958 job matcher din søgning 958 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 958 resultater.
Favrskov KommuneSpecialcenter for mennesker med demens i Favrskov Kommune søger afløsere

Favrskov Kommune, Hammel

Specialcenter for mennesker med demens i Favrskov Kommune søger uddannede og uuddannede afløsere

Plejecenter Tinghøj er beliggende i Hammel og er Favrskov Kommunes specialcenter for mennesker med demens. Der bor 40 beboere på plejecentret, der alle er diagnosticeret med en demenssygdom i moderat til svær grad, eller som har demenslignende symptomer.

Tinghøj er opdelt i 6 huse med 6-8 beboere i hvert hus. Der arbejdes så vidt mulig ud fra en tankegang om leve-bo-miljø. Personalet og omgivelserne er med til at give de bedst mulige forudsætninger for, at vores beboere med ekstraordinære behov kan have et værdigt og trygt liv. Personalet arbejder på et højt fagligt niveau, og de bruger deres erfaring og viden til at yde den bedste indsats for den enkelte beboer med afsæt i en socialpædagogisk tilgang.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistenter udekørende aftenvagter på Distrikt Klintholm Havn

Vordingborg Kommune

Er du god til at aktivere og stimulere den enkelte borger, både fysisk og mentalt? Har du lyst til at medvirke til at den enkelte beboer har en oplevelse af glæde, nærvær og øget livskvalitet? Så er dette måske noget for dig.

Vi søger følgende nye kollegaer:
2 social- og sundhedsassistenter til aftenvagt fortrinsvis udekørende, 30 timer ugentligt, arbejde hver 2. weekend.

Du har stor viden om og interesse for arbejdet med ældre medborgere.
Du har gåpåmod og er engageret, nytænkende og kreativ.
Du har evnen til at gå forrest med nye tiltag og til at holde fast i nye ideer.

Else Mariehjemmet
Vi søger snarest en social- og sundhedshjælper til aftenvagt

Else Mariehjemmet, Humlebæk

Vi har 29 beboere med behov for pleje og omsorg hele døgnet. Vi er beliggende i dejlige omgivelser i Humlebæk med udsigt over Øresund.

Vi lægger vægt på at skabe et trygt og hjemligt miljø uden institutionspræg i et åbent og respektfuldt samarbejde med beboere og deres pårørende.

Vi tilbyder:

 • 28 timer med arbejde hver anden weekend
 • Flere personalegoder i form af sundhedsforsikring, fester, gratis frugt, kaffe/te, julegaver m.m.
Else Mariehjemmet
Stevns Kommune
Plejecenter Plushøj i Rødvig søger ny SSA-kollega i aftenvagt

Stevns Kommune

Er du vores nye kollega?

Plushøj søger SSA med gode samarbejdsevner og godt humør. Stillingen er på 28 timer/uge. Vagten er fast onsdag/torsdag og fredag/lørdag/søndag i lige uger.

Plejecentret Plushøj er et hyggeligt lille plejehjem, med plads til 25 beboere. Vi ligger med skøn udsigt ned til havnen og stranden, og dejlig tæt på stationen.

Vi har fokus på både vores fysiske og vores psykiske arbejdsmiljø. Vi arbejder målrettet hen imod, at Plushøj skal være et godt sted at leve, bo og arbejde.

Stevns Kommune
Ikast-Brande Kommune
Socialpsykiatrisk Center Nord søger medarbejder

Ikast-Brande Kommune

Socialpsykiatrisk Center Nord søger en medarbejder med pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse, til en begivenheds bestemt stilling (min. 6 mdr.), med mulighed for fastansættelse, til det Døgndækkede Botilbud.

Socialpsykiatrisk Center Nord er et tilbud til borgere med psykiske og sociale udfordringer. Centret består af et Botilbud med 16 borgere, et åbent værested og Udviklings og Lærings Center med tilbud til borgere, som bor i eget hjem.

Vi tilbyder:

 • En spændende arbejdsplads med mulighed for udvikling
 • En arbejdsplads hvor samarbejde og faglighed er i højsæde
 • En arbejdsplads som vægter faglig udvikling og supervision
Frederikshavn KommuneAktivitetskoordinator til Rådhuscentret

Frederikshavn Kommune

Vi søger en engageret aktivitetskoordinator til Rådhuscentret, Parallelvej 6 i Frederikshavn.

Arbejdet består af følgende opgaver:

 • Indgå i ledelsessamarbejde med aktivitetslederen.
 • Varetage administrative opgaver i forbindelse med drift og personale.
 • Fremtræde som repræsentant fra aktivitetsområdet i lokalsamfundet samt medvirke til at sikre samarbejde og koordinering med frivillige.

Vi kan tilbyde:

 • En spændende arbejdsplads som er i udvikling.
 • Ansættelse på et aktivitetsområde præget af stor mangfoldighed, aktivitet og udvikling.
 • En stilling med stort borgerrettet fokus og mulighed for at gøre en forskel.
Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistent til Hjemmeplejen i Frederikshavn Syd - fast stilling i aftenvagt

Frederikshavn Kommune

Vi søger dig, der er uddannet social- og sundhedsassistent og har lyst til en fast stilling i aftenvagt, og ønsker at arbejde ud fra den rehabiliterende tanke med henblik på at bevare eller forbedre borgerens fysiske, psykiske og sociale funktioner.

Hjemmeplejen i Frederikshavn Syd, Bangsbo er en udekørende hjemmeplejegruppe der består af SSH, SSA og én sygeplejerske. Vi har base på L.P Houmøllersvej i Bangsbo og dækker den sydlige del af Frederikshavn indtil midtbyen.

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job i en travl hverdag i samarbejde med fagligt kvalificerede og engagerede kollegaer. Vi værdisætter det gode tværfaglige samarbejde med fokus på borgeren i centrum. Vi arbejder efter den rehabiliterende tankegang i målet med at understøtte borgerne i deres nuværende funktioner.

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistent i aftenvagt til Søparken Plejecenter

Frederikshavn Kommune

Søparken Plejecenter mangler dig!

Ønsker du at arbejde som aftenvagt, så er det måske dig vi søger til Søparken 5-6-7.

Dine nye kollegaer er social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker.

Vi tilbyder dig:

 • Et varierende og udfordrende job, hvor din faglighed kommer i spil
 • Et godt arbejdsmiljø baseret på åbenhed og tillid
 • Et tæt samarbejde mellem vores faggrupper
LindevangSSA søges til bostøttefunktion

Lindevang, Helsingør

Vi søger en social- og sundhedsassistent som bostøtte til det velfungerende og anerkendte socialpsykiatriske botilbud Lindevang i Helsingør. Det er vigtigt for os, at du er fagligt kompetent, omstillingsparat og klar til at have medindflydelse på Lindevangs positive udvikling. På Lindevang er faglighed, trivsel samt personale- og beboerinddragelse i højsædet.

Dette er et job for dig, der kan lide at samarbejde med borgere om individuelle ønsker for et godt hverdagsliv. Samarbejdet kan bestå i at yde praktisk hjælp, støtte og vejledning i dagligdagen med udgangspunkt i recovery-tilgangen. Vi arbejder ud fra en bred vifte af faglige metoder. Du indgår i tværfagligt netværk omkring borgeren, hvor du med din baggrund har et særligt fokus på at støtte op om det sundhedsfaglige.

OK-Fonden
SSA søges til 28 timers aftenvagt

OK-Fonden, Kolding

Dreyershus søger snarest muligt en social- og sundhedsassistent i aftenvagt 28 timer pr. uge med arbejde hver anden weekend.

Vil du have et job, der giver mening, hvor du gør en forskel og livet leves – hele livet?

Du vil gerne have et job:

 • hvor dine kollegaer og ledere tror på din faglighed og dømmekraft ved at give dig høj frihed til at tilrettelægge hverdagen
 • som foregår i en hjemlig atmosfære med plads til hjertevarme og nærvær, og hvor alle føler sig velkommen
 • hvor man ikke går i takt, men giver hinanden plads til at se på tingene fra forskellige vinkler og sætter pris på evnen og viljen til at lytte til hinanden.
Egedal Kommune
Egedal Kommunes Bo- og aktivitetscenter (EKBA), søger vikarer til Det særlige tilbud Bakkebo, Carl Hansens Alle 1-15, 3650 Ølstykke

Egedal Kommune

Afdeling Søvænge er en afdeling under bo- og aktivitetscenteret, hvor det særlige tilbud Bakkebo hører under. Huset rummer 5 lejligheder og desuden er der fælles køkken, opholdsstue og vaskerum.

Målgruppen:
Er for udviklingshæmmede beboere med særlige behov og problematikker, herunder kan der forekomme udadreagerende adfærd. På nuværende tidspunkt bor der 4 mænd og 1 kvinde.

Den pædagogiske tilgang er tilpasset beboernes behov, ressourcer og vanskeligheder. Dagbeskæftigelse er indeholdt, da 3 af beboerne ikke har et tilbud og den kvindelige beboer tager man på arbejde sammen med.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Ufaglærte tilkaldevikarer

Egedal Kommune, Veksø

EKBA er et bo- og aktivitetscenter der er et socialpædagogisk tilbud for voksne udviklingshæmmede § 108- og § 104-tilbud.

Vi søger ufaglærte tilkaldevikarer til vores botilbud på Skelhøj, Team 2 som ligger i Veksø.

I Team 2 bor der 7 borgere, 4 kvinder og 3 mænd i alderen fra 24 til 85 år. Kendetegnet for borgerne er, at de har brug for megen hjælp i deres dagligdag. Alt fra guidning ved personlig pleje til fysisk hjælp ved badning og bleskift. De fleste af borgerne er mobile og har et aktivt sprog.

Vi søger vikarer som brænder for arbejdet, og som gennem en høj grad af motivation, initiativer og vedholdenhed i arbejdet er med til, sammen med kollegaer og borgere, at skabe relationer og styrke borgernes selvværd, så de udvikler sig og deres livskvalitet øges.

Egedal Kommune
Arkil A/S
Maskinfører til Arkil i Greve

Arkil A/S

Du bliver tilknyttet vores afdeling i Greve, som er en del af Arkil anlægsdivision, der udfører en bred vifte af opgaver inden for mange fagområder.

Du har erfaring med kørsel og brug af entreprenørmaskiner, bælte- såvel som gummihjulsmaskiner. Så er du måske lige den kollega, vi leder efter til vores afdeling i Greve?

Du har:

 • Har tidligere arbejdet eller arbejder nu inden for anlægsbranchen
 • Lyst til et job præget af sæsonarbejde
 • Stor erfaring med kørsel af maskiner + Trimple GPS
Ballerup KommuneLeder af det kommunale sundhedsområde

Ballerup Kommune

En lederstilling hvor du får indflydelse på, og mulighed for at sætte dit aftryk på den fortsatte udvikling af det kommunale sundhedsområde i Ballerup Kommune.

Center for Voksne og Sundhed, søger en leder til det kommunale sundhedsområde. Vi er nået langt, men vi har brug for en leder, der vil stå i spidsen for at videreudvikle kommunens sundhedsområde. En leder som har fokus på samarbejdet med borgeren og deres pårørende om borgerens egen sundhed og livskvalitet, og som kan forene de mange interne og eksterne aktørers fagligheder og interesser.

Du bliver overordnet leder for tre daglige ledere, og 76 medarbejdere, der er tilknyttet kommunens korttidspladser, samt enheden Træning og Aktivitet.

Du får ansvaret for de 24 korttidspladser, som skal sikre et kortere eller lidt længere ophold efter en hospitalsindlæggelse eller på grund af nyopstået funktionsnedsættelse i hjemmet.

Byggefakta A/S
Business Developer

Byggefakta A/S, Valby

Byggefakta søger dig som både evner, men også forstår vigtigheden af datadreven viden, og hvilken værdi dette nye program Grow Your Business kan betyde for fremtidens valg af strategi indenfor byggebranchen i Danmark. Du har lyst og talent for at tage det fulde ansvar for, at formidle og rådgive Byggefaktas nyeste forretningskoncept som danner grundlag for at kunne tage de rigtige beslutninger via datadrevet information

Som resultatorienteret Business Developer skal du i kontakt med mellemstore og store virksomheder inden for den danske byggebranche. Dine fokusområder vil være nysalg mod entreprenører og rådgivere på Sjælland. Du skal analysere, beskrive og motivere beslutningstagere på c level-niveau således at beslutningstagerne kan se både fordele og værdi i samarbejdet med Byggefakta. Indfri de af ledelsen opstillede KPI'er, mål samt resultater for vækst.

Byggefakta A/S
Københavns KommuneHjemmeplejeleder til Hjemmeplejen/Sygeplejen Vanløse/Brønshøj/Husum

Københavns Kommune

Har du lyst til at spille en vigtig rolle i vores tilbud til hjemmeboende ældre, i en tid hvor kommunen får mange nye opgaver? Så er du måske vores nye hjemmeplejeleder.

Som leder skal du gå forrest i at sætte en samlet vision og retning for Hjemmeplejen og Hjemmesygeplejen i Vanløse, Brønshøj og Husum, og sammen med mellemledere og faglige ledere stå for den strategiske, faglige og organisatoriske udvikling. Du vil få ansvar for at sikre kvalitet for borgerne ved at stå i spidsen for en attraktiv arbejdsplads, hvor alle faggrupper sammen bidrager til kerneopgaven.

Du vil løbende skulle fokusere på overholdelse af budgetter og økonomisk prioritering og optimering. Du skal samarbejde med forvaltningen om at implementere kommunens politikker og strategier, og med kommunens andre enheder om at udbyde og udvikle tilbuddene til borgerne.

Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag – Utoqqaat Illuat søger 2 sundhedsassistener (uden bolig)/job-nr. 277/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Utoqqaat Illuat er en af Kommuneqarfik Sermersooqs ældre institutioner i Nuuk by og består af 5 afsnit med henholdsvis 21 beboere, 5 + 5 + 3 beboere og 9 + 5 borgere på aflastningsophold af kortere varighed. Vi er en døgninstitution og derfor arbejdes der i 3-holds skift.

Arbejdsopgaver:

 • Grundlæggende sygepleje, omsorg og behandling – fysisk, psykisk, socialt og åndeligt for demensramte beboere i samarbejde med demenskoordinator og demenshjælpere og Utoqqaat Illuats andet personale.
 • Vi arbejder ud fra beboerens behov og ønsker.
 • Tværfagligt samt tværsektorielt samarbejde omkring beboerne.
 • Forebyggende tiltag for beboernes velfærd.
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Utoqqaat Illuat i Nuuk søger en sundhedsassistent/job-nr. 279/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Utoqqaat Illuat er en af Kommuneqarfik Sermersooqs ældre institutioner i Nuuk by og består af 5 afsnit med henholdsvis 21 beboere, 5 + 5 + 3 beboere og 9 + 5 borgere på aflastningsophold af kortere varighed. Vi er en døgninstitution og derfor arbejdes der i 3-holds skift.

Arbejdsopgaver:

 • Grundlæggende sygepleje, omsorg og behandling – fysisk, psykisk, socialt og åndeligt for demensramte beboere i samarbejde med demenskoordinator og demenshjælpere og Utoqqaat Illuats andet personale.
 • Vi arbejder ud fra beboerens behov og ønsker.
 • Tværfagligt samt tværsektorielt samarbejde omkring beboerne.
 • Forebyggende tiltag for beboernes velfærd.
Kommuneqarfik Sermersooq
Vordingborg KommuneSSH til praktiske opgaver i aftenvagt på Præstø Multicenter.

Vordingborg Kommune

Er du klar til at medvirke til at vores ældre beboere på Præstø Multicenter får en dejlig aften, med fokus på det hyggelige måltid og de praktiske opgaver omkring dette, så er denne stilling måske noget for dig.

Stillingen er på 21 timer ugentligt og der arbejdes hver 2. weekend. Stillingen er ledig fra 01.08.20.

Du møder kl. 13.30 og går i gang med praktiske opgaver såsom oprydning og opvask fra dagen, klargøre kaffe, gøre beboerne klar og hjælpe dem ned til kaffebordet.

Senere er det tid til at dække hyggeligt aftenbord, tilberede mad og medvirke til det hyggelige måltid for vores beboere. Efter oprydning og opvask, slutter din vagt kl. 19.30.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedshjælper til dagvagt i demensafsnittet på Præstø Multicenter.

Vordingborg Kommune

Skal du være vores nye kollega?

Vi søger vi en SSH i dagvagt på vores demensafsnit. Vagterne er nuværende 7-13 eller 7-15, men vi ændre den af og til for at tilpasse vagten til beboernes behov.

Stillingen er på 32 timer og er ledig fra 01.08.20

Du skal være en del af et team bestående af SSH og SSA, som hjælpes ad med at gøre hverdagen hyggelig og tryg for vores demente beboere, der tages udgangspunkt i den enkelte beboer. Vi har alle former for demens på afdelingen, hvor der er 12 boliger.