439 job matcher din søgning 439 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Silkeborg Forsyning A/S Kommunikations- og eventkoordinator med hang til forsyning

Silkeborg Forsyning A/S

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bevæger Silkeborg Forsyning samfundet i en bæredygtig retning. Vi søger en stærk kommunikatør, der kan kommunikere og organisere, så den grønne omstilling opleves som både spændende og konkret.

Er du en dygtig kommunikatør, der samtidig synes affald, vand, spildevand og fjernvarme er noget af det mest spændende?

Vi har brug for dig, der i tæt samarbejde med vores forsyningseksperter på tværs i organisationen sikrer den røde tråd i vores kommunikation til vores kunder. Med sikker hånd udvikler og koordinerer du vores udadvendte aktiviteter som åbne huse, events og andre begivenheder, vi som forsyningsselskab inviterer til eller deltager i.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Kommunikationspartner

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, København

Kan du rådgive, tænke strategisk og lave kommunikationsløsninger på et højt niveau? Vil du hjælpe vores fagenheder til at kommunikere godt og relevant? Så er du måske vores nye kommunikationspartner. Vi har nemlig brug for endnu en fantastisk kollega til at arbejde med kommunikationstiltag, der kan understøtte miljø- og klimadagsordenen i landbruget.

Vi leder efter dig, der kan være rådgiver og sparringspartner for nogle af styrelsens fagenheder. Sammen med dem skal du udarbejde effektive kommunikationsløsninger, som hjælper landbrugerne til at forstå og søge vores forskellige tilskudsordninger. Løsningerne kan for eksempel være at udarbejde en kommunikationsplan, skrive nyheder, tekster til web, tilrette breve, lave storyboard til en video eller facilitere webinarer fra vores studie. 

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Erfaren Change Manager med talent for adfærdstræning

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at gennemføre professionelle forandringer og bidrage til produktivitetsøgning?

Du kommer til at arbejde inden for forandringsledelsens deldiscipliner: Ledelse af forandringer, træning, adfærdsdesign og forandringskommunikation. Du skal facilitere forandringsprojekter og transformationer på tværs af fagdirektørområdet.

Opgaverne er alsidige og spænder fra planlægning af forandringer og facilitering, ligesom der vil være skriftlige kommunikationsopgaver, træning – ofte i form af ’train the trainer’ – samt sparring med ledere og kolleger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Compliance Coordinator

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane, Copenhagen

Managing and ensuring a high level of quality throughout a project is not just in the hands of the engineers and on-site workers. Communication is key when working with interconnected teams, and therefore a structured link between those that are crucial to maintaining a functioning workflow.

As a Compliance Coordinator, you will be responsible for managing and maintaining all documents and records within a project. This includes overseeing the creation, revision and distribution/reception of documents while ensuring compliance with regulatory requirements.

We are working on a large ongoing station project at Ny Ellebjerg – the future Copenhagen West station.

We offer a position with great opportunities to contribute and gain influence.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Better Energy
Digital Employer Branding Specialist

Better Energy, Frederiksberg

We are looking for a Digital Employer Branding Specialist to make an impact that matters by co-developing and executing employer branding activities that enhance our employer brand and attract top talent to Better Energy. The primary goal of this role is to enable our recruitment efforts!

As a Digital Employer Branding Specialist, you will be responsible for developing and implementing effective employer branding value propositions. Based on our corporate brand strategy you will create engaging content for various analogue and digital channels, such as social media, career websites, and other relevant platforms, to showcase our company culture, values, and opportunities.

Better Energy
JME Enterprise A/S Kontorassistent blæksprutte med kendskab til byggeriet

JME Enterprise A/S, Lynge

Har du flair for SoMe og vil du lære byggebranchen bedre at kende? Så har vi en spændende stilling, hvor du på kontoret i Lynge får ansvar for dine egne opgaver og små projekter.

Du vil som medarbejder primært indgå på kontoret og arbejde selvstændigt med kommunikationsopgaver som SoMe og hjemmesideopdateringer. Dine opgaver bliver derudover organisering af byggeprojekter. Du skal derudover have mod på diverse ad hoc-opgaver bl.a. i forbindelse med HR og organisation. Du skal have lyst til at løse dine opgaver under eget ansvar men med sparring fra alle dine kollegaer.

NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
Randstad A/S
Content marketing specialist

Randstad A/S søger for ForeFlight i Odense

For vores kunde ForeFlight beliggende i Odense søger Randstad en content marketing specialist. Der er tale om en fast stilling.

Vi leder efter en dygtig skribent, der elsker at producere kreativt skriftligt marketingindhold, hvilket inkluderer pressemeddelelser, produktinformation på hjemmesiden, nyhedsbreve på e-mail, salgspræsentationer, blogartikler, videomanuskripter, SoMe-posts og meget mere.

Som person er du hurtig til at lære nye ting og videbegærlig omkring f.eks. nye appfunktioner. Du er detaljeorienteret og ikke bange for at spørge dig for omkring funktioner, og hvad der giver værdi for kunden.

DR Byen DR Big Band søger producent

DR Byen, København

Den primære opgave vil være at udvikle live og digitalt indhold som understøtter DRBB´s profil og udvikling.

Du vil sammen med det øvrige team omkring DRBB arbejde med ensemblets koncert og turnéproduktion samt udvikle digitalt indhold og formater til diverse medieplatforme, herunder DRs egne medier og SoMe universer.

Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

  • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
  • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
  • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
Vækstfonden
Digital redaktør/SoMe-manager til Eksport- og Investeringsfonden

Vækstfonden, Hellerup

Se video om Vækstfonden som arbejdsplads

Kan du formulere en digital strategi og samtidig selv skrive et SoMe-opslag, der skaber engagement? Og har du lyst til at være med på rejsen i at skabe effektive kommunikationsplatforme for Danmarks Eksport- og Investeringsfond?

Vi er en helt ny fusion af de tre tidligere fonde, Vækstfonden, Danmarks Grønne Investeringsfond og EKF Danmarks Eksportkredit.

Vi er derfor også en ny, stor kommunikationsafdeling, der har ansvar for både intern og ekstern kommunikation i en tid, hvor netop klare budskaber til medarbejderne, pressearbejde, SoMe og branding af den nye fond har høj prioritet.

Du vil i høj grad selv kunne være med til at præge jobbet. Vi lægger samtidig vægt på en god balance mellem arbejde og fritid/familie.

Vækstfonden
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

  • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
  • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
  • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
Silvan A/S Content Creator

Silvan A/S, Brabrand

Er du en skarp kommunikatør, som kan skrive produkttekster, der sælger varen? Og har du lyst til at udvikle dine skriftlige færdigheder endnu mere? Så er du måske den kollega, vi står og mangler!

Som Content Creator kommer du til at arbejde tæt sammen med et team af Category Managers og koordinatorer. Du får ansvaret for at skrive præcise og fængende tekster til vores produktkategorier, herunder beskrivelser, titler, søgeord og key selling points, som efterlever Silvans tone of voice.

PRO&CO Blandemester

PRO&CO søger for IBF Fabriksbeton Aarhus i Lystrup

Når IBF leverer ”Beton til Tiden” – er det resultatet af dygtige og motiverede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at leve op til det kendte motto. Som blandemester for IBF Fabriksbeton Aarhus, får du til opgave, at lede og motivere medarbejderne i den daglige drift, og mod fælles mål.

Helt kort vil din opgave blive, at sikre, at afdelingens medarbejdere har de nødvendige informationer og de bedste forudsætninger, for at få den rette kvalitet af færdigbeton leveret til tiden. Denne opgave kræver et stort overblik, faglig viden og ikke mindst et godt kendskab til sit team.

IBF tilbyder en lønpakke indeholdende en fast månedsløn plus tillæg for overarbejde, pension, fritvalgsordning og sundhedsforsikring.

PRO&CO
Danmarks Tekniske Universitet Brand and Engagement Partner – DTU Skylab

Danmarks Tekniske Universitet, Kgs. Lyngby

Are you passionate about making a positive impact on our planet? Do you want to work for an organisation that is actively tackling climate change? Look no further than GreenPact!

Our mission is to identify groundbreaking inventions, assemble the ideal teams, and provide catalytic resources to bring ClimateTech innovations to life. We're excited to launch later this year and are looking for a Brand and Engagement Partner to join our team.

As a Brand and Engagement Partner, you will be the driving force in developing and conceptualizing GreenPact in all aspects from fundraising to programming – from a branding and communications perspective.

Danfoss A/S
Communication Coordinator (ID: 32136)

Danfoss A/S, Copenhagen

If you desire to be part of shaping innovative energy efficiency solutions and communicate them to a global audience, this position is for you. You will be a part of an energetic strategic communications team that supports service business branding, visual identity development, and change management.

As a Communication Coordinator, you will work with the promotion of Digital and Lifecycle services portfolio and its’ importance to hardware products performance. You will also support strengthening service business visibility, communication, and marketing activities internally and externally.

Danfoss A/S
COWI
Business Development Director

COWI, Lyngby

Do you want to strengthen our customer relations? Can you build long-term relationships with our key customers? And are you experienced in the roads sector? Then, shape a sustainable and liveable world with us.

To ensure continuous growth on multidisciplinary road projects in the Capital Region of Denmark, we are looking for a Business Development Director to join our team in Roads, Airports and Digitalisation.

We value differences and development and cultivate an environment of belonging and having fun. Because that is what brings out the best in you, at work and at home.

COWI
Gem
Hansen Toft A/S Commercial Director Denmark

Hansen Toft A/S recruiting on behalf of KRAMP Denmark

To strengthen the commercial and performance driven culture, Kramp Denmark is now looking for a Commercial Director to lead and grow the business. As Commercial Director, you will have the unique opportunity to shape and execute the country’s sales and marketing strategy while driving growth and profitability in the Danish market.

You will be a part of a global organization that values development, innovation, and excellence. The role ensures clear and open communication, clarify organizational objectives in all areas of the department and stimulate the realization of the core values. Next to that, the Commercial Director leads and develops the local Commercial Management Team.

Hansen Toft A/S
Gem
Mortalin
Servicetekniker til København/Nordsjælland

Mortalin

Vi søger en kvalitetsbevidst og serviceminded kollega til vores serviceteknikerteam i København/Nordsjælland området. Vi leder efter dig, der forstår at rådgive vores kunder og som ønsker at gøre en forskel i hverdagen.

Din hverdag bliver præget af alsidige opgaver, som du skal løse selvstændigt – vi kender ikke dagen i morgen, men vi ved, at den ikke bliver kedelig.

Du har en afgørende rolle, da du som vores ansigt udadtil er den, der møder vores kunder i dagligdagen. I Mortalin sætter vi en stor ære i at kunne tilføre kunden den helt rette viden til forebyggelse og bekæmpelse – det skal du være med til at sikre.

Mortalin
Lundbeck Project Manager

Lundbeck, Copenhagen

Are you looking for part-time job combined with professional development? Do you want to manage the update of the corporate Code of Conduct eLearning?

You will be a key person in ensuring that out corporate Code of Conduct eLearning is updated and successfully rolled-out in the organisation world-wide.

Your primary tasks will be to implement the updates to Code of Conduct annual eLearning and manage the companywide re-launch.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV