586 job matcher din søgning 586 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tornbjerg Schou ApS
Marketing Creative with an eye for detail

Tornbjerg Schou ApS recruiting on behalf of Triax in Hornsyld

Are you able to combine a structured work effort with creativity and a personal drive and commitment? Are you a skilled within graphic design and driven by ambitious growth plans and personal development? And do you want to be part of a technology driven and well-established company?

In reference to the company's Head of Global Marketing, and based on the head office in Hornsyld, you will play a key role in developing the corporate brand, producing engaging visual content for marketing campaigns and online marketing activities, as well as supporting Global Product Management with product-related graphical tasks.

TRIAX sells through partners who are primarily distributors, system Integrators, operators and wholesalers, which means that you must work with long-term customer relationships and understand how to create value in both your own and the customers' value chain.

Arkil A/S
Maskinfører/gummigedfører til Arkil Asfalt i Hasselager

Arkil A/S

Vi søger en kollega med godt humør og hænderne rigtigt skruet på til vores asfaltafdeling i Hasselager. Har du lyst til at være en del af et godt samarbejdende team, hvor sikkerhed og kvalitet er i fokus, er det måske dig, vi leder efter?

Du får hos os gode muligheder for opkvalificering og efteruddannelse. Vi oplærer og uddanner nye medarbejdere samt sikrer løbende vidensdeling blandt medarbejderne.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med bl.a. sundhedsforsikring. Du ansættes som timelønnet medarbejder, hvor lønnen fastsættes efter aftale i forhold til dine kvalifikationer.

Gem
Jobindex A/S
Ambitiøs byggeleder med flair for kommunikation

Jobindex A/S søger for Eiler Thomsen Alufacader A/S

Vil du være med til at bygge facader, som folk drejer hovedet efter? Har du godt styr på, hvad der rører sig på en byggeplads – og er du klar til mere ansvar?

”Her får du både lov at være hands-on og holde det store overblik over vores prestigeprojekter. Det er et godt step imellem at være formand og entrepriseleder, og hvis du selv har ambitionerne, behøver det ikke at stoppe der,” fortæller entreprisechef Michael Søndergaard.

Nysgerrig? Så læs mere her.

Jobindex A/S
Fjernvarme Fyn A/S
Vedligeholdstekniker

Fjernvarme Fyn A/S, Odense

Er du ansvarsbevidst, motiveret og praktisk anlagt? Og har du lyst til at arbejde med mange forskellige bygningsrelaterede opgaver i vores serviceafdeling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye vedligeholdelsestekniker.

Du bliver en del af vores serviceafdeling. Vores vigtigste formål er at sikre god service til hele organisationen og ensartet vedligehold af alle vores bygninger.

Dine primære opgaver vil være:

 • Generel vedligehold af bygninger
 • Rope access
 • Beton- og tømrerarbejde

Du er enten uddannet tømrer, murer, tagdækker eller lignende. Og så har du naturligvis flair for vedligehold af bygninger. Derudover vil du gerne lære at bruge klatring til at løse nogle af dine opgaver.

SELECTED
Fotograf

SELECTED, Brande

Brænder du for at skabe billeder, som er med til at sikre SELECTEDs udtryk? Hvis du er en dygtig fotograf, som kan lave både foto og video, er det måske netop dig, vi leder efter.

Fotostudiet er en del af vores marketingafdeling, som består af ca. 30 kollegaer, som alle arbejder på at sikre SELECTEDs visuelle identitet. Du kommer til at arbejde tæt sammen vores andre fotografer, og du er i tæt dialog og faglig sparring med resten af teamet. Du bliver en del af en afdeling, hvor højt humør er vigtigt, kommunikation er i højsæde, og hvor alle giver sig 100 % for at få processerne til at køre og for at nå deadlines.

Som fotograf i SELECTED er du medansvarlig for at sikre en høj kvalitet på vores fotomateriale. Der vil være dage med rutineprægede opgaver, hvor man skyder mange produktbilleder, men også kreative dage med opgaver som still-life, video, modelskydninger og meget mere.

SSG A/S
Vi søger en fugttekniker til Aalborg

SSG A/S

Er du uddannet tømrer eller murer? Har du en god byggeteknisk indsigt? Har du erfaring med projektstyring? - Så er du måske den fugttekniker vi søger.

Med udgangspunkt fra SSG’s center i Aalborg bliver du sammen med vores øvrige fugtmedarbejdere en del af hverdagen i fugtafdelingen.

Dine primære ansvarsområder er

 • Vurdering af skadesomfang samt igangsætning af nødvendige tiltag
 • Etablering af affugtning, herunder udførelse af opskæring/nedbrydning af bygningsdele efter behov
 • Udførelse af løbende tilsyn inkl. fugtmålinger, rapportering og dokumentation i diverse IT-systemer
 • Koordinering med øvrige parter i sagsforløbet
 • Priskalkulation og beregning
 • Deltage i skadeservicearbejde og vagtordning
SSG A/S
Energi Fyn
Ejendomsservicetekniker

Energi Fyn

Synes du det er spændende at drifte og vedligeholde bygninger og køretøjer? Trives du med både planlagt arbejde men også opgaver som kræver din øjeblikkelige opmærksomhed? Og motiveres du af at have en alsidig hverdag med stor berøringsflade af kolleger og samarbejdspartnere?

Vi er på en digital rejse og vi har derfor brug for endnu ejendomsservicetekniker, der kan drifte og vedligeholde koncernens administrations- og lagerbygninger, udlejningsejendomme, fælles køretøjer samt implementere nye IT-systemer til systematisk vedligehold af ejendomme og booking af puljebiler.

Opgaverne indebærer blandt andet:

 • Tilstandsvurdering på bygninger og tekniske installationer, herunder langsigtede vedligeholdelsesplaner
 • Påvise energieffektiviserende og miljøfremmende potentialer, samt gennemføre aftalte indsatser
 • Mindre reparationer - rekvirering af håndværkere ved større opgaver
Energi Fyn
Ledernes Hovedorganisation
Innovativ kommunikationskonsulent til bæredygtighedsindsats

Ledernes Hovedorganisation, København

Vi har hos Lederne sat det store skyts ind på at gøre en markant forskel inden for bæredygtighed. Vores verden er udfordret. Klima, miljø, sundhed, ligestilling og uddannelse er bare nogle få af de problemstillinger, som kræver handling i dag. Hvis vi som samfund virkelig vil rykke os, så er det væsentligt, at alle ledere rundt i det danske erhvervsliv går forrest. Det vil på sigt blive en del af alle lederes job at kunne bedrive bæredygtig ledelse, og det vil vi støtte dem i at blive klædt på til. Vi gør det ikke alene, men sammen med nogle af de mest solide aktører i Danmark netop på denne bane.

I dette job vil du komme ind midt i denne betydelige indsats. Du vil blive ansvarlig for kommunikationen og for, at vi rammer danske ledere med klar og relevant tale.

Ledernes Hovedorganisation
Gem
Hilti Danmark A/S
STØB FUNDAMENTET FOR GODE KUNDERELATIONER SOM ACCOUNT MANAGER I JYLLAND

Hilti Danmark A/S

Hos Hilti bliver du i denne rolle en værdsat samarbejdspartner for vores Building Construction kunder i Midtjylland. Som Account Manager får du en fleksibel hverdag med udgangspunkt i dit hjemmekontor, hvorfra du opbygger din egen forretning og vurderer potentialet af kunderne.

Hilti Danmark A/S

Du får en rådgivende salgsrolle, der bygger på relationer med kunder og din opgave er at sætte dig indi deres behov og præsentere de mest rentable løsninger– fra helt konkrete maskiner og værktøj til softwareløsninger og ingeniørtimer, som for eksempel On!Track eller Fleet Management.

Terma A/SSenior Communication Manager

Terma A/S, Herlev

Are you a strategically-minded communicator with a solid business understanding? And are you ready to support Terma’s growth ambitions by proactively taking responsibility for and professionalizing our external communication?

As a senior communication manager, you will play a critical part in taking Terma’s external communication to the next level. With a reference to the VP of Public Affairs and Communications and a close and frequent contact with the executive management, you will be in a position to make a real impact in creating Terma’s public image.

You will have a key role in the organization and therefore you will be collaborating with many different internal stakeholders from both senior managers, project managers to engineers as well as managing the global press.

HOFORHåndværker med teknisk flair for bygas

HOFOR, København

Vil du være med til at vedligeholde og forny 860 km store og små gasrør i Københavns gader, så vi kan sikre bæredygtig bygas til 300.000 kunder?

Som vores nye rørlægger bliver du en del af et team på i alt syv kolleger. Du får en hverdag, hvor du møder ude i byen med din værkstedsvogn sammen med dine kolleger, hvor I, i samarbejde med vores driftsledere, bidrager til at finde den bedste løsning, når vores gasledninger skal flyttes eller repareres.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at udføre rørarbejde på vores ledningsnet i forbindelse med:

 • Lækager
 • Tilslutning af nye kunder
 • Udbedring af graveskader
 • Omlægning af større og mindre gasledninger i både stål, støbejern og PE-plast
Forsea Helsingør ApSTerminalassistenter til ForSea's terminal i Helsingør

Forsea Helsingør ApS

Som terminalassistent ved ForSea i Helsingør indgår du i et team, der har hele vores terminalanlæg på havnen i Helsingør som arbejdsområde, og som løser en mængde alsidige opgaver i vores intensive færgeoperation.

Opgaverne omfatter bl.a.

 • Service til kunder
 • Dirigering af biler til og fra færgerne
 • Adgangs- og billetkontrol
 • Fejning, snerydning, oprydning og renholdelse
 • Pasning af grønne arealer

Vi uddanner dig naturligvis til dine opgaver, men en håndværksmæssig baggrund og/eller erfaring fra servicefag vil være en fordel.

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet søger ny kollega til ledelsessekretariatet

Erhvervsministeriet, København

Brænder du for at oversætte en ansvarlig erhvervspolitik til konkrete tiltag og initiativer? Kan du understøtte Erhvervsministeriets arbejde med politikudvikling og langsigtede politiske prioriteter? Så er du måske vores nye kollega i Ledelsessekretariatet.

Erhvervsministeriets departement søger en ny medarbejder til Ledelsessekretariatets Strategi- og Koordinationsenhed. Du vil i stillingen bidrage til arbejdet med at formulere nye tiltag og initiativer, der understøtter ministeriets og regeringens strategiske og langsigtede politiske prioriteter samt bidrage til koordinering af ministeriets større politiske forløb og initiativer.

En stor del af din dagligdag vil bestå af et tæt samarbejde med departementets fagområder om politikudvikling på vigtige dagsordener for regeringen og Danmark.

Erhvervsministeriet
Presserådgiver

Erhvervsministeriet, København

I Erhvervsministeriet arbejder vi med alt fra klimapartnerskaber, lattergas-lovgivning, eksportfremstød, regulering af finanssektoren og corona-hjælpepakker. Der er masser af gode historier at fortælle både til forbrugere og virksomheder, og lige nu søger vi en ny kollega til vores presseteam.

Som presserådgiver i Erhvervsministeriet bliver du en del af et dynamisk og dedikeret hold, der hver dag jonglerer med en række forskellige opgaver.

Det daglige arbejde vil både være dag-til-dag pressehåndtering, rådgivning af ministeren i forbindelse med interviews, arbejde med sociale medier, dialog med journalister, medieovervågning og planlægning af kommende udmeldinger. Det vil være dit arbejde at sætte tryk på ministerens prioriterede dagsordener i medierne og på sociale medier.

Jysk TræfældningMaskinfører søges til lille virksomhed i Oksbøl (nær Varde)

Jysk Træfældning

Jysk Træfældning søger lige nu en Maskinfører til Valtra fælde/flismaskine og mindre entreprenøropgaver.

Jysk Træfældning er en miljøbevidst og 10 år gammel virksomhed, men som har mere end 30 års erfaring inden for branchen. Vi er 7 dygtige og specialuddannede medarbejdere i dag som kan tilbyde mange forskellige løsninger, alt fra ad hoc-opgaver til faste aftaler, alt efter hvad kunden har behov for.

Vi tilbyder en bred vifte af opgaver såsom:

 • Beskæring
 • Topkapning
 • Rodfræsning
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Kommunikationsafdeling søger en webmaster, der også kan producere indhold til web

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Køge

Du bliver det fjerde hjul i vores travle kommunikations- og marketingafdeling, hvor vi samarbejder og hjælper hinanden. Vi løfter en bred vifte af arbejdsopgaver for en stor organisation inden for f.eks. kommunikation og markedsføring. Du vil hovedsageligt få ansvaret for vores hjemmeside – og hvis du kan producere video til web og SoMe, vil det være en fordel.

Du har erfaring med WordPress og forstår sammenhængene mellem funktion, design, kode og systemintegration – uden selv at være hardcore-koder. Du formår også at oversætte det tekniske for dine kollegaer og ikke mindst for vores eksterne samarbejdspartnere.

Du kan opbygge en landing page og udvælge de rette billeder, der passer til vores kampagner og følger vores designguide. Du kan se forbindelsen mellem hjemmesiden og vores øvrige kanaler.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Gem
Flc Tunnel Group North I/SJord-Betonfolk til Femern projekt - Rødbyhavn

Flc Tunnel Group North I/S

For Femern-projektet, som er Nordeuropa's største byggeprojekt, er vi på udkig efter jord-betonfolk. Vi søger medarbejdere med mulighed for løbende opstart. Vi ser gerne, at stillingerne bliver søgt af et sjak, som er vant til at udføre opgaver sammen.

I hverdagen bliver du en del af et fast team, som samarbejder om at løse opgaverne. Hvis du har den rette profil til jobbet, kan du regne med arbejde i mange år.

Desuden forestiller vi os, at du

 • har hænderne skruet rigtigt på
 • er interesseret i at lære nyt og generelt sætter kvalitet og sikkerhed højt i dit arbejde
 • samarbejder og kommunikerer godt med kollegaer
 • er fleksibel og indstillet på lange arbejdsdage.
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Formand til vand- og anlægsprojekter

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Hos Nordkysten er vi lige nu på udkig efter en erfaren formand, som ved, hvordan man selvstændigt koordinerer og fordeler arbejdet til mandskabet på pladsen – og dermed sikrer at projekter kommer i mål til tiden og med et godt resultat. Du vil være tilknyttet vores nye kontor i Glostrup eller Gilleleje, når ikke du er ude på pladserne.

Som formand i vores vandafdeling vil du have en koordinerende rolle og agere bindeled mellem entrepriselederen og vores folk på pladsen. Du vil være med i projektet helt fra starten til den endelige aflevering.

Dine opgaver består primært af:

 • Udarbejdelse af tidsplaner i samarbejde med din entrepriseleder
 • Styring af vandprojekter, hvor du er med fra de indledende faser frem til aflevering, ligesom at du er opmærksom på registrering af tillægsarbejder, som ikke er indeholdt i kontrakten
Jema Agro A/SWeb Content Manager til vækstvirksomhed

Jema Agro A/S, Bjerringbro

Vi har travlt på JEMA og står netop nu og har brug for en ny kollega. Brænder du for at koordinere og optimere online markedsføring? Har du et digitalt mindset, og er du en stærk formidler? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver del af JEMA og får 48 dygtige og engagerede kollegaer. Du refererer til Jens-Peter Lundgaard, virksomhedens direktør.

Som Web Content Manager indgår du i samarbejde med vores salgsorganisationer på tværs af alle tre forretningsområder. Vi forestiller os, at du har en bred online fundering og arbejder scenevant på tværs af de sociale medier.

Du vil være en aktiv deltager i planlægningen og eksekveringen af vores salgsarbejde på tværs af vores tre forretningsområder. Du vil være ansvarlig for at drive vores digitale kampagner og strategier. Du ville skulle drive, skabe overblik og definere indhold og struktur på tværs af vores hjemmesider og webshops.

Brønderslev Kommune
Medarbejder til Vejafdelingen i Dronninglund

Brønderslev Kommune

Vej & Park er Brønderslev Kommunes entreprenørafdeling. Arbejdsopgaverne er primært drift og vedligehold af kommunens veje, stier, parker og grønne områder. Endvidere udføres opgaver inden for anlæg af veje og grønne projekter, vedligeholdelse af vandløb, sneberedskab, skadedyrsbekæmpelse, transportafdeling, tilsynsopgaver og administration af gravetilladelser m.m.

Vej & Park råder over 2 materielgårde, en i Brønderslev og Dronninglund, og vi er samlet omkring 90 medarbejdere, herunder både fastansatte og sæsonansatte.

Vi tilbyder:

 • et spændende job med mange forskellige opgaver
 • gode og ordnede arbejdsforhold og verdens bedste kollegaer
 • løn, ansættelsesvilkår og pension efter gældende overenskomst