vil arbejde sammen med andre dygtige medarbejdere i både dit team og i Deloittes øvrige forretning.

JYSK
Compliance Team Leader

JYSK, Brabrand

Are you enthusiastic about responsible supplier management and more sustainable timber products? Do you possess the ability to keep a structured overview and prioritization of tasks? – then, you could be the person we are looking for, as our Compliance Team Leader.

You will become part of an international and successful retail company in growth, and play a significant role in influencing the direction of JYSKs work with responsible timber sourcing. You will be part of the Compliance & Quality department consisting of 20 dedicated colleagues, most of whom have their daily routine at the head office in Aarhus.

JYSK
Gem
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Nu har du mulighed for at blive udpeget til viceformand for en af Jordfordelingskommissionerne under Landbrugsstyrelsen

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Vestdanmark eller Østdanmark

Vi søger jurister/advokater eller lignende, som har interesse i jordfordeling og kendskab til køb og salg af fast ejendom? Kan du se dig selv varetage opgaven som viceformand i Jordfordelingskommissionerne?

Vi mangler p.t. tre viceformænd, som skal kunne varetage hvervet frem til 31. december 2025. Måske er det noget for dig?

Som viceformand skal du være i stand til at kunne gennemskue en jordfordelingsplan og vurdere, om der er noget til hinder for, at planen kan gennemføres uden krænkelse af andre lodsejere, panthavere eller andre rettighedshavere.

Flügger A/S
Commercially minded Group General Counsel for listed, international company

Flügger A/S, Rødovre

Do you appreciate working closely with the Executive Board and the Board of Directors (BoD), supporting the group’s management, compliance as well as commercial growth agenda?

You and your team of 5 skilled team-members in Denmark and 3 in our subsidiaries will drive all legal aspects of relevance to Flügger Group. Further, you will manage cooperation with external law firms.

Flügger A/S
WSCO Advokatpartnerselskab Erhvervsjurist / advokatfuldmægtig

WSCO Advokatpartnerselskab, København

Brænder du for at hjælpe virksomheder og organisationer med at gennemføre projekter og løse tvister? Ønsker du at være kendt som en rådgiver, der skaber værdi for klienterne og minimerer deres risici?

Vi søger nu en ny kollega til at arbejde med kontrakter, energi, udbudsret og infrastruktur, men der kan også være berøring til andre dele af erhvervsretten, herunder transportret, entreprise m.v.

Vi kan tilbyde juridiske udfordringer på et højt fagligt niveau, hvor du får lejlighed til at skærpe din juridiske metode i samarbejde med erfarne advokater og fuldmægtige. Arbejdssted er vores kontor i København K, men outplacement hos en af vore klienter er også en mulighed.

Skattestyrelsen Sagsbehandlere til tvangsopløsning af selskaber – Skattestyrelsen i Skive

Skattestyrelsen

Har du stærke kompetencer inden for revision, kontrol og sagsbehandling samt interesse for hovedaktionærer og selskaber, der er sendt til tvangsopløsning?

Som medarbejder i enheden vil du deltage i kontrol af hovedaktionærer, hvis selskaber er sendt til tvangsopløsning. Helt konkret handler arbejdsopgaverne om korrekt beskatning af hovedaktionærers løn, lån, udbytte og fri bil m.v.

Arbejdet vil foregå i tæt samarbejde med dine kolleger, og du vil også have kontakt til hovedaktionærer og selskabers repræsentanter. Vi tilbyder dig udfordrende opgaver med en høj grad af selvstændig arbejdstilrettelæggelse, og du får dygtige og ansvarsbevidste kolleger.

Skattestyrelsen
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
Udlændinge- og Integrationsministeriet Er du drevet af procesoptimering, og kan du skabe fremdrift i forandringsprocesser i en juridisk kontekst?

Udlændinge- og Integrationsministeriet, København

Vi er på udkig efter dig, der er på hjemmebane i krydsfeltet mellem udvikling og drift. Dig, der har blik for optimeringspotentialer, og som kan eksekvere på dem i en hverdag, hvor driften fylder.

Vi søger en proceskonsulent til Udlændingenævnets sekretariat, som brænder for at løse opgaver, hvor jura, teknologi og mennesker mødes. Du bliver medansvarlig for, at vi konstant sikrer optimering og fremdrift i vores måde at løse opgaver på i sekretariatet.

Du indtager derfor en central rolle, når det drejer sig om digital udvikling og optimering i vores opgavevaretagelse ved konstant at have fokus på, at vi arbejder smart og effektivt.

Ungdomskriminalitetsnævnet En til to fuldmægtige til Ungdomskriminalitetsnævnets sekretariat i Næstved

Ungdomskriminalitetsnævnet

Vil du være med til at videreudvikle et landsdækkende sekretariat, som er en vigtig brik i indsatsen for at få kriminalitetstruede unge på ret køl? Er du samtidig en dygtig jurist med interesse for nævnsbetjening og sagsbehandling i komplekse sager med mange aktører? Så er du måske vores nye fuldmægtig i Ungdomskriminalitetsnævnets sekretariat i Næstved.

Din vigtigste opgave er at betjene Ungdomskriminalitetsnævnet. Det betyder, at du løbende forbereder og kvalitetssikrer sagerne, som nævnet skal behandle, og at du under nævnsmøderne – som afholdes løbende i alle politikredse – fungerer som nævnssekretær.

En af dine opgaver i nævnsbetjeningen er bl.a. samarbejde med forebyggelsesenhederne i politiet, kommunerne og ungekriminalforsorgen om at forberede og formidle nævnets afgørelser.

Administrations- og Servicestyrelsen Medarbejdere til flådestyring og facility management

Administrations- og Servicestyrelsen, Taastrup

Kunne du tænke dig at arbejde med nogle af de største facility management-kontrakter på tværs af skatteforvaltningen? Eller arbejde med flådestyring af mere end 300 biler? Vil det motivere dig at arbejde i en mindre enhed, som har en bred snitflade og indflydelse ud i en stor organisation? Så har vi måske jobbet til dig.

Du kan glæde dig til en spændende og alsidig hverdag, hvor du i samarbejde med dine kolleger bidrager til, at de mange medarbejdere i Skatteministeriet har en god arbejdsplads. Det er vores opgave at sørge for at rammerne for en god arbejdsplads er i orden ved at administrere effektivt og yde service af høj kvalitet. Vi søger to nye kolleger, der vil hjælpe os med denne vigtige opgave.

Administrations- og Servicestyrelsen
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
Energistyrelsen
Processtærk teamleder til arbejdet med PtX- og biobrændstoffer i transportsektoren

Energistyrelsen, København

Vil du være med til at præge fremtidens energi- og transportpolitik? Vil du arbejde for CO2-reduktioner i transportsektoren gennem analyser, politikudvikling og implementering af grønne brændstoffer? Har du erfaring med eller lyst til teamledelse i en styrelse, der prioriterer ledelsesudvikling højt?

Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

Du skal som teamleder varetage den daglige ledelse af ét team i enheden med fokus på anvendelse af grønne brændstoffer. Det bliver din opgave at lede teamet, fx ved at skabe fælles referencer og videndeling i teamet, lede teammøder, udøve faglig sparring med teammedlemmerne og sikre en hensigtsmæssig ressource- og opgavefordeling i teamet i løbende dialog med kontorchefen.

Energistyrelsen
Gigtforeningen Empatisk, etisk funderet og faglig stærk advokat

Gigtforeningen, Gentofte

Trives du med juridiske opgaver, der spænder bredt – fra juridisk rådgivning af medlemmer og sparring med kollegaer til arv- og dødsbobehandling?

Vi søger en dygtig og empatisk advokat, da vores nuværende går på pension. Du starter dermed på et solidt fundament, men da du bliver en del af en stor patientorganisation, som er i rivende udvikling, får du også mulighed for at sætte dit præg. Du får ansvar for både den interne juridiske rådgivning, vores arv- og dødsbobehandling m.m.

Vi kan bl.a. tilbyde stort spillerum til egne initiativer og idéer i en flad organisation, en organisation, der har stort fokus på trivsel og balance mellem job og arbejde samt mulighed for to ugentlige hjemmearbejdsdage.

DAHL Advokatpartnerselskab
Advokatfuldmægtig med erfaring – Tech, Entertainment & Data – DAHL

DAHL Advokatpartnerselskab, København

Brænder du for at rådgive om erhvervslivets forhold, og er du samtidig interesseret i IT-, tech-, entertainment- og sportsret?

Du bliver en del af en stærk og proaktiv afdeling med kolleger på tværs af vores fem lokationer. Du bliver udfordret og får stor selvstændighed i udførelsen af dine opgaver. Du får sagsansvar og klientkontakt i et tæt samspil med nogle af branchens største personligheder og faglige fyrtårne.

Du kommer bl.a. til at:

 • rådgive om IT-kontrakter
 • arbejde med udvikling, finansiering og distribution af computerspil
 • rådgive om sport & entertainment, herunder inden for særligt fodbold og esport
DAHL Advokatpartnerselskab
Ørsted
Senior Legal Counsel (m/f/d)

Ørsted, Gentofte, Hamburg or London

Imagine a future where you work on cutting-edge M&A transactions and structured solutions to support our vision of a world that runs entirely on green energy.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be responsible for providing high-quality commercial legal advice on various M&A transactions, partnerships, strategic joint ventures, and structured solutions, globally.

You’ll be part of Legal M&A where you, together with your colleagues, will provide high-quality legal and commercial advice to the transaction teams world-wide, across different technologies. As a team, we pull in the same direction and we help each other, as we see collaboration as our strength.

Ørsted
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Civile efterforskere til afdelingen for Økonomisk Kriminalitet

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Næstved

Er du typen, der kan knække koden, skabe overblik og se sammenhænge i et ofte kompliceret materiale? Vil du være med til at efterforske og bremse fremtidens kriminalitetsform?

Dit primære arbejdsområde vil være sager vedrørende skatte- og momsunddragelse, som vi modtager fra Skattestyrelsen. Du vil skulle indgå i et team med en skatterevisor og en politiassistent, hvor I sammen vil stå for kredsens skattesager.

Du kommer til at indgå i sektionen på lige fod med dine kollegaer og oplæres i politiets sagsbehandlingssystemer, hvorefter du selvstændigt eller som en del af et team er ansvarlig for opklaringen af en given sag.

Optimum HR Ansvarlig for internt salg og kontrakter til leasningforretningen i Schmitz Cargobull

Optimum HR søger for kunde i Padborg

Kan du gennemskue kontrakter, assistere internt salg og knuse finansielle og juridiske problemer i en international koncern, så er jobbet her for dig.

Optimum HR søger for Schmitz Cargobull en ansvarlig for internt salg og kontrakter i leasingforretningen til at indgå i Schmitz Cargobull Finance team. Du vil få ansvaret for en videnstung medarbejder, og referere direkte til regionsdirektøren.  

I dag er der til stadighed mange indgående og høje krav omkring processer, kontrakthåndtering og juridiske procedurer. Du vil i denne nyoprettede rolle samle og strukturere vores setup og arbejdsmetoder i leasingforretningen i hele Norden.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV