626 job matcher din søgning 626 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Arkil A/S
Håndfolk til anlægsopgaver i Kolding

Arkil A/S

Du bliver ansat i vores anlægsafdeling i Kolding, hvor vi udfører traditionelle anlægsopgaver indenfor vejsanering.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

I Arkil er vi fagligt dygtige og vores medarbejdere får mulighed for at uddanne sig og erhverve de kompetencer, som arbejdsopgaverne kræver.

Arkil A/S
Rørlægger til Kolding

Arkil A/S

Vi har travlt og søger rørlægger til kloakering samt anlægsopgaver i Trekantområdet.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelse.

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed.

Matas A/S Facility-koordinator – projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse

Matas A/S, Allerød

Til vores Facility-afdeling, søger vi en koordinator til en projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du vil blandt andet koordinere og have lettere projektledelse med mindre byggeri, samt større og mindre ombygning af vores faciliteter. Du vil også blive en del af andre større og mindre Facility-relaterede projekter, såsom energioptimering og generelle driftsoptimeringer.

Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
Gem
Duroc Machine Tool Danmark Applikationstekniker

Duroc Machine Tool Danmark

Duroc Machine Tool forhandler CNC-fræsemaskiner og drejebænke i Norden og Baltikum. Vi søger en CNC Applikationstekniker i Danmark, der kan bidrage til vores forsatte vækst ved at skabe tillid hos kunderne og effektivt få nye installationer i drift i deres produktion.

Hos Duroc Machine Tool samler vi på gode folk - fagligt såvel som kollegialt. Kombinationen af mennesker og maskiner er årsagen til, at vi har vokset os til en position som en af de mest markante spillere i Norden og Baltikum. Bag enhver maskine står der et dygtigt menneske - eller rettere et helt hold. Netop derfor kan vi leve op til vores motto: Simply Better Performance.

Jobindex
Produktionsmedarbejder – få en varieret hverdag i gode rammer

Jobindex søger for C.G.B. Eloxering ApS i Skævinge

Vil du have et afvekslende job, hvor du bl.a. monterer emner og har løbende kundekontakt? Og har du lyst til at arbejde et lille sted, hvor vi lytter til dine ønsker og behov i hverdagen?

Vi er i alt 4 kolleger, der alle tager del i driften. Vores område er specialiseret, så vi lærer dig det, du skal vide. Du behøver derfor ikke at have arbejdet inden for metalindustrien, selvom det er en fordel. Men vi har brug for din tekniske snilde og lyst til at lære.

Klar til en rar hverdag med ordnede forhold?


Jobindex
Diatom a/s Produktchef

Diatom a/s, Hvidovre

Der søges en person med salgserfaring indenfor BTB og lyst til at arbejde med tekniske produkter til den danske elektronikproduktion. Du får salgsansvaret for nogle polymere produkter (limning, indstøbning) fra store internationale leverandører.

I samarbejde med kollegaer og leverandører kommer du til at arbejde med nogle spændende forespørgsler fra kunderne. Nogle forespørgsler kræver koordinering og struktur og andre er forespørgsler der kan afhjælpes med at sende kunden nogle simple data.

Der er løbende træning i anvendelse af produkterne sammen med folk fra hele Europa, så du får hurtigt skabt dig et internationalt netværk. Flere forespørgsler omhandler andre af vores produkter, så du kommer også til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i selskabet.

AL-2 Teknik A/S Produktion af løsninger til vandrensning

AL-2 Teknik A/S, Hovborg

Vil du være en del af et mindre team som skaber og leverer innovative løsninger rensning af vand og spildevand?

Vi søger en dygtig medarbejder til en fuldtidsstilling til vores produktion hos AL-2 Teknik A/S i Hovborg. Du vil være med til at skabe løsninger til spildevandsbehandling gennem varierende opgaver inden for plastsvejsning og montage.

Vi tilbyder:

 • Du bliver en del af et mindre produktionsteam
 • Meget vekslende og alsidige opgaver
 • Dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø
 • Innovativ arbejdsplads
Danfoss Power Solutions ApS
Operatør Weekendhold (ID: 32336)

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg

Vi søger en dygtig og engageret maskinoperatør til weekendholdhold. Det vil være en fordel, hvis du er faglært, men det er ikke et krav.

Jobbet indebærer betjening af CNC-maskiner, kvalitetskontrol og måletekniske opgaver. Du skal holde maskiner og områder rene og i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand for derigennem at sikre optimal drift, kvalitet og produktivitet.

Vi tilbyder dig et job med udfordringer, hvor du har medindflydelse på dit arbejde. Du har gode forhold. Vi har ”højt til loftet” og har et mål om, at alle er glade og trives på jobbet.

Danfoss Power Solutions ApS
Xellia Pharmaceuticals ApS
Operatør til supportteamet i Final Handling - Vær med, når vi redder liv

Xellia Pharmaceuticals ApS, København

Som operatør i Final Handling vil du have varierende manuelle arbejdsopgaver, samtidig med at du får ansvaret for forskellige administrative opgaver.

Din dagligdag er præget af selvstændighed. Opgaverne består bl.a. af prøveudtagning, daglig rengøring og varehåndtering som en normal del af din hverdag. Din arbejdsdag vil være meget varieret, og du vil få udfordringer såvel som ansvar.

Xellia Pharmaceuticals ApS
IFF
Produktionsmedarbejder

IFF, Grindsted

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk produktionsteam, hvor sikkerhed, kvalitet og trivsel er nøgleord? Er du proaktiv, kreativ og forandringsvillig? Har du en fleksibel og engageret indstilling til dit arbejde?

Vi søger en produktionsmedarbejder til at arbejde på fast femholdsskift. Man arbejder 3 uger og har 2 friuger.

IFF
Topsoe Refractory Engineer – Bricklayer

Topsoe, Kgs. Lyngby

We are looking for a bricklayer that wants to gain new knowledge and wants to use the profession in a new way.

You will be working at the headquarter engineering office and travelling to destinations all over the world several times a year. Doing so, you are going to explore the world of Topsoe’s many complex technologies working with a range of interdisciplinary projects.

As part of the refractory team, you will use your profession and hands-on experience to guide and control our supplier and ensure high quality of our proprietary equipment to our customers.

Coloplast A/S
Industritekniker til fast nathold

Coloplast A/S, Espergærde

Drømmer du om et job, hvor du sammen med gode kolleger løser arbejdsopgaver, der er alt andet end ensformige?

Så træd ind i en vigtig rolle, hvor du er med til at holde produktionen kørende og vedligeholde det udstyr og de specialmaskiner, der gør det muligt for os at udvikle de bedste produkter til vores kunder.

Coloplast A/S
Gem
Medarbejderne
Industriteknikere til spændende virksomhed

Medarbejderne søger for kunde i Skive

Vores kunde udvikler og producerer standard og kundetilpassede hydrauliske cylindre af høj kvalitet til tunge og krævende industrier.

Lige nu mangler de fire industriteknikere til deres team.

To profiler der enten vil arbejde på aften eller nat hold, efter eget ønske.

Derudover mangler de en profil, der kan fræse. Det er ikke et krav, at du har stået ved en MAZAK maskine før. Du vil komme til at danne makkerpar med din nye kollega, som lige nu passer begge maskiner. Stillingen her er på daghold.

Den sidste, profil de mangler, er også en kollega til daghold, hvor du skal arbejde med manuel drejning og bearbejdning. Du skal både kunne dreje og fræse, og du har gerne CNC og bearbejdning forståelse.

Indrykket:
Danpo A/S
Ferieafløsere produktion

Danpo A/S, Give

Vil du være en del af fødevarebranchen og arbejde i en produktionsvirksomhed, med høj puls og højt humør? Så er det måske dig vi er på udkig efter.

På vores fabrik i Aars søger vi lige nu ferieafløsere til forskellige afdelinger i produktionen. Vi søger afløsere som har mod på at hjælpe i perioden fra slut juni til midt august 2023.

Danpo A/S
AJ Vaccines A/S Operatør til Media Production - Wash and Preparation hos AJ Vaccines

AJ Vaccines A/S, København

Er du en dygtig operatør, der brænder for fremstilling af medier i en farmaceutisk produktion, og vil du være med til at sikre kvaliteten af vores vacciner?

Vi supporterer vores kolleger i produktionen med blandt andet vask og klargøring af flasker og kolber, filteropstillinger, autoklavering, derouging af tanke, journalgemmengang og mange andre ad hoc-opgaver.

Good Food Group A/S
Produktionsmedarbejder til daghold

Good Food Group A/S

Vores fabrik i Aulum, som producerer honning, søger produktionspersonale til fast dagholdsarbejde.

Vi søger en produktionsmedarbejder, mejerist eller procesoperatør med maskinkendskab, teknisk flair og proceskendskab.

Du vil blive en del af vores daghold, hvor der er et godt sammenhold, og hvor alle hjælper hinanden med at løse opgaverne bedst muligt.

Good Food Group A/S
Salling Plast Energy ApS Kvalitetsbevidst Supervisor

Salling Plast Energy ApS, Hurup Thy

Er du en dygtig håndværker, som motiveres af faglige udfordringer inden for produktion? Så er det måske dig, vi mangler til en nyoprettet stilling.

Vores produktion i Hurup Thy er fortrinsvis dedikeret til kunder inden for aqua-industrien og beskæftiger i dag tre timelønnede medarbejdere. Afdelingen, som er forholdsvis ny, er stadig under opbygning og derfor vil du som supervisor stå i spidsen for den videre udvikling.

I en hverdag, hvor ikke to dage er ens, vil dine opgaver blandt andet bestå af:

 • Planlægning og udførelse af produktion inden for plastbearbejdning
 • Medarbejderledelse og -udvikling
 • Varetagelse af tavlemøder
 • Sikring af produktionsdokumentation og overholdelse af arbejdsmiljøregler
Gem
InGear ApS Murere - rejsemontører til altanmontage

InGear ApS

InGear søger friske og dygtige murere til at være en del af et erfarent altanmontageteam. Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig til dit fag med en god håndværksmæssig forståelse.

Du vil komme til at arbejde med murerarbejde i forbindelse med udskiftning af vinduer til døre og montage af altaner. Arbejdet foregår hovedsageligt i Storkøbenhavn fra mandag morgen til torsdag middag, vi arbejder effektivt i 3-4 dage inden vi holder lang weekend.

InGear sørger for super boligforhold under rejsedagene, og ofte er der også sørget for aftensmaden når vi kommer sent hjem fra byggepladsen.

Arkil A/S
Asfaltarbejder

Arkil A/S, Hasselager

Vil du være med til at sætte dit aftryk på de danske veje, og har du erfaring med asfaltarbejde? Vi har travlt og søger en asfaltarbejder til vores hold, som udfører asfaltopgaver i Århus-området.

Din adgangsbillet til jobbet

 • Du har erfaring med asfaltarbejder.
 • Du sætter pris på udendørs arbejde.
 • Du har som minimum kørekort til alm. personbil.

Du får et selvstændigt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i medarbejdernes udvikling og efteruddannelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV