792 job matcher din søgning 792 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CAPRES A/SDeltidsmedarbejder til Logistik & Produktion

CAPRES A/S, Kgs. Lyngby

Vi søger en engageret deltidsmedarbejder til CAPRES A/S, som er en højteknologisk virksomhed med bopæl på Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby.

Har du lyst til at blive en del af et stærkt team i Logistik & Produktion, så er det netop dig, vi søger.

Din arbejdsdag vil typisk bestå af opgaver som:

 • Ekspedition af komponenter til og fra produktion; plukning af varer til intern produktion
 • Varemodtagelse, supportering og vedligeholdelse af lager i samarbejde med vores Supply Chain; modtage varer fra eksterne leverandører, lageroptælling samt årlig status
 • Produktion med opgaver som optisk inspektion, betjening af semi-automatisk maskine og pakning
Gem
De Danske Gærfabrikker A/SProcesoperatør

De Danske Gærfabrikker A/S, Lunderskov

Vi søger en engageret, kvalitetsbevidste og videbegærlige procesoperatør til fabrikken i Lunderskov. Du kommer til at indgå i det team der kører Spraytørringsafdelingen.

Jobbeskrivelse:

 • Arbejdsmiljøniveauet er højt – både psykisk og fysisk
 • Kvalitetsniveauet er højt, da der arbejdes med Food- og Feed produkter.
 • Der er tale om et job på skiftehold, da produktionen kører 24/5 men på sigt overgår til 24/7

Jobbet indeholder mange udfordringer med stor spændvidde i opgaverne og giver dermed mulighed for faglig og personlig udvikling.

scansteel foodtech A/SMontør til en af verdens førende maskinproducenter til den globale fødevare- og pet food produktion

scansteel foodtech A/S, Slagelse

Er du holdspiller, der har mekanisk flair, og brænder du for at arbejde med montage af specialmaskiner i verdensklasse? Ønsker du en spændende hverdag med forandring og udfordringer, hvor du er det bærende element, og sætter du en ære i at arbejde med og aflevere produkter af højeste kvalitet?

Så er stillingen som montør hos scansteel foodtech A/S måske den rette udfordring for dig.

Som montør hos scansteel foodtech A/S vil du være med til montage af hele scansteel foodtechs produktportefølje, som består af rustfrie enkeltmaskiner og komplette anlæg hovedsageligt til fødevare- og pet food industrien.

Radiometer Medical ApS
Produktionsmedarbejdere, Sensor Plant

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

Radiometer fremstiller diagnostisk udstyr, der hjælper læger rundt om i verden til at stille hurtige og præcise diagnoser for kritisk syge patienter. Vores apparater og tilbehør fremstilles i produktionen af ufaglærte medarbejdere.

Vi søger medarbejdere til hhv. dag-, aften- og nathold i Sensor Plant. Opgaverne er bl.a. inden for følgende områder:

 • Montagearbejde af små emner
 • Mikroskopkontrol/visuel inspektion
 • Betjene automatiserede montage- og dispenseringsrobotter
 • Udføre kvalitetskontrol igennem hele produktionslinjen
Radiometer Medical ApS
Egedal Kommune
Medarbejdere til det grønne team på Materielgården i Egedal Kommune

Egedal Kommune, Stenløse

Vil du være med til at skabe et smukkere Egedal, i samarbejde med dine dygtige kollegaer. Brænder du for at vedligeholde grønne områder. Har du lyst til at være en del af en arbejdsplads, med et stort fællesskab.

Vi mangler medarbejdere til vedligeholdelse og græsklipning af kommunens grønne områder og institutioner. Og som kan være med til at skabe verdens bedste hverdag, for borgerne og for brugerne af kommunens ejendomme.

Dine opgaver bliver;

 • Pleje af kommunens grønne områder.
 • Græsklipning
 • At have et tæt samarbejde med Materielgårdens øvrige medarbejdere, hvor I sammen sørger for, at den daglige drift fungerer optimalt.
Egedal Kommune
Easyfood A/SPRODUKTIONSASSISTENT TIL DAGHOLD

Easyfood A/S, Kolding

Som Easyfood’er er hverdagen varieret, og du skal være indstillet på omskiftelighed. Du går forrest, når det drejer sig om sikkerhed, kvalitet og at være en god kollega.

Vi har 2 produktionslinjer og dertilhørende 2 pakkerier, hvoraf det nyeste anlæg er fra år 2017. Du vil indgå i kollega stab på 5 Easyfood’er. Til hvert hold er der tilknyttet teknikere til at vedligeholde og reparere linjerne.

Efter sidemandsoplæring tager du et medansvar for, at vi kan gennemføre de produktionsmængder, der er behov for – i rette kvalitet og mængde.

Aagaard Nielsens Maskinfabrik A/S
Maskinoperatør med teknisk flair

Aagaard Nielsens Maskinfabrik A/S, Ullerslev

I vores afdeling for fremstilling af elmotorer til ventilation, søger vi pt. en maskinoperatør og truckfører til rundslibning af aksler, ad hoc-operatør opgaver samt truckkørsel på fast daghold.

Er du parat til at få ansvaret for fremstilling af komponenter til vores produktion af el-motorer? Og vil du være med til at producere komponenter til nogle af de største virksomheder i Danmark?

Der er flere måder, du kan blive vores nye kollega. Vigtigst er, at du har god teknisk knowhow. Mere præcist forestiller vi os, at du:

 • har en teknisk uddannelse som industrioperatør, klejnsmed eller lignende
 • har måletekniske kompetencer, herunder gerne erfaring med kontrolmåling af komponenter
 • erfaring med CNC-maskiner, dog ikke et must
Aagaard Nielsens Maskinfabrik A/S
EKCO PROFTØJ OG SKO
Produktionsmedarbejder med fokus på kvalitet (20 timer)

EKCO PROFTØJ OG SKO, Roskilde

Kunne du tænke dig at få en nøglerolle hos en virksomhed i vækst?

”Dit arbejde er kernen i alt, hvad vi gør. Du forholder dig til hver enkelt beklædning og sørger for, at kundernes logoer bliver placeret korrekt. Det er altså dit fokus på kvalitet og ensartethed, der sikrer glade og loyale kunder,” fortæller adm. direktør og ejerleder Glenn Johansen.

Nysgerrig?

Læs mere om dit nye job her.

Gem
Aarhus Vand A/SSpildevandsoperatør

Aarhus Vand A/S

Trives du med en varierende hverdag, og har du lyst til at gøre en forskel for miljøet, så søger Aarhus Vand spildevandsoperatører, som skal være med til at servicere vores 4 renseanlæg i Aarhus.

Du kommer til at indgå i Team Renseanlæg Service sammen med 20 engagerede kollegaer, som servicerer de fire renseanlæg i Aarhus; Egå, Åby, Viby og Marselisborg.

Jobbet omfatter daglig drift, service og vedligehold af alt udstyr, rengøringsopgaver, runderinger og forefaldende arbejde mv. Vi varetager alle de daglige opgaver på anlæggene i tæt samarbejde med vores driftsteam og serviceværksted, samt deltager i forskellige ombygnings- og udviklingsprojekter.

Smedegaard HR
Dynamisk Key Account Manager til metalindustrien

Smedegaard HR søger for ABJ METAL A/S i Vojens

 • Har du lyst til at arbejde med udvikling af partnerskaber med strategisk vigtige kunder i spændende familieejet virksomhed? Så tag et kig på denne stilling.

Virksomheden er kendt som fleksibel, pålidelig og kvalitetsorienteret, og har de senere år tiltrukket en række kunder med store potentialer. Denne udvikling ønskes fortsat med en systematisk og målrettet indsats. Til dette søges en Key Account Manager i en nyoprettet stilling.

Din hovedopgave bliver at strukturere, prioritere og deltage i salgsindsatsen overfor strategisk vigtige kunder, som i særlig grad matcher ABJ. Du får den bedste understøtning og salgstræning fra direktøren og den øvrige salgsafdeling, som består af to erfarne og motiverede medarbejdere.

FMC Corporation
5 Procesoperatører til GCH-anlægget på FMC Rønland

FMC Corporation, Harboøre

Vi søger 5 motiverede og engagerede procesoperatører med håndværksmæssig flair og interesse for drift og vedligehold af procesanlæg hos FMC Rønland. FMC er en international virksomhed med fokus på sikkerhed, inklusion og din fremtid.

Som procesoperatør hos FMC, bliver du klædt på til at kunne styre, overvåge, vedligeholde og optimere procesanlægget, hvor målet er at sikre, at driften kører optimalt og at den rigtige kvalitet og mængde bliver produceret. Vi søger en person med stærk faglig baggrund og interesse til at styre et kemisk procesanlæg. Vi sikrer, at du får en grundig oplæring til at arbejde som procesoperatør på vores GCH-anlæg.

Vi tilbyder en spændende stilling hvor du har mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt samt gøre en forskel.

FMC Corporation
Gem
VestasPrototypetekniker – klejnsmed

Vestas, Videbæk

Med vores alsidige maskinpark i værkstedet, er i stand til at supportere en bred vifte af udfordringer, og nu har vi brug for en klejnsmed mere, med erfaring for- og lyst til alle områder inden for metalindustrien.

Du kan løse opgaver individuelt, men det meste af arbejdet vil være baseret på teamwork, hvor varigheden af hver arbejdsopgave vil variere fra få timer til hele måneder. Ved opstart af større opgaver, vil der være en introduktion til opgaven fra projektlederen eller designingeniøren.

Vi tilbyder en sjælden tilgængelig stilling i en afdeling, hvor du har mulighed for at udfolde dig kreativ og innovativ. Dine kollegaer er alle meget kompetente og har individuelle unikke kompetencer, hvilket gør temaet til en stærk bidragsyder til innovationen i Vestas.

Østfyns MuseerTeknisk servicemedarbejder

Østfyns Museer, Kerteminde

Har du en håndværksmæssig baggrund, eller er du blot praktisk anlagt? Så er det måske dig, vi søger.

Østfyns Museer søger en medarbejder på min. 30 timer pr. uge til at varetage forefaldende praktiske opgaver.

Dine væsentligste opgaver:

 • Mindre vedligeholdelsesopgaver på bygninger.
 • Deltage ved opsætning af udstillinger på Farvergården, Toldboden, Borgmestergården, Nyborg Slot og lejlighedsvis museets andre udstillingssteder.
 • Bistå med praktisk hjælp i forbindelse med events i Nyborg og Kerteminde.
 • Ansvar for Farvergården og Toldbodens haver.
 • Forefaldende opgaver i øvrigt.
Arla Foods amba
Vedligeholdstekniker til Høgelund Mejeri

Arla Foods amba, Vojens

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner samt allernyeste teknologi indenfor pakkeri proces ? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

Det inkluderer, at du primær kommer til, at indgå i teamet pakkeri området, hvor høj faglighed er nøgleordet. Dine opgaver vil bl.a. være, at du:

 • vedligeholder og reparerer proces- og produktionsudstyr
 • deltager i og udvikler forebyggende vedligehold ( SAP PM / ZPM2 )
 • bidrager med optimeringsforslag på procesanlæg og produktionsudstyr
Arla Foods amba
Arla Foods amba
Vedligeholdstekniker til Høgelund Mejeri

Arla Foods amba, Vojens

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner samt allernyeste teknologi indenfor pakkeri proces ? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

Det inkluderer, at du primær kommer til, at indgå i teamet pakkeri området, hvor høj faglighed er nøgleordet. Dine opgaver vil bl.a. være, at du:

 • vedligeholder og reparerer proces- og produktionsudstyr
 • deltager i og udvikler forebyggende vedligehold ( SAP PM / ZPM2 )
 • bidrager med optimeringsforslag på procesanlæg og produktionsudstyr
Arla Foods amba
Arla Foods amba
Medarbejder til pakkeriet på Kruså Mejeri

Arla Foods amba

Har du mod på et job, der stiller krav til din forandringsparathed og giver dig udfordringer i hverdagen? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Som pakkerimedarbejder kan du se frem til at indgå i et team, der sætter en ære i at yde den bedste service i enhver pakkeriopgave.

Da en af vores medarbejder har fået nye udfordringer, søger vi en medarbejder, der har en baggrund som industrioperatør, produktions teknolog, pakkeoperatør eller lignende. Som pakkerimedarbejder skal du betjene vores højteknologiske pakkeudstyr, og det er også dit ansvar at gældende krav til hygiejne og fødevaresikkerhed overholdes.

Du indgår i et selvstyrende team, hvor det at tage ansvar og være drivkraft er en vigtig del af jobbet.

Arla Foods amba
Strandmøllen A/SProduktionsmedarbejder til nathold

Strandmøllen A/S, Klampenborg

Strandmøllen producerer og leverer medicinske gasser til både hospitaler og hjemmepatienter og spiller en væsentlig rolle i helbredsbehandlingen af mennesker – det er med til at redde menneskeliv.

Jobbet foregår i et team af 2-3 kollegaer og består i at betjene vores automatiserede fyldeanlæg, der fylder lægemidler og farmaceutiske gasser på flaskerne. I denne proces ligger der flere procedurer og dokumentation, der skal efterleves og udfyldes. Kvalitet, leveringssikkerhed og en god lagerbeholdning er nøgleord, der skal opretholdes — for det er dét, vi er kendte for.

Om dig:

 • Kendskab til produktion og GMP inden for den farmaceutiske industri
 • Detalje- og ordenssans og kender vigtigheden af korrekt dokumentation
 • Erfaring fra nathold er en fordel
 • Erfaring med truck-kørsel, eller er villig til at få det
Strandmøllen A/SProduktionsmedarbejder med sans for detaljen

Strandmøllen A/S, Klampenborg

Til vores produktionsafsnit inden for specialgas, søger vi en detaljeorienteret produktionsmedarbejder – hos os kaldet fyldeoperatør.

Jobbet består i at betjene vores automatiserede fyldeanlæg, der fylder gas på flaskerne. Heri ligger der flere procedurer der skal følges og en del dokumentation der skal udfyldes, for at kunne opretholde den høje standard vi er pålagt og er kendt for.

Du vil få ansvar for:

 • At producere og sikre produkter af høj kvalitet
 • At efterleve de foreskrevne regler for produktion og dokumentation
A. Enggaard A/S, Entreprenør- og ByggefirmaAnlægsstruktør eller rørlægger?

A. Enggaard A/S, Entreprenør- og Byggefirma, Aarhus

Så er det dig, vi har brug for!

Vi har flere store projekter i Aarhus-området og mangler gode folk.

Så har du lyst? Så tilbyder vi spændende projekter og en god arbejdsplads.

Danfoss A/S
Fremstille ventiler (ID: 20341)

Danfoss A/S, Viby J.

Danfoss søger en medarbejder til montageafdeling til fastansættelse på fuld tid (skiftehold dag/aften, men som udgangspunkt rent daghold).

Om jobbet:

 • Loading og unloading af emner
 • Opstilling og indkøring
 • Overvåge, justere og betjene automatiske montagelinjer
 • Diverse manuelle montageopgaver kan forekomme
 • Foretage kvalitetskontroller
Danfoss A/S